Tüp Bebek Günlüğümüz !

amin inşallah hayatıımm rabbim güç veriyo bi şekilde maşallah sana 8 ay çalıştınn . yok hayatım daha çantamı hazırlamadım çarşamba günü nasipse mobilyalar gelicek kıyafetlerini yıkıyıp ütülicez çantasını hazırlıcaz haftaya çok iş var kontrolümde var alttan muayene edecek doktor :18: çatı muayenesi yapacakmış doğum şekline karar vericez inşallah

söyle Rabbime yüzümü güldürsün öyle yazmakla olmuyooooo
hamilesin yaaa dua et demek istedim

hep dualarımdasınız canım inan ki....

3 kişi karşılamak ne güzeldir şimdi kocacın da ayrı bi hevesle gelmiştir eve ya da bana öyle geliyooo

evet susamları görmesede seviniyordur herhalde... ya bugün dr. alttan muayne etmesede eşimede gösterse bebişlerimizin pıt pıtlarını...

canım ya... hadi bakalm gözün adın..insallah sağlıcakla da kucağına alacaksın bebişini...

canlarım sabah geleyim size günaydın diyeyim dedim...görüşürüz akşamüstü... öpüyorum sizleri..

Hayırlı sabahlar herkeseeee

Sagol canım ya inşallah söylediğin gibi olur. Kafama takmak istemiyorum ama olmuyor, rüyalarıma giriyor yapacak bişey yok, Rabbim ne isterse o..

cok güzel gercekten, bu duygular bize cok yakındır inşallah

Cnm bende aynı durumdayım. 3 tane embryom var, 2 gunluk. kaliteleri ortadan başlıyor, biride baya kötü bence. Kötü diye söylemiyor ama 70% fragmantasyon var dedi. Ortada yani, kotu kalitede olduğu belli.
Hatta biri daha 2 hücreli, cok geriden gelmiş.
Ben bir gün izlenmesini istedim, inşallah yaparlar..
İlk denemede bendede 2 günlükleri koydular. Rabbim hakkimizda hayırlısını nasib etsin inşallah..
Yinede fazla kafana takma, orta kalite hamile kalanlar var, iyi süper olmasına gerek yok;-) Rabbim ol derse olur;-)

canım benim ağrılarım ara ara devam ediyo ve bebişimden bişiler gitmeye devam ediyoo
tamizliğimi yarıladım zor olan kısmı bitti yarın bi süpürme ve silme kaldı o da kolay zaten

Cok sevindim cnm, ameliyattan kurtuldun inşallah. Allah bida göstermesin, embriyolarının yollarını sşaşırtmasın

Slm... Sabah test verdim sonuc bekliorum ama cok umutsuz ve mutsuzum. Agladim hatta... Cunku goguslerim siskindi sondu. Gecen kimyasal gebelikte aynisi olmustu. Cok sinirim bozuk

Slm... Sabah test verdim sonuc bekliorum ama cok umutsuz ve mutsuzum. Agladim hatta... Cunku goguslerim siskindi sondu. Gecen kimyasal gebelikte aynisi olmustu. Cok sinirim bozuk

Wlaa cnm B'nde yasadım iki kimyasal gebelik birinde dediğin gibi birin de sonmedi göğslerim hamileyim diyrumki kimyasal oldu sonra bir ay ara verdim donmus tedavimde göğsüm hiç şişmedi ve hatta hamile olmama rağmen hiç şişmedi göğsüm dur bakalım moralini bozmak yok

değerin düşük değil canım...
önemli olan 2 gün sonra en az 2 katına çıkması...
Rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleride göstersin inşallah...[/QUOTE]

tşk ederim pazrtesi 2.ci tahlilil var hayırlısı bakalım

canım.... hadi bakalım bebiş geliyor desene.. insallah sağlıcakla gelir.. değerin iyi canım.. herkesin aynı olmuyor.. ama önemli olan ber daha ki seferde ki artış.. canım ya.... Allah tamamına erdirsin....[/QUOTE]

inş bakalım rabbim hepimizin yüzüne gülsün

tebrik ederim canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin[/QUOTE]

tşk ederim rabbim önümüzüde açık eylesin hakkımızda hayırlısını kılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…