Tüp Bebek Günlüğümüz !

aferin sana aşkısım bi de talimatlarada görünmeyen bi bölüm var sadece sen görebilirsin daha doğrusu hissedebilirsin...
en önemli madde;
sakın yarın kimseyle buluşma mazeret uydur gitme ihanet sayarım ona göre
bu maddeyi hissetmiş olmalısın

benım kaynana kahvaltı hazırlada yapalım diyor
şunu bi besleyip geleyimde
11 kadar uyuyan kızına geç kalmasın

kendı hazırlayamıyomu surda kac gunun kalmıs doguma
uyuz karı yaaa sen dur ben yapım demesıne 11 kadar e bebek ne yapıyor o yuyuncaaaaaa

ooooooooooooooo hanım efendı sız topıgın yolunu bılırmıydınız yawwwwwwwwww
gunaydın sekerımmmmmmmmm
Kızlar günaydın, bugün hazırlıklarımı yapıp gidiyorum artıkkk tatil beni bekler 1 hafta aranızda olamıyciim çünkü laptop götürmüyorum.
Öptüm hepinizi

hadı sımdıden ıyı guzel bol dınlenmelı tatılelr canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
gunaydın kuzummmmmmmmmmmm

Kızlar günaydın, bugün hazırlıklarımı yapıp gidiyorum artıkkk tatil beni bekler 1 hafta aranızda olamıyciim çünkü laptop götürmüyorum.
Öptüm hepinizi

günaydın şekerim demek gidiyorsun
ama senden haber alamıcazmı bir hafta...
bebeğin cinsiyetini öğrenip bize demicenmi...

gunaydın guzel yureklı arkadaslarımmmmmmmmm
hersey gonlunuzce olsun huzru olsun gunumuzzzzzzzzzzzzz
kaynannasız olsunnnnnnnnnnnnnn
amın egunalımmmmmmmm

günaydın canımcım...
öncelikle kaynanasız birgün olsun bence

ecrincim yapsın hele bi canına okurum şimdiye kadar biriktirdiklerimde çıkarırım aradan
kalksın kendisi hazırlasın delimi ne
bu halde senden hizmetmi bekliyooo şaka gibi yaa...
ya sabıırrr...

aynen ya ne sinir bozucu bi durumm bide gelin die hitap etmeleri yokmuuu deli olurumm
mutfağımdan uzak dursun başka birşey istemem ondan
heryeri karıştırı yerlerini değiştirir
alıştım artık tınlamıyorum bile gelin demesini
kızı uyuyo bebekte uyuyo çünkü açlıktan kan şekeri düşüyor yavrunun
ama banane uyarmam artık
çok uyardım şöyle yap böyle yap diye
çok ukalasın dedi
bende öyleyimdir dedim

aynen ya ne sinir bozucu bi durumm bide gelin die hitap etmeleri yokmuuu deli olurumm

hemde nasıl sabah topiği açtım lotusun yazısını gördüm resmen gerildim sanki ben yaşıyorum...
zamanında dellendiğim şeyler neyseki uzak şimdi benden ama travma olarak bende yaşadığı için herşey siz böyle şeyler yazınca
geçmiş hortlayıveriyor birden deli oluyorum haliyle...

haklısın canım bende mutfağıma girsin istemem...
ellemesin hiçbişeyime...
aman bizi huzursuz etmesinlerde gelin demiş hişt pişt diye seslenmiş çokta tıınnnn...

Günaydınn arkadaslar... Çankırı yolları gözüktü bana
Normalde öfleye pöfleye giden ben, seve seve gidiyorum sanki su an:44:
yolculuktanda nefret ediyorum, yada bıktım herhalde.. Kocisimde yolda cok konuşmuyor kiii.. Neyseki internetim var

günaydıınnn canım arkadaşlarıımm ben bugün çok heyecanlıyım oğluumun mobilyaları gelicek inşallaahhh
hayirli olsun yaa, inşallah hersey istediğin gibi olur

Tamda bu sarı kafa gibiyim heee..Ne desemki hımm hummmm nefesimi tutsam işe yararmı ki acaba..

ooooooooooooooo hanım efendı sız topıgın yolunu bılırmıydınız yawwwwwwwwww
gunaydın sekerımmmmmmmmm

Valla ne yalan söyleyeyim ilk diğer taraffı açmaya çalıştım ama bozulmuş ne olduysa..Sanırsam gülden fa..bk u çökertmiş
Artık erken kalkıyorum 9 da..Test falan çözüyorum..Bugün laptopu kucağıma aldım bak bu saat oldu kalkamadım ama ayıp bana..

honeymooner;
canım benim çok süper bir tatil dilerim,nereye gidiyorsun bilmiyorum ama bizim içinde gez toz kafa dağit ,tamamen tazelen gel hayatım :)inşallah maşallah
defnelma;
canım progesteron ignesini mi saglık ocagına yaptırıyorsun ..daha once yokmuydu igne ..jel miydi senin bilemedim ben..ve bencede sev pro ignesni bebişini koruyor evet ama encok sen koruyorsun onu annesi :)
baharkus;
canım benim persembe cok güzel mutlu heycanlı haberlerini alıcaz bitanem ,bizde heycanlıyız hiiiç korkma positif positif geçir gününü ,maşallah size
Masideaydn;
canımmmm mutlaka göster bize fotoları cok merak ettim ne mutlu sana ,maşallah maşallah .buarada oğluşunun adı bellimiydi ben kaçirmişim da ..

Son düzenleme:

hayırlı yolculuklar o zaman sana...
güzel vakit geçirirsin inşallah...

gül sen güüüllllll...
ağlatcam yarın ben seni

günaydınn şekerim...

Ay ne gicik ya, nefret ederim bende su gelin lafından. Su kaynanalar varyaaaa.. Gerçi benim kaynanam yokkii
ama birlikte kaldığım görumcem var, hiç kavga etmem cok iyiyim bennn

sende çekmişşsinn demek kayınvalideden zamanındaa aman uzak olmak enn iyisi biliyomusun ben dipdibeyim maalesefff

sende çekmişşsinn demek kayınvalideden zamanındaa aman uzak olmak enn iyisi biliyomusun ben dipdibeyim maalesefff

aslında sizin yaşadıklarınıza bakılırsa ben hiç bişey yaşamadım diyebilirim...
zamanında ben önemsemiyordum baktım tepeme çıkacak hemen müdehale ettim...
ama 4 senemi aldı onu hizaya getirmek...
yıprandımda...o nedenle bayramdan bayrama o kadar...

tamam canım benim yükleriimm fotolarııı oğlumun adı fatih emir olucak inşallah nasılll sencee

iyi demişşsiiinn ohhhh

canım ben iğne yaptırmak için gittim.. bana sağlık ocağı yakın.. orda yaptırayım iğneleri dedim.. sağolsun çok iyi bir hemşire var.. yardımcı oldu hemen..10. haftada kayıda alıyorlarmış canım.. gitmene gerek yok yani.. beni bile kaydetmediler..10. haftada kaydedecekler herhalde...

canım arkadaşlarım dün İkea 'ya gitmiştim ,yemek bölümünde ilerlerken önünden gectiğim masada yaşanan bir durum,

karı -koca ,2 yaşlarinda kızları ,birde anane
anne birden fenalaştı ve gözleri büyüdü ve yıgıldı ,nefes alamaıyodu sanki ..baba ve anane telaşlanıp doktor diye bagırmaya basladı ,cocuk aglamaya basladı..ben bogazına mi bişey kactı dedim, yok yok dediler ..112 yi arayım dedim doktor gelio dedi ordaki görevli ,ikea nın doktoru varmiş..bebiş feryad ediyor annesinin durumunu hissetti ,bebişi aldim kucagıma biraz uzaklastırdım .buarada kadın biraz hayata döndü..
tüm bunlar 2 dakika içinde oldu ,sonucta doktor gelmedi kadın normal nefes almaya başladı ..biraz sakinleyince bebişi götürdüm ,geçmiş olsun dedim ,ayrıldım..
bayanın rahatsizlıgı ne bilmiyorum ama gitti geldi resmen ..biraz oturup toparlanıp gittiler sonra..annem rahatsizlıgı sara olabilir dedi ama sara olsa anne ve kocası daha sakin olup mudahale ederlerdi heralde ..bilemiyorum..anlatınca nasıl hissettiriyor bilmiyorum ama o an mahvetti beni..Allah o bayanı küçücük kızna bağişlasin inşallah enkısa zamanda iyileşir ,
bizde sağliğimizin kıymetini bilelim kızlar ,

şekerim kaynanan sabah sabah topik gündemini oluşturdu
ne potansiyel varsa kadında buraya bile el attı bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…