Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayyyy tşk ederiz teyzesiii,,ilk kutlamamız olduuu

ama belirti arama canım ya,,,herkesin ki farklı oluyor,moral bozmak yok,,,,,

sadece Sare,olsun canım küçük paşalarımız onlar bizim

Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
peşembe günü canım,Rabbim izin verirse görücem inşallah perşembe günü bebişimi

canım hadi bakalım.. ben çok inanıyorum bebişin sana duyuracak pıtpıtlarını..

8. gun degerim 37.5 ve 11. gun degerim 165.5.. basil artis sizce kizlar?

çok güzel canım.. bebiş geliyor Allah ın izniyle....

8. gun degerim 37.5 ve 11. gun degerim 165.5.. basil artis sizce kizlar?

Canım değerin ne güzel artmış.Tebrik edrim seni.Darısı başımıza inşallah.Canım ben de beklmedeyim 7 günüm var teste bugün 6. günüm 8. günde iyi çıkmış değerin nasıl cesaret ettin.Belirtin varmıydı canım senin neler yaşadın beklem sürecinde birde evde test yaptın mı idara testi yaptıysan kaçıncı gün yaptın ne çok sordum ama kusura bakma canım merak içerisindeyim ben de

canim ben 5. gun test yaptim once.. :) sonuc 1.58 cikmisti.. sonra 8. gun 37.5 ve bugun 11. gunum 165.5 cikti MASALLAH!! Ben sabirsizim cok o yuzden yaptim testleri erken erken :) seninde cok az kalmis hayirli haberlerini duyariz INSALLAH!! Nerde yaptirdin sen tedaviyi?

tebrik ederim allah keseyi ve kalp atisinida kutlamayi nasip etsin

saol canim seninde cok yeni sanirim.. ALLAH seninde/cumlemizinde bebisini kucagina almayi kismet etsin :) bu arada bende pek bi belirti filan yok heleki son 2 gundur sanki tdaviye baslamadan onceki halim gibiyim.. birkac gun kasiklarimda hafif sizlamalar olmustu birde karnim cok sismisti gobusumu iceri cekemiyordum ve gazdan oluyordum ama simdi hersey normal..

ben ankara anatolia da yaptırdım evet az kaldı.Heyecanla bekliyorum canım sen iyi cesaret etmişsin 5. günde test yapmaya moralin bozulmadımı ilk değeri duyduğunda maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Peki kasık ağrısı vs. herhangi bir belirti yaşadın mı canım

Kızlar 21 Haziran'da transfer yapıldı. Transfer gününü ilk gün sayarsak bugün 13. gün. Doktor 15. günü bekle dedi ama ben bugün yaptırdım. Değerim 47.9 çıktı. Ne dersiniz sizce tamam mı? Yarın doktora tekrar gidip ölçtüreceğim belki perşembeye kadar beklerim. Değer sanki biraz düşük geldi. Ne dersiniz_?

moralim bozulmustu ama yinede umutluydum o yuzden 8. gun yeniden yaptirdim ve 37.5 u gorunce gozlerime inanamadim.. bende amerikan hastanesinde istanbul'da yaptirdim.. 32 yasindayim sebepsiz infertility var bizde.. yurtdisinda yasiyorum turkiyeye tup bebek icin geldik.. iki tane yumurta cikti ve biri 2.kalite digeride 3.kalite idi aslinda kalitelerin dusuk olmasindan dolayi canim cok sikkindi ilk baslarda ama yinede acaba olurmu diyede kendi kendime soyleniyordum :)

Belirtielrimi ustteki mesajda yazdim canim

AED tamamdir canim hamissin :) yarin degil obur gun tekrarla testini INSALLAH arta arta gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…