Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah sıkı sıkı tutunmuşlardır canım...
ben hissettim hep olup olmadığını belirtiler haricinde bi fikrin varmı sence oldumu bu kez...

inan hiçççç bi fikrim yok bazen neden olmasın diyorum konuşuyorum onlarla bazende olmadı gibi geliyo.ne zor bişi yaaa beklemek.

kizlar selam, cepten yazmaya calisiyorum. Bebisim erkekmis yani kucuk prensim geliyor allah nasip ederse :)
su gibi olan akinti da mantar baslangiciymis. Yani sizinti yok. Krem kullanicam gecicek. Optum hepinizi :) :n
azar:

Güzel fikir canım

kizlar selam, cepten yazmaya calisiyorum. Bebisim erkekmis yani kucuk prensim geliyor allah nasip ederse :)
su gibi olan akinti da mantar baslangiciymis. Yani sizinti yok. Krem kullanicam gecicek. Optum hepinizi :) :n
azar:

Tosun geliyor desene Canikom maşallah tuhhhh ya mantarı nasıl kaptın ???? Gecmis olsun canım benim

inan hiçççç bi fikrim yok bazen neden olmasın diyorum konuşuyorum onlarla bazende olmadı gibi geliyo.ne zor bişi yaaa beklemek.

hımm demek fikrin yok...
ben ilkinde kesin olmadı dedim çok emindim ve öyle oldu...
ikincisinde de kimyasal gebelik yaşadığımda transferden sonra 4 gün kasık ve bel ağrım vardı devam ederse umutlanacaktım ama geçti...
sonra 8.gündü tekrar başladı hafif hafif dedim bişiler oluyooo...
galiba oldu evet olmuştu ama kimyasal...
hissetiğimi düşünüyorum...bu ay kendiliğinden kaldığımda da yumurtlama günümden 9 gün sonraydı kasık ağrım başladı bişi var dedim yine ve hemen idrarda gebelik testi yaptım ve çift çizgiydi...elifle konuştum evet çift çizgi var ama bi tuhaflık var dedim...içimden hep adetime daha 4-5 gün varken idrarda nasıl bu kadar net çift çizgi çıkardı...bunu anlayamamıştım..ve dış gebelik olduğunu anlayıncada dedimki bebek rahime yerleşme süreci geçirmeden tüpte yerleşmiş ve hemen bhcg salgılamaya başlamıştı haliylede erkenden idrara geçmişti hcg...yani ben hepsini anladım o yüzden sana da sordum ne var ne yok diye...bence şu an değil ama 8.günden sonrası belli edecektir bişiler...

azar:

Tosun geliyor desene Canikom maşallah tuhhhh ya mantarı nasıl kaptın ???? Gecmis olsun canım benim

azar:

azar:

Maşallahhh yavru kartalımız erkekmiş demek...
Topikcan geliyyooooorrr

Son düzenleme:
selam dün 2.randevuma gittim.bebiş 16,5 mm olmuş.4 hafta sonra 2li test randevum var.9 haftalık oldu bebişim... Progestan iğnemi ve crınone jeli ve estoferm tableti artık kullanmıyorum :) dr bırakabilirsin dedi.Çok sevindim. ve unutmadan 4 hafta sonra cinsiyetini öğrenebileceğimizi de söyledi dr um

Son düzenleme:

Allah bidahaki sefere kesin gebeyim artık de inşallaaahhhhhhhhhh kuum.
valla canısı kasık ağrılarım azaldı sanki bilemiyorumki umulanıyorum sonra yok diyorum offfffffffffffffff.hele 8. gün olsun idrarda bakcam bi.

azar:

maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

selam dün 2.randevuma gittim.bebiş 16,5 mm olmuş.4hafta sonra 2li test randevum var.9 hafta oldu bebişim...

gee gece bir güzel haber daha...
Maşallahhhhh
9 hafta oldu şimdi 9 ay da olacak Allahın izniyle...
hep sağlıkla geçir gebeliğini ,sonrada kakalı bezleri değiştirmek durumunda kal inşallah

kızlar ya ben çokmu hassaslaştım bilmiyorum bu tüp bebek olayından önce bu kadar hassas değildim belki daha yeni olduğu için böyleyim diyecem ama biay oldu yeni değili dimi

şimdi görümcekim eşimi aramış anasının yeğeninin torunu olmuşmuşda kızmışda adı bilmem neymiş bunu daha iki gün öncede bana söylediler ballandıra ballandıra şimdi gecenin bu saatinde tekrar arayıp söylemek niye yani konuşacak başka konularımı yok
ya ben bunlarının ağzının payını nasıl vereyim
eşime bak ben bu konuda çok hassasım benim yanımda konuşmasınlar onun çocuğu olmuş bunun gelini hamileymiş demesinler dedim seninle ne ilgisi var diyo sinirleniyo
of ya niye kimse beni anlamıyo ben nerde bi hamile görsem yada bebek görsem valla seviniyorum ama bunu bana gıcık vererek yapmaları canımı acıtıyo yoksa asla kimseyi kıskanmıyorum buradaki hamile arkadaşlarım beni yanlış anlamasın nolur

bugün alışveriş yaparken bi baktım küçücük bi el bana dokundu döndüm baktım annesinin kucağında bi bebek tahmini 6 - 7 aylık kadardı maşallah Allah bağışlasın dedim annesine sağol dedi kadın o sırada bebek bana bi güldü içimdeki bütün buzlar eridi sanki içime bi sıcaklık geldi Allahım nolur dedim banada nasip et.Allahım isteyen herkese nasip et hayırlısıyla

Canım arkadaşlarım elifce2611 dün akşam itibariyle nedenini açıklamadan aramızdan ayrılmış bulunuyor...
Nedenini öğrenebilirsem paylaşırım...

merhabaaa güzellerrrrr ne yapıyonuzz bakalıımm ben oğlmun kıyafetleriini yıkadım az öncede astıımm beni görseniz deli derdiniz heraldee konuuşa konuşaa asıyorum kıyafetlerlee

arkadaşıımmm yeminle söylüyoruumm inan beni ağlattın şuan biliyomusunn rabbim sanaa tüm isteyenlere bi an öncee versin evlatt şu mübarek günlerdeee yarabbim ne olurrr kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldiii inşallahh sende ve buradaki isteyen herkesde meleklerine kavuşacaklarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…