Cnmmm cnm seni o kadar ok iyi anlıyorum ki suanda sona yaklaşmama rağmen o günler hep aklımda o kadar cok gücüme giden seyler olduki hiç unutmam akrabamızın gelini benim de kanka Dr biliyordu tedavide oldugumu tutmadığını kimyasal geçirdiğim su hamile kaldı yemeğe davet etmiştik ay bana ne Ömer yapti eli daha 5 haftalık olan karnın da surekli gözüme söküyor senin de olunca senin de olunca gibi saçma sapn kelimeler sanki 2. Doğuruyor da birhavalar o kadar etkilenmiştim ki o kapıdan çıktı ben gözyaşlarımı tutamamistim daha fazla o acıyı yi cok iyi bilirim daha neler neler yaşatıyor insanlar sana Rabbim senin de yüzünü güldürsün insallh en kısa zamn da lütfen negatf olma ne olur olumlu düşünmek cok önemli bak basan kaybederek başlama olucak inan bebeklerine tutunacaklar sana ve hersey geri de kalicak ama kalbin de o acıyı hep hissediceksin
Masallh cnm Rabbim saglikla tamamamina erdirsin insallhhhh
Yok cnm daha yaptırmadım 5 te randevum şimdi takılıyorum öyle havz kenarın da o arkadas yine etrafım da donüyor Rabbim herkese versin çifter çifter insallhhhh ben de üzülüyorum karnım cok belli olmasın diye kızımı havlunun altına sakladımBana hep böyle Nazlı hamile gordum mü görgüsüz şımariklik derim olan var olmayan var iste kimse Hz Meryem değil Rabbim herkese vericek insallh vakti geldiğin de sıra sizin olsun insallh takil bakalım sen de cnm sen otur çalıştıra patronun oğlunu
süper ya.. insallah bebişinin kesesini sağlıcakla göreceksin canım.. kızın ne durumda bu arada.. ona söylediniz mi kardeşi olacağını..?
konuştum canım ya.. aklımdaki tüm soruları sordum...sağolsun oda bıkmadan usanmadan anlattı..
bak şimdi... dayak geliyor sana.. ne umutsuzlğu bu böyle...daha dur bakalım.. sen umutlarla başlayacaksın ki bebişler annem bizi bekliyor desin...
gerizekalı.... pislik adam.. ayyy adama sinir oldum.. geri zekalı muayne edip mi söyledi bunları sankii... ayyy gıcık oluyom böyle çok bilmişlere...
canım.... hadi bakalım bebiş geliyor desene.. insallah sağlıcakla gelir.. değerin iyi canım.. herkesin aynı olmuyor.. ama önemli olan ber daha ki seferde ki artış.. canım ya.... Allah tamamına erdirsin....
Aminn canım inşallah yavaş yavaş ta olsa kurtulacam dış gebelikten...
EVETT canım takmayın dıyorlar umursamayın dıyorlar ama olmuyorr..evde esıme de oynamaktan sıkıldım ona delıler gıbı bebek hasretı bıle cektığımı hıssettırmıyorum kı sorun onda olduğu ıcın gucenmesın dıyeee..ama boyle ıcıne at ıcıne at nereye kadar bılmıyorum..hep dıyorum ben buraya gelmeden once bu ısı gayet basıt bısey sanırdım hemen tutcak gıbı dusunurdum ama oyle deılmıs meğerr..kımı arkadaslarr kımsayal gebelık yasıyor kımı sonradan dusuruyor kımı 3-4 kez denıyor vs iştee bir dünya sorun oluyormus meğer..ve hepp bekleme sureceındesınn malesef kı bebek tutsa bıle hep bır korku hep bır kaygı aman bısey olmasın aman bısey mı oldu yoksa falann..valla canım k.bkma senı ve sızı de bunalttımm ecrının tabırı ıle ıcınızı kararttım ama ne bıleyım paylasmak ıstedımm...
Herkese merhaba,
nasılsınız kızlar????
tuannacım.. evet topikten önce her şey hemencecik oluverecekmiş gibi geliyordu.. ama bunları bilmek aslında iyi.. ama birine öyle oldu diye diğerleride aynı şeyi yaşayacak değil.. ayrıca normal yolla olsa bile hep bu beklemeler olacaktı.. sadece biraz daha vurdumduymaz davranabilecektik.. tabiki normal yolla olan evletlerda annelerinin bir taneleri.. ama ne bileyim.. bizimkiler biraz daha kıymetli.. gelelim eşine oynamana... ben her ay ağlardım kırmızıları görünce.. ama öyle böyle değil.. hıçkıra hışkıra diyebilirim.. eşim bunları bilmez.. kimse bilmez.. sırf o üzülmesin diye hiç bir şeyi çaktırmadım..Rabbim hepimize,eşlerimize ve bebeklerimize sağlık versin canım.. her şeyin başı sağlık ve huzur... inan bana her şey güzel olacak..ama önce dağıt kafanı.. bu akşam eşinle yürüyüşe çık.. omuzuna yasla başını.. ve hep güzel şeyler düşünün.. her şey güzel olacak canım insallah...
Yok be cnm bunaltmasi sn icini dok rahtla yeter atma icine ama inan lütfen tedavine olucak bak inanmak cok önemli olumsuzlk yok bunun icin kızarım bak sana pozitf ol
Herkese merhaba,
nasılsınız kızlar????
kızlar öyle güzel duygular içindeyimki test günüm yarın biliyordum yazmıştımda merkezden aradılar kan tahliline niye gelmediniz diye şok oldum apar topar gittim uzun lafın kısası
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİM rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu inş sonu gelir ve kucağıma bu kez alabiliyim.
kızlar öyle güzel duygular içindeyimki test günüm yarın biliyordum yazmıştımda merkezden aradılar kan tahliline niye gelmediniz diye şok oldum apar topar gittim uzun lafın kısası
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİM rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu inş sonu gelir ve kucağıma bu kez alabiliyim.
slm arkadaşlar daha önce yumurta toplanacağından fln vs bahsetmiştim uzun zamndır girmiyorum neyse o devreleri atlattım 12.günüde doldurduk bugün gebelik testim vaardı 73.7 çıktı pazartesi tekrar çağırdılar kontrol için şimdi değer düşerde bişey olur diye korkmuyo değilim.değer bana çok düşük geldi sizce normal dimi ya ne bilim
işte bu sensin... pozitif düşünerek bebeklerinin gelmesini kolaylaştıracak sevimli arkadaşımsın....canım inanki hepimiz geçtik bu yollardan...pes ettiğimizde oldu.. isyan ettiğimizde.. ama hep tövbe ettim... ve şimdi Rabbim e şükürler olsun bebeklerim benimle... insallah sonuna kadar da öyle olacak Rabbim in de izniyle... canım umutsuzluk bizim en güçlü düşmanımız bunu unutma..insallah güzel gelişecek her şey... sen ki iğne olmak istiyorum diye ağlanıp sızlanansın... canım benim ya... bebişini önce göbüşüne sonra kucağına aldığında sana hatırlatacağım bu sözlerini.. ve Allah a şükredip,gülüşeceğiz.....
canlarım ben çıkıyorum.. gelicem akşam yanınıza...öpüyom sizleri.. şimdi dinlenme zamanı...
benımde canım cok sıkkın vala kızlarr yan komusunun kızının bebeği oldu 40 ı cıkana kadar annesı gıtmıstı kızının evıne smdı onlar geldı bebek sıcaktanmısır nedır yavrum ağlayıp duruyorr..sesı hep gelıyor bıze camlar da acık yaa..dun aksamda kıracımız geldı bıze cay içmeye kız hamıle 5 aylık ne zamandır gormuyordum baktım karnı baya buyumus bır kızı olcakmıss..o ağlayan bebekten konu acıldı bızımde olunca bızımkıde durmaz sızı rahatsız ederrrr falan dedılerr..bende yok canım olurmu oyle sey dedım..ama ıcımden dedım kı bılseler bız bebek hasretınle yanıyoruzzz..cok gucume gıdıyor artık yaa..daha ılk tedavimde bu ne bıkkınlık bılmıyorum.aslında burda negatıf alanlar benı gercekten cok etkılıyor belkıde o yuzden umıdım yok..bılmıyorumm...
inş. önce keseyi sonra kalp atışını uyar 9 ay sonrada kucağına alırsınevet canım bu sabah ordaydım test tekrarım vardı
değerim 1455 e yükselmiş
5 temmuz da kese için randevu verdiler
evet tadilat başlıyor hasta almıyorlar artık 10 daha oralarmış bakalım yeni hali nasıl olacak
canım senı burdakilerden başka kimse anlamaz bu yaşadıklarını veya daha fazlasını hepimiz yaşadık kolay değil insanın içine işliyor dedikleri ama sen güçlü ol bebeğin için.
problem eşinde diye ona belli etmemeye çalışma bırak oda bilsin içindekileri kendine yaparsın inan .zaten ilaçlardan dolayı hormonlar ve psikiloji tavan yapıyor birde dış etkenlerle boğma kendini.
4 senedir bebek için uğraştık biz bana destek olan kendi aielm ve eşim vardı eşimin ailesi hep yüzüme yüzüme oğlumun paralrını boşa harcıyorsun derdi. eşimde biz kazanıyoruz size ne diye tepki gösteririrdi.
görümcem geçensene mayıs ayında evlendi k.valdem benım yanımda sakın korunma lotusu görmüyomusun onun gibi olur çocuğun olmaz dedi içime o kadar dokunduki günlerce ağladım.
kurban bayramında görümcem hamile olduğunu öğrendi bana nispet yaparcasına benı 40 defa arayıp şöyle mutluyum böyle mutluyum anlatıyorda anlatıyor
hiç düşünmüyor o uğraşıyor bebeği olmuyor psikolojisi nasıl olur falan diye
sonrasında eli hep karnında kız olursa ismi şu olsun şuna aşeriyorum falan daha neler neler
demem o ki kardeşim dediğin bunu yaparsa dış kapının mandalları ne yapmaz neler demez
canını sıkma pozitif ol pozitif düşün
hem erkek faktorunde tutma şansı daha yüksek diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?