Tüp Bebek Günlüğümüz !

hastaneyi aradım yarın sabah transfer için çağırdılar beni daha dün opu oldum ben 2.gün transferi olurmu yaa napıyo bunlar çok moralim bozuldu :2:
nasip işi cnım bu hiç morali bozma bende2.gün emb.hamile kaldım Rabbim yeterki ol desin herşey onun elinde

normal şartlarda suyum az olduğundan doktorum bebek 2 kiloyu geçince alacaktı yani geçen hafta doğum yapmam gerkiyordu ama doktorum 3 hafta daha bekleyelim biraz daha kilo alsın kızımız deyince
bizimde arayıp bulamadığımız şeydi zaten
sağlıkla gelsinlerde kimim önce geldiği muhım değil canlar

merhaba kızlar herkes için güzel bi gün olsun

bugün Allah içimize umut tohumları serpsin onlar yeşersin ve bebeklerimiz gelsin

daha fazla kimseye imrenmeden başkalarının bebeklerine bakarken iç çekmeden kendi bebeğimizi sevmeyi nasip etsin

Canım benim, nasılsın? Neler yaptın , ne aşamadasın.. Biraz ayrı kaldım sizlerden bu ara.. Özledim çok

aminnn milyonlarca aminnn...........

canım ben devlet hastanesindeyim , doktorlara ulaşamıyon pek anca muayenelerde görüyon
telefonla sekretere sordum oda bişi bilmiyo tabi böyle dediler diyo okadar
yarın kuzu kuzu gidip transferimi olcam artık yapıcak bişi yok

Şimdi oldu :) Zaman değişti yani.. Sağlıkla gelsinler, öncesi sonrası farketmez tabi ki.. Biz teyzeleri biraz sabırsızlanıyoruz işte

yaaa dmekki iki gün sonra test yapsam değerin arttığını görüp umutlanacakmışım iyiki yapmamışım

farkına varmadan kimyasal gebelik yaşadım demekki tüh

ama hayırlısı böyleymiş demekki demekten başka yapacak biey yok

inşallah bu ay doğal yoldan gelir bebeğim

amin canım amin

Haklısın cnm ama yinede 5. gün embriyosuna aklını hiç takma derim ben.. Orası hiç belli olmuyor... Benim 2 denememde 5. gün embriyosuydu.. 2side tuttu ama biri kimyasal diğeri boş gebelik yaşadım.. Hiç aklına takılmasın günü.. sen moralini yüksek tut ve inan.. en önemlisi bebeğine inanıp güvenmen ve gerisini Allahın takdirine bırakman.. İnşallah güzel haberler vereceksin bize

canım benim hiç bozma moralini.benimki 5. güm embriyosuydu,ne oldu?boş.sakın umutsuz olma.bak bugün hastanede bir arkadaşla karşılaştım ben yumurta takibi olurken o 2.gün transferi olmuştu.bugün kalp atışlarını duymuş.inşallah sen de duyacaksın kalp atışalarını.çok dua et.ben de ediyorum senin için.

desteğiniz için hepinize teşekkür ederim.dualarınızı eksik etmeyin ne olur.ctesi başka bir doktora gidicez.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

kocaman amın dıyorum canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ıyılık saglık sen nasılsın bakımmmmmmmmmmmmmm

canım benim, nasılsın? Neler yaptın , ne aşamadasın.. Biraz ayrı kaldım sizlerden bu ara.. özledim çok

canım benım bende cok ozledım senı zaten kımse takılmıyor artık eskısı gıbı yogun degılız
Pazartesı marmara unıs. Gıttık ama tup bebe yokmus yanı elımız bos ama cal vardı hatırlarsan onun tedavı oldugu yerde olucam buyuk olasılıkla ama durumalrım karısık
esımle ızmıre gıdecez orda bır doktor var kronık ultıkler ıcın esımdede varya benım ama ramazandan sonra artık ramazandada detavı yok eylul gıbı bakıcaz ıste ne oluyor dıye ama eyluldede 2 dugun var dayı oglu hala oglu nasıl olcak sa bende bılmıyom yanı yaaaaaa

evet yoğun değil farkındayım, olsun bizbize yeteriz.. Gelir zaten işi olmayanlarda.. Yaz aylarında bilgisayar başında oturulmuyor pek.. bide bende boyun düzleşmesi çıktığından sürekli oturamıyorum arada geziniyorum, müşteri filan gelince mecbur kapatmak zorunda kalıyorum.. şimdi kimse yok da ondan buralardayım yani :)

eylül olması bence daha iyi cnm.. düğünleri filan aradan çıkardıktan sonra başlayın bence.. sana da yorgunluk olur yoksa.. tüp bebek için eylül iyi bir zaman bence

Önce beni hemşire aradı. Sonra Dr babamı aramış..

Hep iyi olun canım Senin tahminin var mı peki? Ben tahminde bulunmayayım ne dersem tersi çıkıyor

sağol canım ben kız diye düşünüyorum ama her gören erkek diyor bilmiyorum yani

yuh ya inanmıyorum iyice sacmaliyorlar gercekten nerde gizlilik mahremiyet .sana ne bebegimden sanki iyi bir gelecek verebiliyorlar cocuklarımıza..
annelik izninin 2 sene oldugu,nüfüsun cogunun yaşli oldugu iskandinav ülkelerinde bile böyle baskı yok kadınlara
sanıyorlarki dogurunca iş bitiyor
Ne diyeyim bunları başimiza getirenler utansın.insan haklarıymış önce insan olunda sonra insan haklarını diye konusun demi nasıl bir ekmek yoksa pasta yesinler bakışıdır bu ya!v

canım sana tavsiyem Ayse arman 'a yaz o cok destek veriyor ve yazılanları mutlaka destekliyor.

Bugun gittim birinin kalbi belirgin digerinin az belirgin keseleri duzgun haftaya

Carsamba tekrar gidicem allah herkeze yasatsin cok guzel

Bi mucize allah kucagima almayi ve hepimizin yavrularini kucaginiza almayi

Nasip etsin masallah

canım benim maşallah size :)

Canım laparoskopi konusu bilmiyorum, Dr unu dinle bence. Ama aşılamadan yana hiç değilim, normal ilişkiden fazla bir farkı yok, insanı maddi manevi yoruyor bence. Hakkında hayırlısı olsun canım..

canım aşilamayı pek bilmiyorum ben aynı tüpdeki kadar mı igne kullanılıyor.çünkü bikaç okudum gonal -f kullandık yazmıslar bende tup bebek de gonal f kullandım..

günaydın.şimdi hastaneden geldim.maalesef kese boş.yani boş gebelik.doktor bir hafta daha bekleyelim dedi.ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.çünkü bomboş bir kese vardı.

offf ah su doktorlar ...canım sabırlı olmak zok zor ama olmak durumundayız biliyorsun.başka bişey demedi mi doktor,duyarsız doktorlar işte.
herseyde bir hayır vardır diye düşün ve olanı olacagi kabul et bitanem ,hayirlisi neyse o olacak .bence bos gebelik demek için cok erken ama oyle bir ihtimal varsada herseyin hayırlısı demek zorundayız .birazcık bekle sabret bitanem ,dualarım seninle

canım benim ben senin hikayeni tam bilmiyorum ,msjlara baktım ama bulamadım da ...inşallah 15 gün sonra cok güzel haberlerini alirim inşallah canım :)
senin şikayetin neydi canım ,neden lapo yapalim demişlerdi ? bide izleri kalıyormuymus laporoskopinin..lopa dan once hsg yapıldı mı onda ne cıktı?
cok sordum galiba ama kısaca yazabilirsen cok sevinirim canım

3. tüp bebek denemem de başarısız....pırıl pırıl embriyolar, histereskopi yapıldı rahim temiz....bu çocukklar neden bırakıp bırakıp gidiyooo anlamıyorumm..

Önce beni hemşire aradı. Sonra Dr babamı aramış..

sağol canım ben kız diye düşünüyorum ama her gören erkek diyor bilmiyorum yani

göstermiyorsa kızdır kesin
banada herkes karnın erkek karnı diyorlardı ama kızım oluyor
sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil ama insanda meraktan duramıyor

3. tüp bebek denemem de başarısız....pırıl pırıl embriyolar, histereskopi yapıldı rahim temiz....bu çocukklar neden bırakıp bırakıp gidiyooo anlamıyorumm..

Canım Allah sabır versin sana.. İnşallah kendiliğinden gelir bebeğin... Vakti zamanı değilmiş demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…