Herkese acil sifalar diliyorum arkadaslarim.
Aynen tatlım öyle..benimde perşembe doktor randevum var 4 te..Cumada dersten 4 te çıkıyorum maalesef..Zaten semuş h.sonu olsun dedi..İnş akasyaya da uyar..Çok ayıp olur valla buluşamazsak:18::18::18::18::18::18:
merhabaaa,,,naber canım,ist nasıl,,
haftasonu geç olmazmı ki?akasya 1 hafta kalacaktı ama yaa..ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa..
gitmeden buluşalım muhakkak..
burda hava çok güzel canım.... ankaradaki gibi bunaltıcı değil... dün akşam boğaza gittik sanırım açık hava oksijen ve rüzgar çarptı beni:))) biraz kırgınım bugün... fırsat bulmuşken size bi bakayım dedim
evtttt hafta sonu geç olur... salı yda çarşamba uymazmı size???
cnm sen bu lilypie göstergesini nası ekledin kadınlar kk ne ?
canım çok uzun zaman oldu ekleyeli,,sanırım lilypie.com.tr vardı,ordan yapıyoduk,sonra kk da , çizelgeye ekliyoduk,bi bakayım ben ,unutmuşum
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
burdan gir,
chose a scene nin altındaki şeklini seç,next e bas ilerle,sonra olucak zaten,
çarşamba sabahtantan görüşebilirsek olur 2de doktor randevum var..elifle semuşta gelsinde akasyacım konuşalım bakalım..
seherede haber veririzz
kahvaltı ederdik sonra kahvelerimizi yudumlarız olmazmı??
çarşamba sabahtantan görüşebilirsek olur 2de doktor randevum var..elifle semuşta gelsinde akasyacım konuşalım bakalım..
seherede haber veririzz
kahvaltı ederdik sonra kahvelerimizi yudumlarız olmazmı??
olur tatlım... biz perşembe döneriz büyük ihtimal... yarın eşimin işleri var ama yarında olur..... semuşla konuştuk şimdi msja kaldığım yerden devam ediyom:))) semuş çarşamba olsun bende gelirim dio
Carsambaolabılır az once akasya ıle konustum persembe donebılırız dedı carsamba da. Dısarı cıkarsam. Icım o kadar rahatsız olmaz dıye dusunuyorum... Icım daharahat olacak sankı. Transferın 7.gunu oluyor olan olmustur artık ... Akasyanın gobegıne surrunuruz hamıs hamıs bulasır belkı.... Kım ne derse desın bulusma rekoru bende nutellayı bıle yakaldım hem de Allahın ısı tevafuk oldu resmen ama. Apartopar transfere gıdınce yarım kaldı fotograf da cekemedık ben gene denk gelırım ınsallah merkeze gıdersem test gununden sonra..carsamba kahvaltıdayız kadıkoy de arkadaslar varım dıyen herkesı beklıyoruz...sabah erken bulusmaya calısalım. Ogleden sonra dersanesı doktor randevusu olanlar zorda kalmasınn
ben seherede mesaj atarım millstonecumda bir cevap versin bizede..
evet erken buluşalımsa doya doya muhabbet edelim değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?