benzetmelere bak ya hu delüüüü...
susam ve kahve çekirdeği
millet mercimek tanesi,fasülye kadar olmuş der (bakliyatları kullanır) sen bi alem...
yarın haberini beklerim yazmazsan hakkında atar tutarım asılsızda olsa iddialarda bulunurum aklayamazsın kendini geldiğinde
ona göre ne yap et randevu sonucunu yaz mutlakatehdit etmek gibi olmasında
canımcım ne zaman müsait olursan o zaman haber verirsin zaten buna hiç şüphem yok niye kızayım merak ederim o kadar...
canım seni normal hayatımda da (burası anormal ya) görmek görüşmek çok istiyorum...
seni ilk gördüğümde de söyledim fena içim kaynadı diye...
bi seni bi elifi sevgiden içime sokasım geliyooo...
ay ne biçim anlattım be
sadece 3 tanesini doğal bırakmışlar canım kendileri aşk yaşıcakmı diye birbirlerinin yüzüne bakmamışlar
kalan 6 taneyi mikro yapmışlar
çok güzel anlattın canım benim bende inana aynı şekilde duygularımız karşılıklıı inşallah görüşme imkanımız olurr o kadar çok isterimkiii ah ah dertlendiiimkeşke olsa imkanımız
olsun paşaların için değer ne tatlı şeyler onlarr yav resimlerine bakıyorum doyamıyom bakmaya rabbim annesine babasına bağışlasın onları . canım sende çok fazla yorma kendini şu süreçleri bi atlat hayırlısıylaa inşallah yapılır onlarr bende aynı senin gibi tv önündeki tozlara bakıyom içim sıkılıyo off neyseee
yüzümü güldürdün.. Rabbimde senin yüzünü güldürsün insallah canım benim ya...
kocim geldi... çıkıyommm....
selam kızlar
öğlen transferimi oldum geldim ,çok dikkat ederken az önce wc ye gittim kalkınca küt diye öne eğilip şortu çektim yukarı bi an unuttum şimdide aklıma takıldı nası böle salaklık yaptım diye bişey olurmu yaaa :2:
doğuma gelebilsem ne güzel olur...
bakalım zaman ne gösterecek
canımmmm...
yarın doktora gitmekten vazgeçmişsin belkide böylesi daha iyidir...
herşey olacağına varıyor zaten...
inşallah kendi doktoruna görünür ve güzel haberini verirsin bize...
dua ediyorum senin için..
Rabbim sevincini yarım bırakmasın...
ayyyyyyy uçarıımm heralldeee sevinçççtenn yaaaaaaaaaaaaaa keşkeeeeeeeeeeee gelebilsenn bitanem yaa
canım benim,iyi kalpli arkadaşım Allah senden razı olsun.
inşallah sizlere güzel haberler vericem.iyiki varsınız...
cannlar ben geldim....
bebişlerimi aldım göbüşüme yatıyorum şimdi.iki tane transfer oldu gene.bakalım artık beklicez..,
doğuma gelebilsem ne güzel olur...
bakalım zaman ne gösterecek
kardeşim tayin meselesi vardı hatırlarsan kırklareline taşınıyorlar 15 gün içinde...
oraya gidişimi senin doğum zamanına göre ayarlamayı planlıyorum önce kocaeline geçerim burdan seni ve oğluşunu görür sonrada kırklareline paşalarımın yanına giderim diye düşünüyorum..inşallah doğum zamanıyla kocişimin işlerini ayarlaması bir olur senin yanına getirir beni
cannlar ben geldim....
bebişlerimi aldım göbüşüme yatıyorum şimdi.iki tane transfer oldu gene.bakalım artık beklicez..,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?