Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım benım akasyanın gelecegını soylemıstım benı transferden sonra aradıgında ayy keske ıstanbulda olsaydım bulusurdul dedı uzun kalacakmıs kısmet artık baska zamana ınsaallah sekerımm

ama birinin doktor randevusu var diğerinin dershanesi ötekinin psikolojisi bozuk derken sen buluşamadan gel bende güleyim tamammı

kızlar ben kaçıyom sonra görüşürüz.....

ama yakalayamadım ben seni yaaaa...

durup dururken canın sıkılmış...
ama bende ovu testlerinin gebeliği gösterdiğini duydum hatta yaptımda...
umutlanmakta ve hemen kan vermekte haklısın bende merak ederdim...

Rabbim diğerine ömür sağlık versin...
üst üste ikinci haber oldu bu üzülüyorum ama neyseki tesellilerimiz diğer bebişler...

Amiinnnn canım inşallah hepimizin evinde en az bi tane emekleyenimiz olsun ama bebek olanından

canlarımmm ben geldim çok mutluyum bilgisayarım bozulduu kaynanamlarda vardı ama girmek istemedimm ev baya kalabalıkk gören olur diye çekindimm..... şöle bi geçmişi okuyumm neler olmuşş bakıyımmm bebiş haberi varsa hemen yazında seviniyim yaaaa...

bu arada hastalandımmm ya bebegimin olmıcanını bilebileeee her ayy acaba varmıdır diyorumm kafayı yedim yaa

Canım benım akasyanın gelecegını soylemıstım benı transferden sonra aradıgında ayy keske ıstanbulda olsaydım bulusurdul dedı uzun kalacakmıs kısmet artık baska zamana ınsaallah sekerımm

aa evet o kuzeninin düğününe gidecekti cnm bnm..tamam hatirladım

cannlar ben geldim.kaynanamla eşim alışveriş merkezine gitti bende heen bil a sarıldım .yatmaktan sıkıldımmm.

kızlar negatif sonucu aldıktan sonra adet kanaması normalden daha ağrılı olur mu? tecrübeli arkadaşlar yardım eder misiniz?

kızlar negatif sonucu aldıktan sonra adet kanaması normalden daha ağrılı olur mu? tecrübeli arkadaşlar yardım eder misiniz?

benim ilk tüp bebekte ağrılı ikincisinde kimyasal gebelik geçirmeme rağmen ağrısız olmuştu...
yani ağrı olabilir canım...

merhaba güldencim beni merak etmisin topiğe gelmişsin çok sağol canım
ben temizlikle uğraşıyodum bu iki gündürde kınamız ve düğünümüz var kayınvalidemlerde bizde o yüzden topiğe gelemiyorum
sen nasılsın neler yapıyosun

canım evet bende öyle teselli buluyorum.. ikiside birinci kaliteydi ama vardır Rabbim in bir bildiği diyorum.. aslında ne kadar ço ikiz istesemde hep Rabbim e sağlıklı hayırlılarını nasip eyle demiştim canım...

coraspirin kullanıyorum canım ben ne zamandır.. kanı sulandırmak için.. canım bana kese boş demedi.. sadece bebişin gelişmesi durmuş dedi..ama sana ve diğer bebeğe bir sıkıntı yaratmaz dedi.. kanama olur mu diye sordum.. olabilir dedi.. ama korkma bu hiç bir zarar vermez dedi.. kanama başlayınca dinlen yat.. iş yapma felan dedi.. ama insallah kanama felan olmaz.. her ne kadar dr. um panik yapma desede.. insan panikler yani.. Rabbim vermesin kanama felan insallah...

canım diğer bebeğimi üzmemek için inanınki üzülmüyorum.. hem Rabim bana bir evlat nasip etmiş buna kahrolunmaz ancak şükredilir.. ben sadece alışmıştım ya ikizlere, o yüzden biraz garibim işte... yine de Rabbim e şükürler olsun.. kalan kıymetlime sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin...

Canım Rabbim göbüşündeki diğer yarına sağlık sıhhat versin..
Lütfen üzülmemeye çalış diğer yarını düşün..
Seviyorum seni dikkat et kendine..

amin canım..inanın ki bu üzülmek kahrolmak değil ama tabiki garip bir duygu.. Rabbim hepinize nasip edecek insallah canım.. hep dualarımdasınız...

Herkese acil sifalar diliyorum arkadaslarim.

sağol canım.. bir bebişimize sağlık versin Rabbim...

amin canım.. üzermiyim ben kıymetlimi teyzesi.. o benim bir tanem.. kardeşine alışmıştık sadece.. Rabbim kalbi atan tüm bebişlerimize sağlıklı uzun ömür versin insallah..

canım Rabbim diğer bebeğine sağlık versin inşallah.lütfen üzme sen kendini. İnşallah saglıklı, sorunsuz bir şekilde kucagına alırsın bebişini...

amin canım.. insallah.. şimdi biraz daha pimpirikliyim yalnız.. tek bebeğim benimle kalacak Allah ın izniyle...

gerçekten iyi ki varsınız.. sizlerin yazdığı şu teselli cümlelerinin ne kadar içten olduğunu inanın hissedebiliyorum... daha öncede dediğim gibi.. ben bu konuda asla kahrolmam ancak Rabbim e şükrederim.. çünkü o kadar çok bekledim ki kıymetlimi.. Rabbim e şükürler olsun canı gönülden.. Rabbim kalp atışlarını duyduğum bebişime sizinde güzel dualarınız gibi sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin..çünkü hepimizin bebişi kıymetli ve hepsi sağlıklı,huzurlu evlatlar olurlar insallah...

bu arada gece arkadaşımın düğünü var.. oraya gideceğim.. ancak yarın görüşebiliriz.. sizleri seviyorum.. ve hepinizi en kocamanından öpüyorum....

İstanbulun yollari ne kadar kotu ya cukurlar kasisler. 2 gundur 3 saatligine fln cikmak zorunda kaldim. Cok tedirgin oldum. Arabadan cok korkuyorum ya. Siz cikiomuydunuz sonucu aldiktan sora

Gene mi yaaaaaaaaa..
Seni görüp saılıp öpemeden gözüm açık gidecekkk ama benimm((

bebeğiimmm gözün acık gitmesiinn gelıyorum çünkü. çarşamba deyınce kızlar, ben ayın 5i diye bakmısım yanlıs bakmısım yanii...sen etkınlık olusturunca 4temmuz dıye gordum bıdaha bakıyım dedim anam o da ne meğerse 4ü çarşambaymış....sevindirik oldum kısmet olursa gelıcem canımm...

iyi pazarlar canım,,,senden ne haber,nasıl gidiyor hamişlikkkk

Seni ve seninle beraber dogumu yakin olan arkadaslari takip ediyorum. Sanki kendi dogumum yaklasmis kadar heyecanlaniyorum:)). Benim durumum gayet iyi allahima sukur. Hic dokunmuyor rahatsizlik vermiyor . Her isimi yemegimi yapiyorum ama esim alisverisi evi supurme isini kendi ustlendi :) Supurge yaparken karnini zorlarsin diyo ee bende dunden memnunum yani. Artik hamile kiyafetleri giymeye basladim. Biliyormusun bu bile buyuk nimet . Cok guzel bir duygu. Insallah herkes tadar hayirlisiyla. Bebegimiz 13 haftayi doldurdu ve artik hissedebiliyorum Onu icimde. Ve doktor dediki bebeginiz su kadar haftalik, bizde olamaz cunku tedaviyle olan bir bebek transfer tarihi belli dedik. Oda olabilir o zaman dédi. Cunku bebek 12 gun ondeymis. Haftasinagore iri bir bebekmis. Oyle deyince ya normal doguramazsam diye icime ates dustu valla. Hayirlisi olsun. Birde % 70 kiz dédi gecen hafta. 17 temmuzda tekrar muayenemiz var. Bebegime kiyafetler almaya basladim bile. Esimle kiyafeerini seviyoruz hep:)) Bazi ihtiyaclarinida turkiyeye anneme siparis verdim. Évolua simdiden neselendi. Kim bilir dogdugunda nasil olur ?? ??? Dilimde hep arkadaslarim dualarimda. Hergun burayi telden takip ediyorum. Burasi dert ortaglm benim cunku burada hic kimse ama kimse tedaviyle oldugunu bilmiyor. Kendi ailemde dahil. Ne kadr kotuyum degilmi???

Merhaba arkadaslar
bisey sorcam ya, transferden 4 gün sonra misafirliğe gitsemmi ya?! Yani büyük bir misafirlik degil ama bı uğramamız gerekEn bir yer var. Tùp bebek yaptığımızı bilmiyorlar ama istanbula geldigimizi öğrendiler. Ayıp olacak biraz ama bende tedirgin oldum....:44:

canım benim çok sevindim.bu hafta sonu yoğunduk,eşimin abisi geldi yurt dışından onunla ilgilendik.hiç giremedim topiğe.aklıma geldi,senden haber alabilmek için girdim.zaten içim çok rahattı,kalp atışı duyacağına çok inanıyodum.şükürler olsun Rabbime.bebeğini sana bağışlasın.sakın canını sıkma,bir tane de olsa olsun.Rabbim onu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…