güldennnnnnn bak yine geldi kasık ağrım var diyoooo
hakkaten var yaaaa vallaaaaa.opu ağrısı dicem ama bilemiomki ulan ne zor be yavvvvvvv.
güldennnnnnn bak yine geldi kasık ağrım var diyoooo
Ben de kaciyorum kizlar kocis ruyalarda horultu makamindan turku soyluyo ama yoklugumu anlarsa macolugu tutabilir....karasu hosgeldin balimm sana kizina opucukler bbenim icin dua et olur mu persembe transferim var ..donuyvar.yarin ve persembe okuyabilen herkesten sadece birer yasin okumalarini ve rica ediyoorum yer gok dua ile varoldu..Lutfen okuyanlar bana ozelden mesaj yazarlarsa cok seevinirim Annemle kizkardeslerim 500 yasin baslamislardi yariyi gecmisler saolsunlar ...ben de sayi verecem. Kimin duasi kabul olur bilinmez..okuyanlara simdidien tesekkur ediyorum
Opuyorum herkesi
Tatli ruyalar
hakkaten var yaaaa vallaaaaa.opu ağrısı dicem ama bilemiomki ulan ne zor be yavvvvvvv.
kim ülen buuuuuu.................................
kız demesene öle okumadınmı sen yassaakkkk benim biyerim ağrıyana kadar söylemek yasak canım çekiyo yaw
bugüne opu ağrısımı kalır uleeennnn...
sen en iyisimi kalk bi idrar testi yap(ayyy yine o geldi bunları yazdırdı bana)
Allah canını almasın emi bende diyom bu kız ne diyo.peki canım öle olsun ama ağrıyıncadedimki noluyo öbürkünde olmamıştı böle.
Güzelim bozma moralini ben ufacık bile bir ağrı sancı hissetmemiştim ne bir belirti oldu ne de başka bir şey ama çok şükür her şey yolunda gitti. o yüzden herkesin bünyesi farklı tepki veriyor takılma sakın
olummmm içine şeytan kaçtıııııı.
çok şükür.mide bulantım çok oluyo.sabahları kendimi toparlamakta zorlanıyorum.bu sabah bir de süt içtim tam oldu.ancak kendimi toparlayabildim.
Insaallah oyledır ben de oyle duusndum fazla mı uzuluyorum olumsuz haberler acaba ama ınsanız lafla uzulemıyoruz kı..m bır de hormonlar tavan da olmadık sahnelere aglıyom tvdekı ama gecer bugunlerı gordum ya cok sukur Allahıma dıyom...burdaki olumsuz haberlerden etkilendin ve onun etkisiyle uykuya daldığın için olmuş olabilir
hem rüyalar tersine çıkar derler
Canım ben Ozan Ozolcay ın hastasıyım Aret bey ın methını cok duydum merkez anababa gunu onun hastasıyla dolu cok seker bır doktormus..m benım de. Transferım cok ozenlı ve guzel gectı ıcımde kalan hıcbır acaba yok embrıyologundan psıkologuna hepsı bırerr bırer tum acıklamaları yaptı teke tek gorustule doktorum ve merkez calısanları 3 kez muayene edıp kasık agrısı cekmeden asırı sıkısık olmadan rahat bır transfer olması ıcın ugrastı ve merkezden ayrılırken yolda sıkısırım korkusuyla yaptık tuvaletımı...belkı de gormusuzdur vırbırımızı o gun cok transfer vardı... Ben ım oda arkadasım koparttı benı 3 nolu odadaydık..agrım sancım oluyor ama normal dıyorm ıgneler agır ılaclar hormonları tavna cıkarıyor bı de adet tarıhımız yaklastıgı ıcın oldugunu dusunuyorum..mmerhaba ikramaya,
geçmiş yazıalrda perşembe gnüü transfer yapılacağını yazmıştın.aret beyin hastasısın sende sanırım yanlış okumadıysam.bende aynı gün yatırdım transferimi.aret beye.bakalım şuan bekliyoruz.
sana sormak istediğimn sende bir sıkıntı varmı transfer sonrası.aprı sancı falan tarzında..nasıl gidiyor yani. 10 temmuzda kan testi var dimi ?
Egunal sana yakısmadı ama ıcınde baska bırı var o yazdırmıs kesınlıkle...... Cancıımm sen transferın 3. Gununddesın degılmı o gunu saymıyoruz ben de oldu o kasık agrısı hem de transferın yapıldıgı yerde. Dun aksam da ters tarafında batmalar oldu... Gezmeye gıttıler dedık kavga etmeyın ıcerde kardes kardes buyuyun dedım kesıldı sancı..m tabbı ısın aslı bu sancılar yaklasan adetımın ve hormonal hassaslıgımn ve kullandıgım ostrojen bantların yan etkısı takılma tadını cıkar bol bol konus onlarla dualar et Rabbıme sukur bu gune geldım de. Canım arkadasım. Insaallah guzel haberler vereceksın bızebugüne opu ağrısımı kalır uleeennnn...
sen en iyisimi kalk bi idrar testi yap(ayyy yine o geldi bunları yazdırdı bana)
Insaallah oyledır ben de oyle duusndum fazla mı uzuluyorum olumsuz haberler acaba ama ınsanız lafla uzulemıyoruz kı..m bır de hormonlar tavan da olmadık sahnelere aglıyom tvdekı ama gecer bugunlerı gordum ya cok sukur Allahıma dıyom...
Canım ben Ozan Ozolcay ın hastasıyım Aret bey ın methını cok duydum merkez anababa gunu onun hastasıyla dolu cok seker bır doktormus..m benım de. Transferım cok ozenlı ve guzel gectı ıcımde kalan hıcbır acaba yok embrıyologundan psıkologuna hepsı bırerr bırer tum acıklamaları yaptı teke tek gorustule doktorum ve merkez calısanları 3 kez muayene edıp kasık agrısı cekmeden asırı sıkısık olmadan rahat bır transfer olması ıcın ugrastı ve merkezden ayrılırken yolda sıkısırım korkusuyla yaptık tuvaletımı...belkı de gormusuzdur vırbırımızı o gun cok transfer vardı... Ben ım oda arkadasım koparttı benı 3 nolu odadaydık..agrım sancım oluyor ama normal dıyorm ıgneler agır ılaclar hormonları tavna cıkarıyor bı de adet tarıhımız yaklastıgı ıcın oldugunu dusunuyorum..m
Egunal sana yakısmadı ama ıcınde baska bırı var o yazdırmıs kesınlıkle...... Cancıımm sen transferın 3. Gununddesın degılmı o gunu saymıyoruz ben de oldu o kasık agrısı hem de transferın yapıldıgı yerde. Dun aksam da ters tarafında batmalar oldu... Gezmeye gıttıler dedık kavga etmeyın ıcerde kardes kardes buyuyun dedım kesıldı sancı..m tabbı ısın aslı bu sancılar yaklasan adetımın ve hormonal hassaslıgımn ve kullandıgım ostrojen bantların yan etkısı takılma tadını cıkar bol bol konus onlarla dualar et Rabbıme sukur bu gune geldım de. Canım arkadasım. Insaallah guzel haberler vereceksın bıze
Ben gece ruyamda kan testını yaptım agzımın payını aldım tabıı kı heheheh
inşallah olmuşturda ondan ağrıyordur canım sen bakma bana ,, benim ağrılar bitti diye bunalımdayım ne bel ne kasık zaten 2.gün embriyosu
senin kaçıncı gündü,bide ağrıların süreklimi
Selam arkadaşlar, topiği çok takip edemesemde arada bakıyorum sizlere.daha önceden bahsetmiştim, plansız bir gebeliğim olmuştu.ardından mecburi kürtaj.ve kürtajda saolsun dr um tüplerimi tıkamış, normal yollarla imkansız dendi.derken kromozom ve kan pıhtılaşması testi yaptırdık.pıhtılaşma sorunum var, günde 1 iğne oluyordum.protein dietim var ömürlük.eşimde herşey yolunda.20 haziran itibariyle tedaviye başladık.takip esnasında progesteronum ölçüldü düşük çıktı, kan pıhtılaşmam içinde iğne sayım günde 2 ye çıkarıldı.çoğunuz gibi sıkıntılı yollardan geçiyorum.allah mükafatınıda verir inş.cumartesi de opum oldu. ben basit bi işlem sanıyordum zormuş, dün ağrılarım vardı bugün iyiym.10 yumurta toplanmış, 7 si döllenmiş.bugün 3. günüm 6 sı 8 e bölünmüş, 1 i 6 hücreli ama yarınada 8 e bölünme imkanı var dedi.bugün 3. günümdü.transferim perşembe olacak.allah hepimizin yüzüne baksın.ve en kötü durumumsa 27 yaşında olmama rağmen rezervim çok azalmış.tamamen stres diyroum çünkü tüp bebek olmam gerektiğini öğrenene dek yumurtaların çok sağlıklı derdi dr ve 2 şer yumurtluyorudum.ilk gebeliğimdi ikizdi.rezerv azlığından ötürü korkularım var, allahım ilkinde yüzüme bak diyorum.sizce yumurtalarım nasıl ? kaçıncı kalite olduğu hakkında bilgi verilmedi bana hepsi istediğimiz kalitede dendi.istenilen kalite 1 mi 2 mi ? ikside kabul mü ? allah yardımcımız olsun cümlemizin. paylaşmak istedim sizlerle.stres hat safhada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?