Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayır canım beni yanlış anladın sen ben ankara da anatolia da yaptırdım.Sen ilaçlı mı yaptırdın.Arada sancı giriyo diyosun ben de o da yok off çok zor beklemek.

hımm pardon ben yeriş tam okumamaşım demekki:)

ilaçlımı derken şöyleki benim yumurtalar için ilaç kullandım büyüdüler toplandı ve sora transfer edildi.onun dışında başka birşey olmadı.bunu mu kasteddin bilmiyorum.
yani benmim arada oluyo işte bakalım artık allahtan hayırlısı.10 temmuz dimi seninde tahll tarihin.
bide tahlil sonucunun 30 un üstünde çıkamsı gerekiyormuş.
30 altı çıkarsa ümitlenme diyorlarmış bilgin olsun.bunu söledim iyimi oldu bilmiyorum ama bilmende fayda vbar diye düşündüm. en azından o kadar bekleyip birde sonucu hakkında üzülme

Canım ben seni dondurulmuşlarla denedin sanıyordum o yüzden sordum ilaç mı kullandın diye.Ben o durumu çok iyi biliyorum caım kimyasal bir gebelik yaşadım ilk denememde o yüzden çook yüksek çıksın değerim diyorumm inşallah.

Cıddı mısın saat kacta oldu transferın sekerım... Benım de ılk transferım o yuzden tadını cıkarıyorum ...aksı ıspatlanana kadar hamıleyım onumda bır hafta kaldı gunler gecmesın hep boyle hamıle hııssedeyım dıyorum... Ama ben bu gınu pyle cok bekledım kı emınım kı 3. Veya 5. Denemesı olan hatunlardan daha sakın ve umutlıyum ne de olsa ılk denemem ınsaallah son olur dıye dua edıyorum..o konu da belırtıler yanıltıcı olabılıyo adet oncesı sancı ceken bırıysen benzer agrılar olabılıyomus...Cekmıyosan da gayet normal bence benım hafıf agrılarım ıgne ılac bantlardan rahat ol keyfını cıkar ..m benım 2 dondurulmusum merkezde takıpteydı ... Tekrar dondurulmaya kalmamıs kaybettım 2. Kalıte bebıslerımı... Donmusum hıc kalmadı elımde kalan da gobusumde ... Bana bebıs olsun ınsaallah dıyorum olmadı sıl bastan...
bencede kuzummm o kadar hormonun etkisi falanda olabliri.benim cuma transfer oldu bugün 4. gün senin kaaç oldu kuzu.
Benım persembe oldu transferım kuzum 5. Gunumdeyım yarın tam ortalayacam arkadaslarımla. Insaallah bekleyısımı
Canım daha once de soyledıgım gıbı benım agrıların sbepleı bantlar b ılaclar jel en cok da ıgneler... Sen ne guzel dogal vı sekılde beklıyosun eEe yan etkısızı agrısızısız beklıyosun ne guzel... Insaaallah dogal hamıs olursunu..yeme kendını keyfını cıkar ...
Ama şeytan beni dürtüyo test yapmak istiyom ben Ama üzülürsem diye korkuyorum.Kaçıncı günden sonra çıkar benim 6. günüm çıkarmı ki

Canım. Test yaparsan buyuk ıhtımal negatıf cıkar ve kalan 6 gunu kendıne zından edersın ..m bu gunler ıcın o kadar bekleyıp neden zehır edelım kı kendımıze.m...12. Gunun mantıgıyla ılgılı bır. Yazı okudum 9. Ve 11gun arasında gebelık kımyasala donusebıldıgı ıcın 12. Gunden sonrakı deger artısıyla saglıklı olup olmadıgı bellı oluyormus.... O kadarz. Zaman ve emegımı neden bosu bosuna kendımı yıyerek heva edecegım delı mıyım ben dıyorum... Hamısım ıste sonumu Rabbımın takdırı dıyorum... Sen de yeme kendını.

Son düzenleme:
dürtmesin şeytan seni üzülürsün yapma hem 6.günde çıkmaz çıksada ilaçların etkisinden olabilir

aman bütün mobilyacılar aynımı olur ya bizide 15 gün sallamıştı mobilyacı
aynı olmaz biz aynı değiliz çünkü bizde mobilyacıyız klasik-avangarde çalışıyoruz ama bebeci değiliz herkesi aynı keseye koymayalım yanii hamileyim hemen alınıyorum

anladım canım.yok ben ilk kez denedim ilk yaptırışım.o yüzden bendeki heyecanı tahmin edebiliyosunuzdır eminim.
bunuda bir eyrde okudum yine.bakalım hakkımzıda hayırlısı bir eyrdede şey okudum gerçi.hiçbir belirti olmayanalrın iyi diye yazıyodu ama bulamadım o yazıyı.neyse inşallah hepimiz yüksek sonuçlarla karşılaşırız.

inanmayın bu çakma egunalın yazdıklarına
test falanda yapmayın gününüzü bekleyin

kaç kilosunki

90 üstü desem canım fazla kiloluyum ama azimliyim zayıflayacam

heee aç bırakacaklar meni yaaaaa

ama olsun sonu güzel olacak değer yani hem sıkı bi diyet değil yapabilirim gibi

Doğru söylüyorsun canım ben de okudum söylediklerini aslında ben de biliyorum ama gel gör ki kendimle yine bir ücadeleye giriyorum.Ama doğru söylüyorsun aksi ispatlanana kadar biz hamişiz keyfini çıkaralım inşallah 9 ay da sürelim bu sefayı

işte geldim burdayım aret beyin hastası karşınızda aklınıza bişey takılırsa hemen cevaplayabilirim ama şunuda bilmenizi isterim gebe kalma süreci kişiden kişiye mevsime göre çok farklılaşabiliyor

Hu hu kızlar nbr. Nasilsinz bakım dedim napiyorsunuz sizi seviyorum kocaman öpüyorum hepinizi birden ve geldiğim gibi kaçıyorum geri cooook uykum var Benm gözlerim kapanıyor bir de kızım Allah korusun ama aşağıdan çıkmaya çalışıyor galiba acayip bastırıyor altıma Uzanayım belki gecer gece gelirim yanınıza bugece kocam yok yalnızı. Dostlarım yalnızım

aynı olmaz biz aynı değiliz çünkü bizde mobilyacıyız klasik-avangarde çalışıyoruz ama bebeci değiliz herkesi aynı keseye koymayalım yanii hamileyim hemen alınıyorum
pot kırdım desene ne bilim canım ben insan söyler demi bizde mobilyacıyız diye
90 üstü desem canım fazla kiloluyum ama azimliyim zayıflayacam

heee aç bırakacaklar meni yaaaaa

ama olsun sonu güzel olacak değer yani hem sıkı bi diyet değil yapabilirim gibi

azim herşeyin üstünden gelir canım

Ama şeytan beni dürtüyo test yapmak istiyom ben Ama üzülürsem diye korkuyorum.Kaçıncı günden sonra çıkar benim 6. günüm çıkarmı ki

canim 5 ve 6 gun arasi tutunuyorlarmis zaten yani cikmasi nerdeyse imkansiz bosuna test yapip kendini üzme tmm, hani birsey hissedeceksin diye bir kaide yok kafana takma ben hamileyim de ve rahat ol, biliyorum demesi yapmasindan kolay.. hayirli haberlerini beklioruz

kizlarrrr benim iki gebeligimde hic agrilarim sancilarim yoktu, inanki hep umitsiz gidiyordum hastaneye kan aldirmaya sonradan ogreniyordumki hamismisim o yüzden sakin bisey hissetmedim acaba yokmu diye dusunmeyin Allaha güvenin ve hayirli haberi bekleyin sizinde hayirli haberlerini bekliyoruz!

amanın hoşgeldin.bende aretin hastasıyım perşembe yapıldı transfeirm.2 tane yapıldı. bakalım sonucu ne olucak
bende hiç ağrı sızı yok bu iymi kötümü merak ediyorum.herkesin bi aprısı sızısı var
ama dediğimiz gibi mevlam neylerse güsel eyler:)
rabbi,m hakkımzıda hayırlısın ınasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…