valla bilemiciimmm ne zaman bitecek...
hem o kadar dertlenme açıp incelemiyoki daktır
o aleti sokuşturana kadar geçen süre de ne görüyosa o
o da saniyelik iş...
ne biliyim canım ya... her hafta böyle olacaksa.. elimde makine dolaşmayayım...
aslında bende acaba dedim.. çok görünür değil yapmayıversem mi? ama biraz dinlendikten sonra yaparım herhalde...ya bugün yada yarın sabah.. kısmet bakalım....
Canlarimmmm gunaydinlarr nasilsinizzzz
şekerim valla ben hafta 3 kez kan verip ultrasona baktırdığımdan artık öyle oldum ki saldım tabii saldım derken ciddi şekilde değil...
çünkü daktırda sanki yerini hemen biliyo gibi hiç bakmadan örtünün altından sokuşturuyooo bende hiç rahatsız olmuyorum...
çok görünür değilse yapmayabilirsin...dediğim gibi incelemiyolar sonuçta...
günaydınnn güzel insan
Gunaydin sekerler hepinizi kocaman opuyorum
cnmmmmm benimmm
İYİYİZZ canımcım sız nasılsınızzzz???
günaydınnn şekerimmm...
madem öpüyosun bende öptüreyim o zaman
sensin benim canımmm taammııııı
eşim de bana belli etmek istemesede 2 aydır yaşananlardan o da yoruldu...
sürekli hastaneye git kan ver sonuç ne çıktı gerginliğini yaşa...
ve uzayan bitmek bilmeyen bir süreç...
artık ona sonucu bile söylemiyorum boşver iyiyim ben bişekilde bitecek sen takılma sonuca diyorum...
yoğun iş temposu var bu sıcaklarda canı çıkıyoo bi de ben 2 aydır hastalıklı bir haldeyim bunaltmamak için çok paylaşmıyorum olup biteni...
bilsede bilmesede yapılacak bişey yok çünkü öyle bhcg sıfırlansın diye bekliyoruz...
yok kızz sana kızarmıyım hıc benn..sen benım ıcın cok onemlıısnn :)
kızlar ben cıkıyorum dışarda işlerim var biraz sonrada yemek falan anca gelırımm hadi öptüm sizi.hayırlı cumalarr..
Gunaydin sekerler hepinizi kocaman opuyorum
ne biliyim canım ya... her hafta böyle olacaksa.. elimde makine dolaşmayayım...
aslında bende acaba dedim.. çok görünür değil yapmayıversem mi? ama biraz dinlendikten sonra yaparım herhalde...ya bugün yada yarın sabah.. kısmet bakalım....
Haklısın canım onlar bızden cok etkılenıyorlar her nekadar bellı etmeselerde .....
ne kadar uzak tutsanda sen onun ıcın en degerlısısın o uzak kalamaz halıyle ıns tez zamanda dusecek enıstemde sende rahat bır nefes alacaksınız sarı seekrımmmmmmmmmmmmmmm
az kaldı inşallah değerim bi sıfırlansın iyi ederim ben onu
ve hemencecik ev tipi operasyonumuz başlar...
tabii bi de rahim filmi işi var değer sıfırlanınca rahim filmi çekecem dedi daktır...
içerde kötü bişilere sebep olmamıştır inşallaş bebiş...
ev tipi yapabilmek içinde herşeyin yolunda olması lazım...
az kaldı inşallah değerim bi sıfırlansın iyi ederim ben onu
ve hemencecik ev tipi operasyonumuz başlar...
tabii bi de rahim filmi işi var değer sıfırlanınca rahim filmi çekecem dedi daktır...
içerde kötü bişilere sebep olmamıştır inşallaş bebiş...
ev tipi yapabilmek içinde herşeyin yolunda olması lazım...
ev panayır yeri gibi temizlik var benım keyfim yok kızım kıpır kıpır anlamadım noluyo bugun
ev tipi bebek kulağa ne kadar hoş geliyor
ev almış başını giderken ne kadar keyifli olur ki insan bi de su yok çok normal...
çocuk milletide dağınıklığı sever kızında içerden farkında herşeyin dışarda olsaydım şimdi dağınıklığa bi el atar daha da bi karıştırırdım ortalığı diye söyleniyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?