Tüp Bebek Günlüğümüz !

Rabbim sanada nasip edecek birgün anne olmayı belli ki zamanı var
kız zaten burda acılarımızı sevinçlerimizi paylaşıp birbirimize destek olmak için buluşmadık
hepimizin derdi ortak
öptük senı yramaz sıpamla

cnmmmmm çok dua etmiştim sana şükürler olsun,ALLAH sonunu getirsin sağlıkla inşallah,kaç çıktı değerin,kaçıncı gün,öptm,tebrikler

Transferim gerçekleşti evde yatıyorum.Aranızda kan sulandirici fraxparin kullanan var mı kaclık kullanıyorsunuz merak ettim

Transferim gerçekleşti evde yatıyorum.Aranızda kan sulandirici fraxparin kullanan var mı kaclık kullanıyorsunuz merak ettim

canım ben gün aşırı 4000 lik clexine iğne ve hergün ecoprin kullanıyorum.transferin hayırlı olsun

cnm ilaçlar adet gecikmesi yapıyor evet,,ama inşallah hamişsindir, güzel haberler vermen dileğiyle,ALLAHım mucizesini göndersin sağlıkla,öptm..
Cnm cvbin icn tesekkurler. İnsallah amin.. Yinede com umitlenmiyim ozaman

cnm Ben kullaniyorum 0,6 ml yziyo
Yalniz gobegim sisiyo ve kasiniyo surekli mahvoldum benn ...

kızlar hepinize çoook teşekkür ederim ayrı ayrı umarım hepimiz bu yolda sağ salim bebeklerimizi kucagımıza alırız
degerim 117 sizce nasıl? inş artış olur 2gün sonra tekrar vercem çünkü:26:

kızlar hepinize çoook teşekkür ederim ayrı ayrı umarım hepimiz bu yolda sağ salim bebeklerimizi kucagımıza alırız

caınımmm Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah ...

iyi akşamlar kızlar eşimin işten gelmesini beklerken size bir merhaba demek istedim.bu arada benim 2.kontrolüm 2 temmuzda .Bu randevuda sadece bebek gözlenecek sanırım.2li test nezaman oluyordu bilgisi olan varmı?

Hayırlı akşamlar herkese
yarın turkiyedeyim inşallah, bavullarimizi hazirladik. havaalanindan direk hastaneye, cok stresli olcak hersey. heycanlandim simdi bayaa. Annemle babamla vedalastik, cok tuhaf yine tüp bebek için tr ye gitmek:2: icimde burukluk var sankii.
Bitanecik bebisim yeğenim bana diyorki, teyzecim inşallah Allah seninde karnına bebek koyar diye

canım çok tebrik ederim maşallahhhh
Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inşallah...
2 gün sonra değerinin katlanmasını diliyorum...

Kizlar test gunum cumartesi ama adetim 5 gun gecikti. İlaclardan dolayi mi olmuyorum acaba:18:

şekerim eski adet tarihini unut...
kullandığımız iğnelerden dolayı adet zamanımız değişiyor...
yani adet tarihin test gününle aynı oluyor...
tüp bebekte bu şekilde hesaplanır o nedenle adetin geçmedi...

canım 9 temmuzda sana süpper bi kutlama yapacam Allahın izniyle...
bende kullandım o iğneden 0.4 lüktü benim ki..

Canım benim inşallah yaparız burda kutlamamızı.Bana da 0,4 lük verdi deimde merak ettim.

Hayirli olsun Canim insallah hamislini kutlariz

Tebrikler Canim Allah tamamini erdirsin

Hayirli olsun Rabbim kucağınada amayı nasib etsin inşallah..

Canım benim inşallah yaparız burda kutlamamızı.Bana da 0,4 lük verdi deimde merak ettim.

en az doz olanı canım...
her ihtimale karşı kullandırmıştı daktırcım...
ciddi bi kan pıhtılaşma sorunumuz olduğundan değil...
önlem amaçlı...
bi süredir topiği tam olarak takip edemiyorum...
liste topiğinde bugün transferin olduğunu okuyunca içim bi tuhaf oldu.
aynı memleketteyiz ve ben senin yanında değildim...
ilk fırsatta görüşelim istiyorum..
akasyada gelsin istanbuldan buluşma ayarlayalım...

Hayırlı olsun canım benim insan coooook heyecanlı oluyor insallah hayırlı sonuc alırsın tedavinden 3 Haftalinami gidiyorum Canim Benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…