Tüp Bebek Günlüğümüz !

gözünüz aydın canım Allah tamamına erdirsin

bi zamanlar gönül abla vardıya aynen onun gibisin şu anda

merhaba arkadaşlar, transferimin 12.günüydü bugün hcg değerim 59.80 çıktı.yalnız progesteron hormonu düşük çıktığı için yarın 50mg progestan iğne vurulmaya başalayacağım günde 1 kere.crinone jelin yanında bir de iğne kullanan var mı acaba aranızda benim gibi?bir de 59 iyi bir değer mi sizce?iki tane embriyo transfer edilmişti dondurulmuş embriyo transferiydi.

canım maalesef hepimiz yani evlat hasreti çeken tüm kadınlar buna benzer şeyler yaşıyoruz..
zaman zaman düşünüyorum acaba biz tüp bebekten bi haber olsak ve evlenip hemen hamile kalanlardan olsaydık bizdemi onlar gibi olurduk...
tabiki özellikle öyle yapanları ayırıyorum onları Allaha havale ediyorum ama diğerlerinin bu durumu yaşamadıkları için düşünemiyorlar gibi geliyor bana...
ya da ben öyle olduğuna inanmak istiyorum yoksa çocuklu ya da hamile kimse kalmaz çevremde kimseyle görüşemem...
anne olamadığımı ve istediğimi bilen yakın çevremde bile bu davranışları sergileyenler var onlar bunu yapıyorlarsa tanımadığım insanlardan herşeyi beklerim...
dediğin gibi kıskanmak değil hissettiğimiz kendi adıma söylüyorum ben gebe olanlara ya da bebeğini kucağına almışlara imreniyorum...
Allahım banada ver diyorum kıskanmıyorum asla...
gel git ruh hali dibe vurup çıkmalar bize o kadar yakın ki...
bugünlerde geçecek deyip duruyorum kendi kendime deli gibi konuşuyorum bazen...
sonra bi bakmışım asla olmaz dayanamam imkansız vs...dediğim bi çok şeye alışmışım kabullenmişim...
Allah yardımcımız olsun...

gözün aydın canım inşallah değerin katlanarak artar ve sonunda bebeğini kucağına alırsın

amin canım
insan burada içini dökünce rahatlıyo yoksa bütün gün kafanda kuruyosun ve bu insanı hasta ediyo

kız o güzin abla değilmiydi
Allah sonumuzu benzetmesin kadıncağız öldü ben hiç ölmek istemiyorum da

VALLA işin zor canım,herkese laf yetiştirmekk,ben yapamıyorumm:))hele şuan yattığım yerden yazıyorummm,kalkmaya halim yok
evet canım işim zor değişik ruh halleriyle karşılaıyorum hep...
canı saolasıca canım arkadaşlarım benim...

gece gece ne güzel bir haber bu...
bu iğnelere uzun süre kullananlar oldu canım...
değerin düşük değil ama çok da iyi sayılmaz onun için vermiş doktorun...
ikiz olma ihtimali yok bence ama Rabbim bilir...

amin canım
insan burada içini dökünce rahatlıyo yoksa bütün gün kafanda kuruyosun ve bu insanı hasta ediyo

aynen öyle canım bizi bizden iyi kimse anlamaz bu ruh halini bilmeyenler mümkün değil anlayamaz...
o yüzden biribrimizi bulduk ya...

ayyyy çok teşekkür ediyorummm...
bi daha karşılık vercektim ama diğer kızlarında canı çeker

canım o kadın 40 haftayı doldurmuş maşallah bebeğide 4 kiloymuş,afedersin ama nasıl normal doğuracak anlamadım,,,biraz şımarıkça hareketlerde bulunmuşlar yani,diğeride öylee,,seni ii anlıyorum insan bu tür şeyleri hemen üzerine alınıyor,sanki kasıtlı yapıyorlar gibi geliyor belkide kasıtlı yapıyorlardır,,çok anlayışsız insanlarımız var maalesef böyle etrafımızda,
sakın umutlarını kaybetme,dediğin gibi bu bir sınav,ve bu sınavı sende kazanacaksın..ama bu yolda bu tür olaylarla karşılaşıcaz mecburen,,bende yaşadım,hemde en yakınlarımdan,bunu niye yapıyorlar hala anlamış değilim..tedaviye başladığımda herşeyimi paylaştığım kuzenim,ilerleyen günlerde canımı çok sıkmaya başlamıştı,benim tek yumurtam vardı mesela ,ve tek yumurtyala hamile kaldım,ve onun bana dediği neydi biliyonmu,sen hamile kalırsan bu şekilde mucize olur mucize bebek deriz ona falan,,hiç destekte olmadı,sürekli temkinli konuşmalar,dur bakalım daha belli değil falan,neyse hamile kaldım,ikide bir arayıp varmı sıkıntın ,varmı problem diye sormalar,sadece bir kere bulantım olduğunu söylediğimde de bana şey demişti ,eee olacak o kadar şikayet etme,anne olmak kolay değil...ewet bu söz bize söylenecek en sonnn sözdür bence,,zaten bu sözünden sonra bitirdim onu kafamda,ve uzak durdum hiçbirşeyimi paylaşmadım,
işte böyle canım,vay be bende dolmuşumda haberim yoko yüzden hiççç bişeyi takma kafana,,,her şey çok güzel olucakkk

sen benim kızıma neden havai fişek patlatmadın dedin o gün ama ben kralını yaptım senin için sen görmedin...
ve yazdım sana sitem ettiğin gün...

Cnm Benm sevgili teyzoslar ben şakasına takıldım ama t ederim evet gormedimmmm ben cooook t ederiz biz sana seni seviyoruz ve kaçıyoruz namaz kılmaya sonrada hop hop yatağımıza optummmm seniii yeeler

gözün aydın canım inşallah değerin katlanarak artar ve sonunda bebeğini kucağına alırsın

sağol canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün.diğer transferimde değerim 23 idi ve katlanmak yerine giderek düştüğü için olmadı bunda da aynı şey olacak diye çok korkuyorum

Cnm Benm sevgili teyzoslar ben şakasına takıldım ama t ederim evet gormedimmmm ben cooook t ederiz biz sana seni seviyoruz ve kaçıyoruz namaz kılmaya sonrada hop hop yatağımıza optummmm seniii yeeler

Allah kabul etsin canım...
Olsun ben patlatayım havai fişekimi içimde kalmasın ya içimde patlarsa dimi ama

güzin ablada vardı gönül ablada vardı canım
Allah sonumuzu benzetmesin tabi Allah korusun deliiiiii

heee demek benim ki güzin senin ki gönül abla
olsun sonuçta ikisininde niyeti aynı yardımcı olmak

bilmiyorum canım 40 haftasında karnı burnunda homili gırtlak tıkınarak normal doğuracakmış nasıl olacaksa
bazen insana darbe en yakınlarından geliyo senin kuzenin gibi niye böyle fesat olurlar bilmiyorum kafam almıyo
sanki bebek sahibi olmak bizim elimizdede olmuyoruz.sende uzak durmakla iyi etmişsin o kişiyle şu anda senden ve bebeğinden daha önemlisi yok
inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım
biliyorum herşey güzel olcak herşey iyi olacak bizim sınavımızda böyle ne demişler mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler

Son düzenleme:
kızlar eşim çağırıyo ben gideyim kocişi bekletmek olmaz dimi

ama gitmeden topiğe güller yağdırayım yarın gelen herkes gül kokusuyla karşılasın günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…