Tüp Bebek Günlüğümüz !

ümidini yitirme lütfen
güzel haberini bekliyoruzz

ahanda ben geldiimmmmm.bugün testler vardı dimiiii.sonucu belli olan vamııııı?

Kizlar gebelik var yalniz pzartesi test tekrarlanacakmis. Doktor aradi. :))

olacakolacak oldu valla kız tebrik ederim Allah kucağınada almayı nasip etsin oldu oldu bu sefer bence nikini değiştir olduoldu olsun

merhaba arkadaşlar...bugün çok hamiş haberleri var galiba :)

Son düzenleme:
maşallah kuzumaaa hiççç korkma dinlen canısı ptesi kesinleşir inşallahhhh.

maşallahhhh canımm kaçıncı gündü senin

olacakolacak oldu valla kız tebrik ederim Allah kucağınada almayı nasip etsin oldu oldu bu sefer bence nikini değiştir olduoldu olsun

merhaba arkadaşlar...bugün çok hamiş haberleri var galiba :)

Arkadaslar cok tesekkurler insallah Allah tum isteyenlere nasip eder. İnsallah pzts iyi olur. Korkuyorum tabiki cok zorlandigim icin bugune kadar.. Benim degerim 12. Gun degeri. 5. Gun emriosu ama dondurulmus cnmm

Kizlar gebelik var yalniz pzartesi test tekrarlanacakmis. Doktor aradi. :))

Korkmayı bırak lütfen artık daha ne olsun minicikembriyon sana tekmemi atsın istiyorsun
Hadı sevin güzelim Rabbim tamamına erdirsin insallh hiç korkma lütfen bebeğinle konus seni hiç birakmasininsallh 9 aylık uzun yolculugunuz boyunca saglikla kucağına al insallhhhhh

Arkadaslar cok tesekkurler insallah Allah tum isteyenlere nasip eder. İnsallah pzts iyi olur. Korkuyorum tabiki cok zorlandigim icin bugune kadar.. Benim degerim 12. Gun degeri. 5. Gun emriosu ama dondurulmus cnmm

canım tebrik ederim pazartesi değerinin katlanmasını diliyorum...

Canım degerın cok guzel hayırlısıyl ktlansın ınsaallah hamılesın :119::119::119:

Neyse ben gezmeye, düşün düşün kafam şişti..
Transfere kadar biraz istanbulun tadını çıkarmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…