Gunaydın guzel topıgımızın guzel ınsanları
Dun de gırmedım topıge bugun evde uzanırkenbakarım bıraz gcmıse telden zor oluyo yazmak tek tek alıntı yapıp cevaplamak o yuzden alıntısızcevap yazıyorum mumkun oldugunca ...aldım bebıslerımı. Yatıyorum evde
2 tane embrıyo transferı yapıldı bırı 10 hucrelı bırı 14 hucrelı kalıtelrI ıyıymıs .. Sdondurulmusum vardı zaten kalan ıkısı laboratuarda takıpte 3. Gune gıderlerse tekara dondurulucakmıs Blast olmasını bekleyecekler galıba .. Haber verecekler test gunum 10 temmuz
SENINDE BEBEN OLCAK AMAAAAAAAAAAAAA
bekliyorum canım.moralimi de toparladım.Rabbim izin verirse bebeğim hayata gelecek gerisi boş.çok araştırdık,arkadaşlarım da araştırdı.bir sürü doktorla görüşüldü.10.haftaya kadar bebek görülmeyebilirmiş.geç tutunma olabiliyomuş.görüştüğümüz doktorlar kesinlikle kafana takma,muayene olup durma.en az 2 hafta daha bekle dediler.biz de eşimle beklemeye karar verdik.Rabbim gönlümüzden geçeni yaşatır inşallah,bebişimizi bize bağışlar.çok dua ediyorum.ne olur siz de dualarınızı eksik etmeyin...
bekliyorum canım.moralimi de toparladım.Rabbim izin verirse bebeğim hayata gelecek gerisi boş.çok araştırdık,arkadaşlarım da araştırdı.bir sürü doktorla görüşüldü.10.haftaya kadar bebek görülmeyebilirmiş.geç tutunma olabiliyomuş.görüştüğümüz doktorlar kesinlikle kafana takma,muayene olup durma.en az 2 hafta daha bekle dediler.biz de eşimle beklemeye karar verdik.Rabbim gönlümüzden geçeni yaşatır inşallah,bebişimizi bize bağışlar.çok dua ediyorum.ne olur siz de dualarınızı eksik etmeyin...
rahat rahat 15 gün bekliycez bak benimde ilk ultrason görüntümü göstersem 2 tane boş kese hiçbişey gözükmüyo sıkma canını kendinide benide panikleme canımbenide paniklettiriyosun hangi internet sayfasını açarsan aç 7.ve 8. haftadan önce gözükmez yazıyo gülücez sonra bunlara emin ol
evi mi silip süpürücem bi türlü totom kalkmıyo
Canım eşine soylemessen zorlanırsın ve bişekilde anlar dondurulmustada bay ilaç var ..ya birsey sormak istiyorum daha dogrusu sizden akil almak istiyorumm,
simdi temmuz basinda adet olmam lazim dondurulmuslari kullanmak istiyorum, eger tutmassa (insAllah tutar ve yavrularim dogarlarda)
eylul ayinda buyuk tup bebek merkezi olan bruksel'e baslamak istiyorum simdi benimki diyor temmuz ayinda yapma diye, bende diyorum ondan gizli gizli gitsem?
canım benimm vallahi haklısın ama alıcam randevu Aral Bey 'den ,dün israil bey e gittim .Sen daha başka Dr lar la uğraş dur cnm bilgi alıcam diye şimdi sen aral beyin hastası olsaydın ve sonucunu ona mail atsaydin seni arayıp bütün gerekli açıklamaları yapmıştı sen gercekten en kısa zaman da tanıştı kendisiyle ben cok Dr dolaştım İstanbul bahçeci den tutta aklına izmir de gelen en iyi profla da dahil fakat aral bey gibi ilgilisine hiç deng gelmedim ısını cok severek yapıyor ve tüp bebek hastalarını kesinlikle el üstün de tutuyor senin bütün endişelerini cok iyi anlıyor ve seni cok iyi dinliyor
canım içine atma ,bende zopk kolay zannediodum cok dayanıklıyımdır igne vesaire hic korkmam ama nezormus dedim..ama şimdi diyorum ki nasıl düşünürsek öyle basit bak ,halledilmicek seyler diil bak nasıl yapıyoruz hepsini ,bebişler gelsin bunları hemencik unutucaz inşallahEVETT evde esıme de oynamaktan sıkıldım ona delıler gıbı bebek hasretı bıle cektığımı hıssettırmıyorum kı sorun onda olduğu ıcın gucenmesın dıyeee..ama boyle ıcıne at ıcıne at nereye kadar bılmıyorum..
kızlar öyle güzel duygular içindeyimki
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİM rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu inş sonu gelir ve kucağıma bu kez alabiliyim.
canım senı burdakilerden başka kimse anlamaz bu yaşadıklarını veya daha fazlasını hepimiz yaşadık kolay değil insanın içine işliyor dedikleri ama sen güçlü ol bebeğin için.
ikramyacımm hayirli ugurlu olsun anne olacaksın busefer saglıkla mutlulukla dualarım seninle canım ,kacıncı gün embryosu konulcaka acaba ,hadi maşallah:)Denizgel laporoskopi ile tikali 2 tupu de alinmis biri olarak ilk transferimi bugun olacagim
sağol canım bu benim 4 denemem ve ben bunu hiç görmedim hep çatlatma iğneleri kullandım ve hep 0 dı sonuç hayırlısı inş evet sevinmek için çok erken zaten sevinemiyorum elim ayağım boş şuanda
merhaba nasıl geçti dünkü görüşmen?
bu arada işte olduğumdan çıkabilirim ama sonra gelince cevap yazarım mutlaka...
kolay gelsin canımm..ama çok incelemeden yap yaaa bir de onun için yorma kendini zaten ne kadar görecek ki...
günaydın kızlar,herkese hayırlı cumalar.Rabbim bu cuma saatinde ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.midem çok fena bulanıyo.dün bütün gün bir şey yemedim.akşam yedim sonra daha kötü oldum.sabah kahvaltıda az bir şey yedim ama yine kötüyüm. herhangi bir yiyeceği görmeye bile dayanamıyorum.yemeyince de çok halsiz kalıyorum.çok fena başım dönüyo.
sizler napıyosunuz?
Cnm bnm insallh bu tedaviye geri kalmaz bebegin kendiliğim dn gelir aral bey le de görüşmeni adet olmadan tavsiye ederim burda İsrail beyin de hastası oln arkadaslar var onlar daha iyi bilir ama aral beyin ilgisi ilk görüşme ile sınırlı değil ben yasaman lazım ben gece 12 de bile gelen parcayla kendisini yatak tn kaldırmışligim var mutlaka arar nasilsiniyimisn diye o düşük tehlikemin olduğu donem mutlaka iki gunde bir aradi durumu sordu is adede parayı ödemek tedaviyi olmak sonucu almakla bitmiyor Dr Cook önemli gerekli bilgileri ekin ve avukathb dn alabilirsin onlarda bnm le bu konuda aynı fikirde diye biliyorum sen adet olmadan birde aral bey le görüş ki tedaviye başlıcaksan adetin 2. Gunu karar verirsin ne yapacağına
en az doz olanı canım...
her ihtimale karşı kullandırmıştı daktırcım...
ciddi bi kan pıhtılaşma sorunumuz olduğundan değil...
önlem amaçlı...
bi süredir topiği tam olarak takip edemiyorum...
liste topiğinde bugün transferin olduğunu okuyunca içim bi tuhaf oldu.
aynı memleketteyiz ve ben senin yanında değildim...
ilk fırsatta görüşelim istiyorum..
akasyada gelsin istanbuldan buluşma ayarlayalım...
Hic sorma canim genclerde var sorup duran ama iste yalan soylemekten baska care kalmadi, battim günahtan vallakendını uzmene bıle degmez bosver canımmmmmmmmmm
ben yaslıdan zıyade genclerden cekıyorum cocogu olan bır kız var ıste devamlı yasın gecıyor fln fln ayy bırgun acıcan agmızımı o olucak heray ama heray arar son durum ne ne oldu bebek yokmu dusunsene yasın gecıyo bak olmaz
Ayy canim bende ayni senin gibiydim, cok zor sabir gerektiren bir sürec allah yardimcin olsunbilmiyorum kiii nasılımm
kese görülecek mi??
kalp atışlarını duyacakmıyım???
öfff çok zorrr beklemek
Ve bennnnnherkesler sıcaktan mayışmış herhalde....kimsecikler yok topikte... bir lotus bir ben...
Iyizzzz hosgeldinnn canimm..Ben geldimmm :) nasılsiniz fıstıklar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?