ben de bugün muayene çıkışı istiklalde mutlu mutlu yürürken aynen bunları düşündüm cnm,ve dedim ki bu donmuş bebişlerime bi şans vereyim onları merkezde bile bile ölüme terk etmeyeyim,zaten tutmazlarsa bu adamla daha uğraşmıyım yaz iyi bi fırsat ayrılmak için(diğer sebepler hep daha büyük etken oldu ekliyim) ama olurda tutarlarsa demekki kısmettir yoluma devam etmem gerektiğini gösteren bi işarettir die düşündüğümü hatırladım ve güldüm :) ama eşim hala bazı konularda sinirime dokunmuyor değil,ama şuan abartmadığı sürece sanırım takılıp kalmıorum fazla,aklım bebişte çünküşimdilik iyi dielim iyi olsun be güzelim ama hayat ne gösterir bilinmez
Allah eşinin bir an önce aklını başına getirsin ve ıslah etsin...
Dediğin gibi belki bebeğinizin gelişi bir işarettir...
Ve herşey bebek sayesinde yoluna girecektir...
Artık seni üzecek ciddi kararlar eşiğine getirecek olaylar yaşamamanı diliyorum Rabbimden...
karasunun topiği mi varr
kız ben seni görmeye afyona görmeye gelene kadar sen başka ile geçersin
maşallah hamile hamile il il geziyoo hatun şimdi niye afyondasın bakiim....
birazda afyondan mı alışveriş yapacan kızına
senin topiğini takip ediyorum ve aldıklarını görmek için merakla bekliyorum takibindeyim...
çeyiz hazırlar gibi bohçalar vs...fena halde işin içine girmişsiniz..
aminnnn cnm arkadaşım ne güzel demişsin valla,inşallah ben de öyle olmasını umuyorum,çok saol,ALLAHım hepimizin yuvalarına bebişlerimizle mutluluk huzur versin,senin için de herşey yolunda gitsin ve gidecek inanıorum,dualarımda hep adın geçio,herkesin geçio hatırladığım ama sen ilk arkadaşımsın adını unutmam imkansızöptm şeker
Hayatım tatile geldik termal otel oldun dedi esim zaten ben giremeyeceğim icin bn de ok dedim yok be cnm ne alışverişi burdan pazar donucez nasipse erva ya bakindim göremedim hiç topikte o Afyon'da oturuyordu diye biliyorum
Evet teyzesi yaaa neler aldık annem çıkardı bohça ısını cnm ama sık oldu hastane icin cok özeniyorkadin cok guzel ciciler aldık biraz resim koydum ama cok beceremedim hepsini evet fena hale isin icine girdik daha alinick birsey kalmadı hastane şekerlerinizde beğendik sadece agustos bası sipariş vericek insllh sen tatile gelmiyormusun cnm ada ya
tatilde olduğunu biliyordum aslında ama afyon kısmına dikkat etmemişim demek...
evet erva hatun afyonda ama daktır ona hep yatacaksın dediğinden uzun zamandır topiğe gelemiyooo sanırım...
demek resimlerini koydun hemen topiğe ışınlanayım ve bakayım sonrada yatayım...
Bak cnm cok fazla yok ama bende yaygın içindeyim uyumak üzereyim seni seviyorum iyi geceler cnmmmm ben Ervaya ulaşabilseydim ziyarete giderdim
tamam canım ben ulaşırsam haber veririm ervaya...
bende seni seviyorum iyi geceler Allah rahatlık versin...
kardeşim tayin meselesi vardı hatırlarsan kırklareline taşınıyorlar 15 gün içinde...
oraya gidişimi senin doğum zamanına göre ayarlamayı planlıyorum önce kocaeline geçerim burdan seni ve oğluşunu görür sonrada kırklareline paşalarımın yanına giderim diye düşünüyorum..inşallah doğum zamanıyla kocişimin işlerini ayarlaması bir olur senin yanına getirir beni
nerdeee hayatıımm bizim sıpaa uyutmuyo şimdiden rahatsız edio anneyiii
banada çok sıcak geldi bu gece,yatamıyorum oturdum bende yatağa,,
nerdeee hayatıımm bizim sıpaa uyutmuyo şimdiden rahatsız edio anneyiii
sıcak bi yandan bide afedersin son bi aydır kasıklarımın alt kısmında feci ağrım oluyo yatarken sağa sola dönerken ablalarıma sordum normal diyolarr ama çok ağrıyoogece yatakta dönerken uyanıyorum yani
aynenn canım çok normal onlar,bende uyanıyorum sonra uyuyamıyorum,gündüz yok gece başlıyor o ağrılar,bak şuan yok,yatayım başlar ağırmaya,,az kaldı artık canım,hayırlısınla kavuşucaz meleklerimize ,ben heyecandan da uyuyamıyorum
evet hayatımm heyecandanda uyunmuyor bi sürü hayaller planlar nasıl bişe kime benziyoo yatarken hep bunlar aklımdabende aynı senin gibiyim gece uykusu yok ama yuh diceksin öğlen birlerde uyanıyorum inan sonrada sersem gibi oluyorum gündüz ev işlerim hep aksıyo sıkılıyorum ama dediğin gibi az kaldı inşallah kucaklarımıza alıcaz yavrularımızı . benimde şimdi yok ağrım ma yatayım başlıyo dönerken falan
aynen hayallerr,planlar,nasıl olucak ne zman olucak,yattığım gibi başlıyorum düşünmeye,sonra sağa dön ,sola dön
ee tabi dönemiyoruzdayaa bende 1 e kadar yatıyorumm,sersem gibi oluyorum,sonra bütün gün deli gibi iş yapıyorum,ama ben sabah 8 de ayaktayım bir kere,10 a doğru tekrar yatıyorum,çok sağlıksız yani uykularım,saat başı kalkıyorum saate bakıyorum,en son 12-1 arası kalkıyorum,
ağrılar zaten yatınca başlıyor,benim arasıra popoma baskı oluyor,o zaman korkuyorum işte,bebişim hareketlendikçe baskı yapıyo arkaya,Allahım inş sağlıkla alırız kucaklarımıza,
hayatım tatlıı telaşlar bunlarr rabbim buradaki herkeze yaşatsın b duyguyu inşallahh. evet çok sağlıksızz uykularımız bende gece 4 de doğru anca uyuyorum 5 te namaza kalkıyorum 9 da kociş işe gidiyo kalkıyoruz bi süre uyuyomuyorum 10 gibi tekrar uyuyorum 1 de kalkıyorum işte aslında yine kalkmıcam ama oğlanı düşünüyom acıkmıştır diesen ne güzel temizliğini yapıyon valla ben tembelim demekkii hiç elim kalkmıyo günlük toparlıyom evi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?