Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ayyy resmen bi skandala imza attım kimsede uyarmıyooo beni...
turginurun sare beren kızına paşamız demişim ayoll...
neyseki mesajı düzenledim tekrar ama mesajıma alıntı yapan arkadaşlarımda paşamız olarak geçiyooo...
ayıp ama kendimi kınıyorum yani

selam kızlarrr hoş bi saattir burdayım eskileri okudum ama keşke okumasaydım ikramaya ve can82 benim moralimi bozuyolarrrrrrrr benimde transferin 4.günü bugün ama hiçbiyerimde ağrım yok benim ne kasıkta ne başka bi yerde memelerde fosssssss

canım hiç moralin bozulmasın ben daha transfer günü ayaktaydım hiç ağrım yoktu.evde dolandım.duşumu aldım.2. günden sonra hiç yatmadım.8. gün gibi adet ağrısı gibi hafif hafif ağrı hissettim bi ara o kadar. 11. gün bi baktım değerim 144 çıktı.13. gün 300 sonra bi baktım ki ikiz bebeklerim benimle derken bu günlere kadar geldik. sakın ümitsizliğe kapılma. herşey güzel olcak dua et. gerisini Allaha bırak tatlım. Allah yavrularını sana bağışlasın.kib.

evet canım ilk öykü prensesimiz geliyor
bende kendi kendime diyorumki
ilk doğumu turginur yapacak
bana ışık tutar tecrübelerini aktarır

onlarda paşamız bizim

belirti aramaaaaaa yoksa zor sabredersin test gününe kadar hem nerden biliyosun belki seninki ağrısız geçenlerden olacak

defneciiimm sana birşey sormak istiyorumm... iş yemek filan yapmaya başladın mı?dinlenip yatıyormusun...taktikleri alalım senden değil mi ama:)

canım valla anneler bana bir şey yaptırmıyorlar.. ben hiç iş yapmadım desem yeri var.. sadece toz alıyorum arada..bazen de yemek ısıtıyorum kendime...o kadar...dinleniyorum yani ben bol bol...

kızlar siz iğnelerinizi nerede yaptırıyorsunuz? mesela benim aile hekimi bornovada işe yakın olduğu için oraya kayıt olduk...ama bornovada oturmuyoruz...öyle bir durumda nereye yaptırabilirm iğnemi?

canım dr. una reçete yazdırırsan.. ki sen israel beyde tedaviye başlayacaksın.. onlar sana ilaç kullanım çizelgesi gibi bir şey veriyorlar.. okağıdı yanında götürürsen sağlık ocağında,polikliniklerde hastanelerde her yerde iğneni yaptırabilirsin canım.. bana sağlık ocağı yakın olduğu için ben oraya gidiyorum...

maşallah demek 3300 doğuma kadar 4 kilo ay bi tosuncuk geliyor
bu durumda ilk ben mi doğuruyorum

ayyyy.. içimize doğmuş baksana.. kaç kez dedim ilk bebiş diye...

Kanamam var kizlar...
canım yat hemen ve dr. unu ara.. neden ola ki...? dinlen hiç kalkmamacasına.. annenler felan yakınsa çağır birini sana baksınlar canım.. insallah atlatacaksın.. sakın moralini bozma...

kızlar randevusunu beklemeye karar verdi en son arkadaşımız.. ve bulantıları felan devam ediyordu en son.. insallah bir dahaki randevusunda bebişinin pıt pıtlarını müjdeleyecek bizlere...

Kızlar Slm, nasılsiniz? Bu amniyo sıvısından bahsetmişseniz ya benim de su gibi akıntım oluyo acaba bunun bı başka belirtisi var mı?

Kızlar Slm, nasılsiniz? Bu amniyo sıvısından bahsetmişseniz ya benim de su gibi akıntım oluyo acaba bunun bı başka belirtisi var mı?

ya arkadaşlar bende bile var iç çamaşırım ıslanıyor.. ve ben sürekli değiştiriyorum.. bilemedim şimdi... hadi sizlerin hamilelikleri ilerlemiş ama benimki çok yeni.. şeffaf bir akıntımda oluyor benim bu arada...

Akıntının gebelikte artması normal diye pek takmamıştım ben ama tirstim şimdi ben de valla

Ben ikinciyi Almanya'da basliyacam ama Opu için ve pgd için TRye uçacam sırf tedavi için Cook sıkıcı oluyor gitmek burda başlayıp gidecem insallah yine memorial olacak ikinciside ama ne zaman basliyacama karar veremedim iste canım sen nasıl icine siniyorsa öyle yap pgd hazır embriyolara yapılıyor benimki 3 günlükken yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…