15 gün soğn kürü benim için eşim için günde 3 defa keçi boynuzu pekmezi evikap 200 lük haftada 2 defa equıseteum arvense çayı bunlar sürekli
sonra soğan kürü bitince alcemilla vulgaris çayı 15 gün sonra 10 sün soğan kürü tekrar achille milleforum çayı, sonra kuru incir kürü
ben başlayalı 1 hafta oldu.ama yumurtlıklarım da baya bi ağrı ve bel ağrısı yaptı.umarım ben de işe yarar.sitede biraz araştırdım ilk seferde hamile kalanlar var.Rabbim bizede nasip eder inşallah
15 gün soğn kürü benim için eşim için günde 3 defa keçi boynuzu pekmezi evikap 200 lük haftada 2 defa equıseteum arvense çayı bunlar sürekli
sonra soğan kürü bitince alcemilla vulgaris çayı 15 gün sonra 10 sün soğan kürü tekrar achille milleforum çayı, sonra kuru incir kürü
ben başlayalı 1 hafta oldu.ama yumurtlıklarım da baya bi ağrı ve bel ağrısı yaptı.umarım ben de işe yarar.sitede biraz araştırdım ilk seferde hamile kalanlar var.Rabbim bizede nasip eder inşallah
ay hadiğ inşallah işe yarar merakla takibindeyim mutlaka gelişmeleri yaz canım...
Anladım cnm..Ben bir tek equıseteum arvense kullanmadım bunlardan..
Bende kullanıyorum saraçoğlunun kürlerini..
Gerçi son 1,5 aydır askıya aldım ama yarın gene başlıcam soğan kürü ile sonrada bitki karışımlarım var sırada:))
Şifa olsun inş hepimize..
yazarım yazmazmıyım hiç umarım hepinize umut olurum.sen soğan kürünü nasıl yapıyordun
biz de saraçoğlunun kürlerini kullandık ama bizde pek işe yaramadı...inşallah size şifa olur...
sizde sorun nedir demetcim...
evet canım merak ettim seni sonra topik topik gezdim
bu aralar ne çok düğün var bizde de vardı şehirdışında benim hastane durumum olduğundan gidemedim...
sabah hastanede olacam ve düğün bu akşam gidip dönmemiz zor olurdu...
en büyük sebepte belli kayınvalide
benim yazdıklarım içten değildi bi kere yanlış hissetmişsin
dermişimmmmmm
hiç bişey olmaz canım git istediğin yere...
yatmakla olsaydı benimki olurdu abartmamaklazım bence...
test gününü beklerken karantinaya alınmış gibi olmaktansa ne kendini iyi hissettirecekse onları yap...
sorun yok yani sebepsiz infertilite.geçen ay tüp denedik olmadı.
adet bittikten 7 gün sonra başlıyorsun sabah akşam taze hazırlanıp aç karnına içiliyooo...
15 gün devam ediliyooo...
bir yemeklik soğanı 4 e bölüp kaynayan damacana suyuna ( 1,5 su bardağı) atıyorsun kapağı kapalı 5 dk kaynamaya bırakıyorsun sonra
ocaktan alıp ılımaya bırakıyorsun ılık sıcak arası olunca içiyosun...
nasılsınız güzellerrr tatıle gırdımgırelımısafırlarden basımı alamıyorummmmmmmmmm masallhhh dıyımmmm ne var ne yokkk
bana gelen kutuda herhangi bir gün yazmıyoru.benim bittikten sonraki gün başladım 7.gün şartmı yani bilemedim ben şimdiiiiiii
bana gelen kutuda herhangi bir gün yazmıyoru.benim bittikten sonraki gün başladım 7.gün şartmı yani bilemedim ben şimdiiiiiii
benim bu ağrılar yoksa yanlış gün başladığım içinmiii ama belli bir gün olsa kutuda yazmazmıydıki
benim bu ağrılar yoksa yanlış gün başladığım içinmiii ama belli bir gün olsa kutuda yazmazmıydıki
soğan kürü için ilk başlangıç egunalin dediği gibi...sonraki aylarda ise adetine 10 gün kala başlayıp 10 gün içiyorsun...
nasıl yaniii ne zaman kullanılır yazmıyomu bak şaşırdım şimdi...
yazmıyosa demekki bi öenmi yok başlanılan zamanın...
çay şeklinde tükettiğindendir belkide:26::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?