Tüp Bebek Günlüğümüz !

ohhh oram buram ağrıyo diyen kızları şikayet ettim ,desteğimide aldım rahatladımmm
benim biyerlerim ağrıyana kadar ağrı yok taammııııı

Kızlar Slm, nasılsiniz? Bu amniyo sıvısından bahsetmişseniz ya benim de su gibi akıntım oluyo acaba bunun bı başka belirtisi var mı?

benım 17.haftada başladı su gibi akıntı önceden sarı ve kokusuz geliyordu birde rahime bıçak saplanır gibi
ağrı girip çıkıyordu 18+'larda ayrıntılı kontrolumde amnio sıvısının az olduğu anlaşıldı
doktora anlattım durumu sızıntı var dedi
prof.gittiğimde sızıntı olmaz dedi
kafam karıştı başka doktora gittim oda sızıntı var dedi
o haftadan beri az amnio sıvısı

Ben de haftaya ayrıntılı ultrasona gideceğim Prof a o zaman ona söyleyeyim peki senin su tüketimin nasil canim? Bununla da alakalı sanırım

Hmm simdi Anladım su pgd işini.
Ben herseyi tr de yaparım herhalde yine.. Ben bir an önce başlamak istiyorum hep cok aceleciyim ama bir kaç engel var, sınır oluyorum, is güç iste..
almanyada nerdensin??

Ben de haftaya ayrıntılı ultrasona gideceğim Prof a o zaman ona söyleyeyim peki senin su tüketimin nasil canim? Bununla da alakalı sanırım

su tüketiminin amino sıvısıyla pek alakası yokmuş bu problem çıkmadan önce 2-3 lt içiyordum sonra 5 lt çıkardım yaz gelince 8 lt kadar çıktı
ama hiç artış olmadı amnio sıvısında

e kızalım onlara neden senin casnını sıkıyorlar bahsetmesinler dimi yaşadıklarını
belirtilere göre hareket edersen ruh sağlığını test gününe kadar kaybedebilirsin

bende kendi kendime diyorumki
ilk doğumu turginur yapacak
bana ışık tutar tecrübelerini aktarır

onlarda paşamız bizim

ha ha haaayyyy şimdi sen anlat bakalım tecrübelerini diyecez sana ve ilk sen olacağından yandın diyim sana
e tabii onlarda paşalarımız ama tarihte dişi paşa varmıydı bilmiyorum...
ben hürremi sayarım ama

maşallah diyelimde hiç ayaklarım falan şişmedi ama wc'den beri gelemiyorum
İnanırım yaaa, o kadar suya kim ddayanır benim hayatım herhalde wc de geçerdi
transferde bir kaç bardak ictim, girerkende cikincada zor tuttum, heryeri islaticam diye ödüm koptu
maasallah sana

Son düzenleme:

her yiğidin harcı değil canım 4 kilo bebek doğurmak ondan paşa dedim ben

su tüketiminin amino sıvısıyla pek alakası yokmuş bu problem çıkmadan önce 2-3 lt içiyordum sonra 5 lt çıkardım yaz gelince 8 lt kadar çıktı

Yani dudağım ucukladi İnan :€) hhihi ben 2 bile icemiyorum onceden bı bardak bile icmezdim şimdi 2 litre zorla çatlağın oldu mü senin suyun amacı nedir ya kasmıştım o kadar :)) çatlamaya başlıyorum ben hafiften krem falan hic ise yaramıyor

bebişimm 8 litre miii tanrım ben 8 bardak içemiyorum hanıma bakk.. maşallah amaa yaaaaa

Bizim bir kaç kilometremiz kaldı, geldik sayılır, hayret ya neye niyet neye kismet, transfere diilde cankiriya kismetmis
herkese hayirli günler, kendinize iyi bbakın

Son düzenleme:

ben arada böyle gelip, oynayıp gitmeye karar verdim

cevap veremiyorum yazılarınıza, bir müşteri geliyor ben kopuyorum.. en iyisi bu aralar bu galiba

geçmişte takılırım , oynar giderim artıkın ben

yok canım Allaha şükür daha çatlamadım hiç ama ben göbüşü argan yağıyla yağlıyorum belki onun faydası var belkide bunyeden tam bilemiyorum
bebişimm 8 litre miii tanrım ben 8 bardak içemiyorum hanıma bakk.. maşallah amaa yaaaaa

evet 8 litre önceleri çok zor geliyordu bebiş için deyip içiyordum ama faydasını gördüm
ayaklarımda ellerimde şişlik yok brde çok su içmek kabız yapmıyor hamilelikte çok zor oluyor da

e o zaman bende sana eşlik edeyim deli demesinler gelip oynayıp gidiyooo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…