Tüp Bebek Günlüğümüz !

egunalım canım nasılsınnn temizliğini yaptınmı evinde ağrıların devam ediyomuuu

canım benim ağrılarım ara ara devam ediyo ve bebişimden bişiler gitmeye devam ediyoo
tamizliğimi yarıladım zor olan kısmı bitti yarın bi süpürme ve silme kaldı o da kolay zaten

canım bişey olmaz inşallah endişelenmee rabbim ona can can verdiyse hiç bişe olmazz sıkma canını

haklısın canım bende öyle diyorum ama biyandanda manyaklığım sürüyor işte ,,bide benim 2.gün transferi yani daha çok az hücreli falanya oda beni endişelendiriyo sanki buna hemencik bişey olurmuş gibi ama herşey rabbimin takdiri tabi

bitanem benim yaa keşke yazmasaydım seni üzmek hiç istmem bunu biliyosunn çok hoşuma gittii o yüzden koyuverdimm bende üzüldüm şimdii seni çok seviyoruuumm canım beniimmm

canım 2 gün 5. gün hiç farketmiyo rabbim can vermişsee . bişecikler olmıcak inşallah hayırlı haberlerini alıcaz üzme kendinii

kuzummm... çok güldüm ya....sen yine eve gelince yapmışsın o işi.. bak dinle.. ben transferden çıktım.. dinlendim 1 saat kadar.. sonra giyinme odasına aldılar beni.. tek başıma.. eşimi almamışlar.. ben öyle hızlı eğilip kalkıp giyindim ki... sonradan senin gibi kaygılanmıştım.. ama benim hızlı giyinmemdeki derdim.. bebişlerin ilk ultrason fotosunu eşime göstermek... neyse çıktım.. sonra eşime anlattım..felan yavaş olmalısın dedi... sonra bir farkettik ki.. eşim bana bekle kapıdan alayım seni diyeceğine hooopppp garaja kadar yürütüyor beni... ne gülmüştük... eeee... tecrübesizlik işte.. sonra ben durdum.. o gitti arabayı aldı geldi... ama bak.. Rabbim sağlık versin.. bu kadar harekete karşı bebeklerim benimle çok şükür.. yarında kalp atışlarını görsem ilk adımları atlatmış olacağız...sakın kafana takma yani... Rabbim can versin onlara yeterki...

geldim canım.. ama az sonra çıkarım.. malum babamız rutin ziyaretine gelecek... özledim kocamı... gelince kaçarım yani...

canım benim ağrılarım ara ara devam ediyo ve bebişimden bişiler gitmeye devam ediyoo
tamizliğimi yarıladım zor olan kısmı bitti yarın bi süpürme ve silme kaldı o da kolay zaten

tez zamanda kurtul bu sıkıntından inşallah bebişin gidiyo ama kardeşini gönderecek en yakın zamanda gör bakk . ohh ne güzel miss olacak evinn bana kadın gelecek temizlemeye kendim tembelleştimm bi kalkayım yapayım diyorum hop yataktayım hiç elim kalkmıyo sersem gibi dolanıyom evde

o zaman mantıklı 2.gün transferi risk almamaları doğal..
doğal haline bırakmışlar demek döllenmeyi genelde microenjeksiyon yapılıyooo...
ben kalite meselesine asla takılmıyorum daha öncede yazdım sana...
2 tüp bebekte de birinci kalite embriyo koydular ama olmadı işte...
ayrıca 2 ya da 3.gün embriyosuda benim için aynı sayılır eğer 5.gün embriyosu koyulmayacaksa 2.gün koyulsun daha iyi..
dedikleri gibi en iyi labaratuvar rahim bencede...
zaten en son hamilemiz sifaa 2.gün embriyosuyla hamile kaldı...
bu iş nasip işi...

bitanem benim yaa keşke yazmasaydım seni üzmek hiç istmem bunu biliyosunn çok hoşuma gittii o yüzden koyuverdimm bende üzüldüm şimdii seni çok seviyoruuumm canım beniimmm

canım benim olurmu hiç öyle şey keşke yazmasaydım da ne demek ben üzülecem diye ayarlanamaz ki herşey..
sadece bu aralar hassasım ve bişi yokmuş gibi takılmaya çalışıyorum bu psikolojinin içinde olmamaya çalışıyorum en ufak şey duygulandırabiliyo beni...
bu yazıda öyle oldu...

geldim canım.. ama az sonra çıkarım.. malum babamız rutin ziyaretine gelecek... özledim kocamı... gelince kaçarım yani...

oooo önemli bir sebep seni bizden ayıran e buna da bişi diyemem yani...
babaları gelecek bebişlerin hasret giderme zamanı...

kendi güzel yüreğiii güzel arkadaşıım seni gibi birini inan normal hayatımda tanımadım böyle dosltluklar zor bulunurr

oooo önemli bir sebep seni bizden ayıran e buna da bişi diyemem yani...
babaları gelecek bebişlerin hasret giderme zamanı...

geçen gün kocime susam tanesi kadarlarmış dedim.. bebişlerime "ne yapıyor susamlar" diyor babaları ama olsun.. şimdi aşağıdaki cetvele göre kahve çekirdeği olmuşlar..artık susam diyemeyecek...
canım ya şaka maka... heyecanlandım bende yarın ne olacak diye.. size haber veririm mutlaka...ama akşamüstü randevum... haber vermedi diye kızmayın...

bu da geçecek elbet beklemeye devam
paşalarım bi kaç gün bende kaldılar ev savaş alanı
diğer zamanı annemde geçirdik hep beraber eve gecenin bi vakti gelip sabahın köründe de gittiğimden hiç ilgilenememiştim...
heryerde parmak izleri var hiç silesim gelmedi ama silmek zorundaydım...
şu an bilgisayarımda bile parmak izleri var bakıp bakıp iç çekiyorum...
sen temizlik yapma zaten daha neler...
tembellik değil bunun adı olması gereken bu...

ayyy ilahi sen bendende hızlı çıkmışsın
bak araba işinide aynen yaptık bizde çıktık bigüsel arabaya kadar tin tin gülüşe gülüşe yürüdük ,sonra ben arkaya yatayım dedim eşimde e okadar yol yürüdün bu ne perhiz dedi
aminnnn canım inşallah rabbim can verir hakkımızda hayırlısını verir
hadi bakalım yarın senin pıt pıt seslerini bekliyoruz allahım tamamına erdirsin canım

kendi güzel yüreğiii güzel arkadaşıım seni gibi birini inan normal hayatımda tanımadım böyle dosltluklar zor bulunurr
canım seni normal hayatımda da (burası anormal ya ) görmek görüşmek çok istiyorum...
seni ilk gördüğümde de söyledim fena içim kaynadı diye...
bi seni bi elifi sevgiden içime sokasım geliyooo...
ay ne biçim anlattım be

sadece 3 tanesini doğal bırakmışlar canım kendileri aşk yaşıcakmı diye birbirlerinin yüzüne bakmamışlar
kalan 6 taneyi mikro yapmışlar

haber veririm canım pıt pıtları.. insallah yüzümüzü güldürecek haberler vereceğim sizlere...
canım benim.. ama ben üç gün yattım.. gerçi sonucu öğrenen kadar yattım.. ve çok sıcak biliyorum ama ben 4. gün duş almıştım.. oda hemen yıkandım çıktım.. oyalanmadım yani.. insallah bebişin seninle olacak canım...seninde güzel haberlerini alacağız...

canlarım ben çıkıyorum.. benim kocam gelmek üzeredir.. gerçi aramadı yola çıktım diye ama...ben hazır bekleyeyim değil mi?öpüyorum sizleri... uğrarım yine yanınıza...

benzetmelere bak ya hu delüüüü...
susam ve kahve çekirdeği
millet mercimek tanesi,fasülye kadar olmuş der (bakliyatları kullanır) sen bi alem...
yarın haberini beklerim yazmazsan hakkında atar tutarım asılsızda olsa iddialarda bulunurum aklayamazsın kendini geldiğinde
ona göre ne yap et randevu sonucunu yaz mutlaka tehdit etmek gibi olmasında
canımcım ne zaman müsait olursan o zaman haber verirsin zaten buna hiç şüphem yok niye kızayım merak ederim o kadar...

olsun paşaların için değer ne tatlı şeyler onlarr yav resimlerine bakıyorum doyamıyom bakmaya rabbim annesine babasına bağışlasın onları . canım sende çok fazla yorma kendini şu süreçleri bi atlat hayırlısıylaa inşallah yapılır onlarr bende aynı senin gibi tv önündeki tozlara bakıyom içim sıkılıyo off neyseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…