Tüp Bebek Günlüğümüz !

şekerim o zaman sen 13.günde test yaptırcan...
bende 12.diye hesap ettiydim..

Yeni öğrendim Bodrumda Acıbadem Hastanesi açılmış, haftaya oraya gider hem genel kontrolden geçerim hem bebişin cinsiyetine baktırırım diye düşündüm. Sen de kurtul canım şu dış gebelikten hayırlısıyla, sonra planla bir tatil, çok iyi gelir valla ve genelde bebek olur tatil sonunda..

Gel valla şekerim, ben atacam kendimi serin sulara, gerçi Gümüşükteki rakı-balık hayalim ayran-balık veya soda-balık olarak sürecek ama olsun buna da razıyım

HADI HAYIRLIIS OLSUN CANIM SIKI SIKI TUTUNSUN BEBEELRIN SANA INSSSSSSSS

MALESEF CANIM MALESEFFFFFFFFFFFF

5555. sayfamız mutlu haberlerle dolsun insallah.... günaydın canlarım...

INS CANIM BENIMMMMMMMMM
günaydın güzeller
herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum

evde büyük temizlik var lakin sular yok

HEHE SUPER HABER BU OTUR SENDE OTURDUGUN YERDEEEE
KIZIMIZDA YORMA ANNESI AAAAAAAAAAA
bilmiyorum kiii nasılımm

kese görülecek mi??

kalp atışlarını duyacakmıyım???

öfff çok zorrr beklemek

OYLE KARAMSARLIK YOK BEBNI UZME AAA TMM KOTU GUNLER GECIRIYORUZ AMA LUTFEN CANIM
SENINDE OYLE OLACAK DIYE BIRSEY YOK AMA BALIM YAAAA

günaydınnn ve hayırlı cumalar efenimmm

NASILSIN TATLIM
SENI BURDA GORMEK NE GUZELLLLL
VE NESEN YERINDE COK SUKUR SEVINDIM AMA BEN BUNA YAAAAAAAAAA

Ne güzelllll...
Beş bin beş yüz elli beş 5555...
Maşallahhh

HAYIRLI HABERLER OLSUN HEPPPPPPPPPPP

GUNAYDIN CANIMMMMMMMMMM NABER BAKALIMMM
TUPÇÜ DEME YAAAAAAAAA LPG TAKTIRCAM BEN O DAHA GUZEL BENCE LPG LIYIZ BIZZZ
BIRDE BENIM DOKTORUM TUPBEBEK DEYINCE KIZIYORDU LABORATUAR BEBEK DERDI

Son düzenleme:

evet boduma acıbadem açılmış...
çok iyi düşünmüşsün hem tatil hem gebeliğin en keyifli anı olan cinsiyet öğrenme işi aynı zamanda olacak süper...

olsun balık Cok severım super olur valla bosver rakıyı soda kola ayran on numara yaaaaaaaa
Benım tatılım yok busene oyle gozukuyor gercı ıstersem olucak ama para lazım bakalım nasıl yapcazzzzzzzz

NASILSIN TATLIM
SENI BURDA GORMEK NE GUZELLLLL
VE NESEN YERINDE COK SUKUR SEVINDIM AMA BEN BUNA YAAAAAAAAAA
HAYIRLI HABERLER OLSUN HEPPPPPPPPPPP

iyiyim canımcım...
azcık ağrılarım ve lekelenmelerim var o kadar...
bende kendimi burda görmekten pek bi mutluyum...
aslında evde işlerim var paşalarım gelmeden temizlemiştim bir ay oldu ayoll...
bi parmak toz heryer gaza gelip başlamam lazım ama sizinle hasret gidereyim biraz diyorum...

batty, merhaba canım şansımız yokmuş bizim geç olcak biliyorum ama olacak.bizimde hayatta zorlanacağımız kısım böyleymiş inşallah en kısa zamanda bizde o güzel duyguları yaşarız.

1 yıl içinde 5 tüp bebek tedavisi geçirdim.zaman kaybetmiyim zaten rezervim az diye...para pul, bu kadar sürede alınan hormonlar, koptuğum sosyal hayat, psikolojik mücadele... ama gerçekten artık elden gelen bir şey kalmadı ( sen naptın canım?transferin oldu mu?

slm canımm..aynen oylee o yuzden buluştuk kızz doğru soyluyosunn..bende sızı kocaman kocamn öpüyorumm..

Transferim gerçekleşti evde yatıyorum.Aranızda kan sulandirici fraxparin kullanan var mı kaclık kullanıyorsunuz merak ettim

hayırlı uğurlu olsun canım benımm...

insallah canım yaaaa aynen 4 temmuz gelsın ve su ilaclarıma baslayım artık ve bıran once hayırlısınla sonlansınn bu beklemek benı yoruyor yaaa..ne guzell sen smdı sadece bebelerını dusunuosunn annemmm kıymam onlaraa....

Hepinize hayırlı cumalar
Dayanamadım sabır edemedim cumartesi transfer yapılmıştı bugün 7 günüm kan testi yaptırdım 15.50 çıktı yardımınızı bekliyorum iyi mi kötü mü

iyiyim canım sen nasılsnn???valla ben anlamam tup bebek denıyor hep bende tüpçüler dedım yalan mı heee

olsun balık Cok severım super olur valla bosver rakıyı soda kola ayran on numara yaaaaaaaa
Benım tatılım yok busene oyle gozukuyor gercı ıstersem olucak ama para lazım bakalım nasıl yapcazzzzzzzz

Kola da yok yaaa, ama arada 1 bardak izin var light olmamak şartıyla. Ay hiç sorma tedavilerden para mı kalıyor insana, Allahtan ben annemin yanına gidiyorum da masraf azalıyor biraz

Hepinize hayırlı cumalar
Dayanamadım sabır edemedim cumartesi transfer yapılmıştı bugün 7 günüm kan testi yaptırdım 15.50 çıktı yardımınızı bekliyorum iyi mi kötü mü

Bence olumlu olumsuz dikkate alma bu testi. Henüz 7 gün olmuş, çatlatma iğnesinden de olabilir bu rakam, hamilelikten de. Blast embriyo ise 10. günü, 3.gün embriyosu ise 12. günü mutlaka bekle.

iyiyim canım sen nasılsnn???valla ben anlamam tup bebek denıyor hep bende tüpçüler dedım yalan mı heee

haklısın canım tup denıyor ....ne kızızyon be aaaaaaaaaa
cok sukur ıyuıım canımmmmmmmm

rabbım sabır versın canım ... bır senede 5 kere cok be guzelımmm Allahım dayanma gucu versınnnn

onlarda gececek canım benımmmm...
aynen bızde senı gormekten mutluyuz hemde cokkkkkkk....
bır ay oldu ama sonucta genel olasada ustun koru yapmıssındır sennnn....
bıraz kal oyle hemen gıtmek yokkkkkk oğlen gıdersın olmazsa yaaaaaaaaaa.....
bu arada esın nasıl bu kadar olaydan sonra ...

Son düzenleme:

aynen canım malesef ne var yok bıtıyo allahtan evımız var kıra derdı yok yoksa kenarada koyamıyoruz borclardan bu ay bıtecek oncekı tup taksıtlerı yanında sadece o yokkı kendı ıhtıyacında var yol var ılac offf offf yanııı...
esım gocmen bulgarıstan gel gıdelım dıyo ama bakalım 1 haftalık kacarız belkı ama ıznımıde tupe saklım dıyom kararsızım yanı anlıycannnnnnnn

Hepinize hayırlı cumalar

hamılesın dıycem ama bılmıyorum cnm hanı hersey etkıelr 7 gun cok ama cok erken 9 olsaydı bırseyelr denırdı deger var hamıleık var ama sorus ısaretlı kalıyor 10. yap tekrar o zaman kesınlesır kuzum yaaaaaaaaaa

evet canımcım alıştır kendini

yaa evet böyle olacak herhalde... ama ben daha kuaförde bulamadım kendime... hem zaten kuaföre nasıl aldırcam bilmem.. göbüş şişince ancak aldırırım herhalde.. birde benim popo sakat ya .. çok nazik davranması lazım kuaförün oralara...neyse ancak bacaklar hallaoldu... biraz dinlencem...

canım ya.. hadi bakalım.. insallah sıkı sıkı tutunacaklar annelerine....

yap tabii temizliğini pala gibi gitme doktorun karşısına

ayyy.. ne zaman bitcek bu alttan muayne... kalp atışından sonra bir daha bakmaz herhalde...:44:

canım dinlen bu yaz tatil yap.. bende bebişi bekle bekle ölmüştüm geçen senelerde.. sonra deli bir tatile çıktık kocamla...yamaç paraşütü yaptım, rafting yaptım.. o sene baya bir kafa dağıtmıştım.. çok iyi gelmişti.. hatta geçen anname diyorki... hadi bakalım bu senede gitte.. atla ordan bebelerinle.. bebelerinde uçsun.. onlar uçmamı istememişti.. ama ben atladım baba dağından... ohhh sefam olsun.. şimdi olsa yapamazdım ama öyle değil mi?

Hepinize hayırlı cumalar

canım hamilelik var gbi görünüyor.. umarım tam gününde de kat kat artmış olur değerin...

honey..
canım balığın yanında rakı yoksa... mutlaka şalgam içerim ben.. ayranı felan içmeyin ya.. hele kola.. hiç içmemeye çalışın ne olur...

Hepinize hayırlı cumalar

7.gün olduğundan tam bi yorum yapamıyorum...
bu değere göre gebelik var gibi ama çatlatma iğnesinin etkiside olabilir...
en erken 10.günde yaptır derim...
erken bakılmamasının sebebi bu işte kesin sonuç için gününü beklemelisin dayanamam dersen 10.gündeki artışına bi daha baktır kanda...

eşim de bana belli etmek istemesede 2 aydır yaşananlardan o da yoruldu...
sürekli hastaneye git kan ver sonuç ne çıktı gerginliğini yaşa...
ve uzayan bitmek bilmeyen bir süreç...
artık ona sonucu bile söylemiyorum boşver iyiyim ben bişekilde bitecek sen takılma sonuca diyorum...
yoğun iş temposu var bu sıcaklarda canı çıkıyoo bi de ben 2 aydır hastalıklı bir haldeyim bunaltmamak için çok paylaşmıyorum olup biteni...
bilsede bilmesede yapılacak bişey yok çünkü öyle bhcg sıfırlansın diye bekliyoruz...

yok kızz sana kızarmıyım hıc benn..sen benım ıcın cok onemlıısnn :)

ayyy.. ne zaman bitcek bu alttan muayne... kalp atışından sonra bir daha bakmaz herhalde...:44:
...

valla bilemiciimmm ne zaman bitecek...
hem o kadar dertlenme açıp incelemiyoki daktır
o aleti sokuşturana kadar geçen süre de ne görüyosa o
o da saniyelik iş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…