Kızlar 21 Haziran'da transfer yapıldı. Transfer gününü ilk gün sayarsak bugün 13. gün. Doktor 15. günü bekle dedi ama ben bugün yaptırdım. Değerim 47.9 çıktı. Ne dersiniz sizce tamam mı? Yarın doktora tekrar gidip ölçtüreceğim belki perşembeye kadar beklerim. Değer sanki biraz düşük geldi. Ne dersiniz_?
moralim bozulmustu ama yinede umutluydum o yuzden 8. gun yeniden yaptirdim ve 37.5 u gorunce gozlerime inanamadim.. bende amerikan hastanesinde istanbul'da yaptirdim.. 32 yasindayim sebepsiz infertility var bizde.. yurtdisinda yasiyorum turkiyeye tup bebek icin geldik.. iki tane yumurta cikti ve biri 2.kalite digeride 3.kalite idi aslinda kalitelerin dusuk olmasindan dolayi canim cok sikkindi ilk baslarda ama yinede acaba olurmu diyede kendi kendime soyleniyordum :)
Belirtielrimi ustteki mesajda yazdim canim
canım tebrik edrim.İnşallah değerin artmaya devam eder.
İnşallah kucağına alırsın bebişini.Demek pek belirtin yok.Benim de hiç belirtim yok bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama inaşallah olcaak ben de hamileyim diyceğim.Benim de dondurulmu iki tane embriyo transfer edildi 6 ve 8 hücreli kaliteli oldukları söylendi ama kısmet canım inşallah bu sefer olur diyorum
Sağol içimi ferahlattın. Hadi bakalım. Umarım katlanır ve devam eder. Kasıklarımda hala batmalar hissediyorum zaman zaman. Sağlıkla büyüyor sanırım şu kabızlık halimide bir atlatabilsen süper olacak. Ikınamadığımdan şiştim mahvoldum. kalbime bile baskı yapıyor
kızlar elifce2611 vardı hani sonucu pozitifti ama sonra negatife döndüydü sürekli kanaması vardı onu merak etmiştim kaç gündür yoktu şimdi profilinden baktım üyelik iptali yazıyo neden acaba iptal ettiki üyeliğini bileniniz varmı
Kızlar 21 Haziran'da transfer yapıldı. Transfer gününü ilk gün sayarsak bugün 13. gün. Doktor 15. günü bekle dedi ama ben bugün yaptırdım. Değerim 47.9 çıktı. Ne dersiniz sizce tamam mı? Yarın doktora tekrar gidip ölçtüreceğim belki perşembeye kadar beklerim. Değer sanki biraz düşük geldi. Ne dersiniz_?
kızlar elifce2611 vardı hani sonucu pozitifti ama sonra negatife döndüydü sürekli kanaması vardı onu merak etmiştim kaç gündür yoktu şimdi profilinden baktım üyelik iptali yazıyo neden acaba iptal ettiki üyeliğini bileniniz varmı
Canımmm cann başbaşa kalmışız...
gerçi sende iki tane kuzucuk var
evet canımmmm ikimiz kalmışııızzz..benim kuzucuklar hala ordamı bilemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?