yaparsam bende öyle yapacağım canım.. yapmazsamda 1 hafta daha bekleyebilir.. zaten şimdi büyüklü küçüklü olduğu için çok randıman alamam diye düşünüyorum..
canım.. bak ben dün de yazdım sana. senin bebişlerini görmen için çok erken....tamam tüp bebek olabilir bebişler ama tüp bebek demek hemencik her şeyi görülcek demek değil ki....sadece dışarda dölleniyor...ama bebişlerin gelişimleri normal yolla hamile kalmışız gibi oluyor.. bak ben bile bu kadar süre oldu.. hala küçük kesedeki bebişi göremezsek korkmayacağım.. çünkü bir hafta geriden geliyordu en son.. tabiki merak ederim tedirgin olurum ama bir hafta beklerim en azından.. çünkü kanama olmadıktan sonra ( Rabbim kimseye göstermesin.)bebişlerim benimledir bilirim... insallah sağlıcakla kucağımıza alacağız bebişlerimizi....
Selam arkadaslaaarnihayet İstanbul'dayim, yorgunluktan ölüyorum nerdeyse.
Neyseki muayenem vs bitti eve gelebildik.
Durumumu bı bildireyim dedim: rahim kalinliğim 8.5 mm. Kan degerleride iyimis. Kist de yok.
embryolar pek iyi degil tahmin ettigim gibi. Fragmantasyon varmış, en az 20%. Zaten ilk tramsferimdekilerde öyleymiş. Kimse bana bunu söylemedi ya.
doktorum bugün olmadıgı için başka doktor baktı ve bana kalça iğnesi verdi yine hergün uff
Transfer Pazartesi olacak dedi ama bu sefer ayn hatayı yapmicam. Embryolgla konuştum, dondurulmus lar zaten daha ikinci gün embryosu, izlenmesini istiyorum dedim en az bir gün. Madem kaliteleri pek iyi degil, niye bosuna koysunlar. Bu durumda transfer sali olabilir.
En kötü ihtimalde 3 taneside ölür ve transfer iptal olur.
yinede transferi boş yere yapmaktan daha iyidir.
Hakkimizda hhayırlısı
selam kızlar
öğlen transferimi oldum geldim ,çok dikkat ederken az önce wc ye gittim kalkınca küt diye öne eğilip şortu çektim yukarı bi an unuttum şimdide aklıma takıldı nası böle salaklık yaptım diye bişey olurmu yaaa :2:
aaa.. gittim geldim...topik elerlememiş.. oysa ben bunlara alışkın değilim bu topikte..
sohbetlerin bol olduğu bir topikti... oku oku bitmezdi geçmiş... yaz tatiline girdiğimiz belli oldu...
iki lafın belini kırarız diye geldim.. sarı kafallarla oynaştım durdum.. ve çıkıyorum....
haklısın canım.bekliyorum şimdilik.yarın gideceğim doktordan bile vazgeçtik.çünkü iki gün içinde bir değişiklik olmazsa yine üzülürüm diye eşim istemiyo gitmemi.haftaya kendi doktoruma gidicem,olmazsa ayrıntılı ulutrason olan bir doktora gidicem.Rabbime dua ediyorum.inşallah korkularımı boşa çıkaracak.inanıyorum.Rabbim bizimle olsun.
aynen canım geldiğimden beri annem yanımda yavaş yavaş diye diye peşimde dolandı ,kadının olmadığı tek yerde ben yaptım yapacağımı
ağrım falanda yok hiç unuttum birden çat diye eğilip çektim şortu çok kızdım kendime sonra
gerçi yiceek ekmeği varsa ben zıplasamda gitmez ama bu işler bizi manyek etti
selam kızlar
öğlen transferimi oldum geldim ,çok dikkat ederken az önce wc ye gittim kalkınca küt diye öne eğilip şortu çektim yukarı bi an unuttum şimdide aklıma takıldı nası böle salaklık yaptım diye bişey olurmu yaaa :2:
Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?