olur tatlım... biz perşembe döneriz büyük ihtimal... yarın eşimin işleri var ama yarında olur..... semuşla konuştuk şimdi msja kaldığım yerden devam ediyom:))) semuş çarşamba olsun bende gelirim dio
kızlar ben kaçıyom sonra görüşürüz.....
günaydın can arkadaşlarım canım arkadaşlarım..
inşallah herşey yolundadır ve iyisinizdir..
ben idare ederim..çok şükür Rabbime diyelim..
adetim gecikti bnm..ovulasyon testi yaptım eşimin ısrarıyla..netten araştırmışmışta hamişlik çıkıyormuş..
neyse yaptık kıpkızarık çıktı..heveslendik karı-koca hemen koştu gebelik testi aldı..
ama onun yalan söylediği pek nadirdir değil mi?neyse negatifi gördüm 2 saat sonrada adet oldum zaten..
şuan sancılarla boğuşuyorum
sizler nasılsınız bakalım?..
Gunaydin kizlar
Bende dun dr gittim benimde bebislerim teke indi birinin kalp atisi var diger kese bos
Allahim ono guc kuvvet versin benimle kalsin dr hemen kan sulandirici igne clexane basladi
Kullanan varmi kalan bebegi guclendirmek icin dedi
Defneelma seninle ayni gidiyoruz canim allah hayirlisini versin kalan bebisimize guc versin
Senin bos kese icin dr ne dedi
Bana %97 bos kase %97 de bos kese bebegine zarar vermez dedi
Maasaallah emekleyen bbegıne sekerım.m. Evınde emeklesın ınsaallah....
Tesekkurler kendım ve arkadaslarım adına. Ktlamalarda unutmamıssın. Canımın ıcı
Canım benım. Uzulme ınsaallah henuz kucuk oldugu ıcın kalp atısı duyulmamıstır haftaya. Mınık bebegın sıze bır surprız yapar da kardesını bırakmaz ... Hersey bızım ıcın hakkında boylesı hayırlıymıs deyıp kabullenmıssın guzel yureklı arkadasım benım.saglıkla gelsın yavruların ınsaallah....
Canım benım akasyanın gelecegını soylemıstım benı transferden sonra aradıgında ayy keske ıstanbulda olsaydım bulusurdul dedı uzun kalacakmıs kısmet artık baska zamana ınsaallah sekerımm
yaa kıskanıyorum ama bulusuyosunuz falan böleeeçok isterim gelmek ama çarşamba bana uymuyor yaa bol bol foto çekip koyun olurmu :)
kızlar negatif sonucu aldıktan sonra adet kanaması normalden daha ağrılı olur mu? tecrübeli arkadaşlar yardım eder misiniz?
günaydın canım,olsun sen yinede üzülme,8.haftada görmesi lazımdı kesenin içinde,demekki gelişmemiş,baştn böyle olması ii olmuş aslında sonradan olacağına,şimdi sen kıymetlini düşün üzme onu
Gunaydin kizlar
Bende dun dr gittim benimde bebislerim teke indi birinin kalp atisi var diger kese bos
Allahim ono guc kuvvet versin benimle kalsin dr hemen kan sulandirici igne clexane basladi
Kullanan varmi kalan bebegi guclendirmek icin dedi
Defneelma seninle ayni gidiyoruz canim allah hayirlisini versin kalan bebisimize guc versin
Senin bos kese icin dr ne dedi
Bana %97 bos kase %97 de bos kese bebegine zarar vermez dedi
Canım benım. Uzulme ınsaallah henuz kucuk oldugu ıcın kalp atısı duyulmamıstır haftaya. Mınık bebegın sıze bır surprız yapar da kardesını bırakmaz ... Hersey bızım ıcın hakkında boylesı hayırlıymıs deyıp kabullenmıssın guzel yureklı arkadasım benım.saglıkla gelsın yavruların ınsaallah....
Canım Rabbim göbüşündeki diğer yarına sağlık sıhhat versin..
Lütfen üzülmemeye çalış diğer yarını düşün..
Seviyorum seni dikkat et kendine..
Herkese acil sifalar diliyorum arkadaslarim.
canım geçmişe çok bakamadım ama alıntılardan örendim durumukesenin biri boş çıkmış rabbim kalan bebişine uzun sağlıklı ömürler versin sakın ne kendini nede karnındaki bebişini üzme......
canım Rabbim diğer bebeğine sağlık versin inşallah.lütfen üzme sen kendini.İnşallah saglıklı, sorunsuz bir şekilde kucagına alırsın bebişini...
Gene mi yaaaaaaaaa..
Seni görüp saılıp öpemeden gözüm açık gidecekkk ama benimm((
iyi pazarlar canım,,,senden ne haber,nasıl gidiyor hamişlikkkk
canlarım msj yazdım gelmemiş... bilgisayar sorunlu..
evettt.. bebişlerimin değil ama bebişimin kalp seslerini duydum...küçük bebişim oluşmuş aslında..kesesinin içinde görünüyor ama sessiz sedasız baktı bana....
dr. um tek bebekle devam edeceğiz dedi.. demek ki annesini bıraktı bebeğim... hem sevindim kalp seslerine hemde üzüldüm bebişime..çünkü çok alıştırmıştım kendimi ikizlerime.. Rabbim kalanına sağlık versin...hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim herkese ve sonuna kadar sağlıklı hamielikler ve doğumlar nasip etsin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?