canım fatih emir çok güzel bi isim adıyla büyüsün oğluşun
tatlım sare ismini bende çok severim adı gibi güzel hayırlı bi evlat olsun adıyla büyüsün kızın
benim ablamın ismi sare canım çok beğenirimm rabbim ismiyle yaşatsıınnn inşallahhh
amin canım inşallah hepimiz bebeğimizi kucaklarız bir an önce
bu sözlere alışmak lazım biliyorum daha öncede konuşuyolardı ama artık bana daha çok batıyo çünkü kasıtlı yapıyolar
Aminnn canım Aminn...canım benimm en kısa zamanda kendi bebişlerinde yaşatsın rabbim bu aşkııı gerçekten başka bi duygu bu yA
ismi güzelmi teyzesi oğluşuun
canımcımm egunalim,bir düzeltme yapatim dedim,sare beren olmayacak,,sadece sare olucak hayırlısıyla canım,
ayrıca liste çokkk güzel olmuş canım,inan içim bir hoş oldu yaaaa,,duygulandım,,,inş listemiz kalabalıklaşırrrrr,bütün arkadaşlarımızı eklersin listeye
yaaaa bu liste beni aglattııı çok duygulandımm inşallah hepimizinn bebişlerinin ismi yazaar o listedee....
ben çıkıyorum kızlar herkese iyi geceler
Allah hepimizin bebiş adını buraya yazmayı nasip ederrrrr.inşallaaahhhhhhhhh.amin.
Allah ıslah etsin kalplerine vicdan versin kötü yürekliler nasıl kadın bunlar hemcinsimiz daha çok canımızı yakıyor...
Aminnn canım Aminn...
evet güzel fatih emir...
iki ismide ayrı ayrı severim zaten...
oğluşunada çok yakışacak...
o zaman önce düzeltmeyi avatarında yap taammııı kızıımmmmm
hahahahha,,bende diyorum nerden gördü beren ismini,,,yerim seni yaaa,,,hoşgeldin Sare Bebek ,,yazıyor avatarda
Canım arkadaşlarım elifce2611 dün akşam itibariyle nedenini açıklamadan aramızdan ayrılmış bulunuyor...
Nedenini öğrenebilirsem paylaşırım...
Dusseldorf ya sen ??????
hamilelik takvimim bile biliyor,2 hafta kalmış diyor,,,ama kiloyu tutturamadı
Allah Allah ...... :26:
gülden canım emeğine saglık çok mutlu oldumm aslında çok sevindim en kısa zamanda bizim bebişlerinde ismi yazsın inşallahh..bu arada en zor günlerimde sizler vardınız yanımda herşeyimi sizlerle paylaştımmm hayatım boyunca bu iyilikleri unutmıycam kötü günümde buradayımm çok mutlu oldugum bebişimi göbüşüme aldıgım zamanda burda olucamm ben sizleri bırakama İYKİ VARSINIZ HEPİNİZZZ ben bu gecede birazcıkk duygusalımm daaAllah ıslah etsin kalplerine vicdan versin kötü yürekliler nasıl kadın bunlar hemcinsimiz daha çok canımızı yakıyor...
Aminnn canım Aminn...
evet güzel fatih emir...
iki ismide ayrı ayrı severim zaten...
oğluşunada çok yakışacak...
o zaman önce düzeltmeyi avatarında yap taammııı kızıımmmmm
inşallah canım sırayla bebeklerimiz gelecek ve kalabalık bir aile olacaz hergeöen gün...
evet insan bi tuhaf oluyor...
taaaa ekim 2011 den beri beraberiz aslında ve şimdi bebeklerimize kavuşma zamanı geldi...
bende listeyi hazırlarken duygulandım...
iyi geceler canım...
hahahahha,,bende diyorum nerden gördü beren ismini,,,yerim seni yaaa,,,hoşgeldin Sare Bebek ,,yazıyor avatarda
Veeee YENİ LİSTEMİZ
UZUN VE ZORLU BİR SÜREÇTEN SONRA BEBEKLERİMİZİN DÜNYAYA GELMELERİNE AZ BİR ZAMAN KALDI
ALLAH TOPİKCAN ve TOPİKGÜL'LERİMİZE UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN
ANNELİ BABALI BÜYÜSÜN ÇOK MUTLU OLSUNLAR
AMİN... ANNELERİMİZ ve BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]ANNE
ADI
[/TD]
[TD]YAŞI
DENEME SAYISI
MERKEZ
TEDAVİ NEDENİ
[/TD]
[TD]BEBEK
ADI
[/TD]
[TD]DOĞUM
TARİHİ
[/TD]
[TD]DOĞUM
HASTANESİ
[/TD]
[TD]DOĞUM
KİLOSU
[/TD]
[TD="align: center"]BİLGİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lotus83
[/TD]
[TD="align: center"]29 * 4 *[/TD]
Antalya T.B.M
Pko
[TD]Öykü
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Turginur
[/TD]
[TD="align: center"]33 * 1 *[/TD]
Acıbdem *
Endometriozis
[TD]Sare
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: left"]
[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
NOT:ARKADAŞLARIM YAKINDA DOĞACAK BEBEKLERİMİZ İÇİN YENİ LİSTE ÇALIŞMASI YAPILMAKTADIR.
İLK DOĞUMLA BERABER DİĞER LİSTELERİMİZ İÇİN AÇILAN TOPİKLER GİBİ BEBEKLERİMİZ İÇİNDE YENİ
BİR TOPİK AÇILACAKTIR.YENİ LİSTE İÇİN FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.İLK HALİ YUKARIDAKİ GİBİDİR.
Çok güzel olmuş yaaaaa
Bu mesajı hamileler liste topiğinin altında yani ilk sayfada yayınladım...
Bir de buraya koyayım dedim...
çook haklısın canımmmmmm gerçektende olacaksa oluyo yaaa valla.bize düşen dua edip beklemek aslında.çok sağol kuzummm inan içimi rahatlattınnnnn.seni seviyorummmmmmm...
he valla takvimi yanılttın resmen
kilo konusunda tamamen yanıldı zaten takvim...
MAŞALLAHHH diyesim geldi yineee...
ben kadar doğcak sıpa...
4 kilo üzeri doğmuşumda
anacım bi de normal doğurmuş..
ama belliki beni anam sizin için doğurmuş
nasıl bağladım ama
yanılttık vallahi takvimleri kızımla,,oooo bir maşallahhh ta bizden sanademek 4 kilo üzeri doğdunn,anacınada maşallah yaa,demek normal doğurmuş,eskiden sezeryan mı vardı desene,çatır çatır doğuruyorlarmış analrımız,
amaaa seni anann kesin bizim için doğurmuşşşşşşşş,iyikide doğurmuşşşşş
gülden canım emeğine saglık çok mutlu oldumm aslında çok sevindim en kısa zamanda bizim bebişlerinde ismi yazsın inşallahh..bu arada en zor günlerimde sizler vardınız yanımda herşeyimi sizlerle paylaştımmm hayatım boyunca bu iyilikleri unutmıycam kötü günümde buradayımm çok mutlu oldugum bebişimi göbüşüme aldıgım zamanda burda olucamm ben sizleri bırakama İYKİ VARSINIZ HEPİNİZZZ ben bu gecede birazcıkk duygusalımm daa
Bugün ikinci skandalıma imza attım tebrik ediyorum yani kendimi...
hatta yuh diyorum oha diyorum ve yok artıkla bitiriyorum...
en kısa zamanda yakın gözlüğü almalıyım
uzun zamandır öyle yazıyorum ben ama niye bişi demiyosun...
bende güzel olmuş öykü yerine beren daha çok yakışmış sarenin yanına diyorum...
valla şoktayım şu an...
amma sallamışım he
kızlar öyle güzel duygular içindeyimki test günüm yarın biliyordum yazmıştımda merkezden aradılar kan tahliline niye gelmediniz diye şok oldum apar topar gittim uzun lafın kısası
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİM rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu inş sonu gelir ve kucağıma bu kez alabiliyim.
iyiyiz canım.. sen nasılsın?
canım yazdıklarını okurken gozlerım doldu vallahıı...demek baya baya dolmusum bennevet gercekten haklısın bızımkıler cok daha kıymetlı olcak orası kesınnn de ne bıleyımm dusunduklerımı yazdım iştee..neysee sızı dınlıcem ve pozitiff dusuncemm artıkk
saolunn canlarım yaaa..sız ve bebelerınızz bana destek oldunuzzzbundan sonra daha pozitif dusunmeye baslıcam sozzz ama gene karamsarlık olabılır belkı bazenn...
slmm tatlısmn ben ıyıyımm ya sen nasılsın?
Bugün ikinci skandalıma imza attım tebrik ediyorum yani kendimi...
hatta yuh diyorum oha diyorum ve yok artıkla bitiriyorum...
en kısa zamanda yakın gözlüğü almalıyım
uzun zamandır öyle yazıyorum ben ama niye bişi demiyosun...
bende güzel olmuş öykü yerine beren daha çok yakışmış sarenin yanına diyorum...
valla şoktayım şu an...
amma sallamışım he
yanılttık vallahi takvimleri kızımla,,oooo bir maşallahhh ta bizden sanademek 4 kilo üzeri doğdunn,anacınada maşallah yaa,demek normal doğurmuş,eskiden sezeryan mı vardı desene,çatır çatır doğuruyorlarmış analrımız,
amaaa seni anann kesin bizim için doğurmuşşşşşşşş,iyikide doğurmuşşşşş
sarilasim geldiiiii
canım benim bende aynı duyguları paylaşıyorum seninle ve hep dediğim şeyi tekrarlayacam yine..
bu zorlu sürecin en güzel yanısınız benim için...
sorunlu kadınlarız ve kadın olmanın en büyük lütfuna erişmek için çabalıyoruz...
bizi bu dert bir araya getirdi ve Allahın izniyle doğuruncada beraber olacaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?