hoşbulduk canım nasılsınn???
off canım sorma ya sabahtan bı gelıyor butun gun burda bı ara gıdıyo gene gelıyo falann..sıkıldım valla..siz nasılsınzz bakalımm
kızlar bir şey soracağım...
ya narmik in nerde olduğunu bilen gören var mı? ona bir kaç sorum olacak.. özel msj da gönderemiyorum... bana yardımcı olursanız sevinirim...
hastaneyi aradım yarın sabah transfer için çağırdılar beni daha dün opu oldum ben 2.gün transferi olurmu yaa napıyo bunlar çok moralim bozuldu :2:
3. tüp bebek denemem de başarısız....pırıl pırıl embriyolar, histereskopi yapıldı rahim temiz....bu çocukklar neden bırakıp bırakıp gidiyooo anlamıyorumm..
Bir sonucum daha belli oldu
626 olan değerim 508 olmuş 3 günde...
Daktırcım resmen süründürüyor seni dedi...
Düşüş yavaş ama bundan sonra hızlı olması lazım pazartesi tekrar kan verecem
Sürün gülden sürüünnnn ama şükrediyorum düşüşte
canım ben iyiyim.. ama bugün olumsuz haberlerde aldık olumluda...
sedamu boş kese gördüm dedi.. ama ben hala inatla diyorum ki bebişin gözükmesi için çok erkendi.. insallah görecek bebişini...
batty negatif sonuç almış.. onada üzüldük...
egunalin değeri düşmüş onada sevindik...
böyle yani canım...
narmikle görüştüm canım hemde uzun uzun... sağolsun çok yardımcı oldu bana.. ikizler hakkında baya bir bilgi verdi...
nasısınız kızlar
4.test sonucum çıktı
22.gün değerim 1455 çıktı
5 temmuz da kese için randevu verdiler
benımde canım cok sıkkın vala kızlarr yan komusunun kızının bebeği oldu 40 ı cıkana kadar annesı gıtmıstı kızının evıne smdı onlar geldı bebek sıcaktanmısır nedır yavrum ağlayıp duruyorr..sesı hep gelıyor bıze camlar da acık yaa..dun aksamda kıracımız geldı bıze cay içmeye kız hamıle 5 aylık ne zamandır gormuyordum baktım karnı baya buyumus bır kızı olcakmıss..o ağlayan bebekten konu acıldı bızımde olunca bızımkıde durmaz sızı rahatsız ederrrr falan dedılerr..bende yok canım olurmu oyle sey dedım..ama ıcımden dedım kı bılseler bız bebek hasretınle yanıyoruzzz..cok gucume gıdıyor artık yaa..daha ılk tedavimde bu ne bıkkınlık bılmıyorum.aslında burda negatıf alanlar benı gercekten cok etkılıyor belkıde o yuzden umıdım yok..bılmıyorumm...
ama ben safım hiç bişi anlamadım kocanın hadi yatalım demesinden
saol cicim sıpalarım gittiler ama haftasonu düğünü yapıp gelcekler inşallah...
hasretliğimiz kısa sürecek bu kez...
mesajını görmedim canım belkide gördüm ama valla bazen okuyup çıkıyorum bazen bi kaç tane cevap yazıp çıkıyorum...
geçmişe çok dönemedim bu ara...
zamanım azdı...
yoksa seni görmemezlikten gelebileceğim ihtimali mümkün olmazzzzz.....
canım allah tan ümit kesilmez
inşallah sende anne olacaksınn
nasısınız kızlar
4.test sonucum çıktı
22.gün değerim 1455 çıktı
5 temmuz da kese için randevu verdiler
benımde canım cok sıkkın vala kızlarr yan komusunun kızının bebeği oldu 40 ı cıkana kadar annesı gıtmıstı kızının evıne smdı onlar geldı bebek sıcaktanmısır nedır yavrum ağlayıp duruyorr..sesı hep gelıyor bıze camlar da acık yaa..dun aksamda kıracımız geldı bıze cay içmeye kız hamıle 5 aylık ne zamandır gormuyordum baktım karnı baya buyumus bır kızı olcakmıss..o ağlayan bebekten konu acıldı bızımde olunca bızımkıde durmaz sızı rahatsız ederrrr falan dedılerr..bende yok canım olurmu oyle sey dedım..ama ıcımden dedım kı bılseler bız bebek hasretınle yanıyoruzzz..cok gucume gıdıyor artık yaa..daha ılk tedavimde bu ne bıkkınlık bılmıyorum.aslında burda negatıf alanlar benı gercekten cok etkılıyor belkıde o yuzden umıdım yok..bılmıyorumm...
aaa güldencimm eyer koca yatalım diyosaaa mutlaka altından bişey çıkarr:1
RABBIM SAG SAGLIM KUCAGIN ALMAYI NASIP ETSIN CANIMMMMMMMMM
ICIMI KARARTTIN HEEEEEEEE
UMUT VARSA YARIN VARDIR UNUTMA NE BU KARAMSARLK TMM DETAVI BOYUNCA GELEM BURAYA NE BILIM BIRAZ RAHATLA AMA YAAA
bananeee benım karadıııı senınde karasın içinn ohhhh
canım ne diyeceğimi bilemedim
olurmu değerin artıyordu ne güzell
inşallahh öyle bir şey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?