Tüp Bebek Günlüğümüz !

ay hadiğ inşallah işe yarar merakla takibindeyim mutlaka gelişmeleri yaz canım...

Anladım cnm..Ben bir tek equıseteum arvense kullanmadım bunlardan..

Bende kullanıyorum saraçoğlunun kürlerini..
Gerçi son 1,5 aydır askıya aldım ama yarın gene başlıcam soğan kürü ile sonrada bitki karışımlarım var sırada:))
Şifa olsun inş hepimize..

amin canım inşallah .Rabbim bizimde dualarımızı kabul eder.Yalnızca zamanı var biliyorum.Derdi veren Rabbim dermanını da verecek eminim ben

biz de saraçoğlunun kürlerini kullandık ama bizde pek işe yaramadı...inşallah size şifa olur...
sizde sorun nedir demetcim...

nasılsınız güzellerrr tatıle gırdımgırelımısafırlarden basımı alamıyorummmmmmmmmm masallhhh dıyımmmm ne var ne yokkk

yazarım yazmazmıyım hiç umarım hepinize umut olurum.sen soğan kürünü nasıl yapıyordun

adet bittikten 7 gün sonra başlıyorsun sabah akşam taze hazırlanıp aç karnına içiliyooo...
15 gün devam ediliyooo...
bir yemeklik soğanı 4 e bölüp kaynayan damacana suyuna ( 1,5 su bardağı) atıyorsun kapağı kapalı 5 dk kaynamaya bırakıyorsun sonra
ocaktan alıp ılımaya bırakıyorsun ılık sıcak arası olunca içiyosun...

Bende öyle düşünüyorum aslında. Artık bakıcam durumuma göre ama giderim herhalde ya:44: sagol cevabın icin

bana gelen kutuda herhangi bir gün yazmıyoru.benim bittikten sonraki gün başladım 7.gün şartmı yani bilemedim ben şimdiiiiiii

nasılsınız güzellerrr tatıle gırdımgırelımısafırlarden basımı alamıyorummmmmmmmmm masallhhh dıyımmmm ne var ne yokkk

kız sen kaç gündür yoksun...
nasıl misafirmişki bunlar seni bu kadar uzun ayırdılar yatılı bile olsa misafirleri yatırır öyle yazarsın iki kelime...

bana gelen kutuda herhangi bir gün yazmıyoru.benim bittikten sonraki gün başladım 7.gün şartmı yani bilemedim ben şimdiiiiiii

evet demetcimmm ilk başlangıçta adet bittikten 7 gün sonra başlanıyor ve 15 gün içiliyor...sonraki aylarda adete 10 gün kala 10 gün...sabah akşam aç karnına ama çalışıyorsan akşam yemeğinden önce ve gece yatmadan önce olmak üzere 2 kere içebilirsin...

benim bu ağrılar yoksa yanlış gün başladığım içinmiii ama belli bir gün olsa kutuda yazmazmıydıki

nasıl yaniii ne zaman kullanılır yazmıyomu bak şaşırdım şimdi...
yazmıyosa demekki bi öenmi yok başlanılan zamanın...
çay şeklinde tükettiğindendir belkide:26::44:

benim bu ağrılar yoksa yanlış gün başladığım içinmiii ama belli bir gün olsa kutuda yazmazmıydıki

cnm ilk kürü adetine 15 gün kala başlasan iyi olurdu tabii ama olsun..
O ağrılar bak görüceksin zaten acayip iltihap söktürdüğündne oluyor..
Senin içtiğin o adı değişik çayda zaten böbreklerin çalışması ve idrar yolları iltihabına da iyi geliyormuş netten hemen baktım..
terrrrtemiz oluyoo içerisi inşşş..

canım arkadaşlarım yarın her zamanki gibi kan vermeye gidiciimmm...
erken kalkacam ve yatış pozisyonuna geçiyorum...
hep behlül kaçar olmaz bu kezde gülden kaçar
iyi geceleriniz olsun...

Son düzenleme:

nasıl yaniii ne zaman kullanılır yazmıyomu bak şaşırdım şimdi...
yazmıyosa demekki bi öenmi yok başlanılan zamanın...
çay şeklinde tükettiğindendir belkide:26::44:

her kürün kaç gün kullanıacağı kaç dakika nasıl hazırlanacağı detaylı yazıyor.ama şu gün başlanmalı diye birşey yazmıyor.öyle olsa yazardı diye düşündüm ve başladım.ama kafam baya karıştı.kk da da başlanması ile ilgili çok yorum var her biri de farklı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…