Canim akide sekerim bhcg degerin 300'lere dusmus ins sifirlandigi
zamanda cok yakin
ev tipo bebegini yerim senin
canım arkadaşım bthcg şükürki 300 lere düşmüş 0 landığı günleride görücez inşallaahhh bitanem benim
merhabalarrrr güzelleerrr
canım saol değerim düşmüş biraz daha
508 den 343 e...
bir hafta sonra bi daha bakılacak sıfırlandıysa rahim filmi çekecek bakalım tüpe zarar verdimi bebek...
evet canım düşüyo çok şükür pazarteside son kanımı verip sıfırlandığını görecem inşallah...
noluyoooo neden düşünceli bi haldesin bakiim...
ay sanada bişi olmuş aşk aşk aşk kalpler çıkıyooo herbiyanından
canım benim...
çıtır annemiz...
sıfırlanacak Allahın izniyle kuzum...
yıne bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbakınne sık gelıyorum artıkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrr bana bırı kısaca gelişmelerı anlatırmı? bazııı hamıleler bebegını kaybetmıs galıba guldencım sen naptınnn gecmıse bakamıyommm bakınca bura kacıyo sımdıden tesekkurlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün alışverişten sonra anneme geldik mutfakta yemek yiyen annem beni hemen gel gülden karşı binada bi evden duman çıkıyooo dedi bende baktım ev yanıyooo apartmanda kimsenin haberi yok bir iki kişi çıktı ama kimsenin aklına itfaiyeyi aramak gelmezmi uleeennn...ev sahibide evde yok...tabii hemen 110 nu aradım ve abartısız 5 dk da geldiler el attılar olaya tam o esnada ev sahibi geldi ayıldı bayıldı dular etti bana evini ben ve itfaiyeci abiler kurtarmıştı çünkü:)) ve belkide apartmanı...apartmanın bi yanı simsiyah şu an evin mutfağında çıkmış yangın diğer odalara geçene kadar kahraman gülden ve itfaiyeciler el attık olaya...
iyi akşamlarrrrr
nabeeeerrrrrrrr
nassınnn iyisinnn dipçik gibisinnn
du bakalım dün bir bugün iki daha sık geliyorum artık demen için bir hafta deneme yapmamız lazım..
o zaman karar veririz sık geldiğine iki akşamla olmaz sık geliyorum demek
tamam komutanımmmmmmmmmmmdeneyın bakalımmmmmmmmmmm sizinle olmakkkkkkkkkkkkk müthiş eglencelı ammmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaa yazan:dibccikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
noluyoooo neden düşünceli bi haldesin bakiim...
merhabaalarrrr,,,naberrr
gülden canımm inşallah tüpe zarar vermeden halledilir dua ediyorum..
canımmm tebrik ediyorum senii ne güzel dua almışınn..
canlarımm yengem 4 kez dış gebelik geçirmiştii bi çokta ameliyat geçirdiii yumurtalıgının teki alınmıştı ve hamileymişşş hemdee ikizlereeeee ayy agladım agdımm hüngür hüngürr yengeminde yüzü güldü Allahım bizlerede nasip etsinn en kısa zamanda inşallahhh....olmaz diye bişeyy yokk ALLAHIM büyük doktorr kesinlikle bebeginiz olmaz kendinizi buna hazırlayın demiştiiii... ama olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?