maşallah demek 3300 doğuma kadar 4 kilo ay bi tosuncuk geliyor
bu durumda ilk ben mi doğuruyorum
e o zaman bende sana eşlik edeyim deli demesinler gelip oynayıp gidiyooo diye
senın bugun başbelan yok galiba
selam kızlar,nasılsınız?
cok sukur ıyıyız sanırım yanı ben ıyıyım sen nasılsın bebıs nasıl ınsl..ıyı gdyrdur hamıs lık cnm darısı bana ve tum ısteynelere ınsl....selam kızlar,nasılsınız?
selam kızlar,nasılsınız?
selam kızlar,nasılsınız?
cok sukur ıyıyız sanırım yanı ben ıyıyım sen nasılsın bebıs nasıl ınsl..ıyı gdyrdur hamıs lık cnm darısı bana ve tum ısteynelere ınsl....
kızlar ınsl...bolcaaa ıyı haberler vardır hepınısden de rabbımg onlunuzden gecenın en ıyısıyle karsılastırsın sısııı ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh
zuzuu naslsın canımm bebısler nasııııılllllllllllll bakalımmm
Hmm simdi Anladım su pgd işini.
Ben herseyi tr de yaparım herhalde yine.. Ben bir an önce başlamak istiyorum hep cok aceleciyimama bir kaç engel var, sınır oluyorum, is güç iste..
almanyada nerdensin??
Hosgeldin canim iyiyiz şükür asıl sen nasılsın?
cok sukur ıyıyız sanırım yanı ben ıyıyım sen nasılsın bebıs nasıl ınsl..ıyı gdyrdur hamıs lık cnm darısı bana ve tum ısteynelere ınsl....
kızlar ınsl...bolcaaa ıyı haberler vardır hepınısden de rabbımg onlunuzden gecenın en ıyısıyle karsılastırsın sısııı ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh
zuzuu naslsın canımm bebısler nasııııılllllllllllll bakalımmm
iyiyiz sen nasılsın
yarınmı şimdi kontrolün
yok canım perşembe.aslında perşembe kandil ben cuma gitmek istedim.adağım vardı 3 gün oruç tutacaktım hamile kalınca.ilk öğrendiğimde korktum bebişe bir şey olur diye tutmadım.şimdi de mide bulantım çok fazla.bir de fitil olayı var.eşim de tutma şimdi havalar serinleyince tutarsın diyo.
sonuç olarak kandil günü oruç tutamayacağım galiba o yüzden perşembe gidicem.
sen aradın mı tüp bebeği,ilacı soracaktın ya?
canlar ben geldiiiimmm.ne var ne yok bakalım durumlar nasıllll.
bende hala tatlı tatlı kasık ağrıları var.bazen oldu galiba diyorum bazende acaba diyorum Allahım beklemek ne zorrrrr.
canlar ben geldiiiimmm.ne var ne yok bakalım durumlar nasıllll.
bende hala tatlı tatlı kasık ağrıları var.bazen oldu galiba diyorum bazende acaba diyorum Allahım beklemek ne zorrrrr.
kalk bi idrar testi yap
bunu yazan egunal değil onu taklit eden fakat arada bir böyle mesajlarla acaba bu kim egunal olsa böyle yazma dedirten bi nick
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?