Gunaydın guzel topıgımızın guzel ınsanları
Dun de gırmedım topıge bugun evde uzanırkenbakarım bıraz gcmıse telden zor oluyo yazmak tek tek alıntı yapıp cevaplamak o yuzden alıntısızcevap yazıyorum mumkun oldugunca ...aldım bebıslerımı. Yatıyorum evde
2 tane embrıyo transferı yapıldı bırı 10 hucrelı bırı 14 hucrelı kalıtelrI ıyıymıs .. Sdondurulmusum vardı zaten kalan ıkısı laboratuarda takıpte 3. Gune gıderlerse tekara dondurulucakmıs Blast olmasını bekleyecekler galıba .. Haber verecekler test gunum 10 temmuz
Amiinnnnnnn...
Günaydın şekerim...
sanada hayırlı cumalar
günaydınnn canım...
demek bodrum seni bekliyoooorrr...
süper yaaa bende gitmek istiyorum bi yerlere ama hastane işlerim beni bağlıyor
aplaaaaaaaaaaaaaa
benıde gotursene bodrumaaaaaaaaa
bende ısıtyom ama tatıl bu sene yok gıbı yaaaaaaaaa
gunaydın canım arkadaslarımmmmmmmmmmm
hayırlı cumalar sızedeeeeeeeeeeee
amınnnnnnnnnnn bırdeeee
Dun de gırmedım topıge bugun evde uzanırkenbakarım bıraz gcmıse telden zor oluyo yazmak tek tek alıntı yapıp cevaplamak o yuzden alıntısızcevap yazıyorum mumkun oldugunca ...aldım bebıslerımı. Yatıyorum evde
2 tane embrıyo transferı yapıldı bırı 10 hucrelı bırı 14 hucrelı kalıtelrI ıyıymıs .. Sdondurulmusum vardı zaten kalan ıkısı laboratuarda takıpte 3. Gune gıderlerse tekara dondurulucakmıs Blast olmasını bekleyecekler galıba .. Haber verecekler test gunum 10 temmuz
canlarım bende geldim gördüm gidiyorum.. benimde temizlik ypmam lazım.. ama kendimle ilgili.. yarın dr. kontrolü var.. anlamadım ki bu ilaçlar mı böyle yaptı beni...haftada bir temizlik macerası mı olacak böyle?
5555. sayfamız mutlu haberlerle dolsun insallah.... günaydın canlarım...
günaydın güzeller
herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum
evde büyük temizlik var lakin sular yok
bilmiyorum kiii nasılımm
kese görülecek mi??
kalp atışlarını duyacakmıyım???
öfff çok zorrr beklemek
günaydınnn ve hayırlı cumalar efenimmm
Ne güzelllll...
Beş bin beş yüz elli beş 5555...
Maşallahhh
Yeni öğrendim Bodrumda Acıbadem Hastanesi açılmış, haftaya oraya gider hem genel kontrolden geçerim hem bebişin cinsiyetine baktırırım diye düşündüm. Sen de kurtul canım şu dış gebelikten hayırlısıyla, sonra planla bir tatil, çok iyi gelir valla ve genelde bebek olur tatil sonunda..
Gel valla şekerim, ben atacam kendimi serin sulara, gerçi Gümüşükteki rakı-balık hayalim ayran-balık veya soda-balık olarak sürecek ama olsun buna da razıyım
yeni öğrendim bodrumda acıbadem hastanesi açılmış, haftaya oraya gider hem genel kontrolden geçerim hem bebişin cinsiyetine baktırırım diye düşündüm. Sen de kurtul canım şu dış gebelikten hayırlısıyla, sonra planla bir tatil, çok iyi gelir valla ve genelde bebek olur tatil sonunda..
Gel valla şekerim, ben atacam kendimi serin sulara, gerçi gümüşükteki rakı-balık hayalim ayran-balık veya soda-balık olarak sürecek ama olsun buna da razıyım
NASILSIN TATLIM
SENI BURDA GORMEK NE GUZELLLLL
VE NESEN YERINDE COK SUKUR SEVINDIM AMA BEN BUNA YAAAAAAAAAA
HAYIRLI HABERLER OLSUN HEPPPPPPPPPPP
batty, merhaba canım şansımız yokmuş bizim geç olcak biliyorum ama olacak.bizimde hayatta zorlanacağımız kısım böyleymişinşallah en kısa zamanda bizde o güzel duyguları yaşarız.
Rabbim sanada nasip edecek birgün anne olmayı belli ki zamanı var
kız zaten burda acılarımızı sevinçlerimizi paylaşıp birbirimize destek olmak için buluşmadık
hepimizin derdi ortak
öptük senı yramaz sıpamla
Transferim gerçekleşti evde yatıyorum.Aranızda kan sulandirici fraxparin kullanan var mı kaclık kullanıyorsunuz merak ettim
insallah canım..ben inanıyorum bebişlerinin sana geleceğine...sen şu tedavine hayırlısıyla bir başla her şey çorap söküğü gibi ilerleyecek Allah ın izniyle.. şimdi ben diyorumki.. tüp bebek tedavisi oldum ha... şaka gibi geliyor... sanki bebişlerim kendiliğinden gelmiş gibi hissediyorum..çünkü tedaviyle işin bittikten sonra tek düşündüğün bebişlerin sağlığı oluyor...sende tadacaksın bu duyguları Allah ın izniyle...
lotus,selo......
bir öğretmen olarak hiç yakıştıramadım.. şuna kaytarmak demeyelimde kafa tatili vermek diyelim... daha kibar olur...
HADI HAYIRLIIS OLSUN CANIM SIKI SIKI TUTUNSUN BEBEELRIN SANA INSSSSSSSS
MALESEF CANIM MALESEFFFFFFFFFFFF
INS CANIM BENIMMMMMMMMM
HEHE SUPER HABER BU OTUR SENDE OTURDUGUN YERDEEEE
KIZIMIZDA YORMA ANNESI AAAAAAAAAAA
OYLE KARAMSARLIK YOK BEBNI UZME AAA TMM KOTU GUNLER GECIRIYORUZ AMA LUTFEN CANIM
SENINDE OYLE OLACAK DIYE BIRSEY YOK AMA BALIM YAAAA
NASILSIN TATLIM
SENI BURDA GORMEK NE GUZELLLLL
VE NESEN YERINDE COK SUKUR SEVINDIM AMA BEN BUNA YAAAAAAAAAA
HAYIRLI HABERLER OLSUN HEPPPPPPPPPPP
GUNAYDIN CANIMMMMMMMMMM NABER BAKALIMMM
TUPÇÜ DEME YAAAAAAAAA LPG TAKTIRCAM BEN O DAHA GUZEL BENCE LPG LIYIZ BIZZZ
BIRDE BENIM DOKTORUM TUPBEBEK DEYINCE KIZIYORDU LABORATUAR BEBEK DERDI
Hepinize hayırlı cumalar
Dayanamadım sabır edemedim cumartesi transfer yapılmıştı bugün 7 günüm kan testi yaptırdım 15.50 çıktı yardımınızı bekliyorum iyi mi kötü mü
olsun balıkCok severım super olur valla bosver rakıyı soda kola ayran on numara yaaaaaaaa
Benım tatılım yok busene oyle gozukuyor gercı ıstersem olucak ama para lazım bakalım nasıl yapcazzzzzzzz
Hepinize hayırlı cumalar
Dayanamadım sabır edemedim cumartesi transfer yapılmıştı bugün 7 günüm kan testi yaptırdım 15.50 çıktı yardımınızı bekliyorum iyi mi kötü mü
iyiyim canım sen nasılsnn???valla ben anlamam tup bebek denıyor hep bende tüpçüler dedım yalan mı heee
1 yıl içinde 5 tüp bebek tedavisi geçirdim.zaman kaybetmiyim zaten rezervim az diye...para pul, bu kadar sürede alınan hormonlar, koptuğum sosyal hayat, psikolojik mücadele... ama gerçekten artık elden gelen bir şey kalmadı( sen naptın canım?transferin oldu mu?
iyiyim canımcım...
azcık ağrılarım ve lekelenmelerim var o kadar...
bende kendimi burda görmekten pek bi mutluyum...
aslında evde işlerim var paşalarım gelmeden temizlemiştim bir ay oldu ayoll...
bi parmak toz heryer gaza gelip başlamam lazım ama sizinle hasret gidereyim biraz diyorum...
Kola da yok yaaa, ama arada 1 bardak izin var light olmamak şartıyla. Ay hiç sorma tedavilerden para mı kalıyor insana, Allahtan ben annemin yanına gidiyorum da masraf azalıyor biraz
Bence olumlu olumsuz dikkate alma bu testi. Henüz 7 gün olmuş, çatlatma iğnesinden de olabilir bu rakam, hamilelikten de. Blast embriyo ise 10. günü, 3.gün embriyosu ise 12. günü mutlaka bekle.
Hepinize hayırlı cumalar
evet canımcım alıştır kendini
yap tabii temizliğini pala gibi gitme doktorun karşısına
1 yıl içinde 5 tüp bebek tedavisi geçirdim.zaman kaybetmiyim zaten rezervim az diye...para pul, bu kadar sürede alınan hormonlar, koptuğum sosyal hayat, psikolojik mücadele... ama gerçekten artık elden gelen bir şey kalmadı( sen naptın canım?transferin oldu mu?
Hepinize hayırlı cumalar
Hepinize hayırlı cumalar
haklısın canım tup denıyor ....ne kızızyon be aaaaaaaaaa
cok sukur ıyuıım canımmmmmmmm
rabbım sabır versın canım ... bır senede 5 kere cok be guzelımmm Allahım dayanma gucu versınnnn
onlarda gececek canım benımmmm...
aynen bızde senı gormekten mutluyuz hemde cokkkkkkk....
bır ay oldu ama sonucta genel olasada ustun koru yapmıssındır sennnn....
bıraz kal oyle hemen gıtmek yokkkkkk oğlen gıdersın olmazsa yaaaaaaaaaa.....
bu arada esın nasıl bu kadar olaydan sonra ...
haklısın canım tup denıyor ....ne kızızyon be aaaaaaaaaa
cok sukur ıyuıım canımmmmmmmm
rabbım sabır versın canım ... bır senede 5 kere cok be guzelımmm Allahım dayanma gucu versınnnn
onlarda gececek canım benımmmm...
aynen bızde senı gormekten mutluyuz hemde cokkkkkkk....
bır ay oldu ama sonucta genel olasada ustun koru yapmıssındır sennnn....
bıraz kal oyle hemen gıtmek yokkkkkk oğlen gıdersın olmazsa yaaaaaaaaaa.....
bu arada esın nasıl bu kadar olaydan sonra ...
ayyy.. ne zaman bitcek bu alttan muayne... kalp atışından sonra bir daha bakmaz herhalde...:44:
...
kızlar ben çıkıyorum.. ama gelcem yine.. dinleneyim azcık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?