Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam kızzllaarrrr.ay kaç gündür giremedim napıyosunuz bakıyimm.amma çok sayfa olmuş yahu nasıl okucam bunları ben takip edebildiğim kadarıyla ikramayacım bebişlerini almış gelmiş inşallaaahhhh güzel haberlerini alırız 12gün sonra.millstone cum inşallah yumoşun saglıklı bir şekilde gelişip göbüşünü doldurur canım..akasyaaa istanbula mı geldin yaww... keşke görüşmek nasip olsa yaa..göbüşüne sürünürdükde bizede bulasırdı belki güldencim seninde degerin düşmüş canım artık bitsin bu eziyet sana ya bende bi değişiklik yok.haftaya izne çıkıyorum 4-5 gün memlekete gidicem.akraba ziyaretleri falan:)annemlerde ordalar zaten.görümcem yurtdısından gelıcek haftaya bide. işte gezmeler tozmalar yani anlıcagınız..çok çok çok optum herkesi iyigeceler....

meraba arkadaşlarrr nasılsınız ben annecimdeydim bugün şimdi geldik siz neler yaptınız bugün bakalım

valla bilemiyorum canım görünen boş bir kese.Rabbim hayırlısını versin.ctesi başka bir doktora gidicem.

canim daha erken belki tutunmasi gec olmustur, doktor kotu demedikce korkma Allahin izniyle iyi olacak oyle dusun!

Transferinde basarilar dilerim rabbim saglikli sekilde gebe kalmani ve saglikli hayirli sekilde evladini kucagina almayi nasip etsin dualarimiz hepimiz icin

Tebrik ederimmmmmm

canim gozun aydin, bak neguzelllll Allahim saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insAllah!

ayyy kizlar bugun gorumceme gittim, boyle yasli karilar vardi ve beklenen soru $ap diye geldi,
-Kiz sen kac senelik evlisin sen?
. 4 senelik olacak insAllah
-Daha cocuk istemiyormusun peki?
.istiyoruz yeni yeni (herzamanki yalan)
-Hmm hayirlisi olsun..

Ya kardesim bu karilardan, milletten ben biktim bunlar sormaktan bikmadi, adamin piskolojisini bozmaya birebirler ha!
Diyorum rabbim bana ve benim gibi bunalan herkese birden saglikli hayirli ikizler versinde kurtulalim su cahil milletten offff :52;

boşver be güzelim bu pazavatlızlarla uğraşılmaz hepimiz aynı şeyleri yaşadık sakın takma kafana canım benim konuşur onlar susmak bilmezlerr

boşver be güzelim bu pazavatlızlarla uğraşılmaz hepimiz aynı şeyleri yaşadık sakın takma kafana canım benim konuşur onlar susmak bilmezlerr

aslinda takmak istemiyorum ama içten içe ülülmüyor degilim, imtihanlardayiz rabbim sabrimiza sahip cikmayi nasip etsin
bir soz var cok begeniyorum o aklima gelince rahatliyorum insAllah en kisa zamanda Allahim buradaki arkadaslarimla bize hayirli bir evlat verecektir yeterki umidimizi kesmeyelim insAllah
" Isyanlardayim dedi, Imtihanlardayim deseydi kurtulacakti "

canım çok güzel bir sözmüş rabbim sabrını veriyo bi şekilde ama dediğin gibi bazen dayanamıyo insan isyan etmekte istemiyoruz ama insanız işte rabbim yardımcımız olsun hayırlı bi evlat nasip etsin sana ve evlAT isteyen tüm kader arkadaşlarımıza

Hayırlı olsun canım benim insan coooook heyecanlı oluyor insallah hayırlı sonuc alırsın tedavinden 3 Haftalinami gidiyorum Canim Benim
Evet gercekten tuhaf:18: âmin inşallah, hepimiz hayırlı sonuclar alalım.
yok 3 hafta degil, dondurulmus transferi olacak Allah nasib ederse. 9 gün, haftaya pazar dönüşümüz inşallah.
UF yeni bittim daha, Niye ben hep herseyi en sona bırakıyorummm. Neyse Kendinize iyi bakin öptümm herkezii

Son düzenleme:
kızlarr,akasyadan haber varmı,istanbula gittimi acaba???

dün istanbul il sınırları içinden konuştuk kendisiylen...
İstanbulda yanii...

oooo gez şekerim gez...
yazı gezmeyecezde ne zaman gezecez...
en son değerim düşmüştü evet bi bakmışsın çıkmış o yüzden sıfırlanana kadar tetikyeyim canımcım...
bende seni öpüyoyummmm...

GÜNAYDIINNNNN.....
Canım arkadaşlarıma güzel birgün diliyorum...
Çok mutlu olun inşallah

günaydın kuzum İnşallah senin içinde çok güzel olur....
.
HAYIRLI CUMALAR

Ey Rabbimiz! İşlerimizde muvaffakiyetler ihsan eyle. Yanlış yollara gidenleri gittikleri yoldan döndür. Hanelerimize sağlık, mutluluk, huzur nasip eyle. Kaldırmakta zorlanacağımız yüklerle bizleri imtihan eyleme. Darda ve zorda koyma, Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyur. Bizlere esenlik ver. Ahir zaman fitnelerinden, kazalardan, belalardan, sıkıntılardan, şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi koru. Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyur. ALLAH'ım... yüreği yanmış, gözyaşları yüreğine akmış, zorda olan tüm kardeşlerimize ferahlık huzur ver...
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ♥

Amiinnnnnnn...

hepimiz için hayırlı,mutlu,sağlıklı bir gün diliyorum..

hayırlı cumalar herkeze

Günaydın şekerim...

hayırlı cumalar...
gününüz güzel olsuuunnn....
ohhh yine haftasonu ne güzel...

sanada hayırlı cumalar

Herkese günaydın, yaşasın cuma geldi !!! önümüzdeki salıdan itibaren Bodrum beni bekler çokkk mutluyummm

günaydınnn canım...
demek bodrum seni bekliyoooorrr...
süper yaaa bende gitmek istiyorum bi yerlere ama hastane işlerim beni bağlıyor

Herkese günaydın, yaşasın cuma geldi !!! önümüzdeki salıdan itibaren Bodrum beni bekler çokkk mutluyummm

aplaaaaaaaaaaaaaa
benıde gotursene bodrumaaaaaaaaa
bende ısıtyom ama tatıl bu sene yok gıbı yaaaaaaaaa

hayırlı cumalar...
gününüz güzel olsuuunnn....
ohhh yine haftasonu ne güzel...

hepimiz için hayırlı,mutlu,sağlıklı bir gün diliyorum..

hayırlı cumalar herkeze

GÜNAYDIINNNNN.....
Canım arkadaşlarıma güzel birgün diliyorum...
Çok mutlu olun inşallah

gunaydın canım arkadaslarımmmmmmmmmmm
hayırlı cumalar sızedeeeeeeeeeeee
amınnnnnnnnnnn bırdeeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…