canim daha erken belki tutunmasi gec olmustur, doktor kotu demedikce korkma Allahin izniyle iyi olacak oyle dusun!
Transferinde basarilar dilerim rabbim saglikli sekilde gebe kalmani ve saglikli hayirli sekilde evladini kucagina almayi nasip etsin dualarimiz hepimiz icin
Tebrik ederimmmmmm
canim gozun aydin, bak neguzelllll Allahim saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insAllah!
ayyy kizlar bugun gorumceme gittim, boyle yasli karilar vardi ve beklenen soru $ap diye geldi,
-Kiz sen kac senelik evlisin sen?
. 4 senelik olacak insAllah
-Daha cocuk istemiyormusun peki?
.istiyoruz yeni yeni (herzamanki yalan)
-Hmm hayirlisi olsun..
Ya kardesim bu karilardan, milletten ben biktim bunlar sormaktan bikmadi, adamin piskolojisini bozmaya birebirler ha!
Diyorum rabbim bana ve benim gibi bunalan herkese birden saglikli hayirli ikizler versinde kurtulalim su cahil milletten offff :52;
günayyydıııınnnnnn
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsın guzel anneeeeeeeeeeeee
Ne güzelllll...
Beş bin beş yüz elli beş 5555...
Maşallahhh
günaydın güzeller
herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum
evde büyük temizlik var lakin sular yok
canlarım bende geldim gördüm gidiyorum.. benimde temizlik ypmam lazım.. ama kendimle ilgili.. yarın dr. kontrolü var.. anlamadım ki bu ilaçlar mı böyle yaptı beni...haftada bir temizlik macerası mı olacak böyle?
Gunaydın guzel topıgımızın guzel ınsanları
Dun de gırmedım topıge bugun evde uzanırkenbakarım bıraz gcmıse telden zor oluyo yazmak tek tek alıntı yapıp cevaplamak o yuzden alıntısızcevap yazıyorum mumkun oldugunca ...aldım bebıslerımı. Yatıyorum evde
2 tane embrıyo transferı yapıldı bırı 10 hucrelı bırı 14 hucrelı kalıtelrI ıyıymıs .. Sdondurulmusum vardı zaten kalan ıkısı laboratuarda takıpte 3. Gune gıderlerse tekara dondurulucakmıs Blast olmasını bekleyecekler galıba .. Haber verecekler test gunum 10 temmuz
batty, merhaba canım şansımız yokmuş bizim geç olcak biliyorum ama olacak.bizimde hayatta zorlanacağımız kısım böyleymişinşallah en kısa zamanda bizde o güzel duyguları yaşarız.
canlarım bende geldim gördüm gidiyorum.. benimde temizlik ypmam lazım.. ama kendimle ilgili.. yarın dr. kontrolü var.. anlamadım ki bu ilaçlar mı böyle yaptı beni...haftada bir temizlik macerası mı olacak böyle?
Gunaydın guzel topıgımızın guzel ınsanları
Dun de gırmedım topıge bugun evde uzanırkenbakarım bıraz gcmıse telden zor oluyo yazmak tek tek alıntı yapıp cevaplamak o yuzden alıntısızcevap yazıyorum mumkun oldugunca ...aldım bebıslerımı. Yatıyorum evde
2 tane embrıyo transferı yapıldı bırı 10 hucrelı bırı 14 hucrelı kalıtelrI ıyıymıs .. Sdondurulmusum vardı zaten kalan ıkısı laboratuarda takıpte 3. Gune gıderlerse tekara dondurulucakmıs Blast olmasını bekleyecekler galıba .. Haber verecekler test gunum 10 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?