canım çok tebrik ederim maşallahhhh
Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inşallah...
2 gün sonra değerinin katlanmasını diliyorum...
şekerim eski adet tarihini unut...
kullandığımız iğnelerden dolayı adet zamanımız değişiyor...
yani adet tarihin test gününle aynı oluyor...
tüp bebekte bu şekilde hesaplanır o nedenle adetin geçmedi...
canım 9 temmuzda sana süpper bi kutlama yapacam Allahın izniyle...
bende kullandım o iğneden 0.4 lüktü benim ki..
Canim ne olursun uzulme vardi belkide Bir hayir insallah bu son olacak insallahAy bende 2 gundur saf saf sevindim sakak gibi ole inandim. 3 sene oldu cok bunaldim. Aglamaktan yoruldum. İnsallah bu son olur
İyi aksamlar millet
Iyi aksamlar tatlim Benim nasilsin ?????
sıcaklardan bıkkın bir haldeyim sen nasılsın cnm
Bende iyisinizdir Canim Tembellik yaptim Derse gitmedim .... Bugun burasida Sicak 30 derece
arada şart kaytarmak
Aynen senin bebisin gelmesinede Az. Kaldi heycan var mi heycan ??????
iştee bu yaa ıkız annesı de boylee pozitiff olmalıı boylee dınamık boylee içtenn boyle samımıı..ayy yazdıkların cok sevındırdı benııı kızz..insallahhh canım ya ınsallah bnde sahıp olurum bebeklerımeee...
tmm cnm gorusuruz cok optum senıı...
arada şart kaytarmak
Bende iyisinizdir Canim Tembellik yaptim Derse gitmedim .... Bugun burasida Sicak 30 derece
insallah canım..ben inanıyorum bebişlerinin sana geleceğine...sen şu tedavine hayırlısıyla bir başla her şey çorap söküğü gibi ilerleyecek Allah ın izniyle.. şimdi ben diyorumki.. tüp bebek tedavisi oldum ha... şaka gibi geliyor... sanki bebişlerim kendiliğinden gelmiş gibi hissediyorum..çünkü tedaviyle işin bittikten sonra tek düşündüğün bebişlerin sağlığı oluyor...sende tadacaksın bu duyguları Allah ın izniyle...
lotus,selo......
bir öğretmen olarak hiç yakıştıramadım.. şuna kaytarmak demeyelimde kafa tatili vermek diyelim... daha kibar olur...
evet az kaldı canım
yok heyecan falan garip değilmi
Canim ne olursun uzulme vardi belkide Bir hayir insallah bu son olacak insallah
Ay bende 2 gundur saf saf sevindim sakak gibi ole inandim. 3 sene oldu cok bunaldim. Aglamaktan yoruldum. İnsallah bu son olur
İyi aksamlar millet
Canim benim insallah hepimize nasip olsun..
Cnm cvbin icn tesekkurler. İnsallah amin.. Yinede com umitlenmiyim ozaman
cnm Ben kullaniyorum 0,6 ml yziyo
Yalniz gobegim sisiyo ve kasiniyo surekli mahvoldum benn ...
iyi akşamlar kızlar eşimin işten gelmesini beklerken size bir merhaba demek istedim.bu arada benim 2.kontrolüm 2 temmuzda .Bu randevuda sadece bebek gözlenecek sanırım.2li test nezaman oluyordu bilgisi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?