Tüp Bebek Günlüğümüz !

kendını uzmene bıle degmez bosver canımmmmmmmmmm
ben yaslıdan zıyade genclerden cekıyorum cocogu olan bır kız var ıste devamlı yasın gecıyor fln fln ayy bırgun acıcan agmızımı o olucak heray ama heray arar son durum ne ne oldu bebek yokmu dusunsene yasın gecıyo bak olmaz

günaydın güzeller
herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum

evde büyük temizlik var lakin sular yok

batty, merhaba canım şansımız yokmuş bizim geç olcak biliyorum ama olacak.bizimde hayatta zorlanacağımız kısım böyleymiş inşallah en kısa zamanda bizde o güzel duyguları yaşarız.

canlarım bende geldim gördüm gidiyorum.. benimde temizlik ypmam lazım.. ama kendimle ilgili.. yarın dr. kontrolü var.. anlamadım ki bu ilaçlar mı böyle yaptı beni...haftada bir temizlik macerası mı olacak böyle?

evet canımcım alıştır kendini

Gunaydın guzel topıgımızın guzel ınsanları

Dun de gırmedım topıge bugun evde uzanırkenbakarım bıraz gcmıse telden zor oluyo yazmak tek tek alıntı yapıp cevaplamak o yuzden alıntısızcevap yazıyorum mumkun oldugunca ...aldım bebıslerımı. Yatıyorum evde
2 tane embrıyo transferı yapıldı bırı 10 hucrelı bırı 14 hucrelı kalıtelrI ıyıymıs .. Sdondurulmusum vardı zaten kalan ıkısı laboratuarda takıpte 3. Gune gıderlerse tekara dondurulucakmıs Blast olmasını bekleyecekler galıba .. Haber verecekler test gunum 10 temmuz

hayırlı olsun canımm
inşallah 10 temmuz günü güzel haberini vereceksinnn bize
pozitif düşün lütfen
kendini hiç yorma dinlen
inşallahhh olacak

batty, merhaba canım şansımız yokmuş bizim geç olcak biliyorum ama olacak.bizimde hayatta zorlanacağımız kısım böyleymiş inşallah en kısa zamanda bizde o güzel duyguları yaşarız.

ama sen hep batty e bişiler yazıp çıkıyosun bizi beğenmiyomusun

yap tabii temizliğini pala gibi gitme doktorun karşısına

günaydın canımcımm..hadı bakalım hakkında hayırlısı olsunn..umarım ıkı bebiştee sana sıkı sıkı tutunurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…