aa hayır canım,sadece Sare olucak,yanlışmı okudun acaba,
Doğum 10 gün daha gecikmiş:)) Doktoru tatile gidiyormuş 10 gün daha bekle 17 sinde kontrol ederiz 21 Temmuzda da alırız bebeği demiş...Bide prensesimiz bugün itibariyle 3300 gr MAŞALLAHHHH deyin aman nazar değmesin...doğuma kadar 4 kiloyu bulur turginurcum tosun doğuracak Allahın izniyle...Herşey yolunda Rabbime şükürler olsun...
ay ben buna bi kutlama yapmak istiyorum
:124::124::124::124::124::124::124:
selam kızlarrr hoş bi saattir burdayım eskileri okudum ama keşke okumasaydım ikramaya ve can82 benim moralimi bozuyolarrrrrrrr benimde transferin 4.günü bugün ama hiçbiyerimde ağrım yok benim ne kasıkta ne başka bi yerde memelerde fosssssss
Ayyy resmen bi skandala imza attım kimsede uyarmıyooo beni...
turginurun sare beren kızına paşamız demişim ayoll...
neyseki mesajı düzenledim tekrar ama mesajıma alıntı yapan arkadaşlarımda paşamız olarak geçiyooo...
ayıp ama kendimi kınıyorum yani
Akıntının gebelikte artması normal diye pek takmamıştım ben ama tirstim şimdi ben de valla
Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
peşembe günü canım,Rabbim izin verirse görücem inşallah perşembe günü bebişimi
8. gun degerim 37.5 ve 11. gun degerim 165.5.. basil artis sizce kizlar?
haklısın şekerim...
neyseki normal doğum değil kara kara düşünürdü şimdi nasıl çıkcak bebek diye
sana söyleyebileceğim tek şey...
Canım değerin ne güzel artmış.Tebrik edrim seni.Darısı başımıza inşallah.Canım ben de beklmedeyim 7 günüm var teste bugün 6. günüm 8. günde iyi çıkmış değerin nasıl cesaret ettin.Belirtin varmıydı canım senin neler yaşadın beklem sürecinde birde evde test yaptın mı idara testi yaptıysan kaçıncı gün yaptın ne çok sordum ama kusura bakma canım merak içerisindeyim ben de
tebrik ederim allah keseyi ve kalp atisinida kutlamayi nasip etsin
canim ben 5. gun test yaptim once.. :) sonuc 1.58 cikmisti.. sonra 8. gun 37.5 ve bugun 11. gunum 165.5 cikti MASALLAH!! Ben sabirsizim cok o yuzden yaptim testleri erken erken :) seninde cok az kalmis hayirli haberlerini duyariz INSALLAH!! Nerde yaptirdin sen tedaviyi?
ben ankara anatolia da yaptırdım evet az kaldı.Heyecanla bekliyorum canım sen iyi cesaret etmişsin 5. günde test yapmaya moralin bozulmadımı ilk değeri duyduğunda maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Peki kasık ağrısı vs. herhangi bir belirti yaşadın mı canım
Kızlar 21 Haziran'da transfer yapıldı. Transfer gününü ilk gün sayarsak bugün 13. gün. Doktor 15. günü bekle dedi ama ben bugün yaptırdım. Değerim 47.9 çıktı. Ne dersiniz sizce tamam mı? Yarın doktora tekrar gidip ölçtüreceğim belki perşembeye kadar beklerim. Değer sanki biraz düşük geldi. Ne dersiniz_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?