Tüp Bebek Günlüğümüz !

aaa.. gittim geldim...topik elerlememiş.. oysa ben bunlara alışkın değilim bu topikte..
sohbetlerin bol olduğu bir topikti... oku oku bitmezdi geçmiş... yaz tatiline girdiğimiz belli oldu...

haklısın canım.bekliyorum şimdilik.yarın gideceğim doktordan bile vazgeçtik.çünkü iki gün içinde bir değişiklik olmazsa yine üzülürüm diye eşim istemiyo gitmemi.haftaya kendi doktoruma gidicem,olmazsa ayrıntılı ulutrason olan bir doktora gidicem.Rabbime dua ediyorum.inşallah korkularımı boşa çıkaracak.inanıyorum.Rabbim bizimle olsun.

Selam arkadaslaaar nihayet İstanbul'dayim, yorgunluktan ölüyorum nerdeyse.
Neyseki muayenem vs bitti eve gelebildik.
Durumumu bı bildireyim dedim: rahim kalinliğim 8.5 mm. Kan degerleride iyimis. Kist de yok.
embryolar pek iyi degil tahmin ettigim gibi. Fragmantasyon varmış, en az 20%. Zaten ilk tramsferimdekilerde öyleymiş. Kimse bana bunu söylemedi ya.
doktorum bugün olmadıgı için başka doktor baktı ve bana kalça iğnesi verdi yine hergün uff
Transfer Pazartesi olacak dedi ama bu sefer ayn hatayı yapmicam. Embryolgla konuştum, dondurulmus lar zaten daha ikinci gün embryosu, izlenmesini istiyorum dedim en az bir gün. Madem kaliteleri pek iyi degil, niye bosuna koysunlar. Bu durumda transfer sali olabilir.
En kötü ihtimalde 3 taneside ölür ve transfer iptal olur.
yinede transferi boş yere yapmaktan daha iyidir.
Hakkimizda hhayırlısı

Son düzenleme:
selam kızlar
öğlen transferimi oldum geldim ,çok dikkat ederken az önce wc ye gittim kalkınca küt diye öne eğilip şortu çektim yukarı bi an unuttum şimdide aklıma takıldı nası böle salaklık yaptım diye bişey olurmu yaaa :2:

hoşgeldin canım vatanımızın topraklarına...
inşallah göbüşünde bebeğinle dönersin...
embriyoyu birgün bekletip öyle transfer etmek çok mantıklı iyi yapmışsın...
en azından sonu baştan negatif olacağı belli olan bir transferi yaptırmaz boş yere 12 gün hayaller kurmaz ve üzülmemiş olursun...
embriyoların güzel çözülüp katilelerinde de sıkıntı olmamasını diliyorum ve inşallah seni anne yapsınlar bu kez...

geçmiş olsun bebişlerin göbüşünde can bulsun inşallah...
ayrıca bi şort çekmekle bişi olmaz merak etme canımcım...
ama dikkatli ol daha yavaş hareket et...
bende tez canlıyımdır transfer olduğumu unutup ani hareketler yapmaya çok müsaitim annem saolsun dikkat aman yavaş diye diye kadın bi hal olmuştu...

aaa.. gittim geldim...topik elerlememiş.. oysa ben bunlara alışkın değilim bu topikte..
sohbetlerin bol olduğu bir topikti... oku oku bitmezdi geçmiş... yaz tatiline girdiğimiz belli oldu...

tatile girdi topik şekerim...
ramazanda herkes toplaşır evlerine çoğu oruç tutacaklar ve hemde sıcakta dolaşacak halleri olamayacak...

iki lafın belini kırarız diye geldim.. sarı kafallarla oynaştım durdum.. ve çıkıyorum....

bende dedim iki kalıfın belini kırayım diye ama sen şikayet etmişin kimse yok diye ben geldim şimdide sen yoksun bu nasıl iş arkadaşım

aynen canım geldiğimden beri annem yanımda yavaş yavaş diye diye peşimde dolandı ,kadının olmadığı tek yerde ben yaptım yapacağımı
ağrım falanda yok hiç unuttum birden çat diye eğilip çektim şortu çok kızdım kendime sonra
gerçi yiceek ekmeği varsa ben zıplasamda gitmez ama bu işler bizi manyek etti

canımmmm...
yarın doktora gitmekten vazgeçmişsin belkide böylesi daha iyidir...
herşey olacağına varıyor zaten...
inşallah kendi doktoruna görünür ve güzel haberini verirsin bize...
dua ediyorum senin için..
Rabbim sevincini yarım bırakmasın...

Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..

doğru valla anneciğinin tek olmadığı yerde olan olmuş
ama endişelenme bişi olmaz...dediğin gibi abartılı hareketlerde bulunmadığın müddetçe senden kaynaklı bişi olmaz...
gerisi Rabbimin takdiri...
2.gün transferi diye canın sıkılmıştı konuştunmu doktorla neden 2.gün transferi yapmışlar...

canım bişey olmaz inşallah endişelenmee rabbim ona can can verdiyse hiç bişe olmazz sıkma canını

egunalım canım nasılsınnn temizliğini yaptınmı evinde ağrıların devam ediyomuuu

ama sen beni akşam akşam niye üzüyosun ki
hergün bebeğimin gidişini izliyorum lavaboya girdiğimde...
şimdi bunu okudum fena oldum yani...
Rabbim hamilelerimize sağlıklı gebelik ve kolay doğumlar
Beklemede ve tedavideki arkadaşlarımada en kısa zamanda hamileyim demeyi nasip etsin...
seviyorum kız seniii

konuştum canım malesef az embriyo kaldığı için bekleme riskine girememişler
9 toplanmıştı 3 tanesini spermlerle normal döllenmeye bırakmışlar olmamış
kalan 6 taneninde 3ü kötüymüş, geri kalan 3 ten ikisi iyi biri orta kaliteymiş yani toplamda 3 embriyo olduğu için 5.güne gitmemişler
iyi olanlardan birini koydular, olucağı varsa buda olur en iyi laboratuar rahimdir deyip beni sakinleştirip yolladılar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…