- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
aminnn inşşş aminn,Allahım isteyen herkese versin,zaten böyle anlatıyoruz ya,şikayet gibi görmesin kimse,sadece yaşadıklarımızı paylaşıyoruz,inş arkadaşlarımızda yaşar bu duyguları,normalde benim canım çok tatlıdır ama söz konusu kızım olunca hiç şikayet etmedim ,gıkımı çıkarmadım, zor koşullarda gittim geldim işimi bırakmadım hiç,8 ay çalıştım,1 aydır evdeyim,temizliğimide yaptım çok şükür hergün,ablamla annem geldi yardıma ,evin tertemiz neyini temizleyeceğiz dediler,Allah o gücü veriyomuş insana,onu anladım..
senle uyku saatlermiz aynıı
çantanı falan hazırladınmı?
ay benim şarzım biticek galiba yaa,,pil az diyor
söyle Rabbime yüzümü güldürsün öyle yazmakla olmuyooooo
hamilesin yaaa dua et demek istedim
3 kişi karşılamak ne güzeldir şimdi kocacın da ayrı bi hevesle gelmiştir eve ya da bana öyle geliyooo
kese görmeye bugün gittik,bir tane güzel kese,içinde yolk kesesi,onun dibinde de fasulyeye benzer bişey var,o fasulye duruşlu şeyin bebeğimiz olduğunu düşünüoruz tabii ama daha net görmek için erken,haftaya cuma gene gitcez,veeeeeee en güzeli kalp atışını gördük yaaaaa pırpır bişey dalgalanıodu kelebek kanadı gibiinanamadım,ama sesi duyulmuo henüz,tam 5 hafta 3 günlük aslında son adet tarihime göre 5 hafta 1 günlükmüş ama önden gidio benim yaramaz teyzeleri ALLAHıma binlerce şükürler ediorum,hepimize mucizesini sağlıkla göndersin inşallahhhhh
canlarım sabah geleyim size günaydın diyeyim dedim...görüşürüz akşamüstü... öpüyorum sizleri..
sıcağı bol memleketimin güzel insanlarına kocaman günaydın
hoşgeldin canım vatanımızın topraklarına...
inşallah göbüşünde bebeğinle dönersin...
embriyoyu birgün bekletip öyle transfer etmek çok mantıklı iyi yapmışsın...
en azından sonu baştan negatif olacağı belli olan bir transferi yaptırmaz boş yere 12 gün hayaller kurmaz ve üzülmemiş olursun...
embriyoların güzel çözülüp katilelerinde de sıkıntı olmamasını diliyorum ve
.
Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..
konuştum canım malesef az embriyo kaldığı için bekleme riskine girememişler
9 toplanmıştı 3 tanesini spermlerle normal döllenmeye bırakmışlar olmamış
kalan 6 taneninde 3ü kötüymüş, geri kalan 3 ten ikisi iyi biri orta kaliteymiş yani toplamda 3 embriyo olduğu için 5.güne gitmemişler
iyi olanlardan birini koydular, olucağı varsa buda olur en iyi laboratuar rahimdir deyip beni sakinleştirip yolladılar canım
haklısın canım bende öyle diyorum ama biyandanda manyaklığım sürüyor işte ,,bide benim 2.gün transferi yani daha çok az hücreli falanya oda beni endişelendiriyo sanki buna hemencik bişey olurmuş gibi ama herşey rabbimin takdiri tabi
canım benim ağrılarım ara ara devam ediyo ve bebişimden bişiler gitmeye devam ediyoo
tamizliğimi yarıladım zor olan kısmı bitti yarın bi süpürme ve silme kaldı o da kolay zaten
Slm... Sabah test verdim sonuc bekliorum ama cok umutsuz ve mutsuzum. Agladim hatta... Cunku goguslerim siskindi sondu. Gecen kimyasal gebelikte aynisi olmustu. Cok sinirim bozuk
Slm... Sabah test verdim sonuc bekliorum ama cok umutsuz ve mutsuzum. Agladim hatta... Cunku goguslerim siskindi sondu. Gecen kimyasal gebelikte aynisi olmustu. Cok sinirim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?