Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydıııııııııın kızlaaaaaaaaar

herkese sağlık mutluluk huzur ve neşe dolu bi hafta diliyorum

Canım benim de benzer bir durumum vardı. 10.günümde 367, 12. günümde 867 lerdeydi yanlış hatırlamıyorsam değerlerim, ama 2 embriyom teke düştü sonra. Hayırlısı olsun, tek bebek daha kolay, riski daha az, hatta normali tek canım. Böyle düşün ve fazla üzülme. Allah tek embriyonu sana bağışlasın

evet canım bu sıra tam düğün mevsimi sanki herhafta bi düğün var
ama bu eşimin amcasının torunuydu benim kapı komşumlar aynı zamanda
güldencim karşılama diye bi oyun var burada belki sende bilirsin ben yeni yeni öğreniyorum
horonu daha öğrenemedim ama karşılama çalrken hiç oturmadım

hadi hayırlısı canım demek 4 temmuzda start veriyorsun
inş. sonucu çook çook güzel olur

canım arkadaşlarım yarın her zamanki gibi kan vermeye gidiciimmm...
erken kalkacam ve yatış pozisyonuna geçiyorum...
hep behlül kaçar olmaz bu kezde gülden kaçar
iyi geceleriniz olsun...

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım dualarım seninle

Allah her daim yardımcın olsun bacım menim

size kötü haberimle geldim. 30 haz iti bari ile 9 haftalık olan bebişimin kalbi bu hayata yenik düştü ve artık benimle değil. oysa herşey benim hayatımda daha farklı olacaktı o bana bu hayatta en büyük destek olacaktı ama artık yokkkkk (((((((((

CANIM smdı okudummm..bi bebiş seni terketti demek hee.. kısmet boyleymıs canımm..diğer kardesine daha cok yer açmak istemişş..umarım bu cok cok sağlıklı olur ve içindeee rahat rahat büyür ve gelişir canımm üzülmee olurmu? gene bebişin var ya şükrettt

canım başka bebeişim yok .. ilk tüp bebek denememdi 4 sene sonra tutmuştu ve gittii işte... neden oldu bende bilmiyorumm ama yok artık işte. ağlasamda üzülsemde elimde bişey gelmiyor

DİYECEK BİŞEY BULAMIYORUMM olsun dıe cok dua edıyoruz ama sonu boyle olunca daha cok acı çekıyoruz..allahım ısteyen herkeze en yakın zamanda bebek nasip etsin ve uzun ömürler versinn..allah sabır versinn canım...

Çok üzüldüm allah sabır versin canım. Yine denersin ama bu düşüğün sebebini de mutlaka araştırt ki bir daha yaşamayasın..

canım Allah sabır versin ,kolay değil ,hepimiz farklı farklı hayal kırıklıkları kayıplar yaşiyoruz yalnız değilsin.herseyde bir hayır vardır demekten başka care yok.çok zor ama beterin beteri var ,bu şuan seni teselli etmeye yetmez biliyorum ama bilki hepimiz senin kaybını anlıyor ve sabırlar diliyoruz.Lutfen kendini yıpratma hayat devam edecek ve güzel günler gelecek hayırlısekilde inşallah hepimiz için,

çok sağolun arkadaşlar en azından sizlere derdimi anlatabiliyorum. tanımıyoruz belki birbirimizi ülkenin farklı yerlerinden farklı insanlarıyız amacımız bir. derdimiz ortak. düşük olmadı, kanama olmadı. sadece tesadüfen gittim ve dr hadi gelmişken bakalım dedi ve baktı kalbi durmuştu. kürtaj ile aldılar. kaderde bunları yaşamaktı varmış. Allahım çok büyük. çok sevinmemiştim ama buna da hazır değildim. Rabbim kimseye yaşatmaın. Hayırlı sağlıklı evlatlar versin kucağımıza.. Teşekkür ederimm..

hepimiz için hayırlı,mutlu,sağlıklı bir hafta olsun inşallahh

rabbim kimseyi boş çevirmesin,üzmesin inşallahh

Bir çocuğum olsun..

canım ne güzel şiir sen mi yazdın?

canım canım ne mutlu sana meleğin pırpırlarını duydun pıtpıtlar yakın maşallah size ,hiiiçbişeyi takma kafana anneliğinin tadını çıkar çook özel bişey yaşiosyun:)maşallah size

Defne'cim herşeyde bir hayir var bitanem, acıkcası ben sırf riskli hamilelikten dolayı ikiz istemiyorum (sanki ikiz oldu da :) ) üzülme lütfen öteki bebişime birşey olur diyede korkma korkunun ecele faydası yok (gecen gün israel bey görusmede boyle dedi bana ) bebişine sımsıkı tutun o seni bırakmaz annesi ,kardeşi o daha saglıklı dogsun diye gitti,onun için kazı calısması yaptıda gitti,ayrıca dondurulmuş kardeşler gelebilir sonrasında ,saglıkla huzurla hamileliğne devam et bitanem .Maşallah size.

canım bugün ücret ödedin mi?pakete dahil değil mi?

evet bende medıcalpark a gideceğim eğer kalp atışlarını görürsem

arkadaslar bende hamile kalırsam medikalpark istiyorum cünkü cok temiz steril ,kent de oyle tabii ama medikalde ssk var .gerci ben kent acile gitmiştim orda da ssk vardi,sonucta herseyi düşünmek lazım medikalde kuvez de var sanırım..

canım bebişinle saglıkla huzurla yola devam ,ikiz gebelik riskli ve zor ,bebişler anlaşmiş annemizi yormayalım demişler ,biri digeri için kazı calişmasi yapmus gitmiş,
bebişinle saglıklı huzurlu hamilelikler dilerim.maşallah size de

Son düzenleme:

canım allah sabır versin inşallahhh

bende henüz keseyi ve kalp atışlarını görmedim çok endişeliyim

canım kentte sgk yok özel sigortan varsa iyi

ama yoksa pahalı

muayene 170 tl bir bhcg yaptıyorsun 60 tl 2 li 3 lü testleri düşün

doğum 4500 tl tutuyor

medıcalpark çok daha uygun ama ıyı doktor bulmak sorun

ben 12 temmuz a merve hanıma randevu aldım bakalım neler olacak

Canım Allah sabır ve güç versin,yardım etsin...

Gunaydin arkadaslar.. Haberler iyi degil, transferim iptal, korktugum basıma geldi.
embryolarin kalitesi transfer edilmeyecek kadar kötüymüş.. Elimiz boş dönmek zorundayız.. Vardır inşallah budada bir hayir..
eşime daha söyleyemedim uyuyor offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…