Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok haklısın canım hiç uğraşmadan bebek sahibi olanlar bizi anlayamazlar
görümcende çok ayıp etmiş ama adı üstünde görümcek ne beklenirki
olsun Allah büyük elbet bizede güle ve bebeğimizi gönderir sende bi avazda kurtulup bebeğini kucağına alırsın inşallah

ne sinir bişey ya niye kendi evine gitmiyo çokmu uzak evi
bu kaynanalar niye ya gelinin evinde kalmayı yada gelinin kendilerinde kalmasını isterler hiç anlamam

Ay ne gicik ya, nefret ederim bende su gelin lafından. Su kaynanalar varyaaaa.. Gerçi benim kaynanam yokkii
ama birlikte kaldığım görumcem var, hiç kavga etmem cok iyiyim bennn

bencede senin iyiliğinden kaynaklanıyo canım görümcekler genelde iyi olmuyolar yada en azından benimkiler öyle

bencede kuzummm o kadar hormonun etkisi falanda olabliri.benim cuma transfer oldu bugün 4. gün senin kaaç oldu kuzu.

Canım benimde geçen hafta perşembe ikramaya ile aynı günde yapıldı transferim.Ama ben de ilk günde dahil olmak üzere hiç ağrım sancım hiç bir şeyim olmadı.Bazen moralim bozuluyor yine mi olmadı diye.Benim hiç ilaç iğne kuullanmadan oldu transferim.Doğal siklus da oldu transferim şimdi sadece vitamin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum anlayacağın.Böyle hiç ağrı sancı çekmeden hamile olduğunu öğrenen var mı acaba çok merak ediyorum.İnşallah hepimizin yüzü güler bi sürü hamişimiz olur ve ben de bunların içinde olurum.

kızlar bugün diyetisyene gittim ölçtü biçti diyet listesini elime verdi üç hafta sonra görüşelim dedi gönderdi beni çok kiloluyum inşallah zayıflarım belki zayıflarsam bebeğimde daha kolay gelir diye düşünüyorum

aminn canım inşallahhhh..

bir çoğumuz gibi zor şeyler yaşamışsın ve inşallah çektiklerini evladına kavuşarak unutursun...
embriyoların 3.günü ve 8 hücreli olmaları iyi oldukları anlamına geliyor...
5.güne kadar gitmelerindeki sebepte kaliteli olduklarını gösteriyor...
eğer kalitelerinde sıkıntı olsaydı 5.güne bekletmez bugün transferde olurdun...
kalite durumunada çok takılma kalitesi düşük embriyoyla hamile kalınabiliyor...
iki tüp bebek denememdede birinci kalite konuldu ama olmadı...nasip işi bu...

midem bulanmasın diye yiye yiye bu gidişle 100 kiloyu geçerim ben kızlar ilaçlarıma bi yenisi daha eklendi benimki tüp değil ilaçlı bebek olacak idrarımda yanma vardı dün tahlil yaptırdım doktorum hemen antibiyotik yazdı günde içtiğim ilaç sayısı 10 nu geçecek bu gidişle sedamu gelmiş geçmişi okudum afferin sıpaya bulandırsın annesinin midesini bak sıpa dedim erkek olcak galiba

kalk bi idrar testi yap
bunu yazan egunal değil onu taklit eden fakat arada bir böyle mesajlarla acaba bu kim egunal olsa böyle yazma dedirten bi nick

bugüne opu ağrısımı kalır uleeennnn...
sen en iyisimi kalk bi idrar testi yap(ayyy yine o geldi bunları yazdırdı bana )
inanmayın bu çakma egunalın yazdıklarına
test falanda yapmayın gününüzü bekleyin

kaç kilosunki

açmı kalacak şimdi benim arkadaşım neyse yediğin günlere sayarsın
inşallah iradeli çıkarsın ve kilolardan kurtulursun...
kilo vermek gebelik için çok önemli emin ol her açıdan faydasını görürsün...

meraba kıslarr nasılsınız bugün gelmedi mobilyalar perşembe gelecekmişş ne yapalım beklicezz

aret beyemi yaptırdın sende yoksa ozanamı
benim dr aret bey.valla baksana sende hiç ağrı sancı yokmuş bende öleyim gayet rahatım arada bi sancı gibi sokuluyo o kadar.bizdemi bir sorun var acaba yaaa:)
neyse biri bize bir cvp verene kadar beklicez malesef.
sen hangi odadaydın perşembe günü.ben birinci odadaydım.

Ama şeytan beni dürtüyo test yapmak istiyom ben Ama üzülürsem diye korkuyorum.Kaçıncı günden sonra çıkar benim 6. günüm çıkarmı ki

dürtmesin şeytan seni üzülürsün yapma hem 6.günde çıkmaz çıksada ilaçların etkisinden olabilir
meraba kıslarr nasılsınız bugün gelmedi mobilyalar perşembe gelecekmişş ne yapalım beklicezz

aman bütün mobilyacılar aynımı olur ya bizide 15 gün sallamıştı mobilyacı

hayır canım beni yanlış anladın sen ben ankara da anatolia da yaptırdım.Sen ilaçlı mı yaptırdın.Arada sancı giriyo diyosun ben de o da yok off çok zor beklemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…