HAMİLE değilim değerim düştü bugün 9
üzgünümmmmmmmmmmmm
ben evlenmeden önce evli arkadaşlarimin gelin kaynana olayına garip bakardım niye öyle takıolarki falan derdim..
ama erkek anneleri resmen kaynanalık yapmaları gerektiğini düşünüyor ..ama hiç akıllıca diil ,oglunu elinden aldın tribi hepsinde oluyor halbuki ne alakası var.
mesela benim kaynanam cok düzgün eğitimli biri aslında, ama bana birkez bile kzıım demedi ben gelinim onun için ,
e zamanla onun sana bicitiği rolede oturuyorsun ,sana kızım demeyene sende anne gibi davrnmak istemiosun falan filan..
ama cok takmamak lazım,tabi dibdibe olanlar için zor ..gerci benimkide 2 apt. yanımda oturuyor ama ben eşimsiz hiç gitmem evine ,
özel gunlerde ararım ,o beni hic aramaz zaten..ama hep aramıyorum diye sikayet eder eşimin yanında ,
neyseki eşimde artık grüyor bazı seyleri ,yani o bana 1 adım gelse ben2 gitmeye dunden razıydım ama hep geri vitese taktı kaynanam
benim oglum olursa hiiiiç kaynanalık yapmıcam cok gereksiz ayrıca hic zeki kadına yakışan bişey değil,insan naparsa kendine yapar .
guleryuzlu tatlı dilli ol ,sev say ,sevip sayıl ..tabiiki büyüğüm hersey karsılıklı diil ama ne demişler büyükler sevecek küçükler sayacak..
hani küsüp darılmak için bahaneler arayacaklarına sevilmek için nedenler bulsunlar ,di mi yani
kıssadan hisse ,iyi kaynanası olan kızlar kıymetini bilin ,benimkide kötü değil aslında ama beni gelin olarak gördüğü sürece bana yar değil :)
üzgünümmmmmmmmmmmm
Ecrin 'cim hoşgeldin kuzucummm,gunaydın kuzummmmmmmmmmmmm
günaydınnn kaynana maduru
tabii sensiz olmaz iyi ettin yettin hemen...
üzgünümmmmmmmmmmmm
her potansiyel vardır onda ortalığı karıştırıp kenara çekilmede ben demedimşekerim kaynanan sabah sabah topik gündemini oluşturdu
ne potansiyel varsa kadında buraya bile el attı bak...
hoşgeldiinn canımcııımm evett sensizz kaynana muhabbettii olmazzz lotuss kaynanasını doyurmaya gittiii
afiyet bal olsunben çamaşırları atayım makineye...
bi de kahvaltı hazırlayayım sonra geleyim...
buralardayım...
bende karnımı doyurayım bugün ilk defa kociş gittikten sonra uyumadım bakalım ne kadar dayanıcammm
günaydın kızlar karşınızda bitkin asabi ve aç bir hamiş var çok zorlanmaya başladım yaa
canımm herseyde bir hayır vardı lutfen sadece bunu düşün sonradan sakat bir durum olsa daha zor olurdu ,,zamanı değilmiş en güzel en dogru zamanda ensaglıklı sekilde huzurla mutlulukla gelecek bebeğin.lutfen kendini yıpratma.yalnız değilsin canım,
ecrin 'cim hoşgeldin kuzucummm,
günaydın kızlar karşınızda bitkin asabi ve aç bir hamiş var çok zorlanmaya başladım yaa
günaydın şekerim demek gidiyorsun
ama senden haber alamıcazmı bir hafta...
bebeğin cinsiyetini öğrenip bize demicenmi...
günaydın canımcım...
öncelikle kaynanasız birgün olsun bence
honeymooner;
canım benim çok süper bir tatil dilerim,nereye gidiyorsun bilmiyorum ama bizim içinde gez toz kafa dağit ,tamamen tazelen gel hayatım :)inşallah maşallah
defnelma;
canım progesteron ignesini mi saglık ocagına yaptırıyorsun ..daha once yokmuydu igne ..jel miydi senin bilemedim ben..ve bencede sev pro ignesni bebişini koruyor evet ama encok sen koruyorsun onu annesi :)
baharkus;
canım benim persembe cok güzel mutlu heycanlı haberlerini alıcaz bitanem ,bizde heycanlıyız hiiiç korkma positif positif geçir gününü ,maşallah size
Masideaydn;
canımmmm mutlaka göster bize fotoları cok merak ettim ne mutlu sana ,maşallah maşallah .buarada oğluşunun adı bellimiydi ben kaçirmişim da ..
Allah sabır versin canım, çok üzüldüm..HAMİLE değilim değerim düştü bugün 9
üzgünümmmmmmmmmmmm
Evet göbek adıydı ama babasıyla bozuşunca onun soyadını bıraktı ve adını Angelina Jolie olarak değiştirtti. Çocuklarının soyadı da Jolie-Pitt oldu. Evde dinlenirken epey E kanalını seyrettim de (digiturk 112)teşekküür ederizz teyzesiiii beğendiğin içinn.aa öylemii şaşırdımm bilmioduumm soyadı zannediodum herkes gibi
üzgünümmmmmmmmmmmm
slm arkadaşlar perşembe günü yazmıştım ilk gebelik testimi 73.7 çıkmıştı bugün 2 cisi tekrarlandı 517 olmuş çok şaşırdım bu kadar yüksek beklemiyordum çok mutluyuuuuummmmm:) rabbim herkesin gönlüne göre versin herşeyin hayırlısını versin hepimiz için.rabbim tamamına erdirir
Benim su gibi bir akıntım oluyor normal bişi mi bu? renksiz kokusuz su bildiğin, hergün bir kere belli bir miktar geliyor foş diye.
sanırım son haftalarda başladı bu.
Tabi tabi, öğrenirsem telefondan falan girer haber veririm mutlaka
Bodrum'a gidiyorum canım, annemin yanına. Dinleneyim, biraz da beslesin beni. Malum çalışırken sebze yemeği falan yapamıyorum, üzülüyorum iyi beselenemiyorum diye. Dinlenip, gezip tozup gelicem işnşallah..
Allah sabır versin canım, çok üzüldüm..
Evet göbek adıydı ama babasıyla bozuşunca onun soyadını bıraktı ve adını Angelina Jolie olarak değiştirtti. Çocuklarının soyadı da Jolie-Pitt oldu. Evde dinlenirken epey E kanalını seyrettim de (digiturk 112)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?