merhaba arkadaşlar, transferimin 12.günüydü bugün hcg değerim 59.80 çıktı.yalnız progesteron hormonu düşük çıktığı için yarın 50mg progestan iğne vurulmaya başalayacağım günde 1 kere.crinone jelin yanında bir de iğne kullanan var mı acaba aranızda benim gibi?bir de 59 iyi bir değer mi sizce?iki tane embriyo transfer edilmişti dondurulmuş embriyo transferiydi.
canlarım biliyorsunuz artık kayınvalidem benimle sağolsun... ama iğnelerim için sağlık ocağına gitmek zorundayım artık..sabahları sizden ayrı kalacağım birazcık... sizleri öpüyorum çok...
SAĞOLASIN CANIMMMMM.keşke öyle olsa valla ne sevinirim.ama insan boşamı umutlanıyorum diyo hep hayırlısı bakalım.bu arada benim face yi ele geçirmişler dondurdum hsabı heralde yeni bi hesap açarım.haberiniz olsun haaaaa..
Selam kızlar ben geldımm egunal nere kayboldu sara canom hayırlı olsun degeroın katlanarak artsın ınsaallah
ALLAHIM BÜYÜKK canımm AMİN İNŞALLAH SONUNA KADAR HERŞEY ÇOK GÜZEL OLURRR YENGEM AGLAMAKTAN GÖZLERİNİ AÇAMIYO YAAA. DOKTORADA GİTMEMİŞ ADET DÜZENSİZLİGİM VAR DİYEE BEBİŞLER 2 AYLI OLMUŞŞŞ...
günaydın güzel bir gün bizimle olsun
bugun balkonda yatacaktım ben mindrlerimi herşeyi hazırladım nasılda esiyor püfür püfürkapı çaldı baktım kaynana hayırdır dedim sizi özledim dedi! beni günahı kadar sevmez oysa
15-20 dk sonra çıkardı baklayı ağzından kızının kaynanası kibarca kovmuş bunu evden (iyide olmuş)
sen git dünürüm yorulma ben bakarım bebeğe diyee (20 günlük oldular bebekle hala yardıma ihtiyac duyuyor bence canının tatlılığından olsa gerek)
buda vbize gelmiş
zaten burnumun dibinden ev aldılar hala sinirliyim ona
ben dedi balkonda yatarım hazır minderler varken yatak yapmana gerek yok gelin dedi
sesimi çıkarmadım açtım klimayı yattım
uyandığımda boğazlarım acıyordu mecbur camları açtım
horultusundan uyumak ne mümkün saat 2 den beri uykuyu çağırıyorum
gel artık diye
canlarım biliyorsunuz artık kayınvalidem benimle sağolsun... ama iğnelerim için sağlık ocağına gitmek zorundayım artık..sabahları sizden ayrı kalacağım birazcık... sizleri öpüyorum çok...
günaydınnn canım arkadaşlarımmm
bugün erkenciyim nedense uyuyamadım
perşembeye az kaldı heyecan ve korku içindeyim
hepimiz için herşey güzel olsunn inşallahhh
günaydıınnn canım arkadaşlarıımm ben bugün çok heyecanlıyım oğluumun mobilyaları gelicek inşallaahhh
günaydıınnn canım arkadaşlarıımm ben bugün çok heyecanlıyım oğluumun mobilyaları gelicek inşallaahhh
günaydınnn canım benim...
demek mobilyalar geliyoooo...
yerleştirince fotolarını çek göster bize tamammıı...
hayırlı olsun sağlıklı güzel günlerde kullanın inş.günaydıınnn canım arkadaşlarıımm ben bugün çok heyecanlıyım oğluumun mobilyaları gelicek inşallaahhh
amin canımGünaydıınnn canım arkadaşlarıma....
Güzel ve az güneşli birgün bizimle olsun...
Kimseyle tartışmayın,hamileler tutun kendinizi sakın erkenden doğurmayın,
tedavidekiler az kaldı test gününüzü beklemeye sabredin biraz daha,
test gününü bekleyenler buda çok güzel bir duygu heyecanlı bekleyişiniz
pozitifle son bulacak Allahın izniyle aksini düşünüp günlerinizi gergin geçirmeyin,
durumu mullakta olan arkadaşlarım herşeyin hayırlısını diliyorum...
cici cici hatunlar olun bugün
Hayat herşeye rağmen çok güzel...
Ve şükredelim ki yeni birgüne uyanmamızı nasip etti Rabbim...
Herşey dilediğiniz gibi olsun...
Günaydıınnn canım arkadaşlarıma....
pozitifle son bulacak Allahın izniyle aksini düşünüp günlerinizi gergin geçirmeyin,
tamam gösteririm canım beniimm . nasılsın bugün iyimisinn ben dün akşam çıkmak zorunda kaldıım kötü oldm biraz uyuyamadım ama yatakta dönüp durdumm
hayırlı olsun sağlıklı güzel günlerde kullanın inş.
resim isteriz ona göre
amin canım
ne güzel dilekler bunlar
ama benım bugun sanki bebeği pırtlatasım var
hayırlı olsun sağlıklı güzel günlerde kullanın inş.
resim isteriz ona göre
amin canım
ne güzel dilekler bunlar
ama benım bugun sanki bebeği pırtlatasım var
günaydın güzel bir gün bizimle olsun
bugun balkonda yatacaktım ben mindrlerimi herşeyi hazırladım nasılda esiyor püfür püfürkapı çaldı baktım kaynana hayırdır dedim sizi özledim dedi! beni günahı kadar sevmez oysa
15-20 dk sonra çıkardı baklayı ağzından kızının kaynanası kibarca kovmuş bunu evden (iyide olmuş)
sen git dünürüm yorulma ben bakarım bebeğe diyee (20 günlük oldular bebekle hala yardıma ihtiyac duyuyor bence canının tatlılığından olsa gerek)
buda vbize gelmiş
zaten burnumun dibinden ev aldılar hala sinirliyim ona
ben dedi balkonda yatarım hazır minderler varken yatak yapmana gerek yok gelin dedi
sesimi çıkarmadım açtım klimayı yattım
uyandığımda boğazlarım acıyordu mecbur camları açtım
horultusundan uyumak ne mümkün saat 2 den beri uykuyu çağırıyorum
gel artık diye
günaydınnn canım arkadaşlarımmm
bugün erkenciyim nedense uyuyamadım
perşembeye az kaldı heyecan ve korku içindeyim
hepimiz için herşey güzel olsunn inşallahhh
Günaydıınnn canım arkadaşlarıma....
Günaydınn güzelimmmmmmmmmmmmmmmm..Fotoları isteriz ama ona göre markatan çatlatma beni sonra..Oğluşun sağlıkla mutlulukla büyüsün o odanın içinde inş..
Taam aşkısım anlaşıldı..Tüm talimatları okudum,gerekenleri not ettim,görev tamamlanınca sana yazarım
benım kaynana kahvaltı hazırlada yapalım diyor
şunu bi besleyip geleyimde
11 kadar uyuyan kızına geç kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?