Beni de gormeye gelsene bende afyondayimmsüpperrrrr
o zaman görüşmemiz %100 olur...
sen kızılcahamama kadar gelcen ve biz görüşmeyecez imkansızzz bişi...
evimde ağarlarım olmadı sizin olduğunuz yere kesin gelirim...
kese görmeye bugün gittik,bir tane güzel kese,içinde yolk kesesi,onun dibinde de fasulyeye benzer bişey var,o fasulye duruşlu şeyin bebeğimiz olduğunu düşünüoruz tabii ama daha net görmek için erken,haftaya cuma gene gitcez,veeeeeee en güzeli kalp atışını gördük yaaaaa pırpır bişey dalgalanıodu kelebek kanadı gibiinanamadım,ama sesi duyulmuo henüz,tam 5 hafta 3 günlük aslında son adet tarihime göre 5 hafta 1 günlükmüş ama önden gidio benim yaramaz teyzeleri ALLAHıma binlerce şükürler ediorum,hepimize mucizesini sağlıkla göndersin inşallahhhhh
süpperrrrr
o zaman görüşmemiz %100 olur...
sen kızılcahamama kadar gelcen ve biz görüşmeyecez imkansızzz bişi...
evimde ağarlarım olmadı sizin olduğunuz yere kesin gelirim...
kese görmeye bugün gittik,bir tane güzel kese,içinde yolk kesesi,onun dibinde de fasulyeye benzer bişey var,o fasulye duruşlu şeyin bebeğimiz olduğunu düşünüoruz tabii ama daha net görmek için erken,haftaya cuma gene gitcez,veeeeeee en güzeli kalp atışını gördük yaaaaa pırpır bişey dalgalanıodu kelebek kanadı gibiinanamadım,ama sesi duyulmuo henüz,tam 5 hafta 3 günlük aslında son adet tarihime göre 5 hafta 1 günlükmüş ama önden gidio benim yaramaz teyzeleri ALLAHıma binlerce şükürler ediorum,hepimize mucizesini sağlıkla göndersin inşallahhhhh
utaaannnn tabiii
kız sen abartmışın olayı büyük küçük ne varsa bırakmışın hastaneye
şaka ettim (paşam öyle derde) o telaştan heyecandan herşeyi yapar insan...
iyi olmuş kabız olmaman daha iyi
ayyy konuyu nerelere getirdim
yavrum yaaaaaaa çok sevimlisin yaaaaaaa.bak yine yenme sebebi haaa haberin olaaaa.
aynen kuzummm bende ilkinde öle oldum ulan işe işe bitmiyo yatak ıslandı sürgü çatladı oooooo görsen belime kadar çişşşş.yazık annem ne uğraştı yaaaaa.ama bu defa zuzudan akıl aldım dediki ilk geleni hemen yap et ye girmeden zaten devamı ordayken geliyo.hakkaten de yine de çoook gedi yaaaaa...
evet canım balayına da oraya gelmiştikk bi hafta kalmıştık sevdik orayı doğumdan sonrada gitmeyi planlıyoruz bu yaz tatil yapamadığımız için sonbahar tatili olacak birazgörüşürüz tabi planlarımız değişmezde gelirsekk inşallahhh
kız ben seni görmeye afyona görmeye gelene kadar sen başka ile geçersinBeni de gormeye gelsene bende afyondayimm
İiyi geceler kizlar can82 guzel arkadasim bebislerini alip gelmissin gozun aydi evin senlenmis arkadasim..9 ay birakmasinlar seni insaallah... Nedir bu iseme maceralariniz yahu bi tane de biim oda da vardi gule gule oldum kendi de hemm guldu en sonunda sesini duyurup surguye iserken ohh be ne guzel sey su isemek diyordu... Analamdigim bizim mesane muayenemiz 2 kez yapildi fazlasini bosalttik rahat gececek sekilde girdik transfere ben yarim saat sonra kalkinca isedim o coktan surguye birakmisti... Ben de mi bi tuhaflik var acaba adece nefes alma yavas nefse al dedi doktor rahimin en kalin yerini bulabilmek icin bastirirken o zaman koruk gibi indi kalkti gogsum daraldim resmen...heyecandan...
Biz niyetlendik Allah ta yoluna koysun inşallah bizi kavuştursunnn
ya evet transferde isal olmuştm karnıma ağrılar girmişti ne yapayımm tutsamıydııımm
yok şekerim hele ishalken tutulurmu hiç...
kız iyiki transferde salmadın he
cır cır olmuşun tehlikeli bi durum yani...
doktorlar işeyini görmüştür transferde de büyük olanını ilk kez sende tecrübe ederlerdi
sende tıp literatürüne geçmiş olur adını altın harflerle tıp tarihine yazdırırdın
karasunun topiği mi varr
kocaman AMİNNNN diorum güzel dileklerinize,inşallah herşey yolunda gider tabi gene de endişeler bitmio işte,hep ya sonrası var,ama ALLAHA emanet bebişimiz tabi,bizim elimizden duadan başka ne gelir,sizlerinde inşallah herşey gönlünüzce olsun,kucaklarınız bebişlerinizle dolsun
ne büyük rezilllikkk ayyyyyyyyyyyyy
test gününden bir gün önce yazdıkların geliyooo aklıma ve şimdi neler yazıyorsun bak...
Allah çok büyük bi anda nasılda yoluna girdi herşey gerçi detaylarda öylemi bilmiyorum ama en önemli sorununuz çözüldü çok şükür...
Nasıl seviniyorum anlatamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?