desteğiniz için hepinize teşekkür ederim.dualarınızı eksik etmeyin ne olur.ctesi başka bir doktora gidicez.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
kocaman amın dıyorum canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ıyılık saglık sen nasılsın bakımmmmmmmmmmmmmm
canım benım bende cok ozledım senı zaten kımse takılmıyor artık eskısı gıbı yogun degılız
Pazartesı marmara unıs. Gıttık ama tup bebe yokmus yanı elımız bos ama cal vardı hatırlarsan onun tedavı oldugu yerde olucam buyuk olasılıkla ama durumalrım karısık
esımle ızmıre gıdecez orda bır doktor var kronık ultıkler ıcın esımdede varya benım ama ramazandan sonra artık ramazandada detavı yok eylul gıbı bakıcaz ıste ne oluyor dıye ama eyluldede 2 dugun var dayı oglu hala oglu nasıl olcak sa bende bılmıyom yanı yaaaaaa
yuh ya inanmıyorum iyice sacmaliyorlar gercekten nerde gizlilik mahremiyet .sana ne bebegimden sanki iyi bir gelecek verebiliyorlar cocuklarımıza..
annelik izninin 2 sene oldugu,nüfüsun cogunun yaşli oldugu iskandinav ülkelerinde bile böyle baskı yok kadınlara
sanıyorlarki dogurunca iş bitiyor
Ne diyeyim bunları başimiza getirenler utansın.insan haklarıymış önce insan olunda sonra insan haklarını diye konusun demi nasıl bir ekmek yoksa pasta yesinler bakışıdır bu ya!v
canım sana tavsiyem Ayse arman 'a yaz o cok destek veriyor ve yazılanları mutlaka destekliyor.
canım benim maşallah size :)
canım aşilamayı pek bilmiyorum ben aynı tüpdeki kadar mı igne kullanılıyor.çünkü bikaç okudum gonal -f kullandık yazmıslar bende tup bebek de gonal f kullandım..
offf ah su doktorlar ...canım sabırlı olmak zok zor ama olmak durumundayız biliyorsun.başka bişey demedi mi doktor,duyarsız doktorlar işte.
herseyde bir hayır vardır diye düşün ve olanı olacagi kabul et bitanem ,hayirlisi neyse o olacak .bence bos gebelik demek için cok erken ama oyle bir ihtimal varsada herseyin hayırlısı demek zorundayız .birazcık bekle sabret bitanem ,dualarım seninle
canım benim ben senin hikayeni tam bilmiyorum ,msjlara baktım ama bulamadım da ...inşallah 15 gün sonra cok güzel haberlerini alirim inşallah canım :)
senin şikayetin neydi canım ,neden lapo yapalim demişlerdi ? bide izleri kalıyormuymus laporoskopinin..lopa dan once hsg yapıldı mı onda ne cıktı?
cok sordum galiba ama kısaca yazabilirsen cok sevinirim canım
göstermiyorsa kızdır kesin
banada herkes karnın erkek karnı diyorlardı ama kızım oluyor
sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil ama insanda meraktan duramıyor
Gozun aydin bacim kalp atislarini duymak cinsiyetlerini gormek saglikla dogurup kucagina almak da nasip olsun bebeeem
Ben de cam sildim tul perde yikayip astim. Daha dus alip yaticam sabah erkenden yolcuyuz ben cok fenayim yaa sinirim bozuldu adama hem yatak odasinin duvarlarini sildirdim camlari disardan hortumla yikattirdim bir de ustune tulleri taktirip bir guzel fircaladim... Allah tan kork dedi bana ama koltugun tepesinden inerken ayagima basti... Bir de is yaparken cok soyleniyor sinirlerim zipliyor..
Neyse ben cikar sabaha haberlesiriz arkadaslar optum sizleeri dua etmeyi unutmayin bana
canım insallah umut verici konuşmalar geçer israel beyle aranızda... bende cumartesi gideceğim.. bebişlerin kalp atışlarını görmeye...
evet yoğun değil farkındayım, olsun bizbize yeteriz.. Gelir zaten işi olmayanlarda.. Yaz aylarında bilgisayar başında oturulmuyor pek.. bide bende boyun düzleşmesi çıktığından sürekli oturamıyorum arada geziniyorum, müşteri filan gelince mecbur kapatmak zorunda kalıyorum.. şimdi kimse yok da ondan buralardayım yani :)
eylül olması bence daha iyi cnm.. düğünleri filan aradan çıkardıktan sonra başlayın bence.. sana da yorgunluk olur yoksa.. tüp bebek için eylül iyi bir zaman bence
3. tüp bebek denemem de başarısız....pırıl pırıl embriyolar, histereskopi yapıldı rahim temiz....bu çocukklar neden bırakıp bırakıp gidiyooo anlamıyorumm..
Kızlar ben biraz yokum.. Gelirim yine öptüm sizii
üzülme canım son dakkaya kadar ümit var hayırlıysa sağlıklıysa gelsin yok değilse Allah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
iyiyim canım sen nasılsın bugün yağmur var burada hava biraz serin ve çok güzel
benim havamda iyi dün güldenle beta hcg değerimi konuştukta muhtemelen kimyasal gebelik yaşadığımı söyledi kafam ona takıldı biraz
bebklerim tutunmak istemişler ama tutunamamışlar inşallah kendiliklerinden gelirlerde bizi üzmezler
3. tüp bebek denemem de başarısız....pırıl pırıl embriyolar, histereskopi yapıldı rahim temiz....bu çocukklar neden bırakıp bırakıp gidiyooo anlamıyorumm..
Canım üzüldüm, umudunu kaybetme sakın. Genetik testler falan yapıldı mı? sebep gösteriyorlar mı negatifler için?
canım benimm merak etmiştim seni çok.hayırlisi neyse o olmustur canım ,yalnız değilsin biliyorsun hepimiz yaşiyoruz,napalım .üzülmemek elde değil ,sabır diliyorum hepimize
7. denemesini yapan biri vardı ben transfer oldugum gün,görsen güle oynaya ,sonra aradım tutmus ikiz hemde,inşallah bidahaki sefere olacak ama biraz tatil yap 1-2 ay
buarada histeroskopi ile endometriosis tanısı konulamıyormuş diye duydum bir fikrin var mı acaba.
sonucun çıkmadımı?
Bir sonucum daha belli oldu
626 olan değerim 508 olmuş 3 günde...
Daktırcım resmen süründürüyor seni dedi...
Düşüş yavaş ama bundan sonra hızlı olması lazım pazartesi tekrar kan verecem
Sürün gülden sürüünnnn ama şükrediyorum düşüşte
GÜLDENCİM allah birdaha yaşatmasın canım benim... İnşallah pazartesi herşey daha hızlı yolunda gider...
Canım bu son olsun inşallah bi daha üzülmemeni ve bir an önce evladına kavuşmanı diliyorum Rabbimden
rezervim az,4-5 yumurtam oluyo.ama şımdiye kadar hepsi 1. kalite oldu.bi de çikolata kistim var ama rahim filminde, histereskopide görünen sorun yaratmamış.zaten 2 cm küçük diye doktorlar önemsemiyo...ama her ikisi de başlıbaşına neden değilmiş....bu durumda bir çok kişi hamile kalıyor... aslında 5. denemem...önceki ikisinde doğru düzgün transfere bile gidemedik....artık pes ediyorum...
Bir sonucum daha belli oldu
626 olan değerim 508 olmuş 3 günde...
Daktırcım resmen süründürüyor seni dedi...
Düşüş yavaş ama bundan sonra hızlı olması lazım pazartesi tekrar kan verecem
Sürün gülden sürüünnnn ama şükrediyorum düşüşte
evet bebeklerim benden ayrılamıyorlar...bırakıp gitmek istemiyolar annelerini ama yollarını şaşırmış yavrucaklarbelkide ikizdi güldencim o yüzden değerin bukadar yüksekti ve düşmesi gecikiyo
şaka bi yana sevindim canım değerinin düşmesine hadi inşallah artık hızla düşerde sende önündeki maçlara bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?