canım senin değer ne oldu...1500 lere çıkınca kese görülüyor galiba...kese randevunuz belli mi? kent tadilata giriyormuş galiba haberin var mı?
evet canım bu sabah ordaydım test tekrarım vardı
değerim 1455 e yükselmiş
5 temmuz da kese için randevu verdiler
evet tadilat başlıyor hasta almıyorlar artık 10 daha oralarmış bakalım yeni hali nasıl olacak
ctesi gününe mdical park'tan randevu aldım.bakalım ne diyecek oradaki doktor?aslında tüp bebekte uzman olan bir doktor bulsam daha iyiydi ama onlar da başkasının hastasına bakmaz ki.
evet canım bu sabah ordaydım test tekrarım vardı
değerim 1455 e yükselmiş
evet tadilat başlıyor hasta almıyorlar artık 10 daha oralarmış bakalım yeni hali nasıl olacak
ne güzel bir haber buu...rabbim sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin..artık yeni heyecan dönemi başladı senin de...
inşallah bana da nasip eder Rabbim...
kese için muayenehaneye mi gidiliyor?
10 daha ne olcakmış anlamadım baharcımm..
baharkuş sağol canım, kızlarda sağolsunlar sabah destek oldular biliyorum kısmet işi ama ama biraz daha baksalardı dışarda ne bu acele diye kızdım işte
tuana bende aynı durumdayım gerçekten burda arkadaşlara üzüldükçe bende çok etkileniyorum gönül istiyorki bu sürece katlanan herkesin yüzü gülsün ama olmuyo işte
bende haftaya iznimi ayarladım yarın sabah transfer süprüz olduğu için yarınıda kattım mecburen tabi kimse bilmiyo neyle uğraştığımı minik bir opereyşın diyip duruyorum genel müdüre adam kim bilir neler düşünüyodur
canım sen izmir de değildin değil mi,izmirdeysen medikal parkta zekeriya beyden randevu al ,ilgili biri
şekerim maşallah size kırkbinkere:)Allah kap atıslarını duymayı saglıkla huzurla kucagına almayı nasip etsin hepimize inşallah.
kent tadilata girince nolacak ?biliyorsun bugun bende ilk kez israel aruh ile gorusmeye gideceğim..
buarada tavsiye edeceğin bişey var mı israil beyle ilgili..
medical park ta tüp bebk bölümü var zaten , orda tutan tüpleri sonra normal kadın doğumcular takibe alıyor yani bu işi biliyolardır endişelenme canım
ayrıca hizmet hastanesinde sait bey var oda çok başarılı meşhur bir doktordur
Cnmmm cnm seni o kadar ok iyi anlıyorum ki suanda sona yaklaşmama rağmen o günler hep aklımda o kadar cok gücüme giden seyler olduki hiç unutmam akrabamızın gelini benim de kanka Dr biliyordu tedavide oldugumu tutmadığını kimyasal geçirdiğim su hamile kaldı yemeğe davet etmiştik ay bana ne Ömer yapti eli daha 5 haftalık olan karnın da surekli gözüme söküyor senin de olunca senin de olunca gibi saçma sapn kelimeler sanki 2. Doğuruyor da birhavalar o kadar etkilenmiştim ki o kapıdan çıktı ben gözyaşlarımı tutamamistim daha fazla o acıyı yi cok iyi bilirim daha neler neler yaşatıyor insanlar sana Rabbim senin de yüzünü güldürsün insallh en kısa zamn da lütfen negatf olma ne olur olumlu düşünmek cok önemli bak basan kaybederek başlama olucak inan bebeklerine tutunacaklar sana ve hersey geri de kalicak ama kalbin de o acıyı hep hissediceksinbenımde canım cok sıkkın vala kızlarr yan komusunun kızının bebeği oldu 40 ı cıkana kadar annesı gıtmıstı kızının evıne smdı onlar geldı bebek sıcaktanmısır nedır yavrum ağlayıp duruyorr..sesı hep gelıyor bıze camlar da acık yaa..dun aksamda kıracımız geldı bıze cay içmeye kız hamıle 5 aylık ne zamandır gormuyordum baktım karnı baya buyumus bır kızı olcakmıss..o ağlayan bebekten konu acıldı bızımde olunca bızımkıde durmaz sızı rahatsız ederrrr falan dedılerr..bende yok canım olurmu oyle sey dedım..ama ıcımden dedım kı bılseler bız bebek hasretınle yanıyoruzzz..cok gucume gıdıyor artık yaa..daha ılk tedavimde bu ne bıkkınlık bılmıyorum.aslında burda negatıf alanlar benı gercekten cok etkılıyor belkıde o yuzden umıdım yok..bılmıyorumm...
Masallh cnm Rabbim saglikla tamamamina erdirsin insallhhhhnasısınız kızlar
4.test sonucum çıktı
22.gün değerim 1455 çıktı
Yok cnm daha yaptırmadım 5 te randevum şimdi takılıyorum öyle havz kenarın da o arkadas yine etrafım da donüyor Rabbim herkese versin çifter çifter insallhhhh ben de üzülüyorum karnım cok belli olmasın diye kızımı havlunun altına sakladımcok sukru ıyıım canım benımmmmmmmmmmm
halımıze surur bende patronum gıtıt ogluda oyle takılıyom nette ohhh keyıffff yaaaaaaa
yaptırdınmı masajını bakımmmm
hosgeldın canımımmmmmmmmmm
3. tüp bebek denemem de başarısız....pırıl pırıl embriyolar, histereskopi yapıldı rahim temiz....bu çocukklar neden bırakıp bırakıp gidiyooo anlamıyorumm..
canım sen izmir de değildin değil mi,izmirdeysen medikal parkta zekeriya beyden randevu al ,ilgili biri
şekerim maşallah size kırkbinkere:)Allah kap atıslarını duymayı saglıkla huzurla kucagına almayı nasip etsin hepimize inşallah.
kent tadilata girince nolacak ?biliyorsun bugun bende ilk kez israel aruh ile gorusmeye gideceğim..
buarada tavsiye edeceğin bişey var mı israil beyle ilgili..
sağol güzelim....senin de şu değerin düşsün bir an önce inşalllahh...
amın canımmmmmmm
rabbım saglıgına saglık katsın ıns sızın yaaaaaaaaaa
dusesek ve pazartesıye guzel bır sonuc cıkacak kuzum yaaaaaaaaaaaa
dur bı deger dususun maca sonra bakarısın aaaaaaaaaaaa
Guldenim insallh degerin biranda 0 i bulsun bizim bir arkadas vardı hamile kaldı kanamadı vardı bebek düşmesin diye surekli dua ediyorduk 20 haftaya girdi bebek oldu suni sancı ilaçlar verildi bu sefer de bebek düşdün diye dua ediyorduk ama 3 gunde zordogurdu cocuk yerleşmiş Rabbim seni korusun insallh hersey istediğin gibi olsun surunduruyor bu bebekler bizi gelene kadar bu günlere Rabbim yüzünü güldürsün insallh heran dualarimdasin
resmen süründürüyor bhcg inş. pzt hızlı bir düşüş gösterir kendileri.
canım benim.. Rabbim sabır versin diyebiliyoruz ancak...dinlen canım.. eğer çıkabiliyorsan eşinle bir tatile çık kafanı dağıt.. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bebeklerini sana gönderir insallah....
hadi bakalım.. Rabbim sağlıcakla kucağına aldırmayı nasip etsin prensesini.. hayırlı ,sağlıklı evlat olur insallah...
canım az az düşsün.. ama bizim olsun.. boşver.. ben sevindim yani.. zaten birden düşmeyeceğini sana belli ediyordu günlerdir.. insallah dahada hızlı düşer...
canım değerın dusmeye baslamıs ıyı hadıı sevındımm..umarım daha da hızlı duser....
canım narmik gebze ye evine döndü uzun zamandır bende bakıyorum yok gırmıyor onrmlıyse tel var bende
canım hiç moralini bozma benimde 2çgün embrıyosuydu
canım allah sabır versinn
canım güldenciğim
allah yardımcın olsun inşallahhh
nasısınız kızlar
4.test sonucum çıktı
aaa güldencimm eyer koca yatalım diyosaaa mutlaka altından bişey çıkarr:1
değerin düşmeye başlamış ne güzelll...inşallah olması gerektiği gii devam etsin...ne olacak şimdi peki?
ctesi gününe mdical park'tan randevu aldım.bakalım ne diyecek oradaki doktor?aslında tüp bebekte uzman olan bir doktor bulsam daha iyiydi ama onlar da başkasının hastasına bakmaz ki.
slm arkadaşlar daha önce yumurta toplanacağından fln vs bahsetmiştim uzun zamndır girmiyorum neyse o devreleri atlattım 12.günüde doldurduk bugün gebelik testim vaardı 73.7 çıktı pazartesi tekrar çağırdılar kontrol için şimdi değer düşerde bişey olur diye korkmuyo değilim.değer bana çok düşük geldi sizce normal dimi ya ne bilim
Cok sevindim hayirlisiyla kurtulursun insallah
nasısınız kızlar
4.test sonucum çıktı
tamam canım sevindim
elbette canım allahtan umıt kesılmez hakkımzda hayırlısı ne ıse onu yasalım ama ne bıleyım 1-0 yenık baslıyorum tedaviye sankı...
evet var.ben Fatih'tekinden aldım.bakalım ne diyecek?
başka bir hastaneyi aradım oranında tüp bebek bölümü var.başındaki doktorla görüşmek istedim yokmuş yardımcısıyla görüştüm.heee boş gebeliktir o yaaa dedi bana.sibel hanım dedim,raporlu dedi.hangi doktora yönlendirirsiniz dedim.siz gelin hangisi uygunsa yönlendiririz diyo.siz ne ciddiyetsizsiniz dedim kapadım telefonu.ne biçim insanlar var ya?
slm arkadaşlar daha önce yumurta toplanacağından fln vs bahsetmiştim uzun zamndır girmiyorum neyse o devreleri atlattım 12.günüde doldurduk bugün gebelik testim vaardı 73.7 çıktı pazartesi tekrar çağırdılar kontrol için şimdi değer düşerde bişey olur diye korkmuyo değilim.değer bana çok düşük geldi sizce normal dimi ya ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?