bugün bebişlerinin kalp atışlarını görecektii
merak ediyorum haber yok mu???
hoş geldin
pazartesi test günün sanırım
inşallah güzel haberi verirsin bize
şivekar hanım mıydı doktorun?
dışardan hamilelere bakıyor mu şivekar hanım??
9 yıl önce benim kızıma hamileliğimde takibimi o yapmıştı mükemmel bir insandır
canlarım msj yazdım gelmemiş... bilgisayar sorunlu..
evettt.. bebişlerimin değil ama bebişimin kalp seslerini duydum...küçük bebişim oluşmuş aslında..kesesinin içinde görünüyor ama sessiz sedasız baktı bana....
dr. um tek bebekle devam edeceğiz dedi.. demek ki annesini bıraktı bebeğim... hem sevindim kalp seslerine hemde üzüldüm bebişime..çünkü çok alıştırmıştım kendimi ikizlerime.. Rabbim kalanına sağlık versin...hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim herkese ve sonuna kadar sağlıklı hamielikler ve doğumlar nasip etsin insallah...
canımmmm evet pazartesi test günüm bakalım ne olacak :))) şivekar hanım değil doktorum tatlım benim tüm takiplerimi ahmet bey yaptı yumurta toplama dahil ama transfer günü acil hastası çıktı doğuma gitti yukarı katlara son imzayı deniz hanım attı2 transfer oldu bu kez bakalım hayırlısı inşallah... canım dışardan hastaları var gördüğüm hem de çok yoğun oldukça sevilen bir doktor anladığım kadarıyla ama malesef bir kez ameliyatım ile ilgili bir konuda konuşmamız oldu sadece..ayrıca seni de tebrik ederim canım bebeğini sağlık mutlulukla kucağına alman dileklerimle.... sen kentte mi yaptırmıştın tüp bebeği ???? sen de oldukça meşakatli bir süreçten geçtin Allah mükafatını verdi canım hayırlısı olsun ..Maşallah
evettt.. bebişlerimin değil ama bebişimin kalp seslerini duydum...küçük bebişim oluşmuş aslında..kesesinin içinde görünüyor ama sessiz sedasız baktı bana....
dr. um tek bebekle devam edeceğiz dedi.. demek ki annesini bıraktı bebeğim... hem sevindim kalp seslerine hemde üzüldüm bebişime..çünkü çok alıştırmıştım kendimi ikizlerime.. Rabbim kalanına sağlık versin...hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim herkese ve sonuna kadar sağlıklı hamielikler ve doğumlar nasip etsin insallah...
olsun canım 1 tane olsun senin olsun
çok sevindim
darısı benim başıma
eee kent teki takibin bitti nereye devam edeceksin?karar verdin mi?
amin canım... canım zaten keselerin kontrolüyle kentle işimiz bitiyor.. ben şimdilik israel beyle devam ediyorum.. ama bilmiyorum ki.. aslında doğumum kentte olsun ve israel beyde olsun istiyorum.. ikiz olsaydı ege ünide bir profta devam edecektim riskli gebelik diye.. ama şimdi hiç bilmiyorum canım.. sırf rapor alabilmek adına israel bey ve başka bir dr. la devam edebilirim.. yani her ikisiyle birlikte.. medical park nasıl olur ki? bana çok yakın hem sgk da geçiyor...
Cnmm cok duygulandimmm ne guzel soylemissin insallah Rabbim korusun. Hersey onun mucizesi.Korkmayı bırak lütfen artık daha ne olsun minicikembriyon sana tekmemi atsın istiyorsun
Hadı sevin güzelim Rabbim tamamına erdirsin insallh hiç korkma lütfen bebeğinle konus seni hiç birakmasininsallh 9 aylık uzun yolculugunuz boyunca saglikla kucağına al insallhhhhh
canim sana ve butun isteyenlere de nasip etsin Rabbim insallah. İnsallah hepimize tamamina erdirsin.canım tebrik ederim pazartesi değerinin katlanmasını diliyorum...
Cnmmm ay insallahh sonuna kadar boyle devam eder cok sapsalladimCanım degerın cok guzel hayırlısıyl ktlansın ınsaallah hamılesın:119::119::119:
Kuzucummm darisi basina insallahh. Devam ederse insallah tavsiyelerde bulunucam haftaya sana msj atcmm mutlaka buraya da yazicam inssstebrıkelr canımmmmmmmmmmmmmmmmmkor
kma ıns pazartesı degerın artacak kuzummmm
İnsallahh cnmmmmTebrik ederim canim degerin gayet iyi bence maşallah :)Allah hayırlı etsin :)
Hayirli olsun canım, inşallah katlanır degerin bebislerine kavuşursun
hayırlısı olsun canım bebişine rabbim sağlık versin ömür versin
Cnmm cok duygulandimmm ne guzel soylemissin insallah Rabbim korusun. Hersey onun mucizesi.
canim sana ve butun isteyenlere de nasip etsin Rabbim insallah. İnsallah hepimize tamamina erdirsin.
Cnmmm ay insallahh sonuna kadar boyle devam eder cok sapsalladim
Kuzucummm darisi basina insallahh. Devam ederse insallah tavsiyelerde bulunucam haftaya sana msj atcmm mutlaka buraya da yazicam insss
İnsallahh cnmmmmdarisi tum isteyenlerin basina insallahhhh
İnsallahh cnmm insallah hepimizzz kavusalimmmm!
Cnmm cok duygulandimmm ne guzel soylemissin insallah Rabbim korusun. Hersey onun mucizesi.
canim sana ve butun isteyenlere de nasip etsin Rabbim insallah. İnsallah hepimize tamamina erdirsin.
Cnmmm ay insallahh sonuna kadar boyle devam eder cok sapsalladim
Kuzucummm darisi basina insallahh. Devam ederse insallah tavsiyelerde bulunucam haftaya sana msj atcmm mutlaka buraya da yazicam insss
İnsallahh cnmmmmdarisi tum isteyenlerin basina insallahhhh
İnsallahh cnmm insallah hepimizzz kavusalimmmm!
canım amin... hepimizin bebeklerine insallah... senin ikizler nasıl canım.. benim kaderim buymuş.. ama hep dua ediyorum Rabbim tek kalan bebeğime sağlık versin...
canım bugün ücret ödedin mi?pakete dahil değil mi?
evet bende medıcalpark a gideceğim eğer kalp atışlarını görürsem
egunallll,,,edirneyede gel demiştimm,kırklareline gelincee,,görmedinn beni
tebrikler sağlıkla kucağına al inşallah
bide hamilelikte halay çekerdik ne oldu topiğe hadi halaya kızlar
benimkilerde çok şükür iyi canım geçen gün gördümcinsiyetlerini göstermediler ama dr. birini kıza benzetti bakalım hayırlısı...
sende üzme kendini sıkıca sarıl bebişine allah çok büyük sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
yok güzelim pakete dahil değil.. israel bey bana sormadan kalp atışları için tarih verdi ve muaynanesine çağırdı.. ama ben zaten ilk 3 ay onunla devam edeceğim için bir şey söylemedim ve bugün muaynanesine gittim... 185 tl ödedik canım.. birde 15 gün sonraya randevu verdi tekrar...tekrar gideceğim israel beye.. peki sen medikal parkta kime gideceksin canım.. vedat beydi sanırım ona mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?