merhaba güldencim beni merak etmisin topiğe gelmişsin çok sağol canım
ben temizlikle uğraşıyodum bu iki gündürde kınamız ve düğünümüz var kayınvalidemlerde bizde o yüzden topiğe gelemiyorum
sen nasılsın neler yapıyosun
gerçekten iyi ki varsınız.. sizlerin yazdığı şu teselli cümlelerinin ne kadar içten olduğunu inanın hissedebiliyorum... daha öncede dediğim gibi.. ben bu konuda asla kahrolmam ancak Rabbim e şükrederim.. çünkü o kadar çok bekledim ki kıymetlimi.. Rabbim e şükürler olsun canı gönülden.. Rabbim kalp atışlarını duyduğum bebişime sizinde güzel dualarınız gibi sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin..çünkü hepimizin bebişi kıymetli ve hepsi sağlıklı,huzurlu evlatlar olurlar insallah...
Merhaba arkadaslar
bisey sorcam ya, transferden 4 gün sonra misafirliğe gitsemmi ya?! Yani büyük bir misafirlik degil ama bı uğramamız gerekEn bir yer var. Tùp bebek yaptığımızı bilmiyorlar ama istanbula geldigimizi öğrendiler. Ayıp olacak biraz ama bende tedirgin oldum....:44:
cannnlar ben geldim nasılsınız bakalımmmm.bende durumlar aynı hala kayınvalide bizde daha da kalacak gibi bakalım hayırlısı.
bu arada benim opudan kalma olsa gerek kasık ağrılarım var bide sırtım ağrıdı yatmaktan.
ben iyiyim canım öyle bi yemişim ki patlamak üzereyim hemen bi topikte iki tur atıp eriteyim dedim
kayınvaliden sizde mi kalacak daha NAYIIIIIIIRRRR NOLAMAAAAAAZZZZ...
Allah sabır versin en iyisi olsa ne kadar olur adı kaynana bi kere
opu dan kalma kasık ve bel ağrım ilk 4 gün sürdü benim sonra geçti...
yat yat sıkıldım yaw erken giderim ben işe duramam bütün hafta evde patlıcam yaw
defnecim tebrik ederim hiç üzülme allahım kalana sağlık versin canım tek olsun bizim olsun bebüş
evet kuzu yaaa daha 3-4 gün en az kalacak.ya nasıl sıkılıyorummmm bilsennn.
evet kuzu kasık ağrım hala var bi geçseydi yavvvv.
herkese iyi akşamlar nasılsınız güldencim seni gördüğüme çok sevindim.
bencede şekeri normal hayatına abartmamak suretiyle dönebilirsin...
yatmakla olsa benimki olurdu...
çık dışarı kendini mutlu mesud hissetirecek şeyler yap güzel vakit geçir...
sürekli evde ve yatmakla zamanı geçirmek bana doğru gelmiyor artık...
sıkılmazmı insan hem evde zaman geçir hemde kaynanan dibinde olsun kendi adıma söyliyim ben çok fena zorlanırdım delirirdim abartır kocayı boşamaya kadar götürürdüm bebeler tutuncada babalarını hafta sonu görürlerdi
o derece kötü olurdum diye abarttım
kasık ağrıların bebiştendir inşallah kuzum öyleyse geçmesede olur yani benim için bi sakıncası yok
canım bende seni gördüğüme sevindim 2 gündür topikte takılıyorum...
ama sana dek gelemedim..
sen nasılsın bakiim...
bende negatiften beri girmiyordum.aklıma geldiniz bi gireyim bakayım neler var neler yok.ben iyi sayılırım.toparlandım.saraçoğlunun kolay gebelik için olan kürünü aldım başladım geçen hafta.umut işte.olumlu şeyler okudum kürle ilgili.
kızkardeşimde bu kürle hamile kaldı.kk da da baya var bu kürle gebe kalan
katılıyorum canım iki gün daha evde kalıcam ama biraz dinlenmek için işyerinden de çok bumalmıştım son zamanlar çünkü
çarşamba gidicem gibi böyle yat yat beklenmez ya çatlıyorum resmen ki 3 gündür hiç yalnız kalmadım bide
olucağı varsa olmuştur zaten zibidi bebiş kaf dağından geliyor mübarek
yok be canımmmm bu bebiş ağrısı değil bence daha opu ağrısı çünkü hep vardı zaten aralıksız.bide erken değilmi daha belrti için.yine de inşallah öyledir tabi temennim Allahtan.
bende negatiften beri girmiyordum.aklıma geldiniz bi gireyim bakayım neler var neler yok.ben iyi sayılırım.toparlandım.saraçoğlunun kolay gebelik için olan kürünü aldım başladım geçen hafta.umut işte.olumlu şeyler okudum kürle ilgili.
kızkardeşimde bu kürle hamile kaldı.kk da da baya var bu kürle gebe kalan
Merhaba kızlar. 5+3üm. Bu yolk kesesi ne zaman görülür bilen var mı? Bende sırf kese görüldü , dr normal dedi gerçi. Aslında en iyisi su interneti cok kurcalamamak. Bilen cvp verirse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?