Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlısı olsun canım,inşallah hamilelik sevincini buradan paylaşıcaz.

inşallah canımm en kısa zamanda bebişin anne ben buradayım merak etme diyecek sana...Rabbim gönlünün muradını versin inşallah...hepimizin gönlünün muradını Rabbim bize nasip etsin kısa zamanda...kendine dikkat et...dinlen bol bol canım...

rahat rahat 15 gün bekliycez bak benimde ilk ultrason görüntümü göstersem 2 tane boş kese hiçbişey gözükmüyo sıkma canını kendinide benide panikleme canım benide paniklettiriyosun hangi internet sayfasını açarsan aç 7.ve 8. haftadan önce gözükmez yazıyo gülücez sonra bunlara emin ol

canım benim sağ ol.çok moral verdin bana.tamam paniklemiyorum seni de panikletmiyorum inşallah canım bebişlerimizi görüp ohhh bee dicez Rabbim'in izniyle.

NESLiis
inşallah güzel haberlerini alalım canim inşallah

Canım eşine soylemessen zorlanırsın ve bişekilde anlar dondurulmustada bay ilaç var ..

canım benimm vallahi haklısın ama alıcam randevu Aral Bey 'den ,dün israil bey e gittim .
sevdim israel bey 'i de ,bazi sorularıma ben sormadan o cevap verdi..
mesela progesteronun 5,8 cıkmasına dediki ,21.gün peak yapması eğer 14.gün catlama olduysa olur.asıl peak yaptıgı tarih catlamadan 1 hafta sonradır dedi,
e bende zaten 13.gun gittiğimde catlamıstı yumurtam ,belki 11.gün catladı ..oyuzden peak yapıp düşmeye başlamiş olabilir..enazından kafamdaki soru gitti..
hamile olma ihtimalim varmı dedim olabilir bilemem dedi.
kimyasal gebelik içinde o senin rahiminde problem var tutunamadı demk diildir,embryo tutunmus bir iki gün yaşamısonra ölmüş demektir dedi..
bide bende pko varmış öyle dedi ,regl düzensizliği,sık kist oluşumu ve ultrason görüntüleri..daha öncede pko diyen olmustu ama son 2 doktor ve bahceci yok demisti..ama bencede var .
bakalım regli olursam 2. gün gidicem yine ..

canım içine atma ,bende zopk kolay zannediodum cok dayanıklıyımdır igne vesaire hic korkmam ama nezormus dedim..ama şimdi diyorum ki nasıl düşünürsek öyle basit bak ,halledilmicek seyler diil bak nasıl yapıyoruz hepsini ,bebişler gelsin bunları hemencik unutucaz inşallah

kızlar öyle güzel duygular içindeyimki
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİM rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu inş sonu gelir ve kucağıma bu kez alabiliyim.

oh maşallah ne güzelll tebrik ederim canım ohh hayirli ugurlu olsunn :)

canım senı burdakilerden başka kimse anlamaz bu yaşadıklarını veya daha fazlasını hepimiz yaşadık kolay değil insanın içine işliyor dedikleri ama sen güçlü ol bebeğin için.

lotuscum yani yazını okurken dua edin kız hamile kalmış dedim ,yoksa yani kayınvaldeni gorumceni bulup rahatsız etmek geldi içimden ,insanlık değil.ama kimseye kafayı takmamayı ogrenmemiz lazım bazı insanlar okadar öküz ki öküzlüklerinin farkında diiller farkında olsa belki yapmaz ,şuursuz .aay cok kızdım.neyseki sen üstlerine cıkmıssın onların canım:)maşallah size maşallah:)

Denizgel laporoskopi ile tikali 2 tupu de alinmis biri olarak ilk transferimi bugun olacagim
ikramyacımm hayirli ugurlu olsun anne olacaksın busefer saglıkla mutlulukla dualarım seninle canım ,kacıncı gün embryosu konulcaka acaba ,hadi maşallah:)

sağol canım bu benim 4 denemem ve ben bunu hiç görmedim hep çatlatma iğneleri kullandım ve hep 0 dı sonuç hayırlısı inş evet sevinmek için çok erken zaten sevinemiyorum elim ayağım boş şuanda

halime 'cim Allahım inşallah busefer tutmustur yarın tekrarla bakalım istersen ,inşallah

merhaba nasıl geçti dünkü görüşmen?
bu arada işte olduğumdan çıkabilirim ama sonra gelince cevap yazarım mutlaka...

canım dün görüşme iyi gecti sevdim israel bey 'i ,bazi sorularıma ben sormadan o cevap verdi..
mesela progesteronun 5,8 cıkmasına dediki ,21.gün peak yapması eğer 14.gün catlama olduysa olur.asıl peak yaptıgı tarih catlamadan 1 hafta sonradır dedi,
e bende zaten 13.gun gittiğimde catlamıstı yumurtam ,belki 11.gün catladı ..oyuzden peak yapıp düşmeye başlamiş olabilir..enazından kafamdaki soru gitti..
hamile olma ihtimalim varmı dedim olabilir bilemem dedi.
kimyasal gebelik içinde o senin rahiminde problem var tutunamadı demk diildir,embryo tutunmus bir iki gün yaşamısonra ölmüş demektir dedi..
bide bende pko varmış öyle dedi ,regl düzensizliği,sık kist oluşumu ve ultrason görüntüleri..daha öncede pko diyen olmustu ama son 2 doktor ve bahceci yok demisti..ama bencede var .
bakalım regli olursam 2. gün gidicem yine ..

kolay gelsin canımm..ama çok incelemeden yap yaaa bir de onun için yorma kendini zaten ne kadar görecek ki...

yaparsam bende öyle yapacağım canım.. yapmazsamda 1 hafta daha bekleyebilir.. zaten şimdi büyüklü küçüklü olduğu için çok randıman alamam diye düşünüyorum..

canım.. bak ben dün de yazdım sana. senin bebişlerini görmen için çok erken....tamam tüp bebek olabilir bebişler ama tüp bebek demek hemencik her şeyi görülcek demek değil ki....sadece dışarda dölleniyor...ama bebişlerin gelişimleri normal yolla hamile kalmışız gibi oluyor.. bak ben bile bu kadar süre oldu.. hala küçük kesedeki bebişi göremezsek korkmayacağım.. çünkü bir hafta geriden geliyordu en son.. tabiki merak ederim tedirgin olurum ama bir hafta beklerim en azından.. çünkü kanama olmadıktan sonra ( Rabbim kimseye göstermesin.)bebişlerim benimledir bilirim... insallah sağlıcakla kucağımıza alacağız bebişlerimizi....

israel beyle görüşmüşsün...çok bilgili bir dr. bence.. çok konuşmaz ama gerekli olan her şeyi söyler sana...devam edersen umarım bebişinin sana gelmesinde aracı olur canım...bende cumartesi gideceğim.. bebişlerin pıt pıtlarını göreceğim insallah...küçük olanda kardeşine yetişmiştirde insallah onunda pıt pıtlarını duyarım... ayyy hiç heyecanlı değilidim.. ama son 1 gün kaldıya heyecanlandım valla....ama biraz daha büyüsünler ben ultrason aleti mi alsam eve....

bende çıkıyorum canım.. seni yalnız bırakmak istemezdim.. ama mide bulantılarım olduğu için çıkayım.. uzanayım azcık.. öptüm seni ve bebişini...

Cnm bnm insallh bu tedaviye geri kalmaz bebegin kendiliğim dn gelir aral bey le de görüşmeni adet olmadan tavsiye ederim burda İsrail beyin de hastası oln arkadaslar var onlar daha iyi bilir ama aral beyin ilgisi ilk görüşme ile sınırlı değil ben yasaman lazım ben gece 12 de bile gelen parcayla kendisini yatak tn kaldırmışligim var mutlaka arar nasilsiniyimisn diye o düşük tehlikemin olduğu donem mutlaka iki gunde bir aradi durumu sordu is adede parayı ödemek tedaviyi olmak sonucu almakla bitmiyor Dr Cook önemli gerekli bilgileri ekin ve avukathb dn alabilirsin onlarda bnm le bu konuda aynı fikirde diye biliyorum sen adet olmadan birde aral bey le görüş ki tedaviye başlıcaksan adetin 2. Gunu karar verirsin ne yapacağına

canım canım anladım ben seni , ben zaten hemen temmuzda baslamıcam tedaviye ,Aral Bey 'den temmuzda randevu alayım diyorum ,üstüste doktora ggitmek zor geliyor şimdi.ben zaten eylulde baslıcam tedaviye :)Zaten oyle bi anlatıosun Aral bey 'e gitmemek mumkun değil,oyle doktorlar var mı inanılmaz ,ben israel beyi kent de diye de tercih ediyorum,kent evimin dibi ve dünde iyi hissettim görüşmede ,oda başarili biri,ama aras Bey'ede gidicem..gitmeden karar vermicem.

Canım benim çok teşekkür ederim haklısın ben de senin bu zor günlerinde yanında olmak isterdim canım ama bıcırıklar yanındaydı hiç değilse onlar sana güç vermiştir. Amasya dönünce ayarlayalım canım bir buluşma çok iyi olur.

Hayirli cuma'lar dileklerimiz kabul olur insAllah,
nasilsiniz kizlarrrr?

Hic sorma canim genclerde var sorup duran ama iste yalan soylemekten baska care kalmadi, battim günahtan valla Allahim bizlerede nasip edecek ozaman susarar belki, gerci ozamanda ikinciyi yap diye tutturur $om agizlilar

bilmiyorum kiii nasılımm

kese görülecek mi??

kalp atışlarını duyacakmıyım???

öfff çok zorrr beklemek
Ayy canim bende ayni senin gibiydim, cok zor sabir gerektiren bir sürec allah yardimcin olsun

herkesler sıcaktan mayışmış herhalde....kimsecikler yok topikte... bir lotus bir ben...
Ve bennnnn
Ben geldimmm :) nasılsiniz fıstıklar?
Iyizzzz hosgeldinnn canimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…