az kaldı inşallah değerim bi sıfırlansın iyi ederim ben onu
ve hemencecik ev tipi operasyonumuz başlar...
tabii bi de rahim filmi işi var değer sıfırlanınca rahim filmi çekecem dedi daktır...
içerde kötü bişilere sebep olmamıştır inşallaş bebiş...
ev tipi yapabilmek içinde herşeyin yolunda olması lazım...
ev panayır yeri gibi temizlik var benım keyfim yok kızım kıpır kıpır anlamadım noluyo bugun
sular geldi ben oturuyorum köşemde canım bayan aldım onlar temizliyor k.valde de başlarında
gece 2-3 defa kasık ağrım oldu gün içinde de oldu
diğer hamişlerde de olıuyomu acaba turginur gelseydi sorardım
doktoru aramadım normal diye
bi halsizlik var üstümde elim ayağım tutmuyor
yerım ben senın evtıpı bebenı yaaaaaaaaaaaaaa
evet olabılıryo demekkı her nekadar yolunu degırtırsede sıpaaaa
ıns bır hasar bırakmamıstır canımmmm
bır o gor fılmdede sıkıntı yoksa ınsss bırdahakıne super anne olucaksın kuzum ben ınanıyommmm
sen sogan ıctınya ne etkısını gordun akıntı fln varmıydı hanııı
bende basladım 21 aksam arada koyu bı akıntı gelıyor ama sonra yok oluyor sonra bırde ıcerken sogan kokusu ayy dıyorum yanııııııııı
senın bebn senı nesalandırmek ıstıyor annesı uzem onuda hadı amaaaaaaaaaaa
sular geldi ben oturuyorum köşemde canım bayan aldım onlar temizliyor k.valde de başlarında
gece 2-3 defa kasık ağrım oldu gün içinde de oldu
diğer hamişlerde de olıuyomu acaba turginur gelseydi sorardım
doktoru aramadım normal diye
bi halsizlik var üstümde elim ayağım tutmuyor
ev tipi için ilk kez bu ay bi sürü şey yaptım soğan ovu testi vs...ilk olunca acemiliğime dek geldi bebede yolunu şaşırdı tabii...
bi dahakine Allahın izniyle herşey yolunda gidecek adres bilgilerinide doğru verdimmi bebişime iş tamamdır...
soğan suyunu 9.günde bırakmak zorunda kaldım çünkü idrarda çift çizgiyi görmüştüm...
yani tamamlamadım...
9 gün boyuncada akıntım vs..hiç olmadı...
herkeste olacak diye bişey yok canım bende beklemiştim akıntı vs..bişiler gelir diye ama gelmedi...
bi çok kişininde 10.günden sonra geliyomuş akıntı...
içerken soğan kokusu ilk başta zorladı ama sonra bi dikişte içtiğimden alıştım...
şifaa olsun inşallah....
günaydın.şimdi hastaneden geldim.maalesef kese boş.yani boş gebelik.doktor bir hafta daha bekleyelim dedi.ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.çünkü bomboş bir kese vardı.
1-2-3 ü yaptırman yeterli...ıns bebektendır kuzummmm
bırazdan gelır sorarsın canımmmmm turginur ogleden sonra fln gelıyor geneldeeee
guldurdun benı gene ıns canım benımmmmm.....
demmekkı pazardan sonra olsun bakalım akıntımız beklemedeyız ozaman ıns olurda bırsey varsa temızlenır ıcerde....
olmazsada adetım duzelsın bakalım bu ay kacgun gecıkecek kendılerı ....
ben 2 seferde tutmayınca
*Periferik kanda kromozom analizi (Genetik test)
*Protein c protein s aktivitesi testi (Kan pıhtılaşması testi)
*Histeroskopi
kromozom testi
bu testerı yaptırmak ıstıyorum.... ama doktora ne desemkı dusukmu yaptım deyım .... 1 ve 4 aynı dımı bırde 3 rahım flmı dımı onu yapmıstım gerek yoktur sanırsam 1 sen oldu ?
Günaydın kızlar ben bir gun evde bir gun iste günleri geçiriyorum sedamu canım bak bekle erken gidiyo senin tahliller ve kalp atışı olayı neden bu kadar acele ediyo doktorun anlamıyorum adet tarihlerimiz ayni bana 15 gun sonraya gun verdiler kalp atışı icin sende bekle 15 gun olmadı başka doktora git yazık....... ya geç gelişiyorsa canlı canlı kürtajmi olacaksın Sakın bu hataya düşme bekleee
1-2-3 ü yaptırman yeterli...
gerçi bunlara gerek olup olmadığını doktorlar belirliyor...
sen düşük yaptım desen bile yapmak isterler mi bilmem...
belge sonuç vs..bişi isteyebilirler sanki...
rahim filmi yaptırdığın zamanda önemli mesela ben taaaa 2009 yaptırdım üzerine 2 aşılama,2 tüp 1 de dış gebelik geçirdim kimbilir ne oldu o kadar şeyden sonra içerde...arada bir tekrarlanmalıymış rahim filmi...
hamilesinnn
Yaaa egunalcim baksana benimde sadece kese göründü doktorum tamam şimdi daha gözükmez çünkü çok küçük dedi 15 gun sonraya gel kalp atışlarına bakalım dedi ama sedamunun doktoru ne bu acele ben anlamıyorum hayir kizida paniklettiriyo düşürecek var olanida kesinlikle başka doktora gitsin ve beklesin çok sinirlendim yaaaa
analdım canımmmm rahım fılmı 2011 eylulde yaptım 2 denem oldu ıste ....
ya kızlar ayarttı benı :))) bırsen hadı yapalım deı oda dusuk dıye pembıs yalan atacakmıs ama zeynep kamılde genetık yerı var dırek oraya alıcam randevuyu ....
ekstra doktora gıtmeye ve evrak ıstemıyrolarmıs eger oyel olursa nene hatunda kadına gıder yazdırım tedavıye oraya gıdecem gıbı cunku....
canlarım bende geldim gördüm gidiyorum.. benimde temizlik ypmam lazım.. ama kendimle ilgili.. yarın dr. kontrolü var.. anlamadım ki bu ilaçlar mı böyle yaptı beni...haftada bir temizlik macerası mı olacak böyle?
Gunaydın guzel topıgımızın guzel ınsanları
Dun de gırmedım topıge bugun evde uzanırkenbakarım bıraz gcmıse telden zor oluyo yazmak tek tek alıntı yapıp cevaplamak o yuzden alıntısızcevap yazıyorum mumkun oldugunca ...aldım bebıslerımı. Yatıyorum evde
2 tane embrıyo transferı yapıldı bırı 10 hucrelı bırı 14 hucrelı kalıtelrI ıyıymıs .. Sdondurulmusum vardı zaten kalan ıkısı laboratuarda takıpte 3. Gune gıderlerse tekara dondurulucakmıs Blast olmasını bekleyecekler galıba .. Haber verecekler test gunum 10 temmuz
ohh herkez tatillere gidiyo ben burda kavruluyorumm
Günaydın kızlar ben bir gun evde bir gun iste günleri geçiriyorum sedamu canım bak bekle erken gidiyo senin tahliller ve kalp atışı olayı neden bu kadar acele ediyo doktorun anlamıyorum adet tarihlerimiz ayni bana 15 gun sonraya gun verdiler kalp atışı icin sende bekle 15 gun olmadı başka doktora git yazık....... ya geç gelişiyorsa canlı canlı kürtajmi olacaksın Sakın bu hataya düşme bekleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?