ohh süpermiş anne yani 5 yıldızlı otelden cok daha konforludur ,bodrumda anne yanı daha da güzel tabi :)benimkilerde bodrumda buarada :)
bende kendime hamile mayosu almıstım dereyi gormeden paca sıvayı pgerci ,göbeem kocaman herkes hamilemisin diye soruo, giysem cıksam kimse yadırgamaz :)
sormayıp direk kacıncı ay derler:)
canımmm :)gerceği söyleyim sana :)regl olucam ondan uclardayım ,bi iyi bi heycanlı bi positif bi negatif :))sen nasılsın canımhosgorduk canım benımmmmmmmmmmmmmmmm
tatlım kıymetlım nasılsınnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar karşınızda bitkin asabi ve aç bir hamiş var çok zorlanmaya başladım yaa
canım canım zor tabii ama gececek ,3 ay gectimi hersey daha kolay,sen çalişiyor muydun?
Bak ıste yıne oldu transfer gunumden berı ne zaman topıge ugrasam pat dıye uzucu bır olaya ya da negatıf bı habere denk gelıyorum...hormonlarımm da tavan da su an goguslerım sızlıyor sıslıkten... Dun gece de ruyam da test yapıyordum negatıf sonuc alıyordum ... Hayırdır ınsaallah dedımm... Bunu yasamak ıstemıyorum o yuzden erken kan testı yapmıcam...Esım de alıstı galıba ılk gunlerdekı pımpırıklılıgı yok ...
Cnm ben istanbulda gittim. Mutlaka tup bebek icin yapabilen bi merkeze git.
Osteocare magnezyum cinko ve kalsiyum karisimi 2 ay kullandim
3 ay solgar omega3 kullandim ama gebelikte kullanma bunlari cnm oncesinde
Benexol b12 cnm sinir sistemin guclensin diye
Birde 1 ay demir hapi ictim
Transferden sorada kan sulandirici.
Simdi sadece folibol ve kan sulandiricimi kullaniyorum. Doktor sadece bu ikisini verdi. Birde hormonlar tabiiki
Benim su gibi bir akıntım oluyor normal bişi mi bu? renksiz kokusuz su bildiğin, hergün bir kere belli bir miktar geliyor foş diy
Tabi tabi, öğrenirsem telefondan falan girer haber veririm mutlaka
Kaynan maGdurlugundan terfı ettom galıba... Psıkolojık tedavı gordugumu ogrenen kendını begenmıs kızlarına kucuk bebek muamelesı yapan kaynanam korkudan mıdır nedır bır guleryuzlu bır ılgılı sabrını zorluyorum gıkı cıkmıyor...
Pazar aksamı yolladım onı anasına ..m ustune basa basa soyluyorum her fırsatta kımse umurumda degıl kımın ne dusundugu de... O yuzden kımse bana gelıp bısey demıyor..mkocam da ne dersem dıyeyım ses cıkarmıyor... Korkuyolar galıba senden dıyolar bardak canak lkırdıgımı da ogrenmısler.. Bunlar ınsanlıktan anlamadıgı ıcın ınz
Sanlıktan cıkmak ıse yaradı...dun gorumcem abısını arayıp bızı yemege goturmek ıstedıgını soylemıs... Kalsın lazım degıl dedım ....gerı cevırmıs zaten esım de yogunluktan... Neyse kaynalara zuluumm hehhhehehe
her potansiyel vardır onda ortalığı karıştırıp kenara çekilmede ben demedim
demede üstüne yoktur
afiyet bal olsun
afiyet olsun birde ben uyuyabilsem gündüzleri 3 saatlik uykuyka duruyorum
günaydın kızlar karşınızda bitkin asabi ve aç bir hamiş var çok zorlanmaya başladım yaa
ah kızlar ah canlar
karnım nasıl şiş anlatamam yani aynı transfer sonrası progesteron jel yaptıgım gunler gibi hatta daha beter..
kesinlikle gaz diil ,gayet rahat dişari cıkıyorum kabızlıkda yok,çok da yemiyorum zaten..
neden boyle bilmiyorum..
kimyasal gebelik sonrası cok az regl oldum ondan mı acaba ,gorseniz 3 gun geldi ımık ımık ..benim normalde bile cokgelir oysa sonra 5.gün klomene başladim ,
sonra biliosunuz kritik gunlerde cok fazla ilişki olmadı ama tuttuysa tutar yine bigun bile olsa,fakat 21.gün progesteron 5.8 cıktı..
anlamıyorum bu şişlik niye ,medikaldeki zekarya bey klomen yapar dedi..ama klomen daha oncede kullandım hic boyle olmamıstı..
ishak bey ' e de soyledim pek ustunde durmardi..
ve size bir itiraf biliyorum ihtimallere bakıldıgında hamile olma sansım %20 bile değil ama hamileymişim gibi davranıyorum..normalde regl gunum 6 temmuz ,heralde ogunlerde baya bi hayal kırıklıgı yasıcam ama hic kan testi yaptırasım yok ,ne biliim küçücük bi umut bile günlerimi daha güzel yapıo..
doktorunu ara sor hemen benımde oluyordu meğersem amnio sıvısında sıvma varmış antibiyotik kullandım geçti
eğer mümkünse kontorle git ve amnio sıvını ölçsünler
ohh süpermiş anne yani 5 yıldızlı otelden cok daha konforludur ,bodrumda anne yanı daha da güzel tabi :)benimkilerde bodrumda buarada :)
bende kendime hamile mayosu almıstım dereyi gormeden paca sıvayı pgerci ,göbeem kocaman herkes hamilemisin diye soruo, giysem cıksam kimse yadırgamaz :)
sormayıp direk kacıncı ay derler:)
canımmm :)gerceği söyleyim sana :)regl olucam ondan uclardayım ,bi iyi bi heycanlı bi positif bi negatif :))sen nasılsın canım
canım canım zor tabii ama gececek ,3 ay gectimi hersey daha kolay,sen çalişiyor muydun?
her zaman ki gibi kan verdim...
508 olan değerim 343 e düşmüş hafta 2 ya da 3 kez verdiğim kanı bu kez bir hafta sonra tekrarlayacam...
değerimin o gün sıfırlanmaya yakın olması gerekiyor...
değerim sfırlanıncada rahim filmi çekecek daktır...
inşallah tüpüme zarar vermemiştir bebişim...
iyiyim canım kayınvalidenm kayınpederim bende.. gelemedim çok yanınıza.. ama tam tekmil takipçisiyim topiğin..yarın biraz daha serbest olacağım.. bol bol görüşürüz.. artık kayınvalidem kalacak benimle sağolsun..bende durumlar böyle işte...
sen nasılsın, bebiş nasıl?
evet çalışıyorum ama kendi işimiz çok zorlandığımı söyleyemem ama evdeki gibi uzanamıyorum tabi hayatım peynir ekmek domatesle geçmeye başladı aslında hiç sağlıklı değil
canım ilk 3 ay yediklerinden beslenmiyor bebiş meraketme,benim arkadasım ilk 3 ay surekli kusuyordu surekli actı cunku bişey yedimi mahvoluyordu ,zaten zayıftı 3 ayda 5 kilo verdi ,ama 3. ayın sonu bulantılar tık kesildi.ve tombilik bir oglu oldu :)evet çalışıyorum ama kendi işimiz çok zorlandığımı söyleyemem ama evdeki gibi uzanamıyorum tabi hayatım peynir ekmek domatesle geçmeye başladı aslında hiç sağlıklı değil
canım bende kullanıyorum progestan.. gün aşırı oluyorum.. hatta bugün gideceğim yaptırıp geleceğim canım..ben nedense iğnemi seviyorum.. bebişin senle kalmasını sağlıyor diye...
canım cok güzel isim cidden çok begendim direk karizmatik , maşallah Fatih Emir'e maşallah annesi :)iki isim cok seviyorum ben ,mesela angelina Jolie 'nin Jolie soyadı değilmiş,ikinci ismiymiş..
ah kızlar ah canlar
karnım nasıl şiş anlatamam yani aynı transfer sonrası progesteron jel yaptıgım gunler gibi hatta daha beter..
kesinlikle gaz diil ,gayet rahat dişari cıkıyorum kabızlıkda yok,çok da yemiyorum zaten..
neden boyle bilmiyorum..
kimyasal gebelik sonrası cok az regl oldum ondan mı acaba ,gorseniz 3 gun geldi ımık ımık ..benim normalde bile cokgelir oysa sonra 5.gün klomene başladim ,
sonra biliosunuz kritik gunlerde cok fazla ilişki olmadı ama tuttuysa tutar yine bigun bile olsa,fakat 21.gün progesteron 5.8 cıktı..
anlamıyorum bu şişlik niye ,medikaldeki zekarya bey klomen yapar dedi..ama klomen daha oncede kullandım hic boyle olmamıstı..
ishak bey ' e de soyledim pek ustunde durmardi..
ve size bir itiraf biliyorum ihtimallere bakıldıgında hamile olma sansım %20 bile değil ama hamileymişim gibi davranıyorum..normalde regl gunum 6 temmuz ,heralde ogunlerde baya bi hayal kırıklıgı yasıcam ama hic kan testi yaptırasım yok ,ne biliim küçücük bi umut bile günlerimi daha güzel yapıo..
HAMİLE değilim değerim düştü bugün 9
üzgünümmmmmmmmmmmm
Doğum 10 gün daha gecikmiş:)) Doktoru tatile gidiyormuş 10 gün daha bekle 17 sinde kontrol ederiz 21 Temmuzda da alırız bebeği demiş...Bide paşamız bugün itibariyle 3300 gr MAŞALLAHHHH deyin aman nazar değmesin...doğuma kadar 4 kiloyu bulur turginurcum tosun doğuracak Allahın izniyle...Herşey yolunda Rabbime şükürler olsun...
ay ben buna bi kutlama yapmak istiyorum
:124::124::124::124::124::124::124:
canımmm herşey gönlünce olsun biran önce kurtul kolaylıkla...Rabbim yardımcın olsun, inşallah tüpte zarar yoktur..
Bak ıste yıne oldu transfer gunumden berı ne zaman topıge ugrasam pat dıye uzucu bır olaya ya da negatıf bı habere denk gelıyorum...hormonlarımm da tavan da su an goguslerım sızlıyor sıslıkten... Dun gece de ruyam da test yapıyordum negatıf sonuc alıyordum ... Hayırdır ınsaallah dedımm... Bunu yasamak ıstemıyorum o yuzden erken kan testı yapmıcam...Esım de alıstı galıba ılk gunlerdekı pımpırıklılıgı yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?