Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoş geldin
pazartesi test günün sanırım
inşallah güzel haberi verirsin bize

şivekar hanım mıydı doktorun?

dışardan hamilelere bakıyor mu şivekar hanım??

9 yıl önce benim kızıma hamileliğimde takibimi o yapmıştı mükemmel bir insandır

canımmmm evet pazartesi test günüm bakalım ne olacak :))) şivekar hanım değil doktorum tatlım benim tüm takiplerimi ahmet bey yaptı yumurta toplama dahil ama transfer günü acil hastası çıktı doğuma gitti yukarı katlara son imzayı deniz hanım attı 2 transfer oldu bu kez bakalım hayırlısı inşallah... canım dışardan hastaları var gördüğüm hem de çok yoğun oldukça sevilen bir doktor anladığım kadarıyla ama malesef bir kez ameliyatım ile ilgili bir konuda konuşmamız oldu sadece..ayrıca seni de tebrik ederim canım bebeğini sağlık mutlulukla kucağına alman dileklerimle.... sen kentte mi yaptırmıştın tüp bebeği ???? sen de oldukça meşakatli bir süreçten geçtin Allah mükafatını verdi canım hayırlısı olsun ..Maşallah

Son düzenleme:
canlarım msj yazdım gelmemiş... bilgisayar sorunlu..
evettt.. bebişlerimin değil ama bebişimin kalp seslerini duydum...küçük bebişim oluşmuş aslında..kesesinin içinde görünüyor ama sessiz sedasız baktı bana....
dr. um tek bebekle devam edeceğiz dedi.. demek ki annesini bıraktı bebeğim... hem sevindim kalp seslerine hemde üzüldüm bebişime..çünkü çok alıştırmıştım kendimi ikizlerime.. Rabbim kalanına sağlık versin...hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim herkese ve sonuna kadar sağlıklı hamielikler ve doğumlar nasip etsin insallah...

olsun canım 1 tane olsun senin olsun
çok sevindim

darısı benim başıma

eee kent teki takibin bitti nereye devam edeceksin?karar verdin mi?

inşallah tutunmuştur bebepin sana
evet canım kentte yapıldı 3.dememde tuttu gibi bakalım
keseyi ve kalp atışlarını bir göreyim bakalım

hayırlısı olsun canım bebişine rabbim sağlık versin ömür versin

olsun canım 1 tane olsun senin olsun
çok sevindim

darısı benim başıma

eee kent teki takibin bitti nereye devam edeceksin?karar verdin mi?

amin canım... canım zaten keselerin kontrolüyle kentle işimiz bitiyor.. ben şimdilik israel beyle devam ediyorum.. ama bilmiyorum ki.. aslında doğumum kentte olsun ve israel beyde olsun istiyorum.. ikiz olsaydı ege ünide bir profta devam edecektim riskli gebelik diye.. ama şimdi hiç bilmiyorum canım.. sırf rapor alabilmek adına israel bey ve başka bir dr. la devam edebilirim.. yani her ikisiyle birlikte.. medical park nasıl olur ki? bana çok yakın hem sgk da geçiyor...

canım bugün ücret ödedin mi?pakete dahil değil mi?

evet bende medıcalpark a gideceğim eğer kalp atışlarını görürsem

Cnmm cok duygulandimmm ne guzel soylemissin insallah Rabbim korusun. Hersey onun mucizesi.
canım tebrik ederim pazartesi değerinin katlanmasını diliyorum...
canim sana ve butun isteyenlere de nasip etsin Rabbim insallah. İnsallah hepimize tamamina erdirsin.
Canım degerın cok guzel hayırlısıyl ktlansın ınsaallah hamılesın :119::119::119:
Cnmmm ay insallahh sonuna kadar boyle devam eder cok sapsalladim

tebrıkelr canımmmmmmmmmmmmmmmmm kor
kma ıns pazartesı degerın artacak kuzummmm
Kuzucummm darisi basina insallahh. Devam ederse insallah tavsiyelerde bulunucam haftaya sana msj atcmm mutlaka buraya da yazicam insss

Tebrik ederim canim degerin gayet iyi bence maşallah :)Allah hayırlı etsin :)
İnsallahh cnmmmm darisi tum isteyenlerin basina insallahhhh

Hayirli olsun canım, inşallah katlanır degerin bebislerine kavuşursun

İnsallahh cnmm insallah hepimizzz kavusalimmmm!

tebrikler sağlıkla kucağına al inşallah

bide hamilelikte halay çekerdik ne oldu topiğe hadi halaya kızlar

Cnmmm bnm insallh rabbim kucagina almayi nasip etsin

canım amin... hepimizin bebeklerine insallah... senin ikizler nasıl canım.. benim kaderim buymuş.. ama hep dua ediyorum Rabbim tek kalan bebeğime sağlık versin...

benimkilerde çok şükür iyi canım geçen gün gördüm cinsiyetlerini göstermediler ama dr. birini kıza benzetti bakalım hayırlısı...
sende üzme kendini sıkıca sarıl bebişine allah çok büyük sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

canım bugün ücret ödedin mi?pakete dahil değil mi?

evet bende medıcalpark a gideceğim eğer kalp atışlarını görürsem

yok güzelim pakete dahil değil.. israel bey bana sormadan kalp atışları için tarih verdi ve muaynanesine çağırdı.. ama ben zaten ilk 3 ay onunla devam edeceğim için bir şey söylemedim ve bugün muaynanesine gittim... 185 tl ödedik canım.. birde 15 gün sonraya randevu verdi tekrar...tekrar gideceğim israel beye.. peki sen medikal parkta kime gideceksin canım.. vedat beydi sanırım ona mı?

egunallll,,,edirneyede gel demiştimm,kırklareline gelincee,,görmedinn beni

aaa orayada gelirim şekerim böyle konuşup konuşup duruyorum ama daha bi yere gidebilmişliğim yok
yoksa ben sallıyomuyum ne

seni merak ettim ve hemen bi bakayım topiğe dedim...
valla bende üzülürdüm alışmışken ve onunda olduğunu bilirken seni bıraktığını hissetmek üzer tabii..
o yüzden sana üzülme diyemem teselliyi Rabbim bir tanesini sana bağışlayarak vermiş zaten...
Diğerinin ömrünüde ona katsın sağlıklı uzun mutlu bir hayatı olsun bebeğinin...
herşeye rağmen şükredelim bir tanesi seninle annesi çok üzülüp onuda üzme lütfen...

tebrikler sağlıkla kucağına al inşallah

bide hamilelikte halay çekerdik ne oldu topiğe hadi halaya kızlar

ben kutlamaları artık ikinci değerden sonra yapıyorum
değer maduru olarakatan pek bi temkinli oldum bu aralar...

amin canım amin.. hepimiz sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize insallah...ikiz olunca cinsiyetini hiç merak etmiyordum.. sanki biri kız biri erkek gibi geliyordu.. ama şimdi bende merak ediyorum canım? Rabbim sağlık versin tüm evlatlarımıza....tek dileğim bu bugün...

anladım canım bakalım bana ne diyecek ben daha hiç özeline gitmedim

medıcalpark ta vedat bey selma hanım sanırım birde mert beyi çok beğeniyorlar

birde sada hastanesinde özlem tatlı var kent hastanesinde çalışmış daha önce bakalım kalp atışını göreyim son kararımı vereceğim

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…