Tüp Bebek Günlüğümüz !

Rabbim e çok şükür canım... bu kadar aramışken tabiki bir tane bile beni mutlu eder.. ama kan değerlerimin yüksekliği.. keseleri görüşümüz felan olunca insan bir garip oluyor..Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin tek versin canım.. o kadar çok bekledik ki... bebişlerimiz bizlerle kalır insallah...

canım ben 3 yada 4 kez gittim muaynanesine...sada hastanesi menemende değil mi canım? ben orda çalışıyorumda.. çok uzak ya bence değmez gibime geliyor...valla bende kararsızım çok...ama vedat beyi çok duydum bende.. aslında haftaya kotrole felan mı gitsem...?

vedat beyden çok memnun olan var muayene ücreti 42 tl miş tahlillere ücret ödenmiyormuş
gitmek lazım

evet sada hastanesi menemende ben çiğli de oturuyorum bana çok uzak değil birde karşı komşum oranın ortaklarından bir doktor

canlarım ben çıkıyorum..uğrayabilirsem gelirim yine...birazda dinleniyim.. öpüyorum sizlei canlarım.. beni düşünmeyin.. bir tanemle konuşacağım.. benimle kalsın diye....

olmazsa haftaya felan giderim.. bu arada kızlar aklıma geldi...ben sağlık ocağına bildireceğim hamile olduğumu.. bu tetanoz aşısı yapmak isterlerse.. kaçıncı ayda yapıyorlar.. hemen yapalım felan derlerse yaptırmam yani...

e sen kendince haklısın olmaz olan şeyler sana denk geliyor benimde başıma en olmazlar geldiği için anlıyorum da... ama kutlayalım en çok morale ihtiyacımız var....

ben hep kız istiyordum ve kızda hissediyorum ... ama cinsiyet merakım hiç yoktu dr. söyledi ben 2 kız veye bir kız bir erkek olduğunu düşünüyorum kısmet artık hayırlı sağlıklı ömürlü olsunlarda ... amin canım

evet canım hep özele gitsende sağlık ocağına kayıt yaptırmak zorundasın . hemen yapmıyorlar galiba çünkü bana hala aşı yapmadılar

canlarım ben çıkıyorum..uğrayabilirsem gelirim yine...birazda dinleniyim.. öpüyorum sizlei canlarım.. beni düşünmeyin.. bir tanemle konuşacağım.. benimle kalsın diye....

evet şükürler olsun bebeğin seninle annesi...
ve kötü şeyler düşünme o seninle ve seninle kalacak...

e sen kendince haklısın olmaz olan şeyler sana denk geliyor benimde başıma en olmazlar geldiği için anlıyorum da... ama kutlayalım en çok morale ihtiyacımız var....

tamam şekerim yaptım kutlamamı kendi travmalarımla adet haline gelmiş kutlamalarımızı yapmamak olmazdı...
gerçi ben bi dahaki değerden sonra yapacaktım ama önemli olan ilk değerde mutluluğu paylaşmak...
hemen havai fişeklerimi patlattım
sanada teessüf ediyorum bebeklerini görmeye gitmişsin laf arasında birine yazarken öğreniyoruz hıııhhhh işte

Cnmmmm kustummm sana teyzesi sen benim kizim icin atmadin hava sifek amaaaa

ama canım benim o dönemde havai fişek atmıyodum sonradan başladım da ondan...
havai fişek olsun istediğin küsme sen...
kralını hazırlarım şimdi bi sonraki mesajda görüşmek üzere....

:)) güzel havai fişekler falan.... senin yaşadıklarında geçecek canım tabii mutlaka sende izi kalacaktır ama bebişlerin gelince o izleri silerler....

aslında biz iki hafta da bir gidip görüyoruz ama elle tutulur değişik birşey olmayınca yazmıyorum. inşallah cinsiyetleri falan belli olsun her zamanki gibi ilk sizlerle paylaşacam :) zaten ikiz olduklarını halen kimseye demedik eğer ikisi aynı cinsiyet olursa doğumda öğrenirler. ama farklı cinsiyette olurlarsa mecburen 5-6 aylık olunca söylemeyi düşünüyoruz . e böyle olunca aslında kimsenin bilmediğini hepimiz biliyoruz

Cnm senin degerin kacla baslamistiRabbim bebisini korusunn

cnm inşallah herşey çok güzel olacak olacak ALLAH hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah,çok tebrik ediorum
Cnmm insallah hepimize diliyorum aminn

Canimmm insallah en buyuk havai fisekleri yakinda senin icin patlatirizz

çok şükür iyisiniz...
cinsiyetleride daha göstermemeleri normal bence 2 taneler içerde karışıklığa dek geliyodur eller kollar bacaklar karışmıştır birbirine
yerim onları ben yaa...
genelde biri kız biri erkek oluyooo biri kesin kız bencede diğeri büyük ihtimal erkek e o zaman siz herkese söylemek zorunda kalacaksınız
valla saklamak konusunda istikrarlısın ben olsam saklayabilirmiydim bilmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…