ayy canım ya kızz sız hamıslerr ne guzel destek verdınız banaa saolun canım..yanlız sana yapılanlarda cok ağırmıs be bacım bu ne yaaa yazıklar olsun onlara ınan bunlar ınsanı cok uzuyorrrr...ama allahım buyuk bak sana da nasıp ettı anne olmayı smdı de sen onlara nıspet yapp...saolun yanımda olduğunuz ıcınn. smdı ben cıkoorum artık optumm cnm
kızlar öyle güzel duygular içindeyimki test günüm yarın biliyordum yazmıştımda merkezden aradılar kan tahliline niye gelmediniz diye şok oldum apar topar gittim uzun lafın kısası
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİM rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu inş sonu gelir ve kucağıma bu kez alabiliyim.
Kizlar test gunum cumartesi ama adetim 5 gun gecikti. İlaclardan dolayi mi olmuyorum acaba:18:
Transferim gerçekleşti evde yatıyorum.Aranızda kan sulandirici fraxparin kullanan var mı kaclık kullanıyorsunuz merak ettim
Cnm cvbin icn tesekkurler. İnsallah amin.. Yinede com umitlenmiyim ozamancnm ilaçlar adet gecikmesi yapıyor evet,,ama inşallah hamişsindir, güzel haberler vermen dileğiyle,ALLAHım mucizesini göndersin sağlıkla,öptm..
Transferim gerçekleşti evde yatıyorum.Aranızda kan sulandirici fraxparin kullanan var mı kaclık kullanıyorsunuz merak ettim
kızlar hepinize çoook teşekkür ederim ayrı ayrı umarım hepimiz bu yolda sağ salim bebeklerimizi kucagımıza alırız
degerim 117 sizce nasıl? inş artış olur 2gün sonra tekrar vercem çünkü:26:
kızlar öyle güzel duygular içindeyimki test günüm yarın biliyordum yazmıştımda merkezden aradılar kan tahliline niye gelmediniz diye şok oldum apar topar gittim uzun lafın kısası
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİM rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu inş sonu gelir ve kucağıma bu kez alabiliyim.
Kizlar test gunum cumartesi ama adetim 5 gun gecikti. İlaclardan dolayi mi olmuyorum acaba:18:
Canım benim inşallah yaparız burda kutlamamızı.Bana da 0,4 lük verdi deimde merak ettim.canım çok tebrik ederim maşallahhhh
Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inşallah...
2 gün sonra değerinin katlanmasını diliyorum...
şekerim eski adet tarihini unut...
kullandığımız iğnelerden dolayı adet zamanımız değişiyor...
yani adet tarihin test gününle aynı oluyor...
tüp bebekte bu şekilde hesaplanır o nedenle adetin geçmedi...
canım 9 temmuzda sana süpper bi kutlama yapacam Allahın izniyle...
bende kullandım o iğneden 0.4 lüktü benim ki..
Hayirli olsun Canim insallah hamislini kutlarizTransferim gerçekleşti evde yatıyorum.Aranızda kan sulandirici fraxparin kullanan var mı kaclık kullanıyorsunuz merak ettim
kızlar hepinize çoook teşekkür ederim ayrı ayrı umarım hepimiz bu yolda sağ salim bebeklerimizi kucagımıza alırız
Canım benim inşallah yaparız burda kutlamamızı.Bana da 0,4 lük verdi deimde merak ettim.
Hayırlı akşamlar herkese
yarın turkiyedeyim inşallah, bavullarimizi hazirladik. havaalanindan direk hastaneye, cok stresli olcak hersey. heycanlandim simdi bayaa. Annemle babamla vedalastik, cok tuhaf yine tüp bebek için tr ye gitmek:2: icimde burukluk var sankii.
Bitanecik bebisim yeğenim bana diyorki, teyzecim inşallah Allah seninde karnına bebek koyar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?