Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba arkadaşlarr nasılsınızz bugün ben istikrarlı bi şekilde totomu kaldırıp temizliğimi yaptım ama şu an bitik durumdayım heryerim ağrıyor . bi komşum tüp bebek tedavisi gördü test sonucu nu aldı bugün ve hamilee çok sevindimm rabbim isteyen herkese nasip etsiin çok uğraştırmadan gelsin bebişlerr amiiinnn

canım tebrikk ederiimm rabbim kucağına da almayı nasip etsiinn inşallah 9 ayın sonundaa

evet canım çok şükür rabbime aslında tek tek görüyoruz ama çok hareketli oldukları için söyleyemedi benim bebişler kendilerini balık zannediyorlar
galiba ama o zamanda en az bir 5 aya kadar bekleme kararımız var böyle saklamak zor oluyor insanlara ne diyeceğimi şaşırıyorum ama mecburum ve inan böyle çevren olsa sende saklardın hiçbirşey arada kalmıyor alakalı alakasız herkese söyleniyor aslında bebişlerimiz allaha emanet benim içim rahat yeterki rabbim ömür versin ama eşim istemiyor bakalım nereye kadar devam edeceğiz bende merak ediyorum

defnecimmm ben de ikizlerinin olacağına çok inanamıştım da dr. tavsiyesinde bile bulunmuştum sana...çok üzüldüm ben de...
ama olacağın önüne geçemiyoruz maalesef Rabbimin takdiri böyleymiş...çok şükür bebeklerinden bir tanesi seninle...allah onu sağlık sıhhatle doğurup kucağınıza almayı nasip etsin...her şerde bir hayır vardır arkadaşım...sakın üzme kendini...çok şükür hamilesin...

iyi akşamlar güzeller
bugun kontrolumuz vardı 2440 gr olmuş sıpam
doktorumuz 13 temmuzda alalım dedi fakat eşim iş dolayısıyla ogun yanımda olamayacak bende
doğurmam dedim doktora
eşimede kızdm belliydi doğum tarihi neden ayarlama yapmadın diye
haftaya cuma tekrar kontrol var bir daha konuşucaz bakalım
buyuk ihtimal 16 temmuza kaldı doğum
içerde bir gün birgündür

oyyy demek balık zannediyolar kendilerini
suyun içinde yüzüyolar ya ondan...
valla gizlemek konusunda vardır bildiğiniz nasıl huzurlu hissedecekseniz öyle davranın...
sonuçta anne baba olan sizsiniz ve öyle uygun gördüyseniz kimse bişey diyemez dememelide...
fesat kötü niyetli insanlardan ve gözlerden korusun Rabbim...

kizlar merhaba bu topicte ilk defa yaziyorum.. bugun transfer sonrasi 8. gunum.. ilk testimi 5. gun yaptirmistim sonuc 1.58 idi bugunku sonuc 37.5.. kimyasal gebelik olabilirmi sizce? sonuc cok cok yuksek degilmi? 3 gunde bu kadar yukselme normalmi?

sayılı gün kalmış ne güzel bebeğinizi kucağınıza almaya:)
sağlık,sıhhatle kucağınıza alın inşallah..

egunalcım nasılsın iyimisin canımcım...

iyiyim canım balkondan sitenin havuz başında yapılan düğünü izliyordum...
küçücük bi sünnet çocuğu var annesi babası gülücük saçıyooo Rabbim bizlerede nasip etsin böyle güzel günleri...
sağlık açısında da değişen bişi varmı pazartesi öğrenecem yine kan verecemde tabii kaldıysa
lekelenmelerim ve ara ara ağrılarımda devam ediyooo..

amiiinnn...güle gle kirlen arkadaşım...

kizlar merhaba bu topicte ilk defa yaziyorum.. bugun transfer sonrasi 8. gunum.. ilk testimi 5. gun yaptirmistim sonuc 1.58 idi bugunku sonuc 37.5.. kimyasal gebelik olabilirmi sizce? sonuc cok cok yuksek degilmi? 3 gunde bu kadar yukselme normalmi?

MAŞALLAHHH 8.gün i.in değerin çok güzell...
kimyasal gebelik olup olmadığını şu an değerlendiremeyiz...
5.gün 1.58 olan değerin 3 gün sonra yani 8.günde 37 olmuş bu çooook güzel bir artış...
kimyasal değil merak etme canım...
hayırlı olsun...

1 tane olsun senın olsun canım
sakın üzülme herşeyde vardır bir hayır canım
demek saklanıyor senın bebişler
biri kız biri erkek gibi geliyor bana
sağlıkla gelsinlerde gerisi boş canım
sayılı gün kalmış ne güzel bebeğinizi kucağınıza almaya:)
sağlık,sıhhatle kucağınıza alın inşallah..

tşk ederim canım evet az kaldı
darısı size ve tüm isteyenlere olsun inş.

hulusicine söylede sana demir takviyesi yapsın bacım
bu kadar kan vermeye kalmamıştır sanırım

INSALLAH canim cok heyecanli ve saskinim.. kac gundur regl olurum diye beklerken bu degeri gormek beni cok sasirtti ve sevindirdi ama nedense cok endiseliyim.. Carsamba test gunum INSALLAH artarak gider.. sendemi tup bebek yaptirdin cnm?

Maşallahhhhh tü tü tüüüüüüü Maşallahhhh....
Suyum az dediğin günleri hatırlıyorum ne üzülmüştüm dertlenmiştim...
çok şükür bugünleride gösterdi Rabbim...
hayııırrrrr babasız çocuk doğurmaaaa (ayy başka bi anlama geldi bu cümle )
kalsın 16 temmuza hem dediğin gibi ne kadar kalırsa o kadar gram olarak döner bebeğimize...
13 temmuzda bebek çıkmak istesede ittir içeri çıkmasın beklesin babasını

neden bu kadar erken test yaptırıyorsunuz ki

gününü beklemek daha mantıklı geliyor bana

8.güne güzel bir değer
ben yinede gününüzdeki sonucunuzu bekleyip tebrik edicem sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…