Tüp Bebek Günlüğümüz !

valla bilemiciimmm ne zaman bitecek...
hem o kadar dertlenme açıp incelemiyoki daktır
o aleti sokuşturana kadar geçen süre de ne görüyosa o
o da saniyelik iş...

ne biliyim canım ya... her hafta böyle olacaksa.. elimde makine dolaşmayayım...
aslında bende acaba dedim.. çok görünür değil yapmayıversem mi? ama biraz dinlendikten sonra yaparım herhalde...ya bugün yada yarın sabah.. kısmet bakalım....

şekerim valla ben hafta 3 kez kan verip ultrasona baktırdığımdan artık öyle oldum ki saldım tabii saldım derken ciddi şekilde değil...
çünkü daktırda sanki yerini hemen biliyo gibi hiç bakmadan örtünün altından sokuşturuyooo bende hiç rahatsız olmuyorum...
çok görünür değilse yapmayabilirsin...dediğim gibi incelemiyolar sonuçta...

Canlarimmmm gunaydinlarr nasilsinizzzz

günaydınnn güzel insan

cnmmmmm benimmm

kızlar ben cıkıyorum dışarda işlerim var biraz sonrada yemek falan anca gelırımm hadi öptüm sizi.hayırlı cumalarr..

Haklısın canım onlar bızden cok etkılenıyorlar her nekadar bellı etmeselerde .....
ne kadar uzak tutsanda sen onun ıcın en degerlısısın o uzak kalamaz halıyle ıns tez zamanda dusecek enıstemde sende rahat bır nefes alacaksınız sarı seekrımmmmmmmmmmmmmmm

yok kızz sana kızarmıyım hıc benn..sen benım ıcın cok onemlıısnn :)

sende benım cıcın canım benımmmmmmmmmmmmmm
kocaman kocaman optum aman ensıte duymasın heeeeeeee

Canlarimmmm gunaydinlarr nasilsinizzzz

guandın sekerım ıyılık saglık sen nasılsınnnnnnnnnnnnnn

kızlar ben cıkıyorum dışarda işlerim var biraz sonrada yemek falan anca gelırımm hadi öptüm sizi.hayırlı cumalarr..

gorusuruz hayatımmmmmmmmmmm
Gunaydin sekerler hepinizi kocaman opuyorum

buda bende sana op op hamıslık bulassın canımmmmmmmmmmm

canım zorlama yaaa yanı hem bakmıyorlar bıle oraya oyle dıkkatlı ınceleme olayı olmuyor yanı
ama bence sımdıden kuafor bul hanı gombus buyuunce zorlanma temız olsun ama gıdecegın yer kı mıkrop kapma dımı

ev panayır yeri gibi temizlik var benım keyfim yok kızım kıpır kıpır anlamadım noluyo bugun

az kaldı inşallah değerim bi sıfırlansın iyi ederim ben onu
ve hemencecik ev tipi operasyonumuz başlar...
tabii bi de rahim filmi işi var değer sıfırlanınca rahim filmi çekecem dedi daktır...
içerde kötü bişilere sebep olmamıştır inşallaş bebiş...
ev tipi yapabilmek içinde herşeyin yolunda olması lazım...

Son düzenleme:

ev tipi bebek kulağa ne kadar hoş geliyor

ev tipi bebek kulağa ne kadar hoş geliyor

ev panayır yeri gibi temizlik var benım keyfim yok kızım kıpır kıpır anlamadım noluyo bugun

ev almış başını giderken ne kadar keyifli olur ki insan bi de su yok çok normal...
çocuk milletide dağınıklığı sever kızında içerden farkında herşeyin dışarda olsaydım şimdi dağınıklığa bi el atar daha da bi karıştırırdım ortalığı diye söyleniyodur

sular geldi ben oturuyorum köşemde canım bayan aldım onlar temizliyor k.valde de başlarında
gece 2-3 defa kasık ağrım oldu gün içinde de oldu
diğer hamişlerde de olıuyomu acaba turginur gelseydi sorardım
doktoru aramadım normal diye
bi halsizlik var üstümde elim ayağım tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…