egunalım canım nasılsınnn temizliğini yaptınmı evinde ağrıların devam ediyomuuu
canım bişey olmaz inşallah endişelenmee rabbim ona can can verdiyse hiç bişe olmazz sıkma canını
ama sen beni akşam akşam niye üzüyosun ki
hergün bebeğimin gidişini izliyorum lavaboya girdiğimde...
şimdi bunu okudum fena oldum yani...
Rabbim hamilelerimize sağlıklı gebelik ve kolay doğumlar
Beklemede ve tedavideki arkadaşlarımada en kısa zamanda hamileyim demeyi nasip etsin...
seviyorum kız seniii
haklısın canım bende öyle diyorum ama biyandanda manyaklığım sürüyor işte ,,bide benim 2.gün transferi yani daha çok az hücreli falanya oda beni endişelendiriyo sanki buna hemencik bişey olurmuş gibi ama herşey rabbimin takdiri tabi
selam kızlar
öğlen transferimi oldum geldim ,çok dikkat ederken az önce wc ye gittim kalkınca küt diye öne eğilip şortu çektim yukarı bi an unuttum şimdide aklıma takıldı nası böle salaklık yaptım diye bişey olurmu yaaa :2:
tatile girdi topik şekerim...
ramazanda herkes toplaşır evlerine çoğu oruç tutacaklar ve hemde sıcakta dolaşacak halleri olamayacak...
bende dedim iki kalıfın belini kırayım diye ama sen şikayet etmişin kimse yok diye ben geldim şimdide sen yoksun bu nasıl iş arkadaşım
canım benim ağrılarım ara ara devam ediyo ve bebişimden bişiler gitmeye devam ediyoo
tamizliğimi yarıladım zor olan kısmı bitti yarın bi süpürme ve silme kaldı o da kolay zaten
konuştum canım malesef az embriyo kaldığı için bekleme riskine girememişler
9 toplanmıştı 3 tanesini spermlerle normal döllenmeye bırakmışlar olmamış
kalan 6 taneninde 3ü kötüymüş, geri kalan 3 ten ikisi iyi biri orta kaliteymiş yani toplamda 3 embriyo olduğu için 5.güne gitmemişler
iyi olanlardan birini koydular, olucağı varsa buda olur en iyi laboratuar rahimdir deyip beni sakinleştirip yolladılar canım
bitanem benim yaa keşke yazmasaydım seni üzmek hiç istmem bunu biliyosunn çok hoşuma gittii o yüzden koyuverdimm bende üzüldüm şimdii seni çok seviyoruuumm canım beniimmm
geldim canım.. ama az sonra çıkarım.. malum babamız rutin ziyaretine gelecek...özledim kocamı... gelince kaçarım yani...
canım benim olurmu hiç öyle şey keşke yazmasaydım da ne demek ben üzülecem diye ayarlanamaz ki herşey..
sadece bu aralar hassasım ve bişi yokmuş gibi takılmaya çalışıyorum bu psikolojinin içinde olmamaya çalışıyorum en ufak şey duygulandırabiliyo beni...
bu yazıda öyle oldu...
oooo önemli bir sebep seni bizden ayıran e buna da bişi diyemem yani...
babaları gelecek bebişlerin hasret giderme zamanı...
tez zamanda kurtul bu sıkıntından inşallah bebişin gidiyo ama kardeşini gönderecek en yakın zamanda gör bakk . ohh ne güzel miss olacak evinn bana kadın gelecek temizlemeye kendim tembelleştimm bi kalkayım yapayım diyorum hop yataktayım hiç elim kalkmıyo sersem gibi dolanıyom evde
kuzummm... çok güldüm ya....sen yine eve gelince yapmışsın o işi.. bak dinle.. ben transferden çıktım.. dinlendim 1 saat kadar.. sonra giyinme odasına aldılar beni.. tek başıma.. eşimi almamışlar.. ben öyle hızlı eğilip kalkıp giyindim ki... sonradan senin gibi kaygılanmıştım.. ama benim hızlı giyinmemdeki derdim.. bebişlerin ilk ultrason fotosunu eşime göstermek... neyse çıktım.. sonra eşime anlattım..felan yavaş olmalısın dedi... sonra bir farkettik ki.. eşim bana bekle kapıdan alayım seni diyeceğine hooopppp garaja kadar yürütüyor beni... ne gülmüştük... eeee... tecrübesizlik işte.. sonra ben durdum.. o gitti arabayı aldı geldi... ama bak.. Rabbim sağlık versin.. bu kadar harekete karşı bebeklerim benimle çok şükür.. yarında kalp atışlarını görsem ilk adımları atlatmış olacağız...sakın kafana takma yani... Rabbim can versin onlara yeterki...
..
canım seni normal hayatımda da (burası anormal yakendi güzel yüreğiii güzel arkadaşıım seni gibi birini inan normal hayatımda tanımadım böyle dosltluklar zor bulunurr
ayyy ilahi sen bendende hızlı çıkmışsın
bak araba işinide aynen yaptık bizde çıktık bigüsel arabaya kadar tin tin gülüşe gülüşe yürüdük ,sonra ben arkaya yatayım dedim eşimde e okadar yol yürüdün bu ne perhiz dedi
aminnnn canım inşallah rabbim can verir hakkımızda hayırlısını verir
hadi bakalım yarın senin pıt pıt seslerini bekliyoruz allahım tamamına erdirsin canım
geçen gün kocime susam tanesi kadarlarmış dedim.. bebişlerime "ne yapıyor susamlar" diyor babaları ama olsun.. şimdi aşağıdaki cetvele göre kahve çekirdeği olmuşlar..artık susam diyemeyecek...
canım ya şaka maka... heyecanlandım bende yarın ne olacak diye.. size haber veririm mutlaka...ama akşamüstü randevum... haber vermedi diye kızmayın...
bu da geçecek elbet beklemeye devam
paşalarım bi kaç gün bende kaldılar ev savaş alanı
diğer zamanı annemde geçirdik hep beraber eve gecenin bi vakti gelip sabahın köründe de gittiğimden hiç ilgilenememiştim...
heryerde parmak izleri var hiç silesim gelmedi ama silmek zorundaydım...
şu an bilgisayarımda bile parmak izleri var bakıp bakıp iç çekiyorum...
sen temizlik yapma zaten daha neler...
tembellik değil bunun adı olması gereken bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?