Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canim akide sekerim bhcg degerin 300'lere dusmus ins sifirlandigi
zamanda cok yakin
ev tipo bebegini yerim senin

canım arkadaşım bthcg şükürki 300 lere düşmüş 0 landığı günleride görücez inşallaahhh bitanem benim

Canim akide sekerim bhcg degerin 300'lere dusmus ins sifirlandigi
zamanda cok yakin
ev tipo bebegini yerim senin

evet canım düşüyo çok şükür pazarteside son kanımı verip sıfırlandığını görecem inşallah...

noluyoooo neden düşünceli bi haldesin bakiim...

ay sanada bişi olmuş aşk aşk aşk kalpler çıkıyooo herbiyanından

canım arkadaşım bthcg şükürki 300 lere düşmüş 0 landığı günleride görücez inşallaahhh bitanem benim

canım benim...
çıtır annemiz...
sıfırlanacak Allahın izniyle kuzum...

yıne bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bakınne sık gelıyorum artıkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlarrr bana bırı kısaca gelişmelerı anlatırmı? bazııı hamıleler bebegını kaybetmıs galıbaguldencım sen naptınnn gecmıse bakamıyommm bakınca bura kacıyo sımdıden tesekkurlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sen benim kızıma neden havai fişek patlatmadın dedin o gün ama ben kralını yaptım senin için sen görmedin...
ve yazdım sana sitem ettiğin gün...

canım saol değerim düşmüş biraz daha
508 den 343 e...
bir hafta sonra bi daha bakılacak sıfırlandıysa rahim filmi çekecek bakalım tüpe zarar verdimi bebek...

gülden canımm inşallah tüpe zarar vermeden halledilir dua ediyorum..

amiiinnn

iyi akşamlarrrrr
nabeeeerrrrrrrr
nassınnn iyisinnn dipçik gibisinnn
du bakalım dün bir bugün iki daha sık geliyorum artık demen için bir hafta deneme yapmamız lazım..
o zaman karar veririz sık geldiğine iki akşamla olmaz sık geliyorum demek

canımmm tebrik ediyorum senii ne güzel dua almışınn..

tamam komutanımmmmmmmmmmmdeneyın bakalımmmmmmmmmmm sizinle olmakkkkkkkkkkkkk müthiş eglencelı ammmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaayazan:dibccikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canlarımm yengem 4 kez dış gebelik geçirmiştii bi çokta ameliyat geçirdiii yumurtalıgının teki alınmıştı ve hamileymişşş hemdee ikizlereeeee ayy agladım agdımm hüngür hüngürr yengeminde yüzü güldü Allahım bizlerede nasip etsinn en kısa zamanda inşallahhh....olmaz diye bişeyy yokk ALLAHIM büyük doktorr kesinlikle bebeginiz olmaz kendinizi buna hazırlayın demiştiiii... ama olduuu

tamam komutanımmmmmmmmmmmdeneyın bakalımmmmmmmmmmm sizinle olmakkkkkkkkkkkkk müthiş eglencelı ammmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaayazan:dibccikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

demek yazan dipcik du bi güleyim
sen gel daha ne müthişlikler göstercez biz sana
:124::124::124::124::124::124:

noluyoooo neden düşünceli bi haldesin bakiim...

bilmem canım burada felaket bi şekilde yağmur yağıyo gök gürlüyo sel çıkacak gibi korktum biraz

bide geçen misafirlikteyken iki kadın vardı birinin 40 haftasıymış bebeği 4 kiloymuş doktor kadına daha bişey yeme bebek kilo almasın diyomuş ama kadın ne yapayım iştahım var deyip önüne geleni yiyodu doktor sezaryenle alalım bebeği diyomuş bu olmaz normal doğuracam diyomuş ve normalde günü geçiyomuş diğerininde ayın 20 sinde sezaryeni varmış ama 5 gün önce sezaryen olacam diyodu o kadar insan vardı bu ikisi sürekli bebeklerinden doğumlarından konuşup herkesi susturdular arada göz göze geliyoduk ellerini karınlarına bırakıp hava atar gibi bakıyolardı yada bana öyle geliyo artık bilmiyorum ama inanki kimseyi kıskanmıyorum hata bi avazda kurtulun diye dua ediyorum ama insanlar çok anlayışsız ve vicdansız ben olsam yanımda çocuğu olmayan biri olsa bebekten konuşmaktan özellikle kaçınırım çünkü karşıdakinin bu konuda çok hassas olduğunu bilirim üzülmesini istemem ama insanlar hava atıp kibirlenip sanki onların başarması marifetmiş gibi davranmaları çok acımasız.
Allaha hep yalvarıyorum bizi doktorların elinde oyuncak etme kimseyi kimseye imrendirme diye.elbet Rabbimin bi bildiği vardır buda bi sınavdır ama her nekadar da yılmasam hep dik hep güçlü durmaya çalışsamda bazen tükendiğimi ya olmazsa diye düşünmeye başladığımı farkediyorum.içimdeki bu hasret ne zaman bitecek bilmiyorum bildiğim bişey bigün hepimiz anne olacaz Allah yardımcımız olsun

merhabaalarrrr,,,naberrr

nolsun şekerim kızlara laf yetiştiriyorum..
kolay değil delisi var hamilesi var tedavide olanı var canı sıkılanı var yani her türlü ruh hali mevcut bende onlarla iki lafın belini kırıyorum işte...
sen nasılsın bakiimm...

gülden canımm inşallah tüpe zarar vermeden halledilir dua ediyorum..

inşallah canım saol Allahrazı olsun dularında benide unutmadığın için güzel yürekli arkadaşım...

canımmm tebrik ediyorum senii ne güzel dua almışınn..

evet bende kendimi tebrik ettim

ayyy ne güzel bi haber bu yaaaa çok sevindim...
Allah çok büyük işte hiç bir zaman umudumuzu kesmemeli her daim inanmalıyız...
sağlıkla devam etsin inşallah...

ben çıkıyorum canlarıım çok kötüyüm bugün midem çok fena bulanıyo ilk aylarımdaki gibi üşüttüm galibaa bu sıcaklarda BİRAz yatayım uzanayıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…