Tüp Bebek Günlüğümüz !

yüzümü güldürdün.. Rabbimde senin yüzünü güldürsün insallah canım benim ya...

çok güzel anlattın canım benim bende inana aynı şekilde duygularımız karşılıklıı inşallah görüşme imkanımız olurr o kadar çok isterimkiii ah ah dertlendiiim keşke olsa imkanımız

sadece 3 tanesini doğal bırakmışlar canım kendileri aşk yaşıcakmı diye birbirlerinin yüzüne bakmamışlar
kalan 6 taneyi mikro yapmışlar

aaa valla süpper fikirmiş bu...
benim 2 tüp tede micro yapıldı keşke ilk tüp bebekte toplanan 19 yumurtaya bu işlemi yapsalardı
hep merak etmişimdir kendi başlarına performasları ne olacak diyeee...
gerçi dış gebelik te bunun cevabını aldım döllemeyi başardılar ama adresi şaşırdı yaptıkları bebiş...
işi şansa bırakmamak lazım tüp bebekte iyi olmuş micro olması geri kalanların...

çok güzel anlattın canım benim bende inana aynı şekilde duygularımız karşılıklıı inşallah görüşme imkanımız olurr o kadar çok isterimkiii ah ah dertlendiiim keşke olsa imkanımız

doğuma gelebilsem ne güzel olur...
bakalım zaman ne gösterecek

ah canımmm çok büyük derdin var senin tv önündeki tozlar...
yerim ben seni yaaa..

canım benim hayırlısı olsun.Rabbim bebişine can versin,sana sımsıkı tutunsun.sadece ani hareketler yapmamaya dikkat et.ben de ilk 3 gün dinlenmiştim.banyoyu da 2.gün akşam soğuğa yakın ılık suyla yapmıştım.kabız olmammaya dikkat et.dualarım seninle.

canım benim,iyi kalpli arkadaşım Allah senden razı olsun.
inşallah sizlere güzel haberler vericem.iyiki varsınız...

ayyyyyyy uçarıımm heralldeee sevinçççtenn yaaaaaaaaaaaaaa keşkeeeeeeeeeeee gelebilsenn bitanem yaa

kardeşim tayin meselesi vardı hatırlarsan kırklareline taşınıyorlar 15 gün içinde...
oraya gidişimi senin doğum zamanına göre ayarlamayı planlıyorum önce kocaeline geçerim burdan seni ve oğluşunu görür sonrada kırklareline paşalarımın yanına giderim diye düşünüyorum..inşallah doğum zamanıyla kocişimin işlerini ayarlaması bir olur senin yanına getirir beni

canım benim,iyi kalpli arkadaşım Allah senden razı olsun.
inşallah sizlere güzel haberler vericem.iyiki varsınız...

canım Allah senden de razı olsun dualarımızı kabul etsin inşallah...
bebişinin müjdesini ikinci kez kutlayacaz Allahın izniyle...

Azcık kocacımla ilgileneyim...
Bişiler yiyelim gelirim bir ara...
Canıımmm cann haberini bekledim bütün gün şimdi sen geldin ben çıkmak zorundayım...
Hadi hemen bişiler yaz...

cannlar ben geldim....
bebişlerimi aldım göbüşüme yatıyorum şimdi.iki tane transfer oldu gene.bakalım artık beklicez..,

cannlar ben geldim....
bebişlerimi aldım göbüşüme yatıyorum şimdi.iki tane transfer oldu gene.bakalım artık beklicez..,

ohhh çok şükür bebişler göbişte
12 gün sonra da hamileyiimmmm yazdığını görür gibi oldum birden...
çok sevindim canımmm...

doğuma gelebilsem ne güzel olur...
bakalım zaman ne gösterecek

evet canım biliyorum çok mutlu olurum bitanemmm yaa çok heyecan yaptıımmmm çok güzel olurrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…