gerçekten iyi ki varsınız.. sizlerin yazdığı şu teselli cümlelerinin ne kadar içten olduğunu inanın hissedebiliyorum... daha öncede dediğim gibi.. ben bu konuda asla kahrolmam ancak Rabbim e şükrederim.. çünkü o kadar çok bekledim ki kıymetlimi.. Rabbim e şükürler olsun canı gönülden.. Rabbim kalp atışlarını duyduğum bebişime sizinde güzel dualarınız gibi sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin..çünkü hepimizin bebişi kıymetli ve hepsi sağlıklı,huzurlu evlatlar olurlar insallah...
evet canım merak ettim seni sonra topik topik gezdim
bu aralar ne çok düğün var bizde de vardı şehirdışında benim hastane durumum olduğundan gidemedim...
sabah hastanede olacam ve düğün bu akşam gidip dönmemiz zor olurdu...
en büyük sebepte belli kayınvalide
ben cok ıyıyımm tatlımm..bunalımlardan uzaklastımm4 temmuzda ılaçlara baslıcam ınsallahh..ama senın cok az kaldı ya ben olsam heycanlanırdım ne bıleyım sakın olman cok daha ıyı tabıkı ınsallah once gelmz canım yaa
merhabaaaa ıyı haftalar sana da canımm
canım arkadaşlarım yarın her zamanki gibi kan vermeye gidiciimmm...
erken kalkacam ve yatış pozisyonuna geçiyorum...
hep behlül kaçar olmaz bu kezde gülden kaçar
iyi geceleriniz olsun...
hadi hayırlısı canım demek 4 temmuzda start veriyorsun
inş. sonucu çook çook güzel olur
size kötü haberimle geldim. 30 haz iti bari ile 9 haftalık olan bebişimin kalbi bu hayata yenik düştü ve artık benimle değil. oysa herşey benim hayatımda daha farklı olacaktı o bana bu hayatta en büyük destek olacaktı ama artık yokkkkk(((((((((
size kötü haberimle geldim. 30 haz iti bari ile 9 haftalık olan bebişimin kalbi bu hayata yenik düştü ve artık benimle değil. oysa herşey benim hayatımda daha farklı olacaktı o bana bu hayatta en büyük destek olacaktı ama artık yokkkkk(((((((((
Bir çocuğum olsun..
canım canım ne mutlu sana meleğin pırpırlarını duydun pıtpıtlar yakın maşallah size ,hiiiçbişeyi takma kafana anneliğinin tadını çıkar çook özel bişey yaşiosyun:)maşallah sizekese görmeye bugün gittik,bir tane güzel kese,içinde yolk kesesi,onun dibinde de fasulyeye benzer bişey var,o fasulye duruşlu şeyin bebeğimiz olduğunu düşünüoruz tabii ama daha net görmek için erken,haftaya cuma gene gitcez,veeeeeee en güzeli kalp atışını gördük yaaaaa pırpır bişey dalgalanıodu kelebek kanadı gibiinanamadım,ama sesi duyulmuo henüz,tam 5 hafta 3 günlük aslında son adet tarihime göre 5 hafta 1 günlükmüş ama önden gidio benim yaramaz teyzeleri ALLAHıma binlerce şükürler ediorum,hepimize mucizesini sağlıkla göndersin inşallahhhhh
canlarım msj yazdım gelmemiş... bilgisayar sorunlu..
evettt.. bebişlerimin değil ama bebişimin kalp seslerini duydum...küçük bebişim oluşmuş aslında..kesesinin içinde görünüyor ama sessiz sedasız baktı bana....
dr. um tek bebekle devam edeceğiz dedi.. demek ki annesini bıraktı bebeğim... hem sevindim kalp seslerine hemde üzüldüm bebişime..çünkü çok alıştırmıştım kendimi ikizlerime.. Rabbim kalanına sağlık versin...hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim herkese ve sonuna kadar sağlıklı hamielikler ve doğumlar nasip etsin insallah...
canım bugün ücret ödedin mi?pakete dahil değil mi?
evet bende medıcalpark a gideceğim eğer kalp atışlarını görürsem
Gunaydin kizlar
Bende dun dr gittim benimde bebislerim teke indi birinin kalp atisi var diger kese bos
Allahim ono guc kuvvet versin benimle kalsin dr hemen kan sulandirici igne clexane basladi
Kullanan varmi kalan bebegi guclendirmek icin dedi
Defneelma seninle ayni gidiyoruz canim allah hayirlisini versin kalan bebisimize guc versin
Senin bos kese icin dr ne dedi
Bana %97 bos kase %97 de bos kese bebegine zarar vermez dedi
çok sağolun arkadaşlar en azından sizlere derdimi anlatabiliyorum. tanımıyoruz belki birbirimizi ülkenin farklı yerlerinden farklı insanlarıyız amacımız bir. derdimiz ortak. düşük olmadı, kanama olmadı. sadece tesadüfen gittim ve dr hadi gelmişken bakalım dedi ve baktı kalbi durmuştu. kürtaj ile aldılar. kaderde bunları yaşamaktı varmış. Allahım çok büyük. çok sevinmemiştim ama buna da hazır değildim. Rabbim kimseye yaşatmaın. Hayırlı sağlıklı evlatlar versin kucağımıza.. Teşekkür ederimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?