Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben çamaşırları atayım makineye...
bi de kahvaltı hazırlayayım sonra geleyim...
buralardayım...

canlarım ben çıkıyorum.. sağık ocağına gittim geldim yoruldum valla.. uyuyayım azcık...Allah tan iğneler gün aşırı.. yoksa sıcakta git gel.... zor valla...

bende karnımı doyurayım bugün ilk defa kociş gittikten sonra uyumadım bakalım ne kadar dayanıcammm

HAMİLE değilim değerim düştü bugün 9
üzgünümmmmmmmmmmmm

bundada vardır bır hayır cnm yaaaaaaaaaa

ben halıme sukredeyım demııııııııııı

üzgünümmmmmmmmmmmm

canımm herseyde bir hayır vardı lutfen sadece bunu düşün sonradan sakat bir durum olsa daha zor olurdu ,,zamanı değilmiş en güzel en dogru zamanda ensaglıklı sekilde huzurla mutlulukla gelecek bebeğin.lutfen kendini yıpratma.yalnız değilsin canım,

gunaydın kuzummmmmmmmmmmmm
Ecrin 'cim hoşgeldin kuzucummm,

günaydınnn kaynana maduru
tabii sensiz olmaz iyi ettin yettin hemen...

Kaynan maGdurlugundan terfı ettom galıba... Psıkolojık tedavı gordugumu ogrenen kendını begenmıs kızlarına kucuk bebek muamelesı yapan kaynanam korkudan mıdır nedır bır guleryuzlu bır ılgılı sabrını zorluyorum gıkı cıkmıyor...
Pazar aksamı yolladım onı anasına ..m ustune basa basa soyluyorum her fırsatta kımse umurumda degıl kımın ne dusundugu de... O yuzden kımse bana gelıp bısey demıyor..mkocam da ne dersem dıyeyım ses cıkarmıyor... Korkuyolar galıba senden dıyolar bardak canak lkırdıgımı da ogrenmısler.. Bunlar ınsanlıktan anlamadıgı ıcın ınz
Sanlıktan cıkmak ıse yaradı...dun gorumcem abısını arayıp bızı yemege goturmek ıstedıgını soylemıs... Kalsın lazım degıl dedım ....gerı cevırmıs zaten esım de yogunluktan... Neyse kaynalara zuluumm hehhhehehe

şekerim kaynanan sabah sabah topik gündemini oluşturdu
ne potansiyel varsa kadında buraya bile el attı bak...
her potansiyel vardır onda ortalığı karıştırıp kenara çekilmede ben demedim
demede üstüne yoktur
hoşgeldiinn canımcııımm evett sensizz kaynana muhabbettii olmazzz lotuss kaynanasını doyurmaya gittiii

ben çamaşırları atayım makineye...
bi de kahvaltı hazırlayayım sonra geleyim...
buralardayım...
afiyet bal olsun
bende karnımı doyurayım bugün ilk defa kociş gittikten sonra uyumadım bakalım ne kadar dayanıcammm

afiyet olsun birde ben uyuyabilsem gündüzleri 3 saatlik uykuyka duruyorum

hosgorduk canım benımmmmmmmmmmmmmmmm
tatlım kıymetlım nasılsınnnnnnnnnnnnnnn

Benim su gibi bir akıntım oluyor normal bişi mi bu? renksiz kokusuz su bildiğin, hergün bir kere belli bir miktar geliyor foş diye.
sanırım son haftalarda başladı bu.

günaydın şekerim demek gidiyorsun
ama senden haber alamıcazmı bir hafta...
bebeğin cinsiyetini öğrenip bize demicenmi...

günaydın canımcım...
öncelikle kaynanasız birgün olsun bence

Tabi tabi, öğrenirsem telefondan falan girer haber veririm mutlaka

Bodrum'a gidiyorum canım, annemin yanına. Dinleneyim, biraz da beslesin beni. Malum çalışırken sebze yemeği falan yapamıyorum, üzülüyorum iyi beselenemiyorum diye. Dinlenip, gezip tozup gelicem işnşallah..

üzgünümmmmmmmmmmmm
Allah sabır versin canım, çok üzüldüm..

teşekküür ederizz teyzesiiii beğendiğin içinn .aa öylemii şaşırdımm bilmioduumm soyadı zannediodum herkes gibi
Evet göbek adıydı ama babasıyla bozuşunca onun soyadını bıraktı ve adını Angelina Jolie olarak değiştirtti. Çocuklarının soyadı da Jolie-Pitt oldu. Evde dinlenirken epey E kanalını seyrettim de (digiturk 112)

üzgünümmmmmmmmmmmm

Canım benım cok uzuldum hayırlısı buymus demekten baska bısey gelmıyor elımden Rabbımm yenıden deneme gucu versın bebegın bıran once kucagını doldursun evını senlendırsın ınsaallah..

Son düzenleme:
ah kızlar ah canlar
karnım nasıl şiş anlatamam yani aynı transfer sonrası progesteron jel yaptıgım gunler gibi hatta daha beter..
kesinlikle gaz diil ,gayet rahat dişari cıkıyorum kabızlıkda yok,çok da yemiyorum zaten..
neden boyle bilmiyorum..
kimyasal gebelik sonrası cok az regl oldum ondan mı acaba ,gorseniz 3 gun geldi ımık ımık ..benim normalde bile cokgelir oysa sonra 5.gün klomene başladim ,
sonra biliosunuz kritik gunlerde cok fazla ilişki olmadı ama tuttuysa tutar yine bigun bile olsa,fakat 21.gün progesteron 5.8 cıktı..
anlamıyorum bu şişlik niye ,medikaldeki zekarya bey klomen yapar dedi..ama klomen daha oncede kullandım hic boyle olmamıstı..
ishak bey ' e de soyledim pek ustunde durmardi..

ve size bir itiraf biliyorum ihtimallere bakıldıgında hamile olma sansım %20 bile değil ama hamileymişim gibi davranıyorum..normalde regl gunum 6 temmuz ,heralde ogunlerde baya bi hayal kırıklıgı yasıcam ama hic kan testi yaptırasım yok ,ne biliim küçücük bi umut bile günlerimi daha güzel yapıo..

tebrikleeerrr...sağlık sıhhatle kucağına almaya nasip etsin allah...

doktorunu ara sor hemen benımde oluyordu meğersem amnio sıvısında sıvma varmış antibiyotik kullandım geçti
eğer mümkünse kontorle git ve amnio sıvını ölçsünler

Bak ıste yıne oldu transfer gunumden berı ne zaman topıge ugrasam pat dıye uzucu bır olaya ya da negatıf bı habere denk gelıyorum...hormonlarımm da tavan da su an goguslerım sızlıyor sıslıkten... Dun gece de ruyam da test yapıyordum negatıf sonuc alıyordum ... Hayırdır ınsaallah dedımm... Bunu yasamak ıstemıyorum o yuzden erken kan testı yapmıcam...Esım de alıstı galıba ılk gunlerdekı pımpırıklılıgı yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…