seni merak ettim ve hemen bi bakayım topiğe dedim...
valla bende üzülürdüm alışmışken ve onunda olduğunu bilirken seni bıraktığını hissetmek üzer tabii..
o yüzden sana üzülme diyemem teselliyi Rabbim bir tanesini sana bağışlayarak vermiş zaten...
Diğerinin ömrünüde ona katsın sağlıklı uzun mutlu bir hayatı olsun bebeğinin...
herşeye rağmen şükredelim bir tanesi seninle annesi çok üzülüp onuda üzme lütfen...
...
anladım canım bakalım bana ne diyecek ben daha hiç özeline gitmedim
medıcalpark ta vedat bey selma hanım sanırım birde mert beyi çok beğeniyorlar
birde sada hastanesinde özlem tatlı var kent hastanesinde çalışmış daha önce bakalım kalp atışını göreyim son kararımı vereceğim
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım
canım ben 3 yada 4 kez gittim muaynanesine...sada hastanesi menemende değil mi canım? ben orda çalışıyorumda.. çok uzak ya bence değmez gibime geliyor...valla bende kararsızım çok...ama vedat beyi çok duydum bende.. aslında haftaya kotrole felan mı gitsem...?
vedat beyden çok memnun olan var muayene ücreti 42 tl miş tahlillere ücret ödenmiyormuş
gitmek lazım
evet sada hastanesi menemende ben çiğli de oturuyorum bana çok uzak değil birde karşı komşum oranın ortaklarından bir doktor
aaa orayada gelirim şekerim böyle konuşup konuşup duruyorum ama daha bi yere gidebilmişliğim yok
yoksa ben sallıyomuyum ne
seni merak ettim ve hemen bi bakayım topiğe dedim...
valla bende üzülürdüm alışmışken ve onunda olduğunu bilirken seni bıraktığını hissetmek üzer tabii..
o yüzden sana üzülme diyemem teselliyi Rabbim bir tanesini sana bağışlayarak vermiş zaten...
Diğerinin ömrünüde ona katsın sağlıklı uzun mutlu bir hayatı olsun bebeğinin...
herşeye rağmen şükredelim bir tanesi seninle annesi çok üzülüp onuda üzme lütfen...
ben kutlamaları artık ikinci değerden sonra yapıyorum
değer maduru olarakatan pek bi temkinli oldum bu aralar...
amin canım amin.. hepimiz sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize insallah...ikiz olunca cinsiyetini hiç merak etmiyordum.. sanki biri kız biri erkek gibi geliyordu.. ama şimdi bende merak ediyorum canım? Rabbim sağlık versin tüm evlatlarımıza....tek dileğim bu bugün...
olmazsa haftaya felan giderim.. bu arada kızlar aklıma geldi...ben sağlık ocağına bildireceğim hamile olduğumu.. bu tetanoz aşısı yapmak isterlerse.. kaçıncı ayda yapıyorlar.. hemen yapalım felan derlerse yaptırmam yani...
Hehehe ayy cok seker insalllahh hepimiz saglikla kucagimiza alalim cnmmtebrikler sağlıkla kucağına al inşallah
bide hamilelikte halay çekerdik ne oldu topiğe hadi halaya kızlar
İnsallah insallah hepimize nasp etsin cnmm insallahhCnmmm bnminsallh rabbim kucagina almayi nasip etsin
Rabbim e çok şükür canım... bu kadar aramışken tabiki bir tane bile beni mutlu eder.. ama kan değerlerimin yüksekliği.. keseleri görüşümüz felan olunca insan bir garip oluyor..Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin tek versin canım.. o kadar çok bekledik ki... bebişlerimiz bizlerle kalır insallah...
canlarım ben çıkıyorum..uğrayabilirsem gelirim yine...birazda dinleniyim.. öpüyorum sizlei canlarım.. beni düşünmeyin.. bir tanemle konuşacağım.. benimle kalsın diye....
e sen kendince haklısın olmaz olan şeyler sana denk geliyor benimde başıma en olmazlar geldiği için anlıyorum da... ama kutlayalım en çok morale ihtiyacımız var....
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:118::118::118::118::118::118:
Eki Görüntüle 455638 Eki Görüntüle 455637 Eki Görüntüle 455636 Eki Görüntüle 455635 Eki Görüntüle 455636 Eki Görüntüle 455638
Cnmmmm kustummm sana teyzesi sen benim kizim icin atmadin hava sifek amaaaa
tamam şekerim yaptım kutlamamı kendi travmalarımla adet haline gelmiş kutlamalarımızı yapmamak olmazdı...
gerçi ben bi dahaki değerden sonra yapacaktım ama önemli olan ilk değerde mutluluğu paylaşmak...
hemen havai fişeklerimi patlattım
sanada teessüf ediyorum bebeklerini görmeye gitmişsin laf arasında birine yazarken öğreniyoruz hıııhhhh işte
Rabbim e çok şükür canım... bu kadar aramışken tabiki bir tane bile beni mutlu eder.. ama kan değerlerimin yüksekliği.. keseleri görüşümüz felan olunca insan bir garip oluyor..Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin tek versin canım.. o kadar çok bekledik ki... bebişlerimiz bizlerle kalır insallah...
cnmmmm kustummm sana teyzesi sen benim kizim icin atmadin hava sifek amaaaa
Eki Görüntüle 455645 Eki Görüntüle 455645 Eki Görüntüle 455646 Eki Görüntüle 455644 Eki Görüntüle 455643 Eki Görüntüle 455647 Eki Görüntüle 455641
Eki Görüntüle 455639 Eki Görüntüle 455640 Eki Görüntüle 455643 Eki Görüntüle 455647 Eki Görüntüle 455641 Eki Görüntüle 455639 Eki Görüntüle 455640 Eki Görüntüle 455644 Eki Görüntüle 455645
Cnmm insallah hepimize diliyorum aminncnm inşallah herşey çok güzel olacak olacakALLAH hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah,çok tebrik ediorum
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:118::118::118::118::118::118:
Eki Görüntüle 455638 Eki Görüntüle 455637 Eki Görüntüle 455636 Eki Görüntüle 455635 Eki Görüntüle 455636 Eki Görüntüle 455638
:)) güzel havai fişekler falan.... senin yaşadıklarında geçecek canım tabii mutlaka sende izi kalacaktır ama bebişlerin gelince o izleri silerler....
aslında biz iki hafta da bir gidip görüyoruzama elle tutulur değişik birşey olmayınca yazmıyorum. inşallah cinsiyetleri falan belli olsun her zamanki gibi ilk sizlerle paylaşacam :) zaten ikiz olduklarını halen kimseye demedik eğer ikisi aynı cinsiyet olursa doğumda öğrenirler. ama farklı cinsiyette olurlarsa mecburen 5-6 aylık olunca söylemeyi düşünüyoruz . e böyle olunca aslında kimsenin bilmediğini hepimiz biliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?