Tüp Bebek Günlüğümüz !

saat 2 olmuş bende neden acıktım diyordum bi koşu karnımızı doyurup kaldığımız yerden devam edelim

senın bugun başbelan yok galiba

yok canım yaa allaha şükürr bakalım ne zaman gelcekk hıc belllı olmuyo sağı solu..valla canım catlak bırazda bunye yaa..benım annemde de az denecek kadar az mesela ıkı doğum yapmıs kadın.ama ben kılo alıp vereyım hemen çatlak oluşuyor maleseff...ne guzell sende yokkk...

Argan yağını duymamıştım bı de onu deneyeyim belki etkisi okur kılcal damar gibi belimin yanlarında başladı benim üstelik de daha 4 kilo aldım

selam kızlar,nasılsınız?
cok sukur ıyıyız sanırım yanı ben ıyıyım sen nasılsın bebıs nasıl ınsl..ıyı gdyrdur hamıs lık cnm darısı bana ve tum ısteynelere ınsl....

kızlar ınsl...bolcaaa ıyı haberler vardır hepınısden de rabbımg onlunuzden gecenın en ıyısıyle karsılastırsın sısııı ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh

zuzuu naslsın canımm bebısler nasııııılllllllllllll bakalımmm

selam kızlar,nasılsınız?

slmm canımcımm...

senınde mubarek olsun sekerımm..kız sana bısey sorcam nasıl kılo verıyosun ????

iyi gidiyo çok şükür.mide bulantısına bile razıyım,bunu yaşadığıma bile şükrediyorumbebişim benimle olsun da gerisi hiç önemli değil.ben her şeye katlanırım.
inşallah canım Rabbim dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu...

iyiyiz sen nasılsın
yarınmı şimdi kontrolün

yok canım perşembe.aslında perşembe kandil ben cuma gitmek istedim.adağım vardı 3 gün oruç tutacaktım hamile kalınca.ilk öğrendiğimde korktum bebişe bir şey olur diye tutmadım.şimdi de mide bulantım çok fazla.bir de fitil olayı var.eşim de tutma şimdi havalar serinleyince tutarsın diyo.
sonuç olarak kandil günü oruç tutamayacağım galiba o yüzden perşembe gidicem.
sen aradın mı tüp bebeği,ilacı soracaktın ya?

canlar ben geldiiiimmm.ne var ne yok bakalım durumlar nasıllll.
bende hala tatlı tatlı kasık ağrıları var.bazen oldu galiba diyorum bazende acaba diyorum Allahım beklemek ne zorrrrr.

allahım günh yazmaz şimdi sana bebiş var sende tutarsın canım kendini iyi hissedince hele bi git gör bebişini için rahatlasın gerçi bukadar mide bulantısına bebiş kocaman oldu bekleye bekleye

sabah aradım canım içme artık dediler, bişi olmaz sonuçta normal hamile kalanlar anlaya kadar neler yapıyolar dediler
yapcak bişi yok içtim üç gün zaten bi ters gidiyo benim işim hakkımda hayırlısı inşallah

canlar ben geldiiiimmm.ne var ne yok bakalım durumlar nasıllll.
bende hala tatlı tatlı kasık ağrıları var.bazen oldu galiba diyorum bazende acaba diyorum Allahım beklemek ne zorrrrr.

kalk bi idrar testi yap
bunu yazan egunal değil onu taklit eden fakat arada bir böyle mesajlarla acaba bu kim egunal olsa böyle yazma dedirten bi nick

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…