Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım merak ettim seni sonra topik topik gezdim
bu aralar ne çok düğün var bizde de vardı şehirdışında benim hastane durumum olduğundan gidemedim...
sabah hastanede olacam ve düğün bu akşam gidip dönmemiz zor olurdu...
en büyük sebepte belli kayınvalide

benim yazdıklarım içten değildi bi kere yanlış hissetmişsin
dermişimmmmmm

hiç bişey olmaz canım git istediğin yere...
yatmakla olsaydı benimki olurdu abartmamaklazım bence...
test gününü beklerken karantinaya alınmış gibi olmaktansa ne kendini iyi hissettirecekse onları yap...

cannnlar ben geldim nasılsınız bakalımmmm.bende durumlar aynı hala kayınvalide bizde daha da kalacak gibi bakalım hayırlısı.
bu arada benim opudan kalma olsa gerek kasık ağrılarım var bide sırtım ağrıdı yatmaktan.

ben iyiyim canım öyle bi yemişim ki patlamak üzereyim hemen bi topikte iki tur atıp eriteyim dedim
kayınvaliden sizde mi kalacak daha NAYIIIIIIIRRRR NOLAMAAAAAAZZZZ...
Allah sabır versin en iyisi olsa ne kadar olur adı kaynana bi kere
opu dan kalma kasık ve bel ağrım ilk 4 gün sürdü benim sonra geçti...

yat yat sıkıldım yaw erken giderim ben işe duramam bütün hafta evde patlıcam yaw

defnecim tebrik ederim hiç üzülme allahım kalana sağlık versin canım tek olsun bizim olsun bebüş

evet kuzu yaaa daha 3-4 gün en az kalacak.ya nasıl sıkılıyorummmm bilsennn.
evet kuzu kasık ağrım hala var bi geçseydi yavvvv.

yat yat sıkıldım yaw erken giderim ben işe duramam bütün hafta evde patlıcam yaw

defnecim tebrik ederim hiç üzülme allahım kalana sağlık versin canım tek olsun bizim olsun bebüş

bencede şekeri normal hayatına abartmamak suretiyle dönebilirsin...
yatmakla olsa benimki olurdu...
çık dışarı kendini mutlu mesud hissetirecek şeyler yap güzel vakit geçir...
sürekli evde ve yatmakla zamanı geçirmek bana doğru gelmiyor artık...

evet kuzu yaaa daha 3-4 gün en az kalacak.ya nasıl sıkılıyorummmm bilsennn.
evet kuzu kasık ağrım hala var bi geçseydi yavvvv.

sıkılmazmı insan hem evde zaman geçir hemde kaynanan dibinde olsun kendi adıma söyliyim ben çok fena zorlanırdım delirirdim abartır kocayı boşamaya kadar götürürdüm bebeler tutuncada babalarını hafta sonu görürlerdi
o derece kötü olurdum diye abarttım
kasık ağrıların bebiştendir inşallah kuzum öyleyse geçmesede olur yani benim için bi sakıncası yok

katılıyorum canım iki gün daha evde kalıcam ama biraz dinlenmek için işyerinden de çok bumalmıştım son zamanlar çünkü
çarşamba gidicem gibi böyle yat yat beklenmez ya çatlıyorum resmen ki 3 gündür hiç yalnız kalmadım bide
olucağı varsa olmuştur zaten zibidi bebiş kaf dağından geliyor mübarek

yok be canımmmm bu bebiş ağrısı değil bence daha opu ağrısı çünkü hep vardı zaten aralıksız.bide erken değilmi daha belrti için.yine de inşallah öyledir tabi temennim Allahtan.

canım bende seni gördüğüme sevindim 2 gündür topikte takılıyorum...
ama sana dek gelemedim..
sen nasılsın bakiim...

bende negatiften beri girmiyordum.aklıma geldiniz bi gireyim bakayım neler var neler yok.ben iyi sayılırım.toparlandım.saraçoğlunun kolay gebelik için olan kürünü aldım başladım geçen hafta.umut işte.olumlu şeyler okudum kürle ilgili.

kızkardeşimde bu kürle hamile kaldı.kk da da baya var bu kürle gebe kalan

aynen öyle olan oldu zaten Rabbim ol dedikten sonra hiç bişi olmaz..

yok be canımmmm bu bebiş ağrısı değil bence daha opu ağrısı çünkü hep vardı zaten aralıksız.bide erken değilmi daha belrti için.yine de inşallah öyledir tabi temennim Allahtan.

bencede opu ağrısı ama ben bebişlerdendir diye düşünmek istiyorum içimden öyle geliyooo...
belirti için kişiye göre değiştiğini söyleyebilirim...
bazıları 4.günde hissetmeye başlıyor değişikliği...

sevindim canım iyi olmana...
kür yapman çok iyi bende geçen ay soğan suyu kürü uyguladım ve dış gebelikte olsa gebe kaldım kendiliğinden...
dış gebelik sürecini bi atlatayım yine kürlerle denemeyi düşünüyorum...
senin kürünün içeriğinde ne var belki bende alırım...

kızkardeşimde bu kürle hamile kaldı.kk da da baya var bu kürle gebe kalan

süper ya demek kürle hamile kaldı kardeşin

Napıyosunn cicim nasılsın..
Gezdin termallerde masajlarını yaptırdın döndün dimi..
İnş azra sultanla ikinizde çok iyisinizdir..
Bu arada aldığın cicilere bayıldım..
Rabbim sağlıkla doğumunu nasib etsin canım..
Dikkat et kendine..
Çoooook öpüyorum seni

Merhaba kızlar. 5+3üm. Bu yolk kesesi ne zaman görülür bilen var mı? Bende sırf kese görüldü , dr normal dedi gerçi. Aslında en iyisi su interneti cok kurcalamamak. Bilen cvp verirse sevinirim

Merhaba kızlar. 5+3üm. Bu yolk kesesi ne zaman görülür bilen var mı? Bende sırf kese görüldü , dr normal dedi gerçi. Aslında en iyisi su interneti cok kurcalamamak. Bilen cvp verirse sevinirim

canım ne zaman görülür bilgim yok ama hafta oarak erken daha..
geçen bir arkadaşımızda sadece keseyi gördü yolk kesesini görememişler onunda 5+ larda gebeliği...
bir dahaki randevuda görülür inşallah dediğin gibi çok araştırma aklın karışır...

15 gün soğn kürü benim için eşim için günde 3 defa keçi boynuzu pekmezi evikap 200 lük haftada 2 defa equıseteum arvense çayı bunlar sürekli
sonra soğan kürü bitince alcemilla vulgaris çayı 15 gün sonra 10 sün soğan kürü tekrar achille milleforum çayı, sonra kuru incir kürü

ben başlayalı 1 hafta oldu.ama yumurtlıklarım da baya bi ağrı ve bel ağrısı yaptı.umarım ben de işe yarar.sitede biraz araştırdım ilk seferde hamile kalanlar var.Rabbim bizede nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…