Tüp Bebek Günlüğümüz !

yeşimcim sen kullanmışın sende de kasık ve belde yoğun ağrı olmuşmuydu.sanki adet olacakmış gibi.

yok canımmm olmadı...hatta ben de adetime 10 gün kala başlıycam yine 10 gün...şimdiye kadar pek bir faydası olmadı ama hiçbirşey yapmamaktan iyidir diye düşünüyorum...kendimi daha iyi hissediyorum galiba böyle...birşeyler yapıyormuşum uğraşıyormuşum gibi geliyor...
bende ağrı olmadı ama ben farketmemiş de olabilirm...

o zaman önemli değil başlama zamanı çünkü sana hazır çay olarak geliyoo biz kendimiz hazırladığımızda kullanım farkı olabilir...
aklını karıştırma bence ağrıların içerisinin temizlenmeye başladığını gösteriyooo...

:18:
bir akıntı falan olmadı bende herzamanki kadar hatta daha az bile diyebilirim.umarım bebiş olur olmasada desene genel temizlik olur

haklısın iyi geliyor.bende geçen ay negatif tüpten sonra negatif olan moralimi bu kürlere sarılarak düzelttim.umut işte birşeylere sarılmak lazım.

haklısın iyi geliyor.bende geçen ay negatif tüpten sonra negatif olan moralimi bu kürlere sarılarak düzelttim.umut işte birşeylere sarılmak lazım.

evet hatırlıyorum canımmm...ben de mart ayında aldım negatifi...inşallah en kısa zamanda kavuşuruz biz de bebeklerimize...
israel beye gidiyordun değil mi...ben de bir sonraki denemede ona gitmeyi düşünüyorum...

canlarım hepinize iyi geceler Rabbim dualarımzı kabul eder inşallah.gönlünüzdeki güzellikler ömrünüzdeki güzelliklere dönüşşsün inşllah hepinizi çok ama çok seviyorum.iyi geceler.kocaman kocaman öpüyorum tekrar görşmek üzere

Valla canim biryerde okumustum doktor kiza diyorki hayir bebegini almamiz lazim kesin kurtaj yapacaz cunku kalbi atmiyor ve cok kucuk haftaya sana randevu veriyorum diyor, kiz oraya buraya kosuyor en sonunda haftasona bir doktor buluyor o bir bakiyorki bebek gelismis ve kalbi pit pit atiyormus sakin umidini kesme Allahim oyle bir düzen yaratmiski kimsenin akli sirri ermez subhanAllah, dualarim seninle bu mubarek gunlerde Allahim kucagina ikisini almayi nasip etsin!

hamis haberleri bekliyoruzz fistiklar
ay kizlar bugun gorumcemin gorumcesi (karisik oldu biraz) adet söktürcü olarak bir lehene kaynar suyu dök icine avuc seklinde tuz kat sonra ayaklarini koy dedi bende suan ayaklarim lehenin icinde buralara yaziyorum
ya rabbim neler yapiyoruz valla bazen gülesim geliyor halime hala beklemedeyim hey Allahim

Gunaydin kizlar, benim gibi fraksiparine kullanan bi arkadas vardi. Benim gobegimin her tarafi sert yumru yumru kist oldu, sende de boyle oldu mu arkadasim? Simdiden yapicak et kalmadi. Bacaga mi gecsem?

:119: bu haftaya guzell ve yenı umutlarla basladım bakalımm hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah.... :119:

Canlarım günaydın ve iyi haftalar,
Misafirdi koşturmaydı derken haftasonu uğrayamadım hiç. Biraz geçmişi okuyup geliyim ben. Var mı havadis?

günaydın canım nasılsın
iyi haftalar

hiç bişi hissetmiyorum
sadece planlanan günden önce gelmesin diye dua ediyorum

ben cok ıyıyımm tatlımm..bunalımlardan uzaklastımm 4 temmuzda ılaçlara baslıcam ınsallahh..ama senın cok az kaldı ya ben olsam heycanlanırdım ne bıleyım sakın olman cok daha ıyı tabıkı ınsallah once gelmz canım yaa

Canlarım günaydın ve iyi haftalar,
Misafirdi koşturmaydı derken haftasonu uğrayamadım hiç. Biraz geçmişi okuyup geliyim ben. Var mı havadis?

merhabaaaa ıyı haftalar sana da canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…