Tüp Bebek Günlüğümüz !

Son düzenleme:

canım ruyalr tersine cıkar ,rahat ol bebişin seninle engüzel sekilde olacak buna inan,

canım senin merkezin neresi...bunları doktorunmu önerdi?

Benim su gibi bir akıntım oluyor normal bişi mi bu? renksiz kokusuz su bildiğin, hergün bir kere belli bir miktar geliyor foş diy

Tabi tabi, öğrenirsem telefondan falan girer haber veririm mutlaka

tamam o zaman

artık delidir ne yapsa yeridir diyolardır ve senin psikolojik destek almanı delilik gelin delirmiş olarak yorumlamışlardır...
e iyiolmuş işte dikkat etsinler nılur nolmaz dimi
kimse yemek vs..çaba sarfetmesin artık sen delirdin bi kere

her potansiyel vardır onda ortalığı karıştırıp kenara çekilmede ben demedim
demede üstüne yoktur

afiyet bal olsun

afiyet olsun birde ben uyuyabilsem gündüzleri 3 saatlik uykuyka duruyorum

hıııhhh işte kayınvalidene

günaydın kızlar karşınızda bitkin asabi ve aç bir hamiş var çok zorlanmaya başladım yaa

o kadar olsun şekerim...
daha yeni başladın

Umut herzaman vardır canım sıkma canını neden olmasın?

doktorunu ara sor hemen benımde oluyordu meğersem amnio sıvısında sıvma varmış antibiyotik kullandım geçti
eğer mümkünse kontorle git ve amnio sıvını ölçsünler

Hemen aradım dr u ama izindeymiş, cebi de cevap vermedi.

Artık kavga dövüş idare edicez annemle ben bikini aldım valla, bebiş de güneş görsün biraz karnım çok büyük değil henüz idare edicem artık

evet çalışıyorum ama kendi işimiz çok zorlandığımı söyleyemem ama evdeki gibi uzanamıyorum tabi hayatım peynir ekmek domatesle geçmeye başladı aslında hiç sağlıklı değil

canımmm herşey gönlünce olsun biran önce kurtul kolaylıkla...Rabbim yardımcın olsun, inşallah tüpte zarar yoktur..

defneciiimm sana birşey sormak istiyorumm... iş yemek filan yapmaya başladın mı?dinlenip yatıyormusun...taktikleri alalım senden değil mi ama:)

evet çalışıyorum ama kendi işimiz çok zorlandığımı söyleyemem ama evdeki gibi uzanamıyorum tabi hayatım peynir ekmek domatesle geçmeye başladı aslında hiç sağlıklı değil

ilk 3 ay bebek anneden beslenmiyor sağlıklı şeyler yiyeceğim diye kendini zorlayıp iyice bulantılarını artırma
bulantılarını bastıracak şeyler ye

canım ilk 3 ay yediklerinden beslenmiyor bebiş meraketme,benim arkadasım ilk 3 ay surekli kusuyordu surekli actı cunku bişey yedimi mahvoluyordu ,zaten zayıftı 3 ayda 5 kilo verdi ,ama 3. ayın sonu bulantılar tık kesildi.ve tombilik bir oglu oldu :)

kızımızın ismine ek gelmiş yine
adıyla yaşasın
Sare Beren kulağa daha hoş geliyor Sare öyküden

canım bende kullanıyorum progestan.. gün aşırı oluyorum.. hatta bugün gideceğim yaptırıp geleceğim canım..ben nedense iğnemi seviyorum.. bebişin senle kalmasını sağlıyor diye...

kızlar siz iğnelerinizi nerede yaptırıyorsunuz? mesela benim aile hekimi bornovada işe yakın olduğu için oraya kayıt olduk...ama bornovada oturmuyoruz...öyle bir durumda nereye yaptırabilirm iğnemi?

Doğum 10 gün daha gecikmiş:)) Doktoru tatile gidiyormuş 10 gün daha bekle 17 sinde kontrol ederiz 21 Temmuzda da alırız bebeği demiş...Bide prensesimiz bugün itibariyle 3300 gr MAŞALLAHHHH deyin aman nazar değmesin...doğuma kadar 4 kiloyu bulur turginurcum tosun doğuracak Allahın izniyle...Herşey yolunda Rabbime şükürler olsun...
ay ben buna bi kutlama yapmak istiyorum
:124::124::124::124::124::124::124:

Son düzenleme:

hiç belli olmaz canımmm...inşallah ihtimal düşük bile olsa ne güzelll olurrr...

maşallah demek 3300 doğuma kadar 4 kilo ay bi tosuncuk geliyor
bu durumda ilk ben mi doğuruyorum

burdaki olumsuz haberlerden etkilendin ve onun etkisiyle uykuya daldığın için olmuş olabilir
hem rüyalar tersine çıkar derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…