Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar elifce2611 vardı hani sonucu pozitifti ama sonra negatife döndüydü sürekli kanaması vardı onu merak etmiştim kaç gündür yoktu şimdi profilinden baktım üyelik iptali yazıyo neden acaba iptal ettiki üyeliğini bileniniz varmı

canım tebrik edrim.İnşallah değerin artmaya devam eder.

İnşallah kucağına alırsın bebişini.Demek pek belirtin yok.Benim de hiç belirtim yok bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama inaşallah olcaak ben de hamileyim diyceğim.Benim de dondurulmu iki tane embriyo transfer edildi 6 ve 8 hücreli kaliteli oldukları söylendi ama kısmet canım inşallah bu sefer olur diyorum

valla nerdeyse hicbirsey yok.. dedigim gibi tedaviye baslamadan onceki halim gibiyim.. oglen uykum geliyor ama zaten uykuyu cok seven biriyim hamilelikle alakasi varmi bilmiyorum.. ay canim INSALLAH guzel haberler verirsin bize!!!! banada iki tane transfer edildi ve bu ilk denemem.. geriyede baska embryo kalmamisti zaten.. ben umuyordumki 10 tane filan toplansin bazilarini dondurtayimda bir daha lazim olursa kullanirim hicte kocama ihtiyacim olmaz diye haha

Sağol içimi ferahlattın. Hadi bakalım. Umarım katlanır ve devam eder. Kasıklarımda hala batmalar hissediyorum zaman zaman. Sağlıkla büyüyor sanırım şu kabızlık halimide bir atlatabilsen süper olacak. Ikınamadığımdan şiştim mahvoldum. kalbime bile baskı yapıyor

enimde karnim cok siskindi ve kabizlik bendede vardi canim.. o kadar ilac ve hormona gayet normal.. duzene girmeye basladi simdi. karnimdaki sislik indi ve kabizlikta azaldi bayagi..

canım..eşi yurt dışındaydı.. onun yanına gidecekti..ondan olabilir mi ki?

Tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Nazar rabbim kucagina almayi nasip etsin tek gebelik herhalde

Tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Nazar rabbim kucagina almayi nasip etsin tek gebelik herhalde

elifce girmiyor daha biliyorum ben ama neden üyeligini iptal ettigini bilemiyorum..
sana mesajim geldimi özelden?

Canım arkadaşlarım hamileler liste topiğine sizi davet ediyorum...
Yeni liste hazırlıklarına başladım...
Doğacak bebeklerimiz için...
Düzenlemeler yapmaya devam edecem...
Fikirleriniz olursa yazın lütfen uygun olanlarını eklerim hemen...

canlaaarrrr hadi hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz Allah kucağınıza almayı da nasip eder inşallahhhhh kuzucuklarrrrr.
darısı bizeeeeee.........................................................

Çok çok teşekkür ederim umarım herkes bir an önce hamile kalır tabii daha çok aşama var umarım diğer aşamalarıda geçerim. Hayırlısı kısmet..

Bu arada kızlar size E2 testi yapıldı mı? Ama bugün e2 testide yapıldı . Sonuç 760 . İyimi kötümü anlıyamadım. Araştırıyorum net de henüz bir şey bulamadım

Canımmm cann başbaşa kalmışız...
gerçi sende iki tane kuzucuk var

evet canımmmm ikimiz kalmışııızzz..benim kuzucuklar hala ordamı bilemem...

inşallah sıkı sıkı tutunmuşlardır canım...
ben hissettim hep olup olmadığını belirtiler haricinde bi fikrin varmı sence oldumu bu kez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…