Tüp Bebek Günlüğümüz !

desteğiniz için hepinize teşekkür ederim.dualarınızı eksik etmeyin ne olur.ctesi başka bir doktora gidicez.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

üzülme canım son dakkaya kadar ümit var hayırlıysa sağlıklıysa gelsin yok değilse Allah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

iyiyim canım sen nasılsın bugün yağmur var burada hava biraz serin ve çok güzel

benim havamda iyi dün güldenle beta hcg değerimi konuştukta muhtemelen kimyasal gebelik yaşadığımı söyledi kafam ona takıldı biraz
bebklerim tutunmak istemişler ama tutunamamışlar inşallah kendiliklerinden gelirlerde bizi üzmezler

Hiç sorma, bu kanunlar (kanunlaştı mı henüz onu da bilmiyorum) 2 sene önce yoktu, yeni yeni çıkıyor. Utanç verici resmen.
Aşılamayı ben bir kez denedim canım, klomen kullandım 5-6 gün falan ondan sonra çatlatma iğnesi vuruldu galiba, sonra da yıkanıp hazırlanmış spermleri rahime veriyorlar, yine spermlerin kendi yollarını bulup yumurtaya ulaşmaları ve döllemeleri bekleniyor. Olasılık çok düşük, dr da bana yapmak istemedi, ben o sıralar tüp ten korktuğum için ısrar etmiştim. Çok salakmışım..

göstermiyorsa kızdır kesin
banada herkes karnın erkek karnı diyorlardı ama kızım oluyor
sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil ama insanda meraktan duramıyor

bu sene hep kız haberleri geliyor kulağiıma,maşallah size:) saglıklı olsunlar da ne olursa olsunlar tabi ,ama kız anneye daha yakın ,benim eşim cok erkek istiyor ama
bana farketmez.bakalım Allah bize de göstersin :)

ah canımm sen kafana takma boyle temizlik falan ama helal olsun sana kocaları calıstıranlara bayılıyorum :)benimkine bişey yaptırmak okadar zorki oyuzden vazgectim artık ben mecvur kalmadıkca yaptırmıyom ,homur homur soylenio yada bugun soyluyom 2 gun on defa daha soyledikten sonra yapıo daha cok sinir oluyorum:) yani sen calıstır eşini ama kafana takma diyorum:)

canım insallah umut verici konuşmalar geçer israel beyle aranızda... bende cumartesi gideceğim.. bebişlerin kalp atışlarını görmeye...

inşallah defne'cim inşallah ,seninde güzel haberlerini bekliyorum ,hadi bakalım atsın kalpler:)maşallah size.

aynen cnm hem yazın kosturması gecsın tabı o sırada esımle ılgılenıcem ona sperm coagtıcı ılaclar fln alıcaz bakalım kıemset hersey canımmmmm
3. tüp bebek denemem de başarısız....pırıl pırıl embriyolar, histereskopi yapıldı rahim temiz....bu çocukklar neden bırakıp bırakıp gidiyooo anlamıyorumm..

Kızlar ben biraz yokum.. Gelirim yine öptüm sizii

gorusuruz canımmmmmmmmmmm

analdım cnm bılmedende kımyasal gecırmsıjn zor durum hepsı ya ne zamn gelcek bu veletler dovecem he hepsını

3. tüp bebek denemem de başarısız....pırıl pırıl embriyolar, histereskopi yapıldı rahim temiz....bu çocukklar neden bırakıp bırakıp gidiyooo anlamıyorumm..

Canım üzüldüm, umudunu kaybetme sakın. Genetik testler falan yapıldı mı? sebep gösteriyorlar mı negatifler için?

canım benimm merak etmiştim seni çok.hayırlisi neyse o olmustur canım ,yalnız değilsin biliyorsun hepimiz yaşiyoruz,napalım .üzülmemek elde değil ,sabır diliyorum hepimize
7. denemesini yapan biri vardı ben transfer oldugum gün,görsen güle oynaya ,sonra aradım tutmus ikiz hemde,inşallah bidahaki sefere olacak ama biraz tatil yap 1-2 ay

buarada histeroskopi ile endometriosis tanısı konulamıyormuş diye duydum bir fikrin var mı acaba.

25 haziranda 12.hafta kontrolumuz vardi. Ve doktorumuz cinsiyetinin %70 Kiz olabilecegini syledi. Parmaklarini elini ayagini poposunu bile heryerini gorduk masallah. Ekranagoruntusu ilk geldiginde bas parmagi agzindaydi. Karpuz gibi poposu cok belliydi. Fotosunu bile aldik. Hergun poposuna bakip seviyoruuz :)) ve doktor haftasinagore iyi gelisen bir bebek dédi. Bruksel hastanesini aradik. Durumu haber vermek icin . Coraspin, progestéron fitil ve folik asit vardi hala kullandigim, artik onlari birakabilirsiniz dédiler. Masallah hersy yolunda ve bende cok iyiyim. Hamile kiyafetleri almaya basladim yavas yavas ). Rabbimden diliyorum insallah isteyen herkese en kisa zamanda hayirlisyla nasip eder insallah.

geçmiş olsun canım çok üzüldüm umudunu kaybetme inşallah doğal yoldan gelirler

Canım üzüldüm, umudunu kaybetme sakın. Genetik testler falan yapıldı mı? sebep gösteriyorlar mı negatifler için?

rezervim az,4-5 yumurtam oluyo.ama şımdiye kadar hepsi 1. kalite oldu.bi de çikolata kistim var ama rahim filminde, histereskopide görünen sorun yaratmamış.zaten 2 cm küçük diye doktorlar önemsemiyo...ama her ikisi de başlıbaşına neden değilmiş....bu durumda bir çok kişi hamile kalıyor... aslında 5. denemem...önceki ikisinde doğru düzgün transfere bile gidemedik....artık pes ediyorum...

yok canım endometriozis eğer yumurtalıkta kist yapmışsa zaten ultrasonda görünüyo...yok eğer yapmamışsa sadece laparoskopi ile teşhis ediliyo....histereskopide rahim içine bakıyo...yapışıklık miyom vs. var mı diye...ama tüpler falan görünmüyo onda...tüplerin girişleri görünüyo yalnız...

Bir sonucum daha belli oldu
626 olan değerim 508 olmuş 3 günde...
Daktırcım resmen süründürüyor seni dedi...
Düşüş yavaş ama bundan sonra hızlı olması lazım pazartesi tekrar kan verecem
Sürün gülden sürüünnnn ama şükrediyorum düşüşte

Canım bu son olsun inşallah bi daha üzülmemeni ve bir an önce evladına kavuşmanı diliyorum Rabbimden

bırakıp gitmek istemiyolar annelerini ama yollarını şaşırmış yavrucaklar belkide ikizdi güldencim o yüzden değerin bukadar yüksekti ve düşmesi gecikiyo

şaka bi yana sevindim canım değerinin düşmesine hadi inşallah artık hızla düşerde sende önündeki maçlara bakarsın

Son düzenleme:

Peki genetik test yapıldı mı? bazen birkaç sorun birarada olabiliyor. Biraz dinlen canım ama umudunu kesme. 1.kalitelere takılma hiç, benim ilk denememde 14 yumurtam döllendi 9 tanesi 1. kaliteydi ama tutmadı işte. 2. denememde 16 yumurtam döllendi hepsi çok iyi kaliteydi, sadece 2 tanesi 5.günde transfer edildi, dondurmak üzere kalmadılar düşün. Madem 1. kalite yaşamaları lazım değil mi? en azından % 50 sinin. Ama olmuyor işte, 3. günde iyi görünen 4.gün bozulabiliyor, bu yüzden 5.gün transferi daha şanslı bana göre, tabi hicbirşeyin garantisi yok..

118 düşmüş fena değil bence, bu oranla pazartesiye 300 lerde olmalı sanırım..

evet bebeklerim benden ayrılamıyorlar...
ikiz olduğunu bende düşünüyorum ara ara...
veda etmeliyiz yoksa içerde tahribata sebep oluyorlar...
rahim filmi çekilecem hemen arkasından bakalım nelere sebep oldu bu gebelik bana...
hızlı düşüşe bi geçsem hemen maç planları yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…