Tüp Bebek Günlüğümüz !

valla tatlımm sen en iyisiini yapmışssınn ya bende ne kadar dibimde olsadaa evime karıştırmıyorum ilk gelin olduğum için her sabah kahvaltı birlikte olsun akşama kadar yanında olayıımm istiyodu yeni evlendiğim zamanlarda ama ben hergün hergün istemem benimde bi hayatım var sonuçta ama onlar anlamıyolar malesefff .gerçi çok eskimedim evlilikte ama bir buçuk yıl oldu daha

ahh canım benim yaa ne korkmuştur kuzum...
senden de Allahrazı olsun ilgilenmişsin...
en önemlisi sağlık o olmadan hiçbişeyin bi anlamı yokki hayatta...
kimseyi sağlıkla sınamsın Rabbim..

tamam canım benim yükleriimm fotolarııı oğlumun adı fatih emir olucak inşallah nasılll sencee

canım cok güzel isim cidden çok begendim direk karizmatik , maşallah Fatih Emir'e maşallah annesi :)iki isim cok seviyorum ben ,mesela angelina Jolie 'nin Jolie soyadı değilmiş,ikinci ismiymiş..

Gunaydın kızlar
En az 10 kısı eksıkmıs kostum geldım kaldı 9 kısı onlar da gelır sımdı
Aaaa bensız kaynana muuahbbetı olur mu hııcc??? Kaynananın kralı bende.

Son düzenleme:

oyyy yerim ben senin bir buçuk senelik evliliğini..
e ben kaşar oldum ağustosta 7 bitiyo 8.seneye giriyorum...
eski kafalar bunlar değişmezler asla...
benimde kaynanam aynı ama bende onun hayalindeki gelin değilim...

Ben kahvaltı yapmaya kaçıyorum..
Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorummm..

afiyet olsun aşkısım...
bende yapcam ama bi oturdum kaldırabilene aşkolsun...

dediğin gibi her insan aynı değil belki biz gelinlerde tahamülsüz oluyoruz çoğu zaman...
kendi annemizin yaptığını kaynanamız yapsa olay oluyor annemizinkini es geçebiliyoruz...
ama bu da çok doğal biri canımız...
diğeri canın çıksın diyenimiz

benım kaynana kahvaltı hazırlada yapalım diyor
şunu bi besleyip geleyimde
11 kadar uyuyan kızına geç kalmasın

işte aradaki fark benimki seslenir.. kzımmm kahvaltı hazır..yumurtanı nasıl yapayım diye..
seninki der kalkta kahvaltı hazırla karnın burnıundayken.. yuh yani....

Kızlar günaydın, bugün hazırlıklarımı yapıp gidiyorum artıkkk tatil beni bekler 1 hafta aranızda olamıyciim çünkü laptop götürmüyorum.
Öptüm hepinizi

iyi tatiller canım.. bebişi de kendini de dinlendir bakalım... zaten tatilden önce cinsiyetinide göstermedi bebiş...

canım iğnem vardı da... kendi annem hemşire olduğu için sağlık ocağına felan gerek kalmıyordu...şimdi annemi yolladım ya babamın yanına biraz dinlensin,hasret gidersinler diye.. kayınvalidem benle.. ama ne yazık o bilmiyor iğne yapmayı.. bana sağlık ocağı yolları göründü yani...

hakikaten öyle.. her şeyin başı sağlık.. Ya Rabbim herkese sağlık versin insallah....

Gunaydın kızlar

günaydınnn kaynana maduru
tabii sensiz olmaz iyi ettin yettin hemen...

canım dün akşam topiğe gelebildim ve geçmişi okumadım...
dün sen testi tekrarlayacaktın ne oldu son durumun ne ...
liste topiğinede yazmamışsın...
bi deyiver bakiim..

günaydın şekerim demek gidiyorsun
ama senden haber alamıcazmı bir hafta...
bebeğin cinsiyetini öğrenip bize demicenmi...

günaydın canımcım...
öncelikle kaynanasız birgün olsun bence

aynen kuzummmm nasılsın enıstemle arna duzeldımı bakımmmmmmmmmmmm

ıyı demııısısn ınsan kalkar emzıırır o yavruyu yaaaaaaaaaaa
kaynnan o laf anlattsın oh ıyı demısın kuzummmmmmmmm boyle bır seyde ukallık bende yapatım ordakı kucucuk bır yavrunun cektıklerı yuh yanı o gorumcenedeeeeeee
oylebırsey yapsında sende dok ıcını rahatla kuzum uzaklassın senden hehe

ıyı yolculuklar cnmmmm gıt gez dolassss kafanı dagıt hayatımmmmm

kesın cokerttı orayı dıyım sana
analdım cnmmmm kalk calıs 1 hafta kaldı sınava aaaaaaaaaaaaaaaaaa

gunaydın kuzummmmmmmmmmmmm

Ben kahvaltı yapmaya kaçıyorum..
Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorummm..

afıyet olsun canımmmmmmmmmm

rabbım sıfasını versınnnnnnnnnnnn canım yaaaaa

Gunaydın kızlar

hoşgeldiinn canımcııımm evett sensizz kaynana muhabbettii olmazzz lotuss kaynanasını doyurmaya gittiii

canım cok güzel isim cidden çok begendim direk karizmatik , maşallah Fatih Emir'e maşallah annesi :)iki isim cok seviyorum ben ,mesela angelina Jolie 'nin Jolie soyadı değilmiş,ikinci ismiymiş..

teşekküür ederizz teyzesiiii beğendiğin içinn .aa öylemii şaşırdımm bilmioduumm soyadı zannediodum herkes gibi

HAMİLE değilim değerim düştü bugün 9
üzgünümmmmmmmmmmmm

canımm üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır...bak bana
bir ayı geçti dış gebelikle uğraşıyorum değerim düşsün diye dualar ediyorum...
beterin beteri var...üzülme diyemem ama yıpratma kendini...

ben evlenmeden önce evli arkadaşlarimin gelin kaynana olayına garip bakardım niye öyle takıolarki falan derdim..
ama erkek anneleri resmen kaynanalık yapmaları gerektiğini düşünüyor ..ama hiç akıllıca diil ,oglunu elinden aldın tribi hepsinde oluyor halbuki ne alakası var.
mesela benim kaynanam cok düzgün eğitimli biri aslında, ama bana birkez bile kzıım demedi ben gelinim onun için ,
e zamanla onun sana bicitiği rolede oturuyorsun ,sana kızım demeyene sende anne gibi davrnmak istemiosun falan filan..
ama cok takmamak lazım,tabi dibdibe olanlar için zor ..gerci benimkide 2 apt. yanımda oturuyor ama ben eşimsiz hiç gitmem evine ,
özel gunlerde ararım ,o beni hic aramaz zaten..ama hep aramıyorum diye sikayet eder eşimin yanında ,
neyseki eşimde artık grüyor bazı seyleri ,yani o bana 1 adım gelse ben2 gitmeye dunden razıydım ama hep geri vitese taktı kaynanam

benim oglum olursa hiiiiç kaynanalık yapmıcam cok gereksiz ayrıca hic zeki kadına yakışan bişey değil,insan naparsa kendine yapar .
guleryuzlu tatlı dilli ol ,sev say ,sevip sayıl ..tabiiki büyüğüm hersey karsılıklı diil ama ne demişler büyükler sevecek küçükler sayacak..
hani küsüp darılmak için bahaneler arayacaklarına sevilmek için nedenler bulsunlar ,di mi yani

kıssadan hisse ,iyi kaynanası olan kızlar kıymetini bilin ,benimkide kötü değil aslında ama beni gelin olarak gördüğü sürece bana yar değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…