Tüp Bebek Günlüğümüz !

allahımmm ne güsel ağzından bal damlıyo senin yahu :)

Sabırlıyım kararlıyım ama 10 gun ve sonrası ıdrar testı yapmayı dusunuyorum cıft cızgıyı sılık de olsa gormek ıstıyorum...m sadece o duyguyu yasamak ıcın yoksa burda stune basa basa ogrendıgım keseyı gorup kalp atısını duymadan gerıne gerıne sonunda hamıleyım yasasııınn denılmıyormus...o test cubuklarını da saklmayı dusunuyorum tabıı kı

ben daha önce 3 defa hamile kalan biriyim tüpsüz ama normal yolla.
ilk kaldığım zamanı hiç unutmuyorum ne sevinçti o allahım.o çubuğu sakladım bende aynı senin gibi.dolabımda saklıyodum ilk ultrasonu falan hep sakladım sora olmadı tabi.ben de kaldı bunlar sora çok kötü oluyosun ama yapacak bişi yok tabi.
taki bunları eşim görene kadar sakladım ben gene nedense hep bir üzüntü içimde.
olsun dedim saklıcam yinede ikinci olsun onuda saklıcam dedim ama eşim malesef gördüğü ant atmış.
bütün ultrason filmlerini falanda tabi.

canım bak benimde birinci ikinci ve üçüncü güne kadar normal geçti bende tutunma kanaması bekliyodum onu beklerken 4. günde adet sancılarım başladı ertesi günde aynı devam etti sonra birden bire kesildi ama kanama olmadı bende düştü diye 2 gün boyunca ağladım hep hatta herkese demeye başlamıştım bu seferkide tutmadı diye onuncu gün adet sancılarım tekrar geldi çünkü adet dönemim gelmişti 10. gün negatif çıkacağını biliyorum ama genede bi test yapıcam dedim ve silik çizgi çıktı ertesi gün tekrarladım yine aynıydı
yani sonuç olarak ben kanama bekledim adet sancısı gibi oldum
sancı beklersin kanama olur veya hiçbişey hissetmezsin o an bi işe dalmışsındır tutunduklarını anlayamazsın bile

ay ne güsel yazmışsın.canım inşallah benimde öle olur.hakkımda hayırlsı olmuştur.güsel haberler alırım inşallah bende.bakalım demekki noluy osorucak edecek hiöçbişi yok bekliyip görücez.ama ben hiç test falan yapmayı düşünmüyorum üzülmek istemiyorum o iki günü kenime zehir ederim.nedense rahatımda aslında.öle çok bi sıkıntık telaşı mda yok
sadece merak var.
2 tane konuldu diye oda yani.yoksa başka birşey değil.
sen hamilesin şimdi değilmi.ne güsel.ilk denemende oldumu seninde.

evet hamileyim benim aret beyde ilk denememdi çoğu kişinin tek seferde tutuyo içinizi ferah tutun sizinde hamişliğinizi kutlıycaz burda inş.

aynen benimde hayalim senin gibi, ama ben korkudan yapmadim hicbirzalan hamile oldugumu ogrenincede hic gerek duymadim, hayilrli haberlrini bekliyorum

kizlar transfer olanlar hic ruya felan gormuyormu? benim annem islama göre ruyalari tabirler bende ondan duya duya biseyler aldim..
misal vereyim!
1ci gebeligimde ciplak bir erkek bebegi vardi masanin ustunde onu ben kucagima aliyorum, benden sonra kuzenim eline aliyor, ve kasikla nutella yedigimi goruyorum sonradanda, iste o ay duydumki tup bebegimden gebe kaldim ve benden iki sonra kuzenim gebeydi bazen rabbim mujdeli haber veriyor ama anlayana eger ruyaniz varsa bana soyleyin yorumlayayim Allahin izniyle

ikinci gebeligimdede, ruyamda erkek cocugunu aliyorum elinden ona cikolata aliyorum..
cikolata yedigini gormek bebege isarettir erkek cocuk ise mujeye isarettir kardeslerim!

gerci iki gebeligimde sonlandi ama o rabbimin takdiri

Canım üzüldüm gebeiklerin neden sonlandıki canım inşallah en kısa zamnda bebeğini kucağına alırsın sağlıkla
canım o kadar çok rüya görüyorum ki.Mesela motosiklete bindiğimi gördüm bi gece.Başka bi gece de sapık ve saplantılı birinin benim peşimi bırakmadığını bu rüyada çok korktum korku filmi gibiydi bakalım nasıl yorumlayacaksın

Son düzenleme:

ikiside bos gebelikti o yuzden sonlanmak zorunda kaldi, rabbim 3cü defada yüzumuzu guldurecek insAllah!
canim eger motosiklet calismiyorsa islerin iyi gitmeyecek ama eger calisiyorsa ozaman islerinin duzene girecegine tabir edilir..
o sapik ve saplantili insan ruyasida korku sevince isarettir diye biliyorum..
hadi bakalim hayirlisi ayy annemin yolundan gidiyorum hahaha

canım inşallah yüzün gülsün.Motosiklet çalışıyo du hadi inşallah iyi şeyler olsun herkes için ve benim içinde.Eşimde rüyasında kızımız olduğunu görmüş sence bu ne demek merak ettim.

Sekerımm ben tupten once ara araruyalar goruyodum mesela kaynanam kucagıma bskasının vebegını verdı ... Aynen yorumladıgım gıbı ... Benım tedavımı beklemeden kocama 2.yı ustume kuma arayısına gırdıgını ogrendım sok oldumm...o yuzden transfer oncesı yada sonrası dun gece gordugum negatıf test sonucu harıcınde ruya gormedım gorursem sana ozelden de olsa yazıp soracam soz....

Son düzenleme:

eger calisiyorsa iyi canim
kiz cocugu güzel haber demektir, veya gebeysen karnindakinin erkek olacagina isarettir yani ters tepiyor cogunukla..
mesela ben kuzenimin oglu olacagini gordum o gun mesaj geldiki kiza gebeyim diye yani boyle dusun ayy ben senin yerine heycanlandim kac gunun var daha test icin?
tabi ruyalar herzaman cikacak diye birsey yok ama cogunukla bir mesaj oluyor taktir Allahin bize beklemek ve sabir düser bacim

Tmm canim, ben cevaplarim, transfer esnasinda negatif olarak ruya gormek gebelige isarettir cunku cogunukla tersine cikiyor..
ben adet oldugumu gorduydum ama degil gebeydim elhamdulillah anladin? hadi bakalim bekliyorummmmm

canım benim ya.. senin mide bulantıların.. benim geçmek bilmeyen fissürüm.. ahhh ahhhh... ne yapcam ben ayol...
İnsallah bebişini göreceksin canım.. Randevun ne zamn?

Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
peşembe günü canım,Rabbim izin verirse görücem inşallah perşembe günü bebişimi

Arkadaslar ben çikiyorum aksama dogru ugrarim hepinizi opuyorummmm muahhhhhhh

Ah canım inşallah dediğin gibi olur bunlar güzel mesajlardır ben de hamileliğimi öğrenirim.7 günüm kaldı canım inşallah hamileyim diye yazabilirim burdan allah benim gibi isteyen herkese versin inşallah bebiş

bulandırıyo valla hem de nasıl.aman sağlıklı olsun gelişsin de hiç fark etmez ne olacağı.ama halk arasında şöyle bir söylem var.kız çocuk geç gelişirmiş.erkek bebek hemen oluşurmuş.ben de dün çin takvimine baktım.kız görünüyo orda.Rabbim bilir tabi.hayırlı,sağlıklı olsun da hiç fark etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…