dürtmesin şeytan seni üzülürsün yapma hem 6.günde çıkmaz çıksada ilaçların etkisinden olabilir
Canım ben de kızıyorum kendime sabrediyorum şimdilik ama beklemek çok zor.Ben ilaçsız dondurulmuş transferi oldum doğal siklusda.Hiç belirtim yok üzülüyorum.Sen belirti yaşamışmıydın bekleme sürecinde ne gibi belirtilerin vardı hatırlıyor musun?
yap dicemde çıkmazki canım..
8.günü bekle derim...
hayır canım beni yanlış anladın sen ben ankara da anatolia da yaptırdım.Sen ilaçlı mı yaptırdın.Arada sancı giriyo diyosun ben de o da yok off çok zor beklemek.
meraba kıslarr nasılsınız bugün gelmedi mobilyalar perşembe gelecekmişş ne yapalım beklicezz
dürtmesin şeytan seni üzülürsün yapma hem 6.günde çıkmaz çıksada ilaçların etkisinden olabilir
Canım ben de kızıyorum kendime sabrediyorum şimdilik ama beklemek çok zor.Ben ilaçsız dondurulmuş transferi oldum doğal siklusda.Hiç belirtim yok üzülüyorum.Sen belirti yaşamışmıydın bekleme sürecinde ne gibi belirtilerin vardı hatırlıyor musun?
CANIMCIM valla hakkında hayırlısı olsun erken yaptırıp negatıf gorursen uzulursun dıe dusunuyoruz o yuzden yanı..beklemek elbette zor ama negatif görmek daha da zordurr...
hımm pardon ben yeriş tam okumamaşım demekki:)
ilaçlımı derken şöyleki benim yumurtalar için ilaç kullandım büyüdüler toplandı ve sora transfer edildi.onun dışında başka birşey olmadı.bunu mu kasteddin bilmiyorum.
yani benmim arada oluyo işte bakalım artık allahtan hayırlısı.10 temmuz dimi seninde tahll tarihin.
bide tahlil sonucunun 30 un üstünde çıkamsı gerekiyormuş.
30 altı çıkarsa ümitlenme diyorlarmış bilgin olsun.bunu söledim iyimi oldu bilmiyorum ama bilmende fayda vbar diye düşündüm. en azından o kadar bekleyip birde sonucu hakkında üzülme
Cıddı mısın saat kacta oldu transferın sekerım... Benım de ılk transferım o yuzden tadını cıkarıyorum ...aksı ıspatlanana kadar hamıleyım onumda bır hafta kaldı gunler gecmesın hep boyle hamıle hııssedeyım dıyorum... Ama ben bu gınu pyle cok bekledım kı emınım kı 3. Veya 5. Denemesı olan hatunlardan daha sakın ve umutlıyum ne de olsa ılk denemem ınsaallah son olur dıye dua edıyorum..o konu da belırtıler yanıltıcı olabılıyo adet oncesı sancı ceken bırıysen benzer agrılar olabılıyomus...Cekmıyosan da gayet normal bence benım hafıf agrılarım ıgne ılac bantlardan rahat ol keyfını cıkar ..m benım 2 dondurulmusum merkezde takıpteydı ... Tekrar dondurulmaya kalmamıs kaybettım 2. Kalıte bebıslerımı... Donmusum hıc kalmadı elımde kalan da gobusumde ... Bana bebıs olsun ınsaallah dıyorum olmadı sıl bastan...mutlaka görmüşüzdür birbirimizi.o gün cidden ço kkalabalıktı
ben 1 nolu odadaydım.yanımdada aşır stresli bir arkadaş vardı.beni çok sıktı açıkcası.
ya benim doğru dürüst ço ağrım yok acaba normalmi ağrı olmaamsı onu merak ediyorum ben.
okuyorumda herkesin ağrısı var.ben gayet rahatım diyorum hep ama inş böle devam eder.benim ilk transeferim olduğu için heyecanla bekliyorum.merakda ediyorum açıkcası acaba acaba acaba diye. sanada o yüzden sormak istedimzaten.sende ağrı sancı var mı diye.
ben mi anormalim acaba merakal riçeriisndeyim.eğer tecrübeli bir arkaşımızsan bilirsin diye
Benım persembe oldu transferım kuzum 5. Gunumdeyım yarın tam ortalayacam arkadaslarımla. Insaallah bekleyısımıbencede kuzummm o kadar hormonun etkisi falanda olabliri.benim cuma transfer oldu bugün 4. gün senin kaaç oldu kuzu.
Canım daha once de soyledıgım gıbı benım agrıların sbepleı bantlar b ılaclar jel en cok da ıgneler... Sen ne guzel dogal vı sekılde beklıyosun eEe yan etkısızı agrısızısız beklıyosun ne guzel... Insaaallah dogal hamıs olursunu..yeme kendını keyfını cıkar ...Canım benimde geçen hafta perşembe ikramaya ile aynı günde yapıldı transferim.Ama ben de ilk günde dahil olmak üzere hiç ağrım sancım hiç bir şeyim olmadı.Bazen moralim bozuluyor yine mi olmadı diye.Benim hiç ilaç iğne kuullanmadan oldu transferim.Doğal siklus da oldu transferim şimdi sadece vitamin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum anlayacağın.Böyle hiç ağrı sancı çekmeden hamile olduğunu öğrenen var mı acaba çok merak ediyorum.İnşallah hepimizin yüzü güler bi sürü hamişimiz olur ve ben de bunların içinde olurum.
Ama şeytan beni dürtüyo test yapmak istiyom benAma üzülürsem diye korkuyorum.Kaçıncı günden sonra çıkar benim 6. günüm çıkarmı ki
CANIMCIM valla hakkında hayırlısı olsun erken yaptırıp negatıf gorursen uzulursun dıe dusunuyoruz o yuzden yanı..beklemek elbette zor ama negatif görmek daha da zordurr...
Doğru söylüyosun arkadaşım.Ama işte böyle gel gitler yaşıyorum.
aynı olmaz biz aynı değiliz çünkü bizde mobilyacıyız klasik-avangarde çalışıyoruz ama bebeci değiliz herkesi aynı keseye koymayalım yanii hamileyim hemen alınıyorumdürtmesin şeytan seni üzülürsün yapma hem 6.günde çıkmaz çıksada ilaçların etkisinden olabilir
aman bütün mobilyacılar aynımı olur ya bizide 15 gün sallamıştı mobilyacı
Canım ben seni dondurulmuşlarla denedin sanıyordum o yüzden sordum ilaç mı kullandın diye.Ben o durumu çok iyi biliyorum caım kimyasal bir gebelik yaşadım ilk denememde o yüzden çook yüksek çıksın değerim diyorumm inşallah.
inanmayın bu çakma egunalın yazdıklarına
test falanda yapmayın gününüzü bekleyin
kaç kilosunki
açmı kalacak şimdi benim arkadaşım neyse yediğin günlere sayarsın
inşallah iradeli çıkarsın ve kilolardan kurtulursun...
kilo vermek gebelik için çok önemli emin ol her açıdan faydasını görürsün...
Cıddı mısın saat kacta oldu transferın sekerım... Benım de ılk transferım o yuzden tadını cıkarıyorum ...aksı ıspatlanana kadar hamıleyım onumda bır hafta kaldı gunler gecmesın hep boyle hamıle hııssedeyım dıyorum... Ama ben bu gınu pyle cok bekledım kı emınım kı 3. Veya 5. Denemesı olan hatunlardan daha sakın ve umutlıyum ne de olsa ılk denemem ınsaallah son olur dıye dua edıyorum..o konu da belırtıler yanıltıcı olabılıyo adet oncesı sancı ceken bırıysen benzer agrılar olabılıyomus...Cekmıyosan da gayet normal bence benım hafıf agrılarım ıgne ılac bantlardan rahat ol keyfını cıkar ..m benım 2 dondurulmusum merkezde takıpteydı ... Tekrar dondurulmaya kalmamıs kaybettım 2. Kalıte bebıslerımı... Donmusum hıc kalmadı elımde kalan da gobusumde ... Bana bebıs olsun ınsaallah dıyorum olmadı sıl bastan...
Canım. Test yaparsan buyuk ıhtımal negatıf cıkar ve kalan 6 gunu kendıne zından edersın ..m bu gunler ıcın o kadar bekleyıp neden zehır edelım kı kendımıze.m...12. Guntestın mantıgıyla ılgılı bır. Yazı okudum 9. Ve 11gun arasında gebelık kımyasala donusebıldıgı ıcın 12. Gunden sonrakı deger artısıyla saglıklı olup olmadıgı bellı oluyormus. .. O kadarz. Zaman ve emegımı neden bosu bosuna kendımı yıyerek heva edecegım delı mıyım ben dıyorum... Hamısım ıste sonumu Rabbımın takdırı dıyorum... Sen de yeme kendını.
Doğru söylüyosun arkadaşım.Ama işte böyle gel gitler yaşıyorum.
bence senn sevın soyle sevınn senın yerınde olmak ısteyenler de var yanı mesela bendaha tedaviye başlayamadım yarın kısmetse ama onumde koca bır ay varr trasfer ıcınn... yada maddı yetersılık yasayan arkadaslar varr senın yerınde olmak ısteyerler yanı bak senn trasferını oldun ohhh gununu beklıyosunn
aret beyemi yaptırdın sende yoksa ozanamı
benim dr aret bey.valla baksana sende hiç ağrı sancı yokmuş bende öleyim gayet rahatım arada bi sancı gibi sokuluyo o kadar.bizdemi bir sorun var acaba yaaa:)
neyse biri bize bir cvp verene kadar beklicez malesef.
sen hangi odadaydın perşembe günü.ben birinci odadaydım.
aynı olmaz biz aynı değiliz çünkü bizde mobilyacıyız klasik-avangarde çalışıyoruz ama bebeci değiliz herkesi aynı keseye koymayalım yanii hamileyim hemen alınıyorum
90 üstü desem canım fazla kiloluyum ama azimliyim zayıflayacam
heee aç bırakacaklar meni yaaaaa
ama olsun sonu güzel olacak değer yani hem sıkı bi diyet değil yapabilirim gibi
bence senn sevın soyle sevınn senın yerınde olmak ısteyenler de var yanı mesela bendaha tedaviye başlayamadım yarın kısmetse ama onumde koca bır ay varr trasfer ıcınn... yada maddı yetersılık yasayan arkadaslar varr senın yerınde olmak ısteyerler yanı bak senn trasferını oldun ohhh gununu beklıyosunn
aa şimdi daha çok üzüldüm arkadaşım inşallah sen de gelirsin bugünlere ve hamişliğini kutlarız burda canım benim inan şükrediyorum halime ama bu süreç böyle inişli çıkışlı geçyo çok haklısın canım bazen farketmeden gereksiz kurutularla acaba başkalrını üzüyormuyuz canım gerçekten çok üzgünüm.
Ama şeytan beni dürtüyo test yapmak istiyom benAma üzülürsem diye korkuyorum.Kaçıncı günden sonra çıkar benim 6. günüm çıkarmı ki
aret beyemi yaptırdın sende yoksa ozanamı
benim dr aret bey.valla baksana sende hiç ağrı sancı yokmuş bende öleyim gayet rahatım arada bi sancı gibi sokuluyo o kadar.bizdemi bir sorun var acaba yaaa:)
neyse biri bize bir cvp verene kadar beklicez malesef.
sen hangi odadaydın perşembe günü.ben birinci odadaydım.
işte geldim burdayımaret beyin hastası karşınızda aklınıza bişey takılırsa hemen cevaplayabilirim ama şunuda bilmenizi isterim gebe kalma süreci kişiden kişiye mevsime göre çok farklılaşabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?