evet canım biliyorum çok mutlu olurum bitanemmm yaa çok heyecan yaptıımmmm çok güzel olurrrrr
doğuma dek getiremesemde ya sonra ya da öncesinde bi şekilde görecem seni...
yolumun üzeri sayılır artık kocaeli bi uğramak farz oldu...
görcem seni ne yapıp edip
1 yıl içinde 5 tüp bebek tedavisi geçirdim.zaman kaybetmiyim zaten rezervim az diye...para pul, bu kadar sürede alınan hormonlar, koptuğum sosyal hayat, psikolojik mücadele... ama gerçekten artık elden gelen bir şey kalmadı( sen naptın canım?transferin oldu mu?
ohhh çok şükür bebişler göbişte
12 gün sonra da hamileyiimmmm yazdığını görür gibi oldum birden...
çok sevindim canımmm...
hayırlı olsun canımm bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlar sanaaaa inşallahh
olsun bitanem evimize gelirsiniz ben çok mutlu olduumm ya şimdiden heyecan bastııbaşımızın üstünde yeriniz varr oğlumun güzell teyzesiiii
sağol kuzuuuummm Allaha şükür göbüşte bakalım.bu sefer daha rahattı transfer çok sıkışmadım Allahtan.
Allahım hepimize hamileyi yazmayı nasip etsin inşallahhhh.....
herkese güzel akşamlar arkadaşlar...
kız dur heyecan yapma mazallah bebek etkilenir
saol canım misafirperverim benim
her tüp bebek denemesinde bir öncekinden daha tecrübeli oluyoruz aman Allah korusun bi denemeye daha gerek kalmadan gelsin nazlı sıpalar...
işemeden kurtardım diyosun yanii
kız dur heyecan yapma mazallah bebek etkilenir
saol canım misafirperverim benim
her tüp bebek denemesinde bir öncekinden daha tecrübeli oluyoruz aman Allah korusun bi denemeye daha gerek kalmadan gelsin nazlı sıpalar...
işemeden kurtardım diyosun yanii
ayyynen be kuzum inan prof olduk tüp hastası konusunda.bu kez kayınvalidem vardı hemşireye yalvardım nolur boşalt hepsini diye.sağolsun hepsini sondayla boşalttı.
yoksaaaa ne işerdim beee vallaaaa.kız epey uğraştı boşaltırken.
zaten kayınvalidem yüzünden nete giremedim akşama kadar bil vermedi olmaaaz yat diye.
valla ben hastanede 2 saatten fazla kaldım daha doğrusu transferden sonra 2 saat yattım işe işe bitiremedim çünkü bi yandan da serum yiyodum 3 şişe hüüüpppp diye içime çektim serumu işememe ihtimalim sıfırdı yani...kaç sürgü doldurdum hatırlamıyorum...anneciğim bebeykene çok çişli bezlerimi yıkamış kızı 30 küsür yaşına gelmiş hala işememle uğraşıyoduu
bizim sıpa zatenn dydu teyzoşunun geleceğini tekmeleri savurdu durdu inanki çok sevindikkk oğlumlaaa
oyyyy yerim ben onu yaaa...
Allah işimizi rast getirsin inşallah göreyim sizi...
bende bu ara herkesi görcem bakalım nasıl yetişecem hepinize
olmadı toplaşır hepiniz beni görmeye gelirsiniz
yaa hrpimiz aynı şeylerii yaşadıkk benimki beterin beterii büyük küçük doldurdum sürgüyee o heyecanlaa vallaaaay utandım demeseydimm keşqe
he öylede olur bizde doğumdan sonra tatil planları yapıyoz ankara kızılcahamamaa bizde size gelirizzz
valla ben hastanede 2 saatten fazla kaldım daha doğrusu transferden sonra 2 saat yattım işe işe bitiremedim çünkü bi yandan da serum yiyodum 3 şişe hüüüpppp diye içime çektim serumu işememe ihtimalim sıfırdı yani...kaç sürgü doldurdum hatırlamıyorum...anneciğim bebeykene çok çişli bezlerimi yıkamış kızı 30 küsür yaşına gelmiş hala işememle uğraşıyoduu
kese görmeye bugün gittik,bir tane güzel kese,içinde yolk kesesi,onun dibinde de fasulyeye benzer bişey var,o fasulye duruşlu şeyin bebeğimiz olduğunu düşünüoruz tabii ama daha net görmek için erken,haftaya cuma gene gitcez,veeeeeee en güzeli kalp atışını gördük yaaaaa pırpır bişey dalgalanıodu kelebek kanadı gibiinanamadım,ama sesi duyulmuo henüz,tam 5 hafta 3 günlük aslında son adet tarihime göre 5 hafta 1 günlükmüş ama önden gidio benim yaramaz teyzeleri ALLAHıma binlerce şükürler ediorum,hepimize mucizesini sağlıkla göndersin inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?