Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ay bende 2 gundur saf saf sevindim sakak gibi ole inandim. 3 sene oldu cok bunaldim. Aglamaktan yoruldum. İnsallah bu son olur

insallah canım..ben inanıyorum bebişlerinin sana geleceğine...sen şu tedavine hayırlısıyla bir başla her şey çorap söküğü gibi ilerleyecek Allah ın izniyle.. şimdi ben diyorumki.. tüp bebek tedavisi oldum ha... şaka gibi geliyor... sanki bebişlerim kendiliğinden gelmiş gibi hissediyorum..çünkü tedaviyle işin bittikten sonra tek düşündüğün bebişlerin sağlığı oluyor...sende tadacaksın bu duyguları Allah ın izniyle...

arada şart kaytarmak

Bende iyisinizdir Canim Tembellik yaptim Derse gitmedim .... Bugun burasida Sicak 30 derece

lotus,selo......
bir öğretmen olarak hiç yakıştıramadım.. şuna kaytarmak demeyelimde kafa tatili vermek diyelim... daha kibar olur...

canlarım ben çıkıyorum.. öptüm sizi.. zaten bugün yine dertlendim fissülümden.. oturmayayım çok.. insallah geçer diye dua ediyorum...neyse dönüp dolaşıp aynı konu biliyorum ama canım yanıyor çok fena...

Haklisin Canim oyle diycektim en Iyisi

Ay bende 2 gundur saf saf sevindim sakak gibi ole inandim. 3 sene oldu cok bunaldim. Aglamaktan yoruldum. İnsallah bu son olur

ama canımcım bilmeyebilirsin saflıkla ya da başka bişeyle alakası yok bunun...
kim derdi tüp bebek maceramız olacak birgün...
herşeyi bilerek başlamıyoruz tüp bebeğe...
yaşayarak öğreniyoruz çoğu zaman...
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah..
Daha fazla uğraştırmasın...

İyi aksamlar millet

iyi akşamlar heyecansız anne...
ama düşünüyorum da sanırım bende heyecanlanmazdım bu dönem...
son iki gün heyecan duyardım kesin..

iyi akşamlar kızlar eşimin işten gelmesini beklerken size bir merhaba demek istedim.bu arada benim 2.kontrolüm 2 temmuzda .Bu randevuda sadece bebek gözlenecek sanırım.2li test nezaman oluyordu bilgisi olan varmı?

canım 2 li test ,12-14 hafta arası yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…