yeşimcim sen kullanmışın sende de kasık ve belde yoğun ağrı olmuşmuydu.sanki adet olacakmış gibi.
her kürün kaç gün kullanıacağı kaç dakika nasıl hazırlanacağı detaylı yazıyor.ama şu gün başlanmalı diye birşey yazmıyor.öyle olsa yazardı diye düşündüm ve başladım.ama kafam baya karıştı.kk da da başlanması ile ilgili çok yorum var her biri de farklı .
cnm ilk kürü adetine 15 gün kala başlasan iyi olurdu tabii ama olsun..
O ağrılar bak görüceksin zaten acayip iltihap söktürdüğündne oluyor..
Senin içtiğin o adı değişik çayda zaten böbreklerin çalışması ve idrar yolları iltihabına da iyi geliyormuş netten hemen baktım..
terrrrtemiz oluyoo içerisi inşşş..
:18:
bir akıntı falan olmadı bende herzamanki kadar hatta daha az bile diyebilirim.umarım bebiş olur olmasada desene genel temizlik olur
yok canımmm olmadı...hatta ben de adetime 10 gün kala başlıycam yine 10 gün...şimdiye kadar pek bir faydası olmadı ama hiçbirşey yapmamaktan iyidir diye düşünüyorum...kendimi daha iyi hissediyorum galiba böyle...birşeyler yapıyormuşum uğraşıyormuşum gibi geliyor...
bende ağrı olmadı ama ben farketmemiş de olabilirm...
haklısın iyi geliyor.bende geçen ay negatif tüpten sonra negatif olan moralimi bu kürlere sarılarak düzelttim.umut işte birşeylere sarılmak lazım.
iyi geceler hanımlarrr
gittinmiiii canım,,
canım kesin konuştu.. tek bebekle devam edeceğiz dedi.. benim dr. um pek oyalamaz insanı neyse o yani.. ama bende acaba demekten kendimi alamıyorum.. çünkü ultrason fotosuna baksanız.. kese boş değil.. içinde bebek var gibi ama kalp atışı yok.. ama dr um dediki kalp atışlarının sesini duymasakta görmemiz lazımdı.. bu tip vakalara rastlıyoruz dedi.. bende artık bir daha bir daha sormadım.. diğerine sağlık versin Rabbim dedim..ama içimde bir umut var.. iki hafta sonra gerçekten bebişim ortalarda yoksa o zaman kesin inanacağım sanırım..şimdide tek diyorum.. ama ağzımdan yine bebelerim diye çıkıyor bazen....üzülüyorum o zamanlar.. tek duam.. kalan bebeğime Rabbim sağlık versin....
günaydın güzeller
ayy lotussss nasılsn canım yaaa doğuma cok az kaldı neler hıssedıyosun ayyyy yaaaa :18::18::18:
günaydın canım nasılsın
iyi haftalar
hiç bişi hissetmiyorum
sadece planlanan günden önce gelmesin diye dua ediyorum
Canlarım günaydın ve iyi haftalar,
Misafirdi koşturmaydı derken haftasonu uğrayamadım hiç. Biraz geçmişi okuyup geliyim ben. Var mı havadis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?