canlarımm yengem 4 kez dış gebelik geçirmiştii bi çokta ameliyat geçirdiii yumurtalıgının teki alınmıştı ve hamileymişşş hemdee ikizlereeeee ayy agladım agdımm hüngür hüngürr yengeminde yüzü güldü Allahım bizlerede nasip etsinn en kısa zamanda inşallahhh....olmaz diye bişeyy yokk ALLAHIM büyük doktorr kesinlikle bebeginiz olmaz kendinizi buna hazırlayın demiştiiii... ama olduuu
nolsun şekerim kızlara laf yetiştiriyorum..
kolay değil delisi var hamilesi var tedavide olanı var canı sıkılanı var yani her türlü ruh hali mevcut bende onlarla iki lafın belini kırıyorum işte...
sen nasılsın bakiimm...
kolay değil delisi var hamilesi var tedavide olanı var canı sıkılanı var yani her türlü ruh hali mevcut bende onlarla iki lafın belini kırıyorum işte...
sen nasılsın bakiimm...
VALLA işin zor canım,herkese laf yetiştirmekk,ben yapamıyorumm:))hele şuan yattığım yerden yazıyorummm,kalkmaya halim yok
canlarımm yengem 4 kez dış gebelik geçirmiştii bi çokta ameliyat geçirdiii yumurtalıgının teki alınmıştı ve hamileymişşş hemdee ikizlereeeee ayy agladım agdımm hüngür hüngürr yengeminde yüzü güldü Allahım bizlerede nasip etsinn en kısa zamanda inşallahhh....olmaz diye bişeyy yokk ALLAHIM büyük doktorr kesinlikle bebeginiz olmaz kendinizi buna hazırlayın demiştiiii... ama olduuu
sen nasılsın bakiimm...
bilmem canım burada felaket bi şekilde yağmur yağıyo gök gürlüyo sel çıkacak gibi korktum biraz
bide geçen misafirlikteyken iki kadın vardı birinin 40 haftasıymış bebeği 4 kiloymuş doktor kadına daha bişey yeme bebek kilo almasın diyomuş ama kadın ne yapayım iştahım var deyip önüne geleni yiyodu doktor sezaryenle alalım bebeği diyomuş bu olmaz normal doğuracam diyomuş ve normalde günü geçiyomuş diğerininde ayın 20 sinde sezaryeni varmış ama 5 gün önce sezaryen olacam diyodu o kadar insan vardı bu ikisi sürekli bebeklerinden doğumlarından konuşup herkesi susturdular arada göz göze geliyoduk ellerini karınlarına bırakıp hava atar gibi bakıyolardı yada bana öyle geliyo artık bilmiyorum ama inanki kimseyi kıskanmıyorum hata bi avazda kurtulun diye dua ediyorum ama insanlar çok anlayışsız ve vicdansız ben olsam yanımda çocuğu olmayan biri olsa bebekten konuşmaktan özellikle kaçınırım çünkü karşıdakinin bu konuda çok hassas olduğunu bilirim üzülmesini istemem ama insanlar hava atıp kibirlenip sanki onların başarması marifetmiş gibi davranmaları çok acımasız.
Allaha hep yalvarıyorum bizi doktorların elinde oyuncak etme kimseyi kimseye imrendirme diye.elbet Rabbimin bi bildiği vardır buda bi sınavdır ama her nekadar da yılmasam hep dik hep güçlü durmaya çalışsamda bazen tükendiğimi ya olmazsa diye düşünmeye başladığımı farkediyorum.içimdeki bu hasret ne zaman bitecek bilmiyorum bildiğim bişey bigün hepimiz anne olacaz Allah yardımcımız olsun
merhaba arkadaşlar, transferimin 12.günüydü bugün hcg değerim 59.80 çıktı.yalnız progesteron hormonu düşük çıktığı için yarın 50mg progestan iğne vurulmaya başalayacağım günde 1 kere.crinone jelin yanında bir de iğne kullanan var mı acaba aranızda benim gibi?bir de 59 iyi bir değer mi sizce?iki tane embriyo transfer edilmişti dondurulmuş embriyo transferiydi.
canım maalesef hepimiz yani evlat hasreti çeken tüm kadınlar buna benzer şeyler yaşıyoruz..
zaman zaman düşünüyorum acaba biz tüp bebekten bi haber olsak ve evlenip hemen hamile kalanlardan olsaydık bizdemi onlar gibi olurduk...
tabiki özellikle öyle yapanları ayırıyorum onları Allaha havale ediyorum ama diğerlerinin bu durumu yaşamadıkları için düşünemiyorlar gibi geliyor bana...
ya da ben öyle olduğuna inanmak istiyorum yoksa çocuklu ya da hamile kimse kalmaz çevremde kimseyle görüşemem...
anne olamadığımı ve istediğimi bilen yakın çevremde bile bu davranışları sergileyenler var onlar bunu yapıyorlarsa tanımadığım insanlardan herşeyi beklerim...
dediğin gibi kıskanmak değil hissettiğimiz kendi adıma söylüyorum ben gebe olanlara ya da bebeğini kucağına almışlara imreniyorum...
Allahım banada ver diyorum kıskanmıyorum asla...
gel git ruh hali dibe vurup çıkmalar bize o kadar yakın ki...
bugünlerde geçecek deyip duruyorum kendi kendime deli gibi konuşuyorum bazen...
sonra bi bakmışım asla olmaz dayanamam imkansız vs...dediğim bi çok şeye alışmışım kabullenmişim...
Allah yardımcımız olsun...
Eki Görüntüle 456898 Eki Görüntüle 456899 Eki Görüntüle 456900 Eki Görüntüle 456901
Bu şirinlerde senin için
gözünüz aydın canım Allah tamamına erdirsin
bi zamanlar gönül abla vardıya aynen onun gibisin şu anda
evet canım işim zor değişik ruh halleriyle karşılaıyorum hep...VALLA işin zor canım,herkese laf yetiştirmekk,ben yapamıyorumm:))hele şuan yattığım yerden yazıyorummm,kalkmaya halim yok
merhaba arkadaşlar, transferimin 12.günüydü bugün hcg değerim 59.80 çıktı.yalnız progesteron hormonu düşük çıktığı için yarın 50mg progestan iğne vurulmaya başalayacağım günde 1 kere.crinone jelin yanında bir de iğne kullanan var mı acaba aranızda benim gibi?bir de 59 iyi bir değer mi sizce?iki tane embriyo transfer edilmişti dondurulmuş embriyo transferiydi.
amin canım
insan burada içini dökünce rahatlıyo yoksa bütün gün kafanda kuruyosun ve bu insanı hasta ediyo
teşekkür ederim canım
bende sana bu çiçekleri gönderiyorum
Eki Görüntüle 456902 Eki Görüntüle 456903 Eki Görüntüle 456902 Eki Görüntüle 456903 Eki Görüntüle 456902 Eki Görüntüle 456903 Eki Görüntüle 456902 Eki Görüntüle 456903 Eki Görüntüle 456902 Eki Görüntüle 456903
bilmem canım burada felaket bi şekilde yağmur yağıyo gök gürlüyo sel çıkacak gibi korktum biraz
bide geçen misafirlikteyken iki kadın vardı birinin 40 haftasıymış bebeği 4 kiloymuş doktor kadına daha bişey yeme bebek kilo almasın diyomuş ama kadın ne yapayım iştahım var deyip önüne geleni yiyodu doktor sezaryenle alalım bebeği diyomuş bu olmaz normal doğuracam diyomuş ve normalde günü geçiyomuş diğerininde ayın 20 sinde sezaryeni varmış ama 5 gün önce sezaryen olacam diyodu o kadar insan vardı bu ikisi sürekli bebeklerinden doğumlarından konuşup herkesi susturdular arada göz göze geliyoduk ellerini karınlarına bırakıp hava atar gibi bakıyolardı yada bana öyle geliyo artık bilmiyorum ama inanki kimseyi kıskanmıyorum hata bi avazda kurtulun diye dua ediyorum ama insanlar çok anlayışsız ve vicdansız ben olsam yanımda çocuğu olmayan biri olsa bebekten konuşmaktan özellikle kaçınırım çünkü karşıdakinin bu konuda çok hassas olduğunu bilirim üzülmesini istemem ama insanlar hava atıp kibirlenip sanki onların başarması marifetmiş gibi davranmaları çok acımasız.
Allaha hep yalvarıyorum bizi doktorların elinde oyuncak etme kimseyi kimseye imrendirme diye.elbet Rabbimin bi bildiği vardır buda bi sınavdır ama her nekadar da yılmasam hep dik hep güçlü durmaya çalışsamda bazen tükendiğimi ya olmazsa diye düşünmeye başladığımı farkediyorum.içimdeki bu hasret ne zaman bitecek bilmiyorum bildiğim bişey bigün hepimiz anne olacaz Allah yardımcımız olsun
sen benim kızıma neden havai fişek patlatmadın dedin o gün ama ben kralını yaptım senin için sen görmedin...
ve yazdım sana sitem ettiğin gün...
kız o güzin abla değilmiydi
Allah sonumuzu benzetmesin kadıncağız öldü ben hiç ölmek istemiyorum da
gözün aydın canım inşallah değerin katlanarak artar ve sonunda bebeğini kucağına alırsın
Cnm Benm sevgili teyzoslar ben şakasına takıldım ama t ederim evet gormedimmmm ben cooook t ederiz biz sana seni seviyoruz ve kaçıyoruz namaz kılmaya sonrada hop hop yatağımıza optummmm seniii yeeler
güzin ablada vardı gönül ablada vardı canım
Allah sonumuzu benzetmesin tabi Allah korusun deliiiiii
canım o kadın 40 haftayı doldurmuş maşallah bebeğide 4 kiloymuş,afedersin ama nasıl normal doğuracak anlamadım,,,biraz şımarıkça hareketlerde bulunmuşlar yani,diğeride öylee,,seni ii anlıyorum insan bu tür şeyleri hemen üzerine alınıyor,sanki kasıtlı yapıyorlar gibi geliyor belkide kasıtlı yapıyorlardır,,çok anlayışsız insanlarımız var maalesef böyle etrafımızda,
sakın umutlarını kaybetme,dediğin gibi bu bir sınav,ve bu sınavı sende kazanacaksın..ama bu yolda bu tür olaylarla karşılaşıcaz mecburen,,bende yaşadım,hemde en yakınlarımdan,bunu niye yapıyorlar hala anlamış değilim..tedaviye başladığımda herşeyimi paylaştığım kuzenim,ilerleyen günlerde canımı çok sıkmaya başlamıştı,benim tek yumurtam vardı mesela ,ve tek yumurtyala hamile kaldım,ve onun bana dediği neydi biliyonmu,sen hamile kalırsan bu şekilde mucize olur mucize bebek deriz ona falan,,hiç destekte olmadı,sürekli temkinli konuşmalar,dur bakalım daha belli değil falan,neyse hamile kaldım,ikide bir arayıp varmı sıkıntın ,varmı problem diye sormalar,sadece bir kere bulantım olduğunu söylediğimde de bana şey demişti ,eee olacak o kadar şikayet etme,anne olmak kolay değil...ewet bu söz bize söylenecek en sonnn sözdür bence,,zaten bu sözünden sonra bitirdim onu kafamda,ve uzak durdum hiçbirşeyimi paylaşmadım,
işte böyle canım,vay be bende dolmuşumda haberim yoko yüzden hiççç bişeyi takma kafana,,,her şey çok güzel olucakkk
Allah kabul etsin canım...
Olsun ben patlatayım havai fişekimi içimde kalmasın ya içimde patlarsa dimi ama
heee demek benim ki güzin senin ki gönül abla
olsun sonuçta ikisininde niyeti aynı yardımcı olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?