hiiii gerçektenmiiiii
kış kış cinler kış kış yallah cinler yallahhhh
çok güzel bir haber bu Rabbim yengenın yüzünü güldürmüş inş. en kısa zamanda da senın yüzünü güldürür.Allah tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsain.
insanın en yakını senın kırıp kırılmayacağını düşünmedikten sonra elalemın insanı ne düşünürkü.
onlar anlamazlar bizi canım çünkü onlar hamile kalmak için bebeklerine kavuşmak için
bizim gibi tedaviler görüp acılar çekmedi 5-10 dk bir zevk sonrası kavuştular bebeklerine onların tek sıkıntısı
2-3 ay denedikleri halde gebe kalmamaları olmuştur.
biraz şımarıklıklarıda var gibi geldi
görümcemle aramda 1 ay var hamile kaldıktan sonra pikniğe gittik bende tüp bebek yaptırdım ertesi gün
test günü kulaklarımla duydum benım arkadaşıma lotus benı kıskanıyor hamile kaldığım için dedi
bende gittim yanına ben senı kıskanmam sadece imrenirim hamile kaldığın için dedim ve döndüm arkamı gittim.
bizler bir sınavdan geçiyoruz ve sen-ben ve diğer arkadaşlarımızda eminim bu sınavı vericez Rabbimin huzurunda inş.
ve emınımkı biz onlardan daha iyi bir anne olucaz
bugun balkonda yatacaktım ben mindrlerimi herşeyi hazırladım nasılda esiyor püfür püfürkapı çaldı baktım kaynana hayırdır dedim sizi özledim dedi! beni günahı kadar sevmez oysa
15-20 dk sonra çıkardı baklayı ağzından kızının kaynanası kibarca kovmuş bunu evden (iyide olmuş)
sen git dünürüm yorulma ben bakarım bebeğe diyee (20 günlük oldular bebekle hala yardıma ihtiyac duyuyor bence canının tatlılığından olsa gerek)
buda vbize gelmiş
zaten burnumun dibinden ev aldılar hala sinirliyim ona
ben dedi balkonda yatarım hazır minderler varken yatak yapmana gerek yok gelin dedi
sesimi çıkarmadım açtım klimayı yattım
uyandığımda boğazlarım acıyordu mecbur camları açtım
horultusundan uyumak ne mümkün saat 2 den beri uykuyu çağırıyorum
gel artık diye
Ay ne gicik ya, nefret ederim bende su gelin lafından. Su kaynanalar varyaaaa..Gerçi benim kaynanam yokkii
ama birlikte kaldığım görumcem var, hiç kavga etmem cok iyiyim bennn
Insaallah oyledır ben de oyle duusndum fazla mı uzuluyorum olumsuz haberler acaba ama ınsanız lafla uzulemıyoruz kı..m bır de hormonlar tavan da olmadık sahnelere aglıyom tvdekı ama gecer bugunlerı gordum ya cok sukur Allahıma dıyom...
Canım ben Ozan Ozolcay ın hastasıyım Aret bey ın methını cok duydum merkez anababa gunu onun hastasıyla dolu cok seker bır doktormus..m benım de. Transferım cok ozenlı ve guzel gectı ıcımde kalan hıcbır acaba yok embrıyologundan psıkologuna hepsı bırerr bırer tum acıklamaları yaptı teke tek gorustule doktorum ve merkez calısanları 3 kez muayene edıp kasık agrısı cekmeden asırı sıkısık olmadan rahat bır transfer olması ıcın ugrastı ve merkezden ayrılırken yolda sıkısırım korkusuyla yaptık tuvaletımı...belkı de gormusuzdur vırbırımızı o gun cok transfer vardı... Ben ım oda arkadasım koparttı benı 3 nolu odadaydık..agrım sancım oluyor ama normal dıyorm ıgneler agır ılaclar hormonları tavna cıkarıyor bı de adet tarıhımız yaklastıgı ıcın oldugunu dusunuyorum..m
Egunal sana yakısmadı ama ıcınde baska bırı var o yazdırmıs kesınlıkle...... Cancıımm sen transferın 3. Gununddesın degılmı o gunu saymıyoruz ben de oldu o kasık agrısı hem de transferın yapıldıgı yerde. Dun aksam da ters tarafında batmalar oldu... Gezmeye gıttıler dedık kavga etmeyın ıcerde kardes kardes buyuyun dedım kesıldı sancı..m tabbı ısın aslı bu sancılar yaklasan adetımın ve hormonal hassaslıgımn ve kullandıgım ostrojen bantların yan etkısı takılma tadını cıkar bol bol konus onlarla dualar et Rabbıme sukur bu gune geldım de. Canım arkadasım. Insaallah guzel haberler vereceksın bıze
Ben gece ruyamda kan testını yaptım agzımın payını aldım tabıı kı heheheh
canım şimdilik embriyoların güzel görünüyor.. insallah bebişine kavuşacaksın canım...
mutlaka görmüşüzdür birbirimizi.o gün cidden ço kkalabalıktı
ben 1 nolu odadaydım.yanımdada aşır stresli bir arkadaş vardı.beni çok sıktı açıkcası.
ya benim doğru dürüst ço ağrım yok acaba normalmi ağrı olmaamsı onu merak ediyorum ben.
okuyorumda herkesin ağrısı var.ben gayet rahatım diyorum hep ama inş böle devam eder.benim ilk transeferim olduğu için heyecanla bekliyorum.merakda ediyorum açıkcası acaba acaba acaba diye. sanada o yüzden sormak istedimzaten.sende ağrı sancı var mı diye.
ben mi anormalim acaba merakal riçeriisndeyim.eğer tecrübeli bir arkaşımızsan bilirsin diye
aminn canım inşallahhhh..çok güzel bir haber bu rabbim yengenın yüzünü güldürmüş inş. En kısa zamanda da senın yüzünü güldürür.allah tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsain.
Insanın en yakını senın kırıp kırılmayacağını düşünmedikten sonra elalemın insanı ne düşünürkü.
Onlar anlamazlar bizi canım çünkü onlar hamile kalmak için bebeklerine kavuşmak için
bizim gibi tedaviler görüp acılar çekmedi 5-10 dk bir zevk sonrası kavuştular bebeklerine onların tek sıkıntısı
2-3 ay denedikleri halde gebe kalmamaları olmuştur.
Biraz şımarıklıklarıda var gibi geldi
görümcemle aramda 1 ay var hamile kaldıktan sonra pikniğe gittik bende tüp bebek yaptırdım ertesi gün
test günü kulaklarımla duydum benım arkadaşıma lotus benı kıskanıyor hamile kaldığım için dedi
bende gittim yanına ben senı kıskanmam sadece imrenirim hamile kaldığın için dedim ve döndüm arkamı gittim.
Bizler bir sınavdan geçiyoruz ve sen-ben ve diğer arkadaşlarımızda eminim bu sınavı vericez rabbimin huzurunda inş.
Ve emınımkı biz onlardan daha iyi bir anne olucaz
Selam arkadaşlar, topiği çok takip edemesemde arada bakıyorum sizlere.daha önceden bahsetmiştim, plansız bir gebeliğim olmuştu.ardından mecburi kürtaj.ve kürtajda saolsun dr um tüplerimi tıkamış, normal yollarla imkansız dendi.derken kromozom ve kan pıhtılaşması testi yaptırdık.pıhtılaşma sorunum var, günde 1 iğne oluyordum.protein dietim var ömürlük.eşimde herşey yolunda.20 haziran itibariyle tedaviye başladık.takip esnasında progesteronum ölçüldü düşük çıktı, kan pıhtılaşmam içinde iğne sayım günde 2 ye çıkarıldı.çoğunuz gibi sıkıntılı yollardan geçiyorum.allah mükafatınıda verir inş.cumartesi de opum oldu. ben basit bi işlem sanıyordum zormuş, dün ağrılarım vardı bugün iyiym.10 yumurta toplanmış, 7 si döllenmiş.bugün 3. günüm 6 sı 8 e bölünmüş, 1 i 6 hücreli ama yarınada 8 e bölünme imkanı var dedi.bugün 3. günümdü.transferim perşembe olacak.allah hepimizin yüzüne baksın.ve en kötü durumumsa 27 yaşında olmama rağmen rezervim çok azalmış.tamamen stres diyroum çünkü tüp bebek olmam gerektiğini öğrenene dek yumurtaların çok sağlıklı derdi dr ve 2 şer yumurtluyorudum.ilk gebeliğimdi ikizdi.rezerv azlığından ötürü korkularım var, allahım ilkinde yüzüme bak diyorum.sizce yumurtalarım nasıl ? kaçıncı kalite olduğu hakkında bilgi verilmedi bana hepsi istediğimiz kalitede dendi.istenilen kalite 1 mi 2 mi ? ikside kabul mü ? allah yardımcımız olsun cümlemizin. paylaşmak istedim sizlerle.stres hat safhada
kalk bi idrar testi yap
bunu yazan egunal değil onu taklit eden fakat arada bir böyle mesajlarla acaba bu kim egunal olsa böyle yazma dedirten bi nick
inanmayın bu çakma egunalın yazdıklarınabugüne opu ağrısımı kalır uleeennnn...
sen en iyisimi kalk bi idrar testi yap(ayyy yine o geldi bunları yazdırdı bana)
kızlar bugün diyetisyene gittim ölçtü biçti diyet listesini elime verdi üç hafta sonra görüşelim dedi gönderdi beniçok kiloluyum inşallah zayıflarım belki zayıflarsam bebeğimde daha kolay gelir diye düşünüyorum
kızlar bugün diyetisyene gittim ölçtü biçti diyet listesini elime verdi üç hafta sonra görüşelim dedi gönderdi beniçok kiloluyum inşallah zayıflarım belki zayıflarsam bebeğimde daha kolay gelir diye düşünüyorum
çok şükür.mide bulantım çok oluyo.sabahları kendimi toparlamakta zorlanıyorum.bu sabah bir de süt içtim tam oldu.ancak kendimi toparlayabildim.
inanmayın bu çakma egunalın yazdıklarına
test falanda yapmayın gününüzü bekleyin
kaç kilosunki
dimi ama çakma egunal ı ciddiye almamak testi gününde yaptırmak lazım
meraba kıslarr nasılsınız bugün gelmedi mobilyalar perşembe gelecekmişş ne yapalım beklicezz
Canım benimde geçen hafta perşembe ikramaya ile aynı günde yapıldı transferim.Ama ben de ilk günde dahil olmak üzere hiç ağrım sancım hiç bir şeyim olmadı.Bazen moralim bozuluyor yine mi olmadı diye.Benim hiç ilaç iğne kuullanmadan oldu transferim.Doğal siklus da oldu transferim şimdi sadece vitamin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum anlayacağın.Böyle hiç ağrı sancı çekmeden hamile olduğunu öğrenen var mı acaba çok merak ediyorum.İnşallah hepimizin yüzü güler bi sürü hamişimiz olur ve ben de bunların içinde olurum.
Ama şeytan beni dürtüyo test yapmak istiyom benAma üzülürsem diye korkuyorum.Kaçıncı günden sonra çıkar benim 6. günüm çıkarmı ki
meraba kıslarr nasılsınız bugün gelmedi mobilyalar perşembe gelecekmişş ne yapalım beklicezz
aret beyemi yaptırdın sende yoksa ozanamı
benim dr aret bey.valla baksana sende hiç ağrı sancı yokmuş bende öleyim gayet rahatım arada bi sancı gibi sokuluyo o kadar.bizdemi bir sorun var acaba yaaa:)
neyse biri bize bir cvp verene kadar beklicez malesef.
sen hangi odadaydın perşembe günü.ben birinci odadaydım.
Ama şeytan beni dürtüyo test yapmak istiyom benAma üzülürsem diye korkuyorum.Kaçıncı günden sonra çıkar benim 6. günüm çıkarmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?