Kızlar Slm, nasılsiniz? Bu amniyo sıvısından bahsetmişseniz ya benim de su gibi akıntım oluyo acaba bunun bı başka belirtisi var mı?
benım 17.haftada başladı su gibi akıntı önceden sarı ve kokusuz geliyordu birde rahime bıçak saplanır gibi
ağrı girip çıkıyordu 18+'larda ayrıntılı kontrolumde amnio sıvısının az olduğu anlaşıldı
doktora anlattım durumu sızıntı var dedi
prof.gittiğimde sızıntı olmaz dedi
kafam karıştı başka doktora gittim oda sızıntı var dedi
o haftadan beri az amnio sıvısı
Ben ikinciyi Almanya'da basliyacam ama Opu için ve pgd için TRye uçacam sırf tedavi için Cook sıkıcı oluyor gitmek burda başlayıp gidecem insallah yine memorial olacak ikinciside ama ne zaman basliyacama karar veremedim iste canım sen nasıl icine siniyorsa öyle yap pgd hazır embriyolara yapılıyor benimki 3 günlükken yapıldı
Ben de haftaya ayrıntılı ultrasona gideceğim Prof a o zaman ona söyleyeyim peki senin su tüketimin nasil canim? Bununla da alakalı sanırım
8 miiii mmaşallahsu tüketiminin amino sıvısıyla pek alakası yokmuş bu problem çıkmadan önce 2-3 lt içiyordum sonra 5 lt çıkardım yaz gelince 8 lt kadar çıktı
ama hiç artış olmadı amnio sıvısında
8 miiii mmaşallah
selam kızlarrr hoş bi saattir burdayım eskileri okudum ama keşke okumasaydım ikramaya ve can82 benim moralimi bozuyolarrrrrrrr benimde transferin 4.günü bugün ama hiçbiyerimde ağrım yok benim ne kasıkta ne başka bi yerde memelerde fosssssss
bende kendi kendime diyorumki
ilk doğumu turginur yapacak
bana ışık tutar tecrübelerini aktarır
onlarda paşamız bizim
İnanırım yaaa, o kadar suya kim ddayanırmaşallah diyelimde hiç ayaklarım falan şişmedi ama wc'den beri gelemiyorum
e kızalım onlara neden senin casnını sıkıyorlar bahsetmesinler dimi yaşadıklarını
belirtilere göre hareket edersen ruh sağlığını test gününe kadar kaybedebilirsin
ha ha haaayyyy şimdi sen anlat bakalım tecrübelerini diyecez sana ve ilk sen olacağından yandın diyim sana
e tabii onlarda paşalarımız ama tarihte dişi paşa varmıydı bilmiyorum...
ben hürremi sayarım ama
su tüketiminin amino sıvısıyla pek alakası yokmuş bu problem çıkmadan önce 2-3 lt içiyordum sonra 5 lt çıkardım yaz gelince 8 lt kadar çıktı
su tüketiminin amino sıvısıyla pek alakası yokmuş bu problem çıkmadan önce 2-3 lt içiyordum sonra 5 lt çıkardım yaz gelince 8 lt kadar çıktı
yok canım Allaha şükür daha çatlamadım hiç ama ben göbüşü argan yağıyla yağlıyorum belki onun faydası var belkide bunyeden tam bilemiyorumYani dudağım ucukladi İnan :) hhihi ben 2 bile icemiyorum onceden bı bardak bile icmezdim şimdi 2 litre zorla çatlağın oldu mü senin suyun amacı nedir ya kasmıştım o kadar :)) çatlamaya başlıyorum ben hafiften krem falan hic ise yaramıyor
bebişimm 8 litre miiitanrım ben 8 bardak içemiyorum hanıma bakk.. maşallah amaa yaaaaa
her yiğidin harcı değil canım 4 kilo bebek doğurmak ondan paşa dedim ben
maşallah demek 3300 doğuma kadar 4 kilo ay bi tosuncuk geliyor
bu durumda ilk ben mi doğuruyorum
ben arada böyle gelip, oynayıp gitmeye karar verdim
cevap veremiyorum yazılarınıza, bir müşteri geliyor ben kopuyorum.. en iyisi bu aralar bu galiba
geçmişte takılırım , oynar giderim artıkın ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?