Cnmm insallah hepimize diliyorum aminn
Canimmm insallah en buyuk havai fisekleri yakinda senin icin patlatirizz
çok şükür iyisiniz...
cinsiyetleride daha göstermemeleri normal bence 2 taneler içerde karışıklığa dek geliyodur eller kollar bacaklar karışmıştır birbirine
yerim onları ben yaa...
genelde biri kız biri erkek oluyooo biri kesin kız bencede diğeri büyük ihtimal erkek e o zaman siz herkese söylemek zorunda kalacaksınız
valla saklamak konusunda istikrarlısın ben olsam saklayabilirmiydim bilmem...
canım tebrikk ederiimm rabbim kucağına da almayı nasip etsiinn inşallah 9 ayın sonundaa
Aminnn canım inşallah...
valla önce dış gebelikten kurtulayım işte o zaman havai fişek patlatacam
canlarım msj yazdım gelmemiş... bilgisayar sorunlu..
evettt.. bebişlerimin değil ama bebişimin kalp seslerini duydum...küçük bebişim oluşmuş aslında..kesesinin içinde görünüyor ama sessiz sedasız baktı bana....
dr. um tek bebekle devam edeceğiz dedi.. demek ki annesini bıraktı bebeğim... hem sevindim kalp seslerine hemde üzüldüm bebişime..çünkü çok alıştırmıştım kendimi ikizlerime.. Rabbim kalanına sağlık versin...hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim herkese ve sonuna kadar sağlıklı hamielikler ve doğumlar nasip etsin insallah...
evet canım çok şükür rabbimeaslında tek tek görüyoruz ama çok hareketli oldukları için söyleyemedi benim bebişler kendilerini balık zannediyorlar
galiba ama o zamanda en az bir 5 aya kadar bekleme kararımız varböyle saklamak zor oluyor insanlara ne diyeceğimi şaşırıyorum ama mecburum ve inan böyle çevren olsa sende saklardın hiçbirşey arada kalmıyor alakalı alakasız herkese söyleniyor aslında bebişlerimiz allaha emanet benim içim rahat yeterki rabbim ömür versin ama eşim istemiyor bakalım nereye kadar devam edeceğiz bende merak ediyorum
iyi akşamlar güzeller
bugun kontrolumuz vardı 2440 gr olmuş sıpam
doktorumuz 13 temmuzda alalım dedi fakat eşim iş dolayısıyla ogun yanımda olamayacakbende
doğurmam dedim doktora
eşimede kızdm belliydi doğum tarihi neden ayarlama yapmadın diye
haftaya cuma tekrar kontrol var bir daha konuşucaz bakalım
buyuk ihtimal 16 temmuza kaldı doğum
içerde bir gün birgündür
egunalcım nasılsın iyimisin canımcım...
merhaba arkadaşlarr nasılsınızz bugün ben istikrarlı bi şekilde totomu kaldırıp temizliğimi yaptımama şu an bitik durumdayım heryerim ağrıyor . bi komşum tüp bebek tedavisi gördü test sonucu nu aldı bugün ve hamilee çok sevindimm rabbim isteyen herkese nasip etsiin çok uğraştırmadan gelsin bebişlerr amiiinnn
kizlar merhaba bu topicte ilk defa yaziyorum.. bugun transfer sonrasi 8. gunum.. ilk testimi 5. gun yaptirmistim sonuc 1.58 idi bugunku sonuc 37.5.. kimyasal gebelik olabilirmi sizce? sonuc cok cok yuksek degilmi? 3 gunde bu kadar yukselme normalmi?
1 tane olsun senın olsun canımcanlarım msj yazdım gelmemiş... bilgisayar sorunlu..
evettt.. bebişlerimin değil ama bebişimin kalp seslerini duydum...küçük bebişim oluşmuş aslında..kesesinin içinde görünüyor ama sessiz sedasız baktı bana....
dr. um tek bebekle devam edeceğiz dedi.. demek ki annesini bıraktı bebeğim... hem sevindim kalp seslerine hemde üzüldüm bebişime..çünkü çok alıştırmıştım kendimi ikizlerime.. Rabbim kalanına sağlık versin...hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim herkese ve sonuna kadar sağlıklı hamielikler ve doğumlar nasip etsin insallah...
demek saklanıyor senın bebişlerbenimkilerde çok şükür iyi canım geçen gün gördümcinsiyetlerini göstermediler ama dr. birini kıza benzetti bakalım hayırlısı...
sende üzme kendini sıkıca sarıl bebişine allah çok büyük sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
sayılı gün kalmış ne güzel bebeğinizi kucağınıza almaya:)
sağlık,sıhhatle kucağınıza alın inşallah..
iyiyim canım balkondan sitenin havuz başında yapılan düğünü izliyordum...
küçücük bi sünnet çocuğu var annesi babası gülücük saçıyooo Rabbim bizlerede nasip etsin böyle güzel günleri...
sağlık açısında da değişen bişi varmı pazartesi öğrenecem yine kan verecemde tabii kaldıysa
lekelenmelerim ve ara ara ağrılarımda devam ediyooo..
MAŞALLAHHH 8.gün i.in değerin çok güzell...
kimyasal gebelik olup olmadığını şu an değerlendiremeyiz...
5.gün 1.58 olan değerin 3 gün sonra yani 8.günde 37 olmuş bu çooook güzel bir artış...
kimyasal değil merak etme canım...
hayırlı olsun...
iyi akşamlar güzeller
bugun kontrolumuz vardı 2440 gr olmuş sıpam
doktorumuz 13 temmuzda alalım dedi fakat eşim iş dolayısıyla ogun yanımda olamayacakbende
doğurmam dedim doktora
eşimede kızdm belliydi doğum tarihi neden ayarlama yapmadın diye
haftaya cuma tekrar kontrol var bir daha konuşucaz bakalım
buyuk ihtimal 16 temmuza kaldı doğum
içerde bir gün birgündür
kizlar merhaba bu topicte ilk defa yaziyorum.. bugun transfer sonrasi 8. gunum.. ilk testimi 5. gun yaptirmistim sonuc 1.58 idi bugunku sonuc 37.5.. kimyasal gebelik olabilirmi sizce? sonuc cok cok yuksek degilmi? 3 gunde bu kadar yukselme normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?