Canım arkadaşlarım elifce2611 dün akşam itibariyle nedenini açıklamadan aramızdan ayrılmış bulunuyor...
Nedenini öğrenebilirsem paylaşırım...
kızlar ya ben çokmu hassaslaştım bilmiyorum bu tüp bebek olayından önce bu kadar hassas değildim belki daha yeni olduğu için böyleyim diyecem ama biay oldu yeni değili dimi
şimdi görümcekim eşimi aramış anasının yeğeninin torunu olmuşmuşda kızmışda adı bilmem neymiş bunu daha iki gün öncede bana söylediler ballandıra ballandıra şimdi gecenin bu saatinde tekrar arayıp söylemek niye yani konuşacak başka konularımı yok
ya ben bunlarının ağzının payını nasıl vereyim
eşime bak ben bu konuda çok hassasım benim yanımda konuşmasınlar onun çocuğu olmuş bunun gelini hamileymiş demesinler dedim seninle ne ilgisi var diyo sinirleniyo
of ya niye kimse beni anlamıyo ben nerde bi hamile görsem yada bebek görsem valla seviniyorum ama bunu bana gıcık vererek yapmaları canımı acıtıyo yoksa asla kimseyi kıskanmıyorum buradaki hamile arkadaşlarım beni yanlış anlamasın nolur
bugün alışveriş yaparken bi baktım küçücük bi el bana dokundu döndüm baktım annesinin kucağında bi bebek tahmini 6 - 7 aylık kadardı maşallah Allah bağışlasın dedim annesine sağol dedi kadın o sırada bebek bana bi güldü içimdeki bütün buzlar eridi sanki içime bi sıcaklık geldi Allahım nolur dedim banada nasip et.Allahım isteyen herkese nasip et hayırlısıyla
Cnm resmn ne guzel masllh sana benziyor kiz
Allah bidahaki sefere kesin gebeyim artık de inşallaaahhhhhhhhhh kuum.
valla canısı kasık ağrılarım azaldı sanki bilemiyorumki umulanıyorum sonra yok diyorum offfffffffffffffff.hele 8. gün olsun idrarda bakcam bi.
Bitanem benim ne olur sıkma canını seni cooook iyi anlıyorum cok haklisin ah ah seni o kadar iyi anlıyorum ki neler yasıyoruz hepimiz ayrı ayrı benim de gözüme cok sokan oldu koca karnını kayın validem dıyordu anneme bı Dr a götürün sorunmu var acaba kızını bana da dıyorsuni sen cok sigara ve kola iciyorsun senin bebegin olmazkızlar ya ben çokmu hassaslaştım bilmiyorum bu tüp bebek olayından önce bu kadar hassas değildim belki daha yeni olduğu için böyleyim diyecem ama biay oldu yeni değili dimi
şimdi görümcekim eşimi aramış anasının yeğeninin torunu olmuşmuşda kızmışda adı bilmem neymiş bunu daha iki gün öncede bana söylediler ballandıra ballandıra şimdi gecenin bu saatinde tekrar arayıp söylemek niye yani konuşacak başka konularımı yok
ya ben bunlarının ağzının payını nasıl vereyim
eşime bak ben bu konuda çok hassasım benim yanımda konuşmasınlar onun çocuğu olmuş bunun gelini hamileymiş demesinler dedim seninle ne ilgisi var diyo sinirleniyo
of ya niye kimse beni anlamıyo ben nerde bi hamile görsem yada bebek görsem valla seviniyorum ama bunu bana gıcık vererek yapmaları canımı acıtıyo yoksa asla kimseyi kıskanmıyorum buradaki hamile arkadaşlarım beni yanlış anlamasın nolur
bugün alışveriş yaparken bi baktım küçücük bi el bana dokundu döndüm baktım annesinin kucağında bi bebek tahmini 6 - 7 aylık kadardı maşallah Allah bağışlasın dedim annesine sağol dedi kadın o sırada bebek bana bi güldü içimdeki bütün buzlar eridi sanki içime bi sıcaklık geldi Allahım nolur dedim banada nasip et.Allahım isteyen herkese nasip et hayırlısıyla
arkadaşıımmm yeminle söylüyoruumm inan beni ağlattın şuan biliyomusunnrabbim sanaa tüm isteyenlere bi an öncee versin evlatt şu mübarek günlerdeee yarabbim ne olurrr kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldiii inşallahh sende ve buradaki isteyen herkesde meleklerine kavuşacaklarr
canım senin yanında özellikle yapar gibi konuşanlar koskoca insanlar ve yakınlarınız...
ben ne deyim şimdi bu densizlere...sen ne kadar hassas olduğunu belli edersen bu konuda belliki daha çok canın yansın diye gündeme getirecekler...
eşinde bu konuda bişey yapamaz bence söylese nolur bir tutar iki tutar çenelerini üçüncüde yine bişi deyiverirler...
çoğumuz geçtik bu dayanılmaz muhabbetlerin içinden ve alıştık artık...sende alış bunlara...herkesi engelleyemiyoruz maalesef...özellikle yapanı var farkında olmadan konuşanı var...zamanla alışırsın duymamaya başlarsın inan...tabii evlat hasretin bir an önce son bulsun gebeliğin o insancıklara kapak olsun...
yok kız ben ondan daha güzelim
ay inşallah canımm..valla gebeliklerimin hepsinde bi tuhaflık olduğunu anlamıştım...
8.günde idrar testi riskli aslında...
ben doğal gebelik diye idrar yapmıştım..
biliyprsun doğal gebelikte bhcg daha fazla çıkıyor...
tüpte belli olmayabilir 8.günde...
ama deneriz biz yinede belki çıkar...
merhabaaa güzellerrrrr ne yapıyonuzz bakalıımm ben oğlmun kıyafetleriini yıkadım az öncede astıımm beni görseniz deli derdiniz heraldee konuuşa konuşaa asıyorum kıyafetlerlee
Allh Allh merk ettim sn neren ogrendin
nooluyo herkese anlamış değilimmm.:26:
canım senin yanında özellikle yapar gibi konuşanlar koskoca insanlar ve yakınlarınız...
ben ne deyim şimdi bu densizlere...sen ne kadar hassas olduğunu belli edersen bu konuda belliki daha çok canın yansın diye gündeme getirecekler...
eşinde bu konuda bişey yapamaz bence söylese nolur bir tutar iki tutar çenelerini üçüncüde yine bişi deyiverirler...
çoğumuz geçtik bu dayanılmaz muhabbetlerin içinden ve alıştık artık...sende alış bunlara...herkesi engelleyemiyoruz maalesef...özellikle yapanı var farkında olmadan konuşanı var...zamanla alışırsın duymamaya başlarsın inan...tabii evlat hasretin bir an önce son bulsun gebeliğin o insancıklara kapak olsun...
Bitanem benim ne olur sıkma canını seni cooook iyi anlıyorum cok haklisin ah ah seni o kadar iyi anlıyorum ki neler yasıyoruz hepimiz ayrı ayrı benim de gözüme cok sokan oldu koca karnını kayın validem dıyordu anneme bı Dr a götürün sorunmu var acaba kızını bana da dıyorsuni sen cok sigara ve kola iciyorsun senin bebegin olmazRabbim sana vericek herkese vericek bol bol dua et bak yarın guzel ir kandil karşılıcaz insallh rabim hayrli evlatlar dile bize de bol bol dua et lütfen
kasık ağrım gitti sanki yaaaaa tuhaffff.ama gerçekten vardııııı...ne biliym ya insan isteyince belki bedeni oyun oynuyo benm gibi.
keşke bende hissedebilsem.ilkinde daha çok konuşmuştum onarla şimdi yalan gibi geliyo saçmalama diyorum ya yoksa diye.Allah bu yolda çaba sarfeden tüm arkadaşlara ve tanımadıklarımıza yardım etsim mübarek günlerin hatrına.
kasık ağrım gitti sanki yaaaaa tuhaffff.ama gerçekten vardııııı...ne biliym ya insan isteyince belki bedeni oyun oynuyo benm gibi.
keşke bende hissedebilsem.ilkinde daha çok konuşmuştum onarla şimdi yalan gibi geliyo saçmalama diyorum ya yoksa diye.Allah bu yolda çaba sarfeden tüm arkadaşlara ve tanımadıklarımıza yardım etsim mübarek günlerin hatrına.
oyyy yerim ben fatih emir paşamızın kıyafetlerini yaaa...
konuluşmazmı hemde nasıl konuşulur var ya..
kendimden örnek vereyim...benim paşalarım giderken oyuncaklarından bazıları kalmış
ben onlarla hergün konuşuyorum hatta şu an karşımda oyuncaklar her görüşümde gülümsüyorum...
başka bir aşk bu...
canım kızlar merak etmişler bende bi baktım ki gerçekten üyeliği iptal olmuş sonra kazene yazdım ve öğrendim...
iyi olsunda varsın haber alamayalım...
amin canım sağol Allah senide bi sancıda kurtarsın canım sanada bebeğinede sağlık versin ağlattığım için üzgünüm ama duygu patlaması yaşıyorum burayada yazmasam hepten kötü olacam en azından beni siz anlıyosunuz
canımcımm egunalim,bir düzeltme yapatim dedim,sare beren olmayacak,,sadece sare olucak hayırlısıyla canım,
canım benimm en kısa zamanda kendi bebişlerinde yaşatsın rabbim bu aşkııı gerçekten başka bi duygu bu yA
ismi güzelmi teyzesi oğluşuun
canımcımm egunalim,bir düzeltme yapatim dedim,sare beren olmayacak,,sadece sare olucak hayırlısıyla canım,
hiç belirti arama canım çünkü düşündükçe bedenin sana oyun oynuyo en iyisi düşünmemek normal hayatına devam etmek ama tedbiri elden bırakmadan
inan bu dünyada içecek suları varsa bi şekilde dünyaya gelirler yoksa sen 24 saat kıpırdamadan yatsan bile olmadımı olmuyo işte
ama inşallah bebeklerin seninledir hep onların içerde olduklarını düşün sen stresli olmaki onlar rahat çalışsın içeride çünkü çok işleri var miniklerinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?