Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım fatih emir çok güzel bi isim adıyla büyüsün oğluşun

tatlım sare ismini bende çok severim adı gibi güzel hayırlı bi evlat olsun adıyla büyüsün kızın

amin canım inşş,hayırlı evlatlar olsunlar inşşş

benim ablamın ismi sare canım çok beğenirimm rabbim ismiyle yaşatsıınnn inşallahhh

biliyorum canım konuşmuştuk daha önce,bizde bayıldık eşimle sare ismine,aminn inşş,senin kuzucuğunda ismiyle yaşasın inşş

amin canım inşallah hepimiz bebeğimizi kucaklarız bir an önce
bu sözlere alışmak lazım biliyorum daha öncede konuşuyolardı ama artık bana daha çok batıyo çünkü kasıtlı yapıyolar

Allah ıslah etsin kalplerine vicdan versin kötü yürekliler nasıl kadın bunlar hemcinsimiz daha çok canımızı yakıyor...

canım benimm en kısa zamanda kendi bebişlerinde yaşatsın rabbim bu aşkııı gerçekten başka bi duygu bu yA
ismi güzelmi teyzesi oğluşuun
Aminnn canım Aminn...
evet güzel fatih emir...
iki ismide ayrı ayrı severim zaten...
oğluşunada çok yakışacak...

canımcımm egunalim,bir düzeltme yapatim dedim,sare beren olmayacak,,sadece sare olucak hayırlısıyla canım,

o zaman önce düzeltmeyi avatarında yap taammııı kızıımmmmm

ayrıca liste çokkk güzel olmuş canım,inan içim bir hoş oldu yaaaa,,duygulandım,,,inş listemiz kalabalıklaşırrrrr,bütün arkadaşlarımızı eklersin listeye

inşallah canım sırayla bebeklerimiz gelecek ve kalabalık bir aile olacaz hergeöen gün...

yaaaa bu liste beni aglattııı çok duygulandımm inşallah hepimizinn bebişlerinin ismi yazaar o listedee....

evet insan bi tuhaf oluyor...
taaaa ekim 2011 den beri beraberiz aslında ve şimdi bebeklerimize kavuşma zamanı geldi...
bende listeyi hazırlarken duygulandım...

ben çıkıyorum kızlar herkese iyi geceler

iyi geceler canım...

Allah hepimizin bebiş adını buraya yazmayı nasip ederrrrr.inşallaaahhhhhhhhh.amin.

AMİNNN inşallah sırayla hepimiz gireriz listeye...
daha güzel olacak liste bu ilk hali sizde fikir verirseniz hemencecik değerlendiririm...

hamilelik takvimim bile biliyor,2 hafta kalmış diyor,,,ama kiloyu tutturamadı

he valla takvimi yanılttın resmen
kilo konusunda tamamen yanıldı zaten takvim...
MAŞALLAHHH diyesim geldi yineee...
ben kadar doğcak sıpa...
4 kilo üzeri doğmuşumda
anacım bi de normal doğurmuş..
ama belliki beni anam sizin için doğurmuş
nasıl bağladım ama

Allah Allah ...... :26:

:26::44::26::44::26::44::26::44:

gülden canım emeğine saglık çok mutlu oldumm aslında çok sevindim en kısa zamanda bizim bebişlerinde ismi yazsın inşallahh..bu arada en zor günlerimde sizler vardınız yanımda herşeyimi sizlerle paylaştımmm hayatım boyunca bu iyilikleri unutmıycam kötü günümde buradayımm çok mutlu oldugum bebişimi göbüşüme aldıgım zamanda burda olucamm ben sizleri bırakama İYKİ VARSINIZ HEPİNİZZZ ben bu gecede birazcıkk duygusalımm daa

hahahahha,,bende diyorum nerden gördü beren ismini,,,yerim seni yaaa,,,hoşgeldin Sare Bebek ,,yazıyor avatarda

Bugün ikinci skandalıma imza attım tebrik ediyorum yani kendimi...
hatta yuh diyorum oha diyorum ve yok artıkla bitiriyorum...
en kısa zamanda yakın gözlüğü almalıyım
uzun zamandır öyle yazıyorum ben ama niye bişi demiyosun...
bende güzel olmuş öykü yerine beren daha çok yakışmış sarenin yanına diyorum...
valla şoktayım şu an...
amma sallamışım he

çook haklısın canımmmmmm gerçektende olacaksa oluyo yaaa valla.bize düşen dua edip beklemek aslında.çok sağol kuzummm inan içimi rahatlattınnnnn.seni seviyorummmmmmm...

sarilasim geldiiiii

canım benim bende aynı duyguları paylaşıyorum seninle ve hep dediğim şeyi tekrarlayacam yine..
bu zorlu sürecin en güzel yanısınız benim için...
sorunlu kadınlarız ve kadın olmanın en büyük lütfuna erişmek için çabalıyoruz...
bizi bu dert bir araya getirdi ve Allahın izniyle doğuruncada beraber olacaz...

lotusa ve sana yazdım aslında ama görmedin sanırım arada kaynamışskandallar kraliçemm,,olur o kadar bir sürü şeyle uğraşıyorsun burda,öyküyüde attık sadece Sare istedi babamız,tek isim istedi illaki,bende beğenemedim başka isim,snki anlamı bozuluyor yanına başka isim koyunca,sade daha güzel

tbrkler canım

iyiyiz canım.. sen nasılsın?

biz de iyiyiz...

selam güzeller nasılsınızz???

Son düzenleme:
oyyyy guldenim güldürdün beni yine çok yasa Emi ......

tüp bebiş kriterlerinden çıktı sare prenses doğal gebelik çizgisinde istikrarlı bişekilde ilerliyo maşallah...
valla anacığım beni doğururken ölüm tehlikesi atlatmışız beraber...
ben çıkamamışım bi türlü anneden koptuğum için nefes almam gerekiyoo alamamışım annemde sancıdan kendinden geçmiş...
kesin gitti bunlar gözüyle bakılmış bize...morarmışım ben vs...
yani arada bir noluyoo bu kıza delimi ne demeyin doğum kusurum var benim
bi süre beynime oksijen gitmemişte
şaka bi yana ölüyomuşum nerdeyse beni anam sizin için doğuramayacakmış...

sarilasim geldiiiii

ama kime...
açıklama bekliyorum o mesajda hem cann ın mesajına hem benim liste mesajıma alıntı yapmışsın ve sarılasım geldi yazmışsın...
söyle şimdi hangimize sarılıyosun

evet canımmm benimm benim içinde öylesinizz çok seviyorum sizleri çokk bebişlerimiz olsunn ozaman çok daha güzel olucak herşeyy bebişini uyutan gelirrr :))) ayy hayali bile çok güzel güldenn yaaaaaa...kötü şeyler düşünmek istemiyorum hep iyi düşünelimm iyi olsun herşeyy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…