Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım senin yanında özellikle yapar gibi konuşanlar koskoca insanlar ve yakınlarınız...
ben ne deyim şimdi bu densizlere...sen ne kadar hassas olduğunu belli edersen bu konuda belliki daha çok canın yansın diye gündeme getirecekler...
eşinde bu konuda bişey yapamaz bence söylese nolur bir tutar iki tutar çenelerini üçüncüde yine bişi deyiverirler...
çoğumuz geçtik bu dayanılmaz muhabbetlerin içinden ve alıştık artık...sende alış bunlara...herkesi engelleyemiyoruz maalesef...özellikle yapanı var farkında olmadan konuşanı var...zamanla alışırsın duymamaya başlarsın inan...tabii evlat hasretin bir an önce son bulsun gebeliğin o insancıklara kapak olsun...

Cnm resmn ne guzel masllh sana benziyor kiz

yok kız ben ondan daha güzelim

Allah bidahaki sefere kesin gebeyim artık de inşallaaahhhhhhhhhh kuum.
valla canısı kasık ağrılarım azaldı sanki bilemiyorumki umulanıyorum sonra yok diyorum offfffffffffffffff.hele 8. gün olsun idrarda bakcam bi.

ay inşallah canımm..valla gebeliklerimin hepsinde bi tuhaflık olduğunu anlamıştım...
8.günde idrar testi riskli aslında...
ben doğal gebelik diye idrar yapmıştım..
biliyprsun doğal gebelikte bhcg daha fazla çıkıyor...
tüpte belli olmayabilir 8.günde...
ama deneriz biz yinede belki çıkar...

Bitanem benim ne olur sıkma canını seni cooook iyi anlıyorum cok haklisin ah ah seni o kadar iyi anlıyorum ki neler yasıyoruz hepimiz ayrı ayrı benim de gözüme cok sokan oldu koca karnını kayın validem dıyordu anneme bı Dr a götürün sorunmu var acaba kızını bana da dıyorsuni sen cok sigara ve kola iciyorsun senin bebegin olmaz Rabbim sana vericek herkese vericek bol bol dua et bak yarın guzel ir kandil karşılıcaz insallh rabim hayrli evlatlar dile bize de bol bol dua et lütfen

amin canım sağol Allah senide bi sancıda kurtarsın canım sanada bebeğinede sağlık versin ağlattığım için üzgünüm ama duygu patlaması yaşıyorum burayada yazmasam hepten kötü olacam en azından beni siz anlıyosunuz

kasık ağrım gitti sanki yaaaaa tuhaffff.ama gerçekten vardııııı...ne biliym ya insan isteyince belki bedeni oyun oynuyo benm gibi.
keşke bende hissedebilsem.ilkinde daha çok konuşmuştum onarla şimdi yalan gibi geliyo saçmalama diyorum ya yoksa diye.Allah bu yolda çaba sarfeden tüm arkadaşlara ve tanımadıklarımıza yardım etsim mübarek günlerin hatrına.

merhabaaa güzellerrrrr ne yapıyonuzz bakalıımm ben oğlmun kıyafetleriini yıkadım az öncede astıımm beni görseniz deli derdiniz heraldee konuuşa konuşaa asıyorum kıyafetlerlee

oyyy yerim ben fatih emir paşamızın kıyafetlerini yaaa...
konuluşmazmı hemde nasıl konuşulur var ya..
kendimden örnek vereyim...benim paşalarım giderken oyuncaklarından bazıları kalmış
ben onlarla hergün konuşuyorum hatta şu an karşımda oyuncaklar her görüşümde gülümsüyorum...
başka bir aşk bu...

Allh Allh merk ettim sn neren ogrendin

canım kızlar merak etmişler bende bi baktım ki gerçekten üyeliği iptal olmuş sonra kazene yazdım ve öğrendim...

nooluyo herkese anlamış değilimmm.:26:

iyi olsunda varsın haber alamayalım...

amin canım inşallah hepimiz bebeğimizi kucaklarız bir an önce
bu sözlere alışmak lazım biliyorum daha öncede konuşuyolardı ama artık bana daha çok batıyo çünkü kasıtlı yapıyolar

dua ediyorum etmezmiyim canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hamile arkadaşlarımıza hayırlı sağlıklı doğumlar bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

benim kaynanamda ki kendisi iyidir aslında ama geçenlerde eltisine diyoki sinirli sinirli bunlar bi sorunumuz yok diyolar bende başkalarının çocuklarını seviyorum
sanki oluyoda biz istemiyoruz töbe töbe yaaaaa kaynana değilmi en iyisinin köküne kibrit suyu

zaten asıl 8.günden sonra bişiler hissediyorsun bende öyle oldu şimdi kasık ağrılarına falan takılma kesinlikle yanıltıcı olur canımcım...
bugünleri düşünmeden geçir 8.gün itibariyle takip edebilirsin kendini

hiç belirti arama canım çünkü düşündükçe bedenin sana oyun oynuyo en iyisi düşünmemek normal hayatına devam etmek ama tedbiri elden bırakmadan
inan bu dünyada içecek suları varsa bi şekilde dünyaya gelirler yoksa sen 24 saat kıpırdamadan yatsan bile olmadımı olmuyo işte
ama inşallah bebeklerin seninledir hep onların içerde olduklarını düşün sen stresli olmaki onlar rahat çalışsın içeride çünkü çok işleri var miniklerinin

canım benimm en kısa zamanda kendi bebişlerinde yaşatsın rabbim bu aşkııı gerçekten başka bi duygu bu yA
ismi güzelmi teyzesi oğluşuun

canımcımm egunalim,bir düzeltme yapatim dedim,sare beren olmayacak,,sadece sare olucak hayırlısıyla canım,

yaz tabi canımm bizi bizden başkaa kimm anlarr kiii hiç kimse anlamaz yaşamayan bilemezzz yazıcaksın tabiki

canım benimm en kısa zamanda kendi bebişlerinde yaşatsın rabbim bu aşkııı gerçekten başka bi duygu bu yA
ismi güzelmi teyzesi oğluşuun

canım fatih emir çok güzel bi isim adıyla büyüsün oğluşun

canımcımm egunalim,bir düzeltme yapatim dedim,sare beren olmayacak,,sadece sare olucak hayırlısıyla canım,

tatlım sare ismini bende çok severim adı gibi güzel hayırlı bi evlat olsun adıyla büyüsün kızın

Veeee YENİ LİSTEMİZ
UZUN VE ZORLU BİR SÜREÇTEN SONRA BEBEKLERİMİZİN DÜNYAYA GELMELERİNE AZ BİR ZAMAN KALDI
ALLAH TOPİKCAN ve TOPİKGÜL'LERİMİZE UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN
ANNELİ BABALI BÜYÜSÜN ÇOK MUTLU OLSUNLAR
AMİN...
ANNELERİMİZ ve BEBEKLERİMİZ

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]ANNE
ADI

[/TD]
[TD]YAŞI
DENEME SAYISI
MERKEZ
TEDAVİ NEDENİ

[/TD]
[TD]BEBEK
ADI

[/TD]
[TD]DOĞUM
TARİHİ
[/TD]
[TD]DOĞUM
HASTANESİ
[/TD]
[TD]DOĞUM
KİLOSU
[/TD]
[TD="align: center"]BİLGİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lotus83

[/TD]
[TD="align: center"]
29 * 4 *
Antalya T.B.M
Pko
[/TD]
[TD]Öykü
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Turginur

[/TD]
[TD="align: center"]
33 * 1 *
Acıbdem *
Endometriozis
[/TD]
[TD]Sare
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: left"]

[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

NOT:ARKADAŞLARIM YAKINDA DOĞACAK BEBEKLERİMİZ İÇİN YENİ LİSTE ÇALIŞMASI YAPILMAKTADIR.
İLK DOĞUMLA BERABER DİĞER LİSTELERİMİZ İÇİN AÇILAN TOPİKLER GİBİ BEBEKLERİMİZ İÇİNDE YENİ
BİR TOPİK AÇILACAKTIR.YENİ LİSTE İÇİN FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.İLK HALİ YUKARIDAKİ GİBİDİR.

Bu mesajı hamileler liste topiğinin altında yani ilk sayfada yayınladım...
Bir de buraya koyayım dedim...

Son düzenleme:
ayrıca liste çokkk güzel olmuş canım,inan içim bir hoş oldu yaaaa,,duygulandım,,,inş listemiz kalabalıklaşırrrrr,bütün arkadaşlarımızı eklersin listeye

yaaaa bu liste beni aglattııı çok duygulandımm inşallah hepimizinn bebişlerinin ismi yazaar o listedee....

çook haklısın canımmmmmm gerçektende olacaksa oluyo yaaa valla.bize düşen dua edip beklemek aslında.çok sağol kuzummm inan içimi rahatlattınnnnn.seni seviyorummmmmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…