Tüp Bebek Günlüğümüz !

cannlar merhaba ben geldimmm.nasılsınız bakalım.bende durumlar aynı hala kasık ağrım var normalmi anlayamadım doğrusu.

cannlar merhaba ben geldimmm.nasılsınız bakalım.bende durumlar aynı hala kasık ağrım var normalmi anlayamadım doğrusu.

oh oh pek bi iyi sevindim birden hemen hulahopumu çevirmeliyim
ay hadi inşallah...
sonu güzel olsun lütfeeennn...

canım arkadaşlarım yatma vaktiiii....
öyle bi vaktim yok saat veremiyorum size ama uykum geldi ordan anlıyorum yatmam gerektiğini
bi de baktım ki saçmalıyorum şu an ki gibi o zamanda yatmamın gerekliliğini anlayabiliyorum
hayden iyi geceler...

oh oh pek bi iyi sevindim birden hemen hulahopumu çevirmeliyim
ay hadi inşallah...
sonu güzel olsun lütfeeennn...

SAĞOLASIN CANIMMMMM.keşke öyle olsa valla ne sevinirim.ama insan boşamı umutlanıyorum diyo hep hayırlısı bakalım.bu arada benim face yi ele geçirmişler dondurdum hsabı heralde yeni bi hesap açarım.haberiniz olsun haaaaa..

Selam kızlar ben geldımm egunal nere kayboldu sara canom hayırlı olsun degeroın katlanarak artsın ınsaallah

Ne oluyor kız neye sevınıyosunuz bakıımm can cıımm kaptırdın demek kı hesabını kıme nasıl kaptırıyosun analamıyorum dıkkat et bebıslerıne aman ne durumdasın gunlerın nasıl gecıyoo bakıımm

evet cok zor bır durumm yaaa...
Evet canım ama artık napalim, bununla yasamayı öğreniyoruz

gecmis olsun yaa, kromozomlar kötüydü yani, ee ne olcak yanii??
sen nerde tedavi gördün? İkinciyi nerde gormeyi düsünüyorsun? Almanyada nerdensin?
Doktorumla konuştum, yumurtalar da kalite sorunu yok diyor. Yinede yaptırsammi bişeyler? Hiç ilgilenmedim de bu konuyla.
pgt hazır embryolarla yapılıyor dimi?

ALLAHIM BÜYÜKK canımm AMİN İNŞALLAH SONUNA KADAR HERŞEY ÇOK GÜZEL OLURRR YENGEM AGLAMAKTAN GÖZLERİNİ AÇAMIYO YAAA. DOKTORADA GİTMEMİŞ ADET DÜZENSİZLİGİM VAR DİYEE BEBİŞLER 2 AYLI OLMUŞŞŞ...

Can geldın gıttın ıkı lafın belını kıramadık gene benımde 3. Ve besıncı gun batmalar oldu ama sureklı olan batın ve kasık agrısı clımara bantların yan etkısı sekerım takılma onlara asılagrı benım totomda ve gobusumde ınsaallah bosa yemıyoruzdur o kadar ıgneyı
Tatalı ruyalar herkese. Guzel bır gune uyanalım ınsaallah

çok güzel bir haber bu Rabbim yengenın yüzünü güldürmüş inş. en kısa zamanda da senın yüzünü güldürür.Allah tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsain.

insanın en yakını senın kırıp kırılmayacağını düşünmedikten sonra elalemın insanı ne düşünürkü.
onlar anlamazlar bizi canım çünkü onlar hamile kalmak için bebeklerine kavuşmak için
bizim gibi tedaviler görüp acılar çekmedi 5-10 dk bir zevk sonrası kavuştular bebeklerine onların tek sıkıntısı
2-3 ay denedikleri halde gebe kalmamaları olmuştur.
biraz şımarıklıklarıda var gibi geldi
görümcemle aramda 1 ay var hamile kaldıktan sonra pikniğe gittik bende tüp bebek yaptırdım ertesi gün
test günü kulaklarımla duydum benım arkadaşıma lotus benı kıskanıyor hamile kaldığım için dedi
bende gittim yanına ben senı kıskanmam sadece imrenirim hamile kaldığın için dedim ve döndüm arkamı gittim.
bizler bir sınavdan geçiyoruz ve sen-ben ve diğer arkadaşlarımızda eminim bu sınavı vericez Rabbimin huzurunda inş.
ve emınımkı biz onlardan daha iyi bir anne olucaz

tebrik ederim allah tamamnına erdirsin inş.

bugun balkonda yatacaktım ben mindrlerimi herşeyi hazırladım nasılda esiyor püfür püfür kapı çaldı baktım kaynana hayırdır dedim sizi özledim dedi! beni günahı kadar sevmez oysa
15-20 dk sonra çıkardı baklayı ağzından kızının kaynanası kibarca kovmuş bunu evden (iyide olmuş)
sen git dünürüm yorulma ben bakarım bebeğe diyee (20 günlük oldular bebekle hala yardıma ihtiyac duyuyor bence canının tatlılığından olsa gerek)
buda vbize gelmiş
zaten burnumun dibinden ev aldılar hala sinirliyim ona
ben dedi balkonda yatarım hazır minderler varken yatak yapmana gerek yok gelin dedi
sesimi çıkarmadım açtım klimayı yattım
uyandığımda boğazlarım acıyordu mecbur camları açtım
horultusundan uyumak ne mümkün saat 2 den beri uykuyu çağırıyorum
gel artık diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…