maşallah demek 3300 doğuma kadar 4 kilo ay bi tosuncuk geliyor
bu durumda ilk ben mi doğuruyorum
selam kızlarrr hoş bi saattir burdayım eskileri okudum ama keşke okumasaydım ikramaya ve can82 benim moralimi bozuyolarrrrrrrr benimde transferin 4.günü bugün ama hiçbiyerimde ağrım yok benim ne kasıkta ne başka bi yerde memelerde fosssssss
bende kendi kendime diyorumkievet canım ilk öykü prensesimiz geliyor
Ayyy resmen bi skandala imza attım kimsede uyarmıyooo beni...
turginurun sare beren kızına paşamız demişim ayoll...
neyseki mesajı düzenledim tekrar ama mesajıma alıntı yapan arkadaşlarımda paşamız olarak geçiyooo...
ayıp ama kendimi kınıyorum yani
selam kızlarrr hoş bi saattir burdayım eskileri okudum ama keşke okumasaydım ikramaya ve can82 benim moralimi bozuyolarrrrrrrr benimde transferin 4.günü bugün ama hiçbiyerimde ağrım yok benim ne kasıkta ne başka bi yerde memelerde fosssssss
Kanamam var kizlar...
Kanamam var kizlar...
Arkadaslar sedamu vardı, kafama takıldı, onun durumu nedir?! Göremedim sonucu..
defneciiimm sana birşey sormak istiyorumm... iş yemek filan yapmaya başladın mı?dinlenip yatıyormusun...taktikleri alalım senden değil mi ama:)
kızlar siz iğnelerinizi nerede yaptırıyorsunuz? mesela benim aile hekimi bornovada işe yakın olduğu için oraya kayıt olduk...ama bornovada oturmuyoruz...öyle bir durumda nereye yaptırabilirm iğnemi?
maşallah demek 3300 doğuma kadar 4 kilo ay bi tosuncuk geliyor
bu durumda ilk ben mi doğuruyorum
canım yat hemen ve dr. unu ara.. neden ola ki...? dinlen hiç kalkmamacasına.. annenler felan yakınsa çağır birini sana baksınlar canım.. insallah atlatacaksın.. sakın moralini bozma...Kanamam var kizlar...
Kızlar Slm, nasılsiniz? Bu amniyo sıvısından bahsetmişseniz ya benim de su gibi akıntım oluyo acaba bunun bı başka belirtisi var mı?
ya arkadaşlar bende bile var iç çamaşırım ıslanıyor.. ve ben sürekli değiştiriyorum.. bilemedim şimdi... hadi sizlerin hamilelikleri ilerlemiş ama benimki çok yeni.. şeffaf bir akıntımda oluyor benim bu arada...
Evet canım ama artık napalim, bununla yasamayı öğreniyoruz
gecmis olsun yaa, kromozomlar kötüydü yani, ee ne olcak yanii??
sen nerde tedavi gördün? İkinciyi nerde gormeyi düsünüyorsun? Almanyada nerdensin?
Doktorumla konuştum, yumurtalar da kalite sorunu yok diyor. Yinede yaptırsammi bişeyler? Hiç ilgilenmedim de bu konuyla.
pgt hazır embryolarla yapılıyor dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?