canım.. hadi bakalım.. benimde az kaldı cumartesi görcem kalp atışlarını.. insallah biri diğerine yetişmiştir...bende ikisini birden görürürm.. Rabbim sağlık versin bundan sonra canım...
ayyyy inanmazsın aynı şeyi bende sordum.. ve aynı cevabı aldım...ve bende şaşırdım ilk olmadığına....
ilahi lotus..... kandırıyon bizi....
ya eşine gönderseler neyse de babalar biraz saçma olmuyor mu? benim babam baya bir kafalar ararlarsa.. msjsada şaşırır adam bu ne böyle diye...ayrıca msjı açmayı beceremez bile... boşuna gönderirler msjı...
evet cnm çok çok haklısın, bende seninle aynı fikirdeyim. İlk duyduğumda o kadar çok şaşırdım ki... Amacıda anlayabilmiş değilim... Hasta hakkı diye birşey kalmamış resmen.. şimdi senin babanı aramışlar mı? baban mı haber verdi sana?
böyle oldum resmenşaştım kaldım yaaa.... :))) şimdi ilk kim doğuruyor gerçekten... lotus mu, turginur mu :) kandırmayın bizi amaa
nasip işi cnım bu hiç morali bozma bende2.gün emb.hamile kaldım Rabbim yeterki ol desin herşey onun elindehastaneyi aradım yarın sabah transfer için çağırdılar beni daha dün opu oldum ben 2.gün transferi olurmu yaa napıyo bunlar çok moralim bozuldu :2:
canım ben lotusa kandırıyon derken... yani tarih yazmış ya kafamızı karıştırıyor babında söyledim.. kız biz bu kadar sorduk.. lotus ilk bebek senin ki olmasın birde canım... sağlıklı gelsinlerde... en önemlisi o...
amın cnm sevıncın yarım kalmasın ınsssssssss
amın canımmmmmmmmmmm
hosgeldın kuzummmmmm nasılsın bakımmmmmmmmmmmmmmm
canım 2 olsu 3 olsun 5 ne farkeder ol desın guzel alalhım yeter sıkma canınıııı
kandırmıs senı yaaaaaaaaaa
sare kızımız sonra oyku kızımız gelıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ah canım yaaaaaaaaa cok sınır bozucu bır durum yaaaaaaaaa ne kadar sacma bır ıs ya bu boyle belkı ben saklıyorum demıycem ne sallak ınsanalr yaaaa sacma kanunlarrrr
aynen mjl benım babamda ugrasmaz arayıncada sana ne be adam der kapatır
bellı olmus demekkı kuzum bız kacırdık sanırsam yaaaaaaa
merhaba kızlar herkes için güzel bi gün olsun
bugün Allah içimize umut tohumları serpsin onlar yeşersin ve bebeklerimiz gelsin
daha fazla kimseye imrenmeden başkalarının bebeklerine bakarken iç çekmeden kendi bebeğimizi sevmeyi nasip etsin
cnm sen nerede tedavi görüyordun?
Böyle şeylere bozma moralini.. Elbet vardır doktorların bildikleri.. Eğer kafana çok takılıyorsa doktorunla görüş. Telefon aç sor. Aklıma takıldı neden 2. gün transfer yapıyoruz diye. Ben çok merak etsem sorardım uygun bir şekilde. Bir sorun yoktur ama bence, içini ferah tut. Olacağı varsa her türlü olur bebişin :)
nasip işi cnım bu hiç morali bozma bende2.gün emb.hamile kaldım Rabbim yeterki ol desin herşey onun elinde
normal şartlarda suyum az olduğundan doktorum bebek 2 kiloyu geçince alacaktı yani geçen hafta doğum yapmam gerkiyordu ama doktorum 3 hafta daha bekleyelim biraz daha kilo alsın kızımız deyince
bizimde arayıp bulamadığımız şeydi zaten
sağlıkla gelsinlerde kimim önce geldiği muhım değil canlar
evet canım aynen öyle...
acemisinnnn dermişimmm
sen demeyin dedin diye yazdım
bence sen ikinci testi yaptırsan değerini biraz daha artmış görebilirdin...
kimyasal gebelik yaşama olma ihtimalin fazla canım...
5.68 çıkmazdı...
belli bi değere kadar yükselmiş ve düşmüş demekki değerin...
bugün Allah içimize umut tohumları serpsin onlar yeşersin ve bebeklerimiz gelsin
daha fazla kimseye imrenmeden başkalarının bebeklerine bakarken iç çekmeden kendi bebeğimizi sevmeyi nasip etsin
canım ben devlet hastanesindeyim , doktorlara ulaşamıyon pek anca muayenelerde görüyon
telefonla sekretere sordum oda bişi bilmiyo tabi böyle dediler diyo okadar
yarın kuzu kuzu gidip transferimi olcam artık yapıcak bişi yok
canım ben devlet hastanesindeyim , doktorlara ulaşamıyon pek anca muayenelerde görüyon
telefonla sekretere sordum oda bişi bilmiyo tabi böyle dediler diyo okadar
yarın kuzu kuzu gidip transferimi olcam artık yapıcak bişi yok
[ı]merhaba kızlar herkes için güzel bi gün olsun
bugün allah içimize umut tohumları serpsin onlar yeşersin ve bebeklerimiz gelsin
daha fazla kimseye imrenmeden başkalarının bebeklerine bakarken iç çekmeden kendi bebeğimizi sevmeyi nasip etsin [/ı]
canım benim, nasılsın? Neler yaptın , ne aşamadasın.. Biraz ayrı kaldım sizlerden bu ara.. özledim çok
kocaman amın dıyorum canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ıyılık saglık sen nasılsın bakımmmmmmmmmmmmmm
canım benım bende cok ozledım senı zaten kımse takılmıyor artık eskısı gıbı yogun degılız
Pazartesı marmara unıs. Gıttık ama tup bebe yokmus yanı elımız bos ama cal vardı hatırlarsan onun tedavı oldugu yerde olucam buyuk olasılıkla ama durumalrım karısık
esımle ızmıre gıdecez orda bır doktor var kronık ultıkler ıcın esımdede varya benım ama ramazandan sonra artık ramazandada detavı yok eylul gıbı bakıcaz ıste ne oluyor dıye ama eyluldede 2 dugun var dayı oglu hala oglu nasıl olcak sa bende bılmıyom yanı yaaaaaa
evet cnm çok çok haklısın, bende seninle aynı fikirdeyim. İlk duyduğumda o kadar çok şaşırdım ki... Amacıda anlayabilmiş değilim... Hasta hakkı diye birşey kalmamış resmen.. şimdi senin babanı aramışlar mı? baban mı haber verdi sana?
böyle oldum resmenşaştım kaldım yaaa.... :))) şimdi ilk kim doğuruyor gerçekten... lotus mu, turginur mu :) kandırmayın bizi amaa
Hep iyi olun canımSenin tahminin var mı peki? Ben tahminde bulunmayayım ne dersem tersi çıkıyor
yuh ya inanmıyorum iyice sacmaliyorlar gercekten nerde gizlilik mahremiyet .sana ne bebegimden sanki iyi bir gelecek verebiliyorlar cocuklarımıza..Kızlar sinirimden çatlamak üzereyim. Hani gazetelerde okuduk ya hamile listeleri sağlık ocaklarına gönderiliyormuş, gebelerin babalarına mesaj gönderilmiş, aranmış kızınız hamile diye...başıma geldi..mahkemeye mi versem bunları diye düşünüyorum...
Bugun gittim birinin kalbi belirgin digerinin az belirgin keseleri duzgun haftaya
Carsamba tekrar gidicem allah herkeze yasatsin cok guzel
Bi mucize allah kucagima almayi ve hepimizin yavrularini kucaginiza almayi
Nasip etsin masallah
Canım laparoskopi konusu bilmiyorum, Dr unu dinle bence. Ama aşılamadan yana hiç değilim, normal ilişkiden fazla bir farkı yok, insanı maddi manevi yoruyor bence. Hakkında hayırlısı olsun canım..
günaydın.şimdi hastaneden geldim.maalesef kese boş.yani boş gebelik.doktor bir hafta daha bekleyelim dedi.ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.çünkü bomboş bir kese vardı.
Denizgel laporoskopi ile tikali 2 tupu de alinmis biri olarak ilk transferimi bugun olacagim sana 15 gun icinde alacagim sonuca gore yaptir ya da yaptirma diyebilirim anacak... Benim artik normal bir gebelik sansim kalmadi tek. Yolum tup bebebk..m bir de yapisikliklarla ugrastim hikayemi belki biliyorsundur.mm ...tupunde sivi birikimi yoksa ve acilacak gibiyse. Ve iyi bir cerrahsa doktorun ol derimm...Amaa bu donusu olmayan bir yol bunu da unutma....
Önce beni hemşire aradı. Sonra Dr babamı aramış..
sağol canımben kız diye düşünüyorum ama her gören erkek diyor bilmiyorum yani
3. tüp bebek denemem de başarısız....pırıl pırıl embriyolar, histereskopi yapıldı rahim temiz....bu çocukklar neden bırakıp bırakıp gidiyooo anlamıyorumm..
Canım Allah sabır versin sana.. İnşallah kendiliğinden gelir bebeğin... Vakti zamanı değilmiş demek ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?