Tüp Bebek Günlüğümüz !

EVETT canım takmayın dıyorlar umursamayın dıyorlar ama olmuyorr..evde esıme de oynamaktan sıkıldım ona delıler gıbı bebek hasretı bıle cektığımı hıssettırmıyorum kı sorun onda olduğu ıcın gucenmesın dıyeee..ama boyle ıcıne at ıcıne at nereye kadar bılmıyorum..hep dıyorum ben buraya gelmeden once bu ısı gayet basıt bısey sanırdım hemen tutcak gıbı dusunurdum ama oyle deılmıs meğerr..kımı arkadaslarr kımsayal gebelık yasıyor kımı sonradan dusuruyor kımı 3-4 kez denıyor vs iştee bir dünya sorun oluyormus meğer..ve hepp bekleme sureceındesınn malesef kı bebek tutsa bıle hep bır korku hep bır kaygı aman bısey olmasın aman bısey mı oldu yoksa falann..valla canım k.bkma senı ve sızı de bunalttımm ecrının tabırı ıle ıcınızı kararttım ama ne bıleyım paylasmak ıstedımm...

canım defnem yaa..sanırım hayatın gerçekleri benım gozumu korkuttu boylee konusur oldum..

tuannacım.. evet topikten önce her şey hemencecik oluverecekmiş gibi geliyordu.. ama bunları bilmek aslında iyi.. ama birine öyle oldu diye diğerleride aynı şeyi yaşayacak değil.. ayrıca normal yolla olsa bile hep bu beklemeler olacaktı.. sadece biraz daha vurdumduymaz davranabilecektik.. tabiki normal yolla olan evletlerda annelerinin bir taneleri.. ama ne bileyim.. bizimkiler biraz daha kıymetli.. gelelim eşine oynamana... ben her ay ağlardım kırmızıları görünce.. ama öyle böyle değil.. hıçkıra hışkıra diyebilirim.. eşim bunları bilmez.. kimse bilmez.. sırf o üzülmesin diye hiç bir şeyi çaktırmadım..Rabbim hepimize,eşlerimize ve bebeklerimize sağlık versin canım.. her şeyin başı sağlık ve huzur... inan bana her şey güzel olacak..ama önce dağıt kafanı.. bu akşam eşinle yürüyüşe çık.. omuzuna yasla başını.. ve hep güzel şeyler düşünün.. her şey güzel olacak canım insallah...

Yok be cnm bunaltmasi sn icini dok rahtla yeter atma icine ama inan lütfen tedavine olucak bak inanmak cok önemli olumsuzlk yok bunun icin kızarım bak sana pozitf ol

kızlar öyle güzel duygular içindeyimki test günüm yarın biliyordum yazmıştımda merkezden aradılar kan tahliline niye gelmediniz diye şok oldum apar topar gittim uzun lafın kısası

HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİM rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu inş sonu gelir ve kucağıma bu kez alabiliyim.

canım yazdıklarını okurken gozlerım doldu vallahıı...demek baya baya dolmusum benn evet gercekten haklısın bızımkıler cok daha kıymetlı olcak orası kesınnn de ne bıleyımm dusunduklerımı yazdım iştee..neysee sızı dınlıcem ve pozitiff dusuncemm artıkk

Yok be cnm bunaltmasi sn icini dok rahtla yeter atma icine ama inan lütfen tedavine olucak bak inanmak cok önemli olumsuzlk yok bunun icin kızarım bak sana pozitf ol

saolunn canlarım yaaa..sız ve bebelerınızz bana destek oldunuzzz bundan sonra daha pozitif dusunmeye baslıcam sozzz ama gene karamsarlık olabılır belkı bazenn...

Herkese merhaba,

nasılsınız kızlar????

slmm tatlısmn ben ıyıyımm ya sen nasılsın?

canımmm..... hadi bakalm gözün aydın..... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah...
:

bunu sadeceee arkadaşş.. cok sevındımm tatlımm umarımm sağ salım bebeğini kucağına alırr o mıs kokusunu içine çekersinnnn..

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kaç çıktı canım sonucun

amin gözün aydın canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

tebrik ederim canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

Son düzenleme:
işte bu sensin... pozitif düşünerek bebeklerinin gelmesini kolaylaştıracak sevimli arkadaşımsın....canım inanki hepimiz geçtik bu yollardan...pes ettiğimizde oldu.. isyan ettiğimizde.. ama hep tövbe ettim... ve şimdi Rabbim e şükürler olsun bebeklerim benimle... insallah sonuna kadar da öyle olacak Rabbim in de izniyle... canım umutsuzluk bizim en güçlü düşmanımız bunu unutma..insallah güzel gelişecek her şey... sen ki iğne olmak istiyorum diye ağlanıp sızlanansın... canım benim ya... bebişini önce göbüşüne sonra kucağına aldığında sana hatırlatacağım bu sözlerini.. ve Allah a şükredip,gülüşeceğiz.....

canlarım ben çıkıyorum.. gelicem akşam yanınıza...öpüyom sizleri.. şimdi dinlenme zamanı...

iştee bu yaa ıkız annesı de boylee pozitiff olmalıı boylee dınamık boylee içtenn boyle samımıı..ayy yazdıkların cok sevındırdı benııı kızz..insallahhh canım ya ınsallah bnde sahıp olurum bebeklerımeee...

canlarım ben çıkıyorum.. gelicem akşam yanınıza...öpüyom sizleri.. şimdi dinlenme zamanı...

tmm cnm gorusuruz cok optum senıı...

canım senı burdakilerden başka kimse anlamaz bu yaşadıklarını veya daha fazlasını hepimiz yaşadık kolay değil insanın içine işliyor dedikleri ama sen güçlü ol bebeğin için.
problem eşinde diye ona belli etmemeye çalışma bırak oda bilsin içindekileri kendine yaparsın inan .zaten ilaçlardan dolayı hormonlar ve psikiloji tavan yapıyor birde dış etkenlerle boğma kendini.
4 senedir bebek için uğraştık biz bana destek olan kendi aielm ve eşim vardı eşimin ailesi hep yüzüme yüzüme oğlumun paralrını boşa harcıyorsun derdi. eşimde biz kazanıyoruz size ne diye tepki gösteririrdi.
görümcem geçensene mayıs ayında evlendi k.valdem benım yanımda sakın korunma lotusu görmüyomusun onun gibi olur çocuğun olmaz dedi içime o kadar dokunduki günlerce ağladım.
kurban bayramında görümcem hamile olduğunu öğrendi bana nispet yaparcasına benı 40 defa arayıp şöyle mutluyum böyle mutluyum anlatıyorda anlatıyor
hiç düşünmüyor o uğraşıyor bebeği olmuyor psikolojisi nasıl olur falan diye
sonrasında eli hep karnında kız olursa ismi şu olsun şuna aşeriyorum falan daha neler neler
demem o ki kardeşim dediğin bunu yaparsa dış kapının mandalları ne yapmaz neler demez
canını sıkma pozitif ol pozitif düşün
hem erkek faktorunde tutma şansı daha yüksek diye düşünüyorum

inş. önce keseyi sonra kalp atışını uyar 9 ay sonrada kucağına alırsın

tebrikler Rabbim sonuna kadarsağlıkla gitmeyi ve kucağına almayıda nasip eder

ayy canım ya kızz sız hamıslerr ne guzel destek verdınız banaa saolun canım..yanlız sana yapılanlarda cok ağırmıs be bacım bu ne yaaa yazıklar olsun onlara ınan bunlar ınsanı cok uzuyorrrr...ama allahım buyuk bak sana da nasıp ettı anne olmayı smdı de sen onlara nıspet yapp...saolun yanımda olduğunuz ıcınn. smdı ben cıkoorum artık optumm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…