Tüp Bebek Günlüğümüz !

fevkaladenin fevkininde fevkinde bir haber gece gece
Tü tü tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü Maşallahhhh

süpperrrrr
o zaman görüşmemiz %100 olur...
sen kızılcahamama kadar gelcen ve biz görüşmeyecez imkansızzz bişi...
evimde ağarlarım olmadı sizin olduğunuz yere kesin gelirim...

evet canım balayına da oraya gelmiştikk bi hafta kalmıştık sevdik orayı doğumdan sonrada gitmeyi planlıyoruz bu yaz tatil yapamadığımız için sonbahar tatili olacak biraz görüşürüz tabi planlarımız değişmezde gelirsekk inşallahhh

Allah seniiiii yerim ben onun pıtpıtınııııııı.Allahımmmm kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhh.

ya evet transferde isal olmuştm karnıma ağrılar girmişti ne yapayımm tutsamıydııımm

İiyi geceler kizlar can82 guzel arkadasim bebislerini alip gelmissin gozun aydi evin senlenmis arkadasim..9 ay birakmasinlar seni insaallah... Nedir bu iseme maceralariniz yahu bi tane de biim oda da vardi gule gule oldum kendi de hemm guldu en sonunda sesini duyurup surguye iserken ohh be ne guzel sey su isemek diyordu... Analamdigim bizim mesane muayenemiz 2 kez yapildi fazlasini bosalttik rahat gececek sekilde girdik transfere ben yarim saat sonra kalkinca isedim o coktan surguye birakmisti... Ben de mi bi tuhaflik var acaba adece nefes alma yavas nefse al dedi doktor rahimin en kalin yerini bulabilmek icin bastirirken o zaman koruk gibi indi kalkti gogsum daraldim resmen...heyecandan...

Eki Görüntüle 455328 he he heee evet çok sevimliyimdir

Biz niyetlendik Allah ta yoluna koysun inşallah bizi kavuştursunnn

Beni de gormeye gelsene bende afyondayimm
kız ben seni görmeye afyona görmeye gelene kadar sen başka ile geçersin
maşallah hamile hamile il il geziyoo hatun şimdi niye afyondasın bakiim....
birazda afyondan mı alışveriş yapacan kızına
senin topiğini takip ediyorum ve aldıklarını görmek için merakla bekliyorum takibindeyim...
çeyiz hazırlar gibi bohçalar vs...fena halde işin içine girmişsiniz..

çoook sağol cnımmmmm Allahım kimseyi umutlarından mahrum etmesin.umut etmek bile çooook güzellll.allah tamamına erdirirse tabi tadından yenmezzzz.hayırlısı bakalım inşallahhhhh.Allah hepimizin kucaklarını çifter çifter bebişlerle doldursunnnnn amiinnnnnn.
ama hakkaten işemek ne büyük ve güzel bişimiş yaaaaaaaaa.

ya evet transferde isal olmuştm karnıma ağrılar girmişti ne yapayımm tutsamıydııımm

yok şekerim hele ishalken tutulurmu hiç...
kız iyiki transferde salmadın he
cır cır olmuşun tehlikeli bi durum yani...
doktorlar işeyini görmüştür transferde de büyük olanını ilk kez sende tecrübe ederlerdi
sende tıp literatürüne geçmiş olur adını altın harflerle tıp tarihine yazdırırdın

kocaman AMİNNNN diorum güzel dileklerinize,inşallah herşey yolunda gider tabi gene de endişeler bitmio işte,hep ya sonrası var,ama ALLAHA emanet bebişimiz tabi,bizim elimizden duadan başka ne gelir,sizlerinde inşallah herşey gönlünüzce olsun,kucaklarınız bebişlerinizle dolsun

ne büyük rezilllikkk ayyyyyyyyyyyyy

test gününden bir gün önce yazdıkların geliyooo aklıma ve şimdi neler yazıyorsun bak...
Allah çok büyük bi anda nasılda yoluna girdi herşey gerçi detaylarda öylemi bilmiyorum ama en önemli sorununuz çözüldü çok şükür...
Nasıl seviniyorum anlatamam...

ben de bugün muayene çıkışı istiklalde mutlu mutlu yürürken aynen bunları düşündüm cnm,ve dedim ki bu donmuş bebişlerime bi şans vereyim onları merkezde bile bile ölüme terk etmeyeyim,zaten tutmazlarsa bu adamla daha uğraşmıyım yaz iyi bi fırsat ayrılmak için(diğer sebepler hep daha büyük etken oldu ekliyim) ama olurda tutarlarsa demekki kısmettir yoluma devam etmem gerektiğini gösteren bi işarettir die düşündüğümü hatırladım ve güldüm :) ama eşim hala bazı konularda sinirime dokunmuyor değil,ama şuan abartmadığı sürece sanırım takılıp kalmıorum fazla,aklım bebişte çünkü şimdilik iyi dielim iyi olsun be güzelim ama hayat ne gösterir bilinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…