- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
aslında sizin yaşadıklarınıza bakılırsa ben hiç bişey yaşamadım diyebilirim...
zamanında ben önemsemiyordum baktım tepeme çıkacak hemen müdehale ettim...
ama 4 senemi aldı onu hizaya getirmek...
yıprandımda...o nedenle bayramdan bayrama o kadar...
canım arkadaşlarım dün İkea 'ya gitmiştim ,yemek bölümünde ilerlerken önünden gectiğim masada yaşanan bir durum,
karı -koca ,2 yaşlarinda kızları ,birde anane
anne birden fenalaştı ve gözleri büyüdü ve yıgıldı ,nefes alamaıyodu sanki ..baba ve anane telaşlanıp doktor diye bagırmaya basladı ,cocuk aglamaya basladı..ben bogazına mi bişey kactı dedim, yok yok dediler ..112 yi arayım dedim doktor gelio dedi ordaki görevli ,ikea nın doktoru varmiş..bebiş feryad ediyor annesinin durumunu hissetti ,bebişi aldim kucagıma biraz uzaklastırdım .buarada kadın biraz hayata döndü..
tüm bunlar 2 dakika içinde oldu ,sonucta doktor gelmedi kadın normal nefes almaya başladı ..biraz sakinleyince bebişi götürdüm ,geçmiş olsun dedim ,ayrıldım..
bayanın rahatsizlıgı ne bilmiyorum ama gitti geldi resmen ..biraz oturup toparlanıp gittiler sonra..annem rahatsizlıgı sara olabilir dedi ama sara olsa anne ve kocası daha sakin olup mudahale ederlerdi heralde ..bilemiyorum..anlatınca nasıl hissettiriyor bilmiyorum ama o an mahvetti beni..Allah o bayanı küçücük kızna bağişlasin inşallah enkısa zamanda iyileşir ,
bizde sağliğimizin kıymetini bilelim kızlar ,
tamam canım benim yükleriimm fotolarııı oğlumun adı fatih emir olucak inşallah nasılll sencee
yaa ne güzelll herkezz burdaaa çok mutluyummmm
valla tatlımm sen en iyisiini yapmışssınn ya bende ne kadar dibimde olsadaa evime karıştırmıyorum ilk gelin olduğum için her sabah kahvaltı birlikte olsun akşama kadar yanında olayıımm istiyodu yeni evlendiğim zamanlarda ama ben hergün hergün istemem benimde bi hayatım var sonuçta ama onlar anlamıyolar malesefff .gerçi çok eskimedim evlilikte ama bir buçuk yıl oldu daha
Ben kahvaltı yapmaya kaçıyorum..
Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorummm..
canım bende farkettim sonradan.. birimiz öyle derken birimiz böyle diyor.. ama her insan bir değil işte.. benimki sağolsun anlayışlıdır çok.. dertleşiriz ana kız gibi.. tabi ayrı düştüğümüz noktalarda oluyor.. ama kendi annemle bile yaşıyorum bunları.. normal karşılıyorum..ama bir kötülüğünü görmedim şimdiye kadar çok şükür...
benım kaynana kahvaltı hazırlada yapalım diyor
şunu bi besleyip geleyimde
11 kadar uyuyan kızına geç kalmasın
Kızlar günaydın, bugün hazırlıklarımı yapıp gidiyorum artıkkk tatil beni bekler1 hafta aranızda olamıyciim çünkü laptop götürmüyorum.
Öptüm hepinizi
honeymooner;
canım benim çok süper bir tatil dilerim,nereye gidiyorsun bilmiyorum ama bizim içinde gez toz kafa dağit ,tamamen tazelen gel hayatım :)inşallah maşallah
defnelma;
canım progesteron ignesini mi saglık ocagına yaptırıyorsun ..daha once yokmuydu igne ..jel miydi senin bilemedim ben..ve bencede sev pro ignesni bebişini koruyor evet ama encok sen koruyorsun onu annesi :)
baharkus;
canım benim persembe cok güzel mutlu heycanlı haberlerini alıcaz bitanem ,bizde heycanlıyız hiiiç korkma positif positif geçir gününü ,maşallah size
Masideaydn;
canımmmm mutlaka göster bize fotoları cok merak ettim ne mutlu sana ,maşallah maşallah .buarada oğluşunun adı bellimiydi ben kaçirmişim da ..
canım arkadaşlarım dün İkea 'ya gitmiştim ,yemek bölümünde ilerlerken önünden gectiğim masada yaşanan bir durum,
anne birden fenalaştı ve gözleri büyüdü ve yıgıldı ,nefes alamaıyodu sanki ..baba ve anane telaşlanıp doktor diye bagırmaya basladı ,cocuk aglamaya basladı..ben bogazına mi bişey kactı dedim, yok yok dediler ..112 yi arayım dedim doktor gelio dedi ordaki görevli ,ikea nın doktoru varmiş..bebiş feryad ediyor annesinin durumunu hissetti ,bebişi aldim kucagıma biraz uzaklastırdım .buarada kadın biraz hayata döndü..
tüm bunlar 2 dakika içinde oldu ,sonucta doktor gelmedi kadın normal nefes almaya başladı ..biraz sakinleyince bebişi götürdüm ,geçmiş olsun dedim ,ayrıldım..
bayanın rahatsizlıgı ne bilmiyorum ama gitti geldi resmen ..biraz oturup toparlanıp gittiler sonra..annem rahatsizlıgı sara olabilir dedi ama sara olsa anne ve kocası daha sakin olup mudahale ederlerdi heralde ..bilemiyorum..anlatınca nasıl hissettiriyor bilmiyorum ama o an mahvetti beni..Allah o bayanı küçücük kızna bağişlasin inşallah enkısa zamanda iyileşir ,
Gunaydın kızlar
En az 10 kısı eksıkmıs kostum geldım kaldı 9 kısı onlar da gelır sımdı
Aaaa bensız kaynana muuahbbetı olur mu hııcc???Kaynananın kralı bende.
günaydın şekerim demek gidiyorsun
ama senden haber alamıcazmı bir hafta...
bebeğin cinsiyetini öğrenip bize demicenmi...
günaydın canımcım...
öncelikle kaynanasız birgün olsun bence
ecrincim yapsın hele bi canına okurum şimdiye kadar biriktirdiklerimde çıkarırım aradan
mutfağımdan uzak dursun başka birşey istemem ondan
heryeri karıştırı yerlerini değiştirir
alıştım artık tınlamıyorum bile gelin demesini
kızı uyuyo bebekte uyuyo çünkü açlıktan kan şekeri düşüyor yavrunun
ama banane uyarmam artık
çok uyardım şöyle yap böyle yap diye
çok ukalasın dedi
bende öyleyimdir dedim
Günaydınn arkadaslar... Çankırı yolları gözüktü bana
Normalde öfleye pöfleye giden ben, seve seve gidiyorum sanki su an:44:
yolculuktanda nefret ediyorum, yada bıktım herhalde.. Kocisimde yolda cok konuşmuyor kiii.. Neyseki internetim var
hayirli olsun yaa, inşallah hersey istediğin gibi olur
Tamda bu sarı kafa gibiyim heee..Ne desemki hımm hummmm nefesimi tutsam işe yararmı ki acaba..
Valla ne yalan söyleyeyim ilk diğer taraffı açmaya çalıştım ama bozulmuş ne olduysa..Sanırsam gülden fa..bk u çökertmiş
Artık erken kalkıyorum 9 da..Test falan çözüyorum..Bugün laptopu kucağıma aldım bak bu saat oldu kalkamadım ama ayıp bana..
honeymooner;
canım benim çok süper bir tatil dilerim,nereye gidiyorsun bilmiyorum ama bizim içinde gez toz kafa dağit ,tamamen tazelen gel hayatım :)inşallah maşallah
defnelma;
canım progesteron ignesini mi saglık ocagına yaptırıyorsun ..daha once yokmuydu igne ..jel miydi senin bilemedim ben..ve bencede sev pro ignesni bebişini koruyor evet ama encok sen koruyorsun onu annesi :)
baharkus;
canım benim persembe cok güzel mutlu heycanlı haberlerini alıcaz bitanem ,bizde heycanlıyız hiiiç korkma positif positif geçir gününü ,maşallah size
Masideaydn;
canımmmm mutlaka göster bize fotoları cok merak ettim ne mutlu sana ,maşallah maşallah .buarada oğluşunun adı bellimiydi ben kaçirmişim da ..
Ben kahvaltı yapmaya kaçıyorum..
Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorummm..
Gunaydın kızlar
En az 10 kısı eksıkmıs kostum geldım kaldı 9 kısı onlar da gelır sımdı
Aaaa bensız kaynana muuahbbetı olur mu hııcc???Kaynananın kralı bende.
HAMİLE değilim değerim düştü bugün 9
üzgünümmmmmmmmmmmm
canım cok güzel isim cidden çok begendim direk karizmatik , maşallah Fatih Emir'e maşallah annesi :)iki isim cok seviyorum ben ,mesela angelina Jolie 'nin Jolie soyadı değilmiş,ikinci ismiymiş..
yok şekerim en 10 eksiğimiz var
üzgünümmmmmmmmmmmm
üzgünümmmmmmmmmmmm
evet öylede biraz kalabalıklaşınca heyecan yaptıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?